Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Geel moet naam doorstrepen: 'Onverstandig om het nog eens te doen'

Laatste update:

Martin van Geel is op zoek naar een opvolger voor Fred Rutten, die zijn aflopende contract bij Feyenoord niet verlengt en aan het einde van dit seizoen zal vertrekken uit De Kuip. Jean-Paul van Gastel geldt als belangrijkste kandidaat om het stokje over te nemen, maar in de wandelgangen worden nog wel meer namen genoemd. Van Geel kan in ieder geval een naam doorstrepen.

/

Bert van Marwijk werd bij Studio Voetbal gevraagd of hij wat voelt voor een terugkeer naar Feyenoord: als opvolger van Rutten óf in de rol van derde man achter het onervaren duo Van Gastel en Giovanni van Bronckhorst. "Ik ben twee keer eerder in dienst geweest bij Feyenoord, het zou onverstandig zijn om het nog een keer te doen. Dus nee", was de reactie van Van Marwijk.

De voormalig bondscoach van het Nederlands elftal staat wel open voor een adviserende rol: "Als een club mij vraagt om te helpen, dan is dat wat anders. Maar ik doe het niet meer als coach", benadrukte Van Marwijk, die zonder club zit sinds zijn ontslag bij Hamburger SV.

Bert van Marwijk leek mij een goede coach voor Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het jammer dat hij niet wil. Goede trainer en weet hoe het is om met intense druk om te gaan. Maar ik snap zijn redenatie ook wel. Ik zou van gastel de kans geven. Die is beginnend en echt gebrand om te winnen. Ik hoorde dat Advocaat nog een optie was. Dat lijkt me dan weer helemaal niks. Die heeft nooit meer die motivatie wat het Feyenoord bestuur wel heeft. Met van gastel ben je de underdog. Met Advocaat wil je dingen forceren.

"everybody loves an underdog"

Die had ik ook wel willen doorstrepen voor onze Martin. Inderdaad onverstandig, van weerszijden.

8 maart 2015 om 23:42

Hmm, ik begrijp dat je er zo over denkt en ik neig daar ook naar maar toch hou ik het gevoel dat v Marwijk voor Feyenoord best wel eens van grote waarde kan zijn. Het spreekwoord; "driemaal is scheepsrecht" schiet me zojuist te binnen maar als hij zelf niet wil doet Feyenoord er beter aan om iemand anders te benaderen.

Bert zei bij Studio Voetbal dat hij Feyenoord best wel zou willen helpen (of een andere club). Hetzelfde iets als wat Guus bij Psv deed. Dus ik zou gewoon Bert voor iets anders vragen bij Feyenoord!

8 maart 2015 om 23:45

Staat ook gewoon in het stuk hierboven.

8 maart 2015 om 23:59

Bedankt! Te snel gelezen.

Van Geel kan beter heel snel werk gaan maken van Kuyt, Kazim en Guidetti en de contracten van Kongolo. Vilhena en Boetius anders gaat er een streep door zijn eigen naam. Hij krijgt het zo in zijn schoot geworpen maar blijft toch eigenwijs doen.

Daar doet Bert Feyenoord ook een plezier mee. Bert is uitgevoetbald. Ik denk niet dat hij het nog in zich heeft om een goede trainer te worden. Hij straalt gewoon vermoeidheid uit en de passie ontbreekt al een tijdje heb ik het idee. Dit is niet de trainer die Feyenoord kampioen gaat maken in ieder geval.

Zou Bert niet de rol van Hennie Spijkerman willen doen ?

9 maart 2015 om 01:22

Hij zegt toch duidelijk dat hij een dienstverband in welke rol dan ook niet zit zitten dus ook niet als derde man achter het duo van Bronckhorst en van Gastel.

Het schijnt dat Foeke Booy in beeld is om assistent te worden. Lijkt mij dat Van Gastel hoofdtrainer wordt.

Ik denk dat Feyenoord ook niet voor van Marwijk moet gaan. Hij heeft behalve een Europa League titel (met goede loting en van Hooydonk) nooit iets gewonnen bij Feyenoord. En als ik zijn uitlatingen bij Studio Voetbal hoor zou ik er helemaal geen vertrouwen in hebben.

9 maart 2015 om 10:07

Hij heeft in 2008 nog wel de beker gewonnen. Desondanks dat jaar in de competitie ondermaats gepresteerd met alle spelers die toen kwamen. Ik vind bert ook noet geschikt voor feyenoord, veels te verdedigend ingesteld. Van gastel moet de klus klaren komende 4 jaar.

Van Marwijk kan eigenlijk alleen maar verliezen. Eerste periode de Europa Cup gewonnen en de 2e periode ook aardige resultaten geboekt. Alleen met een kampioenschap zou hij het beter doen dan daarvoor. Die kans is er inmiddels wel weer maar toch zijn PSV en Ajax gewoon een stuk verder. Keuze is heel begrijpelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren