Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Gaal ziet Martins Indi als ideale opvolger van Rojo’

Laatste update:
/

Na Daley Blind en Memphis Depay haalt Louis van Gaal mogelijk een derde Nederlander naar Manchester United. O Jogo berichtte deze week al dat de trainer geïnteresseerd is in een hernieuwde samenwerking met Bruno Martins Indi, die hij onder zijn hoede had bij Oranje. En nu meldt ook de Manchester Evening News dat Van Gaal positief staat tegenover de komst van Martins Indi naar Engeland.

Van Gaal zou nadenken over de aftocht van Marcos Rojo in januari. Hij kwam voor 21,5 miljoen euro over van Sporting Portugal, maar de band met de harde Argentijnse verdediger is heel stroef en op meerdere momenten sinds Rojo’s komst zijn er strubbelingen geweest tussen hem en de trainer. Van Gaal zou Martins Indi nu zien als de ideale opvolger achterin en in januari kan er een bod worden neergelegd bij FC Porto, de werkgever van de de 23-jarige stopper.

Martins Indi vertrok vorig jaar zomer van Feyenoord naar Porto, na een goed seizoen bij Feyenoord en een sterk WK 2014. Vorig seizoen was hij meestentijds basisspeler bij de Portugezen, maar dit seizoen heeft hij het lastig. Alleen in speelronde drie van de Liga NOS kwam Martins Indi in actie en daarnaast mocht hij tweemaal meedoen in de Champions League. Trainer Julen Lopetegui kiest achterin voor Maicon en Iván Marcano.

Is Bruno Martins Indi beter dan Marcos Rojo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
10 oktober 2015 om 08:42

Hahaha ook op man stop daarmee van gaal, Nederlanders halen bij een topclub..bij barca deed jij dat ook, hesp de boer de boer zenden verdienden niet eens een barca-shirt aan te trekken..

Depay speelt elke week bij man utd omdat van gaal we trainer is

10 oktober 2015 om 08:57

Wat n grap, benatia bijvoorbeeld was voor 30miljoen op te halen vorig jaar... Ik heb nog nooit een slechte speler als Rojo gezien

10 oktober 2015 om 09:30

Rojo is een Argentijns international. Martins indi is niet half de speler die rojo is. Maar aub doe het. Weer dertig miljoen naar een Portugese club.

10 oktober 2015 om 09:59

Grappig dat je Hesp noemt, in een vd seizoenen dat hij bij Barcelona speelde was hij de minst gepasseerde keeper in Spanje. (Hij was ook populair en het gezicht van een supermarktketen) In datzelfde seizoen was De Goey de minst gepasseerde keeper in Engeland en Vd Sar in Italie (geloof ik, er waren in iig 3 NL keepers de minst gepasseerde in de drie topcompetities).

Je hebt wel gelijk dat hij niet moet doorslaan met bekenden/Nederlanders halen.

Rojo is beter dan Indi, hij kan beter in die relatie investeren.

10 oktober 2015 om 11:30

De Goeij en Hesp waren gewoon erg middelmatige spelers, die zaten daar enkel door Gullit en Van Gaal. Een niet Nederlandse trainer had zo'n spelers nooit gehaald, en terecht.

Martins Indi kan het niveau van Porto niet aan, wat moet hij dan bij United doen? Ik ben er wel zeker van dat hij alle wedstrijden zal spelen onder Van Gaal. Want dat doen Depay en Blind ook.

Alleen schiet Van Gaal hiermee zichzelf constant in zijn eigen voeten, want als de Nederlanders het niveau van je ploeg zo hard naar beneden trekken, ga je nooit meer kampioen spelen.

10 oktober 2015 om 11:55

Nee die man is hek als dit waar is.

We waten bij Feyenoord blij toen martins info ging omdat hij gewoon erg onzeker is achterin. Nu bij porto is het ook alles behalve een zekerheidje. Bij utd word hij zeker aan alle kanten voorbij gelopen.

Haal gewoon eens een keer een topper van gaal...ipv allemaal jongens waar je iets in denkt te zien.

Als van Gaal BMI echt wilt halen dan is hij gek.
BMI is op dit moment nog lang niet van het niveau wat manchester nu moet nastreven.
Mijn persoonlijke mening...
Dan heb ik nog liever dat hij Mcnair de kans geeft.
BMI maakt nog teveel domme fouten, hij word dan afgemaakt in engeland.

10 oktober 2015 om 09:03

Ik denk niet dat hij zou worden afgemaakt, misschien door de pers maar competitie zelf, denk het niet. Ik zie het hem wel goed gaan doen.

10 oktober 2015 om 11:57

Op basis waarvan zie jij het hem goed doen dan? Niet oo prestaties uit het verleden.

Het regelmatig verkeerd staan door bmi is zon beetje de hoofdreden dat zowel Koeman als v gaal op een gegeven moment 5-3-2 moest sepelen zodat er jog een mannetje in z'n rug staat als hij weer eens de fout in gaat.

De vrij en Vlaar hebben behoorlijk wat vuil werk voor bmi opgeknapt.

Indie zou het aan kunnen maar hij maakt te onbezonne verdediging acties! Kopdeuls beukt hij liever dom dan het goed weg te koppen!
En altijd provoceren!

BMI heeft zich nauwelijks ontwikkelt in zijn laatste maanden bij Feyenoord en Porto. Ik kan echt nul redenen bedenken waarom dit een investering waard zou zijn. Als de interesse van Hummels verschuift naar Bmi, moeten er ook wel wat alarmbellen afgaan in Manchester lijkt me.

10 oktober 2015 om 09:15

Op zich begrijp ik het wel. Op t wk onder v. Gaal was hij echt sterk. Ik denk dat v. Gaal hem ook sterker kan maken en als dat lukt dan is hij goedkoper dan een hummels. Ja als hij faalt dan heeft hij een probleem maar dat is afwachten dus

10 oktober 2015 om 10:33

BMI heb ik nooit een geweldige verdediger gevonden. Als je een LCV met potentie wilt kan je beter Riedewald halen vind ik.

Waarom trekt United gewoon hun portomonnee niet voor een échte verdediger in plaats van net niet spelers.

10 oktober 2015 om 16:47

Als dit waar is, dan kun je alleen maar stellen dat United met het jaar achteruit gaat kwa aankopen. Serieus, BMI is totaal geen versterking & dat Nederlandse hype stijgt echt naar zijn bol mocht dit werkelijk waar zijn.
Ga nou eens spelers aantrekken die de car kunnen trekken, die het verschil kunnen maken & dat zeker in grote wedstrijden.
Met de huidige selectie, ga je niet ver komen in de CL, kun je het Kampioenschap zeker uit je hoofd zetten. Maar goed, we zullen het de komende jaren we zien hoe het allemaal verloopt

Mag hopen dat van Gaal hem niet gaat halen. Verdedigend gaat het nog wel door maar voor de rest moet je die kerel niet in je team willen hebben.
Loopt constant aanvallend ruimtes dicht voor de andere spelers. Dribbelt of loopt in en welke opties hij ook heeft gaat de bal 99 van de 100 keer breed of terug....

Voor de fans van de overige clubs in de PL zou dit natuurlijk super zijn. De duels die ik Indi voor oranje heb zien spelen zijn de laatste maar hier maakte hij een erg roekeloze indruk. Indi zien als een vervanger voor Rojo vind ik dus een enorme grap.

Misschien krijgt Louis er een strik en geld bij vanuit Porto

Bruno is een positieve jongen die je er in de groep goed boj lunt hebben. Zijn er betere verdedigers? Ja die zijn er. Maar v Gaal heeft zeer prettig met Bruno samengewerkt. En Bruno is een jongen die leiding en handvaten nodig heeft .Die geeft v Gaal hem.Dan is hij best een bruikbare speler die niet zoveel minder is dan Rojo die ik ook niet veel goede wedstrijden heb zoen spelen.

Een beetje als of je de lamme inruild voor de blinde. Beide niet het niveau van Manchester United.

Grappig dat mensen nog steeds denken dat Martins Indi een voetballer is.
Hij heeft inmiddels wel bewezen dat dit een grapje is.

10 oktober 2015 om 09:23

BMI is geen topper maar Rojo is natuurlijk niks beter. Met dit beleid komt United van de regen in de drup.

Van Gaal gaat deze jongen nooit voor de basis halen. Martins Indi haalt al bijna 1,5 seizoen zijn niveau niet, en ook al zou hij dat halen dan komt hij nog tekort. Het is zeker een fijne speler om erbij te hebben, omdat hij op meerdere posities uit de voeten kan. Probleem is alleen dat je met Rojo en Blind al 2 van dit soort spelers hebt. Als je dan investeert in een verdediger, haal er dan 1 van niveau. Lijkt me ook heel sterk dat ze hier in Manchester akkoord mee gaan.

Tjonge jonge.
MU moet terug naar de top brengen en dan ga je twijfelaars halen??!!
Indi en Depay zijn redelijke spelers maar absoluut geen toppers of meerwaarden.
Als je toch genoeg geld hebt dan haal aub spelers van wereldklasse en niet alleen maar tweederangs Nederlanders.
Ik denk dat het niet heel lang gaat duren en dan ligt v Gaal er uit en kunnen de Nederlanders ook meteen een andere club zoeken(op Blind na)

Horen dit soort berichten niet in de Wandelgangen? Ik weet wel zeker dat United nooit een bod gaat uitbrengen op Bmi, komt in alles tekort voort het niveau dat United nastreeft.

10 oktober 2015 om 10:04

Rojo komt ook veel te kort, van de regen in de drup heet dat toch?

Zou lekker zijn voor Feyenoord €€€ doorverkooppercentage en opleidingsgeld👍

Als je dan toch al bezig bent er geld smijten kan je net zo goed een topper halen.

Waarom moet elke nederlandse coach nederlandse spelers halen? Ik word er echt moe van. Zodra van gaal weg is bij united is het exit voor blind en depay. Als martins indi gehaald word geld dit ook voor hem. Domme verdediger en pakt onnodig kaarten. Louis doe je oranje bril nou af!?

10 oktober 2015 om 10:29

Pakt hij meer kaarten als Raimires?

10 oktober 2015 om 11:41

Nee. Wel meer dan.

MBI naar Manu, laat me niet lachen..

Okay,

Louis is ook blijkbaar het pad kwijt...die wil kosten wat kost een matige voetballer beter maken of laten lijken.

Blind is een schrijnend voorbeeld van een matige voetballer bij een veel te grote club.
Nu wil je Indi gaan halen...de man die graag een rode kaart voor je haalt, omdat hij gewoon wat lost heeft zitten in zijn bovenkamer...

Ik had Louis toch wel hoger ingeschat...maar het lijkt erop dat de leeftijd een bepaald verval met zich meebrengt waarin mensen niet meer logisch kunnen nadenken...

Vind Martins Indi veel te onhandig. Hij kan echt niet voetballen, en maakt verdedigend hele stomme fouten. Bovendien is hij makkelijk uit de tent te lokken, wat Sigthorsson liet zien.
Van Gaal moet oppassen, bij Bayern en vooral Barca heeft hij ook al zo ontzettend veel Nederlanders gehaald. Hij moet daar wel van hebben geleerd, want het ging niet heel goed bij Barcelona. Daarom zou ik als ik hem was nu niét zoveel Nederlanders halen. Blind en Depay zijn al geen échte versterkingen, laat staan Martins Indi, die is gewoon te slecht voor het niveau Manunited.

10 oktober 2015 om 10:35

Erg slecht dat hij met die Nederlanders kampioen en de beker won. Of vond je het slecht omdat hij geen Champions league won?

Had Bruno geen afkoopsom van 40 miljoen in zijn contract?

Benieuwd of Feyenoord nog een eventuele doorverkooppercentage heeft afgedwongen met de verkoop van Bruno.

Hahahah! Hoe geweldig zou het zijn?! Een beperkte speler als Martins Indi die dan uit de jeugd van Feyenoord komt, oranje haalt, 3e wordt op het EK, transfer naar Porto en daarna na United. Dit is echt een carrière die iedereen zou willen, haha! Prachtig cv die Indi en zeker voor wat hij kan!
United is echt gek als ze dit doen, maar je weet niet hoe het uit gaat pakken. Blind kwam ook alleen maar door van Gaal binnen en speelt wel naar behoren

Is het een Dutch united aan het worden ofzo?

10 oktober 2015 om 11:14

Zoals nederlona destijds

10 oktober 2015 om 13:41

Ja BarcelonaBoy, Indi heeft zijn contract al getekend. Lastig hè een artikel begrijpend lezen. Daar hebben ze opleidingen voor.

Alles beter dan Blind achterin want dat kan echt niet
Blind is leuk voor niveau Norwich City maar echt niet top 6 in Engeland

10 oktober 2015 om 11:24

blind is zelfs met gebroken been beter dan bmi

Misschien kunnen ze Rojo en Martins Indi ruilen. Rojo heeft het in Portugal goed gedaan en kent de competitie dus Porto zal er best interesse in hebben. Overigens denk ik niet dat Martins beter is dan Rojo maar wel dat hij beter in het systeem past dat Van Gaal voor ogen heeft.

Dit wordt stilaan pijnlijk en lachwekkend. Ik kan 100 verdedigers opnoemen die beter zijn dan Bruno Martins Indi. Aangezien elke ploeg van wat niveau minstens 1 zoniet 2 betere verdedigers heeft rondlopen.

10 oktober 2015 om 13:39

Weet je wat pas pijnlijk en lachwekkend is. Mensen die alles klakkeloos overnemen, zonder ook even na te gaan hoe dit bericht is opgesteld en waar het vandaan komt. Jij en velen met je doen net alsof de transfer al beklonken is, terwijl het de interesse uberhaupt nog nooit bevestigd is door Van Gaal of iemand van ManU.

Rojo kan niet voetballen, nooit genoeg geweest voor de top. Bruno is ook niet veel beter. Gelukkig hebben ze een goed aankoopbeleid bij Manchester...

Vindt hem de laatste tijd echt hopeloos spelen maar onder Van Gaal bij Oranje deed die het veel beter, misschien dat Van Gaal hem precies de goede instructies geeft waardoor die het beter doet

Haha Bmi, die is ooit geselecteerd voor Oranje omdat ie linksbening is, andere reden kan ik niet bedenken. In 5-3-2 viel hij niet op, maar in 4-3-3 of 4-4-2 altijd de zwakste schakel. Rojo is ook niet top, maar zeker beter dan BMI

En zoals real Holland in de tijd?

Ach.. Toen Van Gaal Blind haalde naar United dacht ik ook dat hij knettergek was.. Maar de beste man heeft er aardig wat wedstrijden op zitten. Blijf erbij dat beiden tekort komen voor United

Ja hoor weer fraude... LVG kan net zo goed heel het Nederlandse elftal kopen. BMI heeft niks te zoeken in manchester, hoe dom kan je zijn??

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren