Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal: 'We staan er beter voor dan vorig jaar rond deze tijd'

Laatste update:

Denk je dat Manchester United gaat winnen van Swansea City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit klopt, vorig jaar hadden we toch 2 punten op dit moment(als ik het goed heb), nu 7. Nu moeten we gewoon meer kansen creeëren en dan kunnen we meedoen om de PL. Come on United.

Van Gaal is gewoon belachelijk bezig. Zoveel geld en dan nog met zo'n matige ploeg voor de dag komen. Blind in de basis blijft een lachertje voor Man U

29 augustus 2015 om 17:00

Van Gaal is juist enorm goed bezig, hij is gehaald om United opnieuw op te bouwen voor de toekomst. Nu al alle deadweight vertrokken, goede verhouding tussen jeugdig talent en toppers, bijna elke positie goed gevuld, tactische wijzigingen in huidige selectie mogelijk.

De basis staat nu, vanaf nu kan United volstaan bij 1 of 2 wereldspelers per seizoen die de rest aanvullen.

Dit gaat echt rollen straks.

29 augustus 2015 om 19:36

1 jaar wennen en zijn plan opzetten.....ok. Hij heeft echter dure spelers gehaald die totaal niet hebben gerendeerd en alweer zijn verkocht. Wat betreft aankoopbeleid heeft hij gewoon gefaald. Hij had de reputatie in zijn 2e jaar altijd kampioen te worden en de boel op de rit te krijgen, maar ik geloof niet dat hij dat nu ook heeft. Man U had er, zeker gezien de honderden miljoenen die geïnvesteerd zijn, al veel beter voor moeten staan.

29 augustus 2015 om 19:40

Het gaat niet om de waarde van het geld dat geïnvesteerd is, maar of het flink meer is dan de rest, en dat is niet het geval, 200m lijkt veel, maar City heeft dit alleen dit seizoen er al bijna ingepompt. Daarnaast moest United het hele team vervangen, een renovatie kost minder dan opnieuw een huis bouwen.

Ze hebben CL, ze hebben nog geen wedstrijd verloren, geen conventionele goal tegen gehad, hoeveel beter kan het zijn op dit moment dan?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren