Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal voorspelt: ‘Hij zal zeer lang een belangrijke speler zijn’

Laatste update:

Anthony Martial speelde vrijdag een belangrijke rol in de 3-1 overwinning van Manchester United op Derby County in de FA Cup. De jonge Franse spits bereidde de doelpunten van Wayne Rooney en Juan Mata voor en kon dan ook op de goedkeuring van zijn coach rekenen. Louis van Gaal is zeer te spreken over de prestaties van Martial en ziet voor hem een grote toekomst.

/

“Hij startte niet zo goed, denk ik, maar ik zei er wat van en na twintig minuten raakte hij beter in de wedstrijd en was hij fantastisch”, vertelt Van Gaal aan Goal. “Ik ben erg blij dat hij bij Manchester United speelt want ik denk dat hij zeer lang een belangrijke speler zal zijn.” De coach was verder te spreken over de prestatie van zijn team, maar hij zag ook dat Derby veel ruimte weggaf: “Ik moet zeggen dat Derby County in de tweede helft meer druk naar voren zette. Toen we eenmaal onder die druk uit voetbalden kregen we meer ruimte en konden we tweemaal scoren.”

“We hebben nu elke wedstrijd in 2016 gewonnen, behalve die tegen Southampton en dat kwam door een gebrek aan vertrouwen. We speelden thuis en de fans steunden ons, dus onze prestatie was wel een beetje belachelijk”, gaat Van Gaal verder. “Maar zo gaat dat. Nu is het vertrouwen weer terug, we durfden weer te voetballen en creëerden ondanks de druk van Derby County kansen en we maakten fantastische doelpunten.”

Over zijn toekomst wilde Van Gaal niet veel kwijt, maar hij zei wel dat zijn positie in Manchester niet afhangt van de wedstrijd tegen Derby: “Het is geen zaak van één wedstrijd. Het is moeilijk te begrijpen, maar het is een proces. Het gaat om een periode van drie jaar. Het bestuur is erg intelligent en begrijpt dat. Het draait niet om één wedstrijd.”

Denk jij dat Anthony Martial uitgroeit tot een grote speler voor Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik blijf het apart vinden om tachtig miljoen voor zo'n speler te betalen. Talentvolle speler, maar bij lange na geen tachtig miljoen waard.

30 januari 2016 om 14:07

Waarom probeer je eerst niet even te googelen hoe de transfer van Martial in elkaar zit? Hij kost voor nu 60miljoen om de 80 miljoen te kunnen halen moet die bepaalde aantal goals halen, en aantal wedstrijden voor het nationale elftal spelen.

30 januari 2016 om 14:08

Klopt was ook heel raar. Speelt vaak goed soms slecht maar is nog zo jong. Engeland betaald helaas gigantische bedragen voor spelers. Dit geeft ook een enorme druk. Hij is misschien 20 miljoen waard en dan kan je hem makkelijk rustig brengen. Nu moet hij soort van verplicht Manu dragen. Dat is onrealistisch.

30 januari 2016 om 14:09

Als je ziet wat hij kan worden volgend seizoen bv is hij dat wel waard.

Engelse clubs zijn de pineut die gaan flink cashen en de beste spelers weg plukken.
Zorg voor de spaanse, duitse competitie om dat te doen voor de absolute jackpot

30 januari 2016 om 14:11

Ten eerste, hij heeft maar 36 miljoen pond gekost. Ten tweede, hij is nu al zo goed op 20-jarige leeftijd dat het raar moet lopen al wil hij geen wereldtopper worden. Als je op je 20e al dingen laat zien die deze jongen laat zien, dan ben je die 50 miljoen dubbel en dwars waard. Stel dat hij over 3 jaar veel nieuwe dingen heeft geleerd en een stuk beter is geworden, dan is hij nog maar 23, en hij is nu al zo goed. Ik kan me niet bedenken hoe goed hij zal zijn als hij op zijn piek zit en een jaar of 28 is.

30 januari 2016 om 14:52

Helemaal mee eens! Aan alles bij martial zie je dat ie echte wereldtop gaat worden

30 januari 2016 om 14:13

Het probleem is dat als je voor een beperkte speler als Depay al 32 miljoen gaat betalen je al bijna het dubbele moet betalen voor een toptalent als martial.

30 januari 2016 om 15:02

Depay heeft maximaal 25 miljoen euro gekost, geen cent meer.

30 januari 2016 om 16:01

Loopt in ieder geval met bonussen op tot 32.

Martial moet naar een echte topclub zoals Bayern ofso, als Lewa daar weggaat bijv. Vind hem veels te goed voor het team waar hij mee speelt.

30 januari 2016 om 18:02

Kijk je regelmatig wedstrijden van United of is dit gewoon een gevalletje meepraten met wat de rest zegt? Martial moet zich nog doorontwikkelen en ervaring opdoen op het hoogste niveau voordat hij van echte waarde kan zijn voor dit stugge United, laat staan voor 1 van de 2 beste ploegen ter wereld. Hij maakt nog te vaak de foute beslissingen en is in zijn technische vaardigheden ook nog niet 100 procent, ondanks dat je ziet dat er nog zoveel meer uit die jongen te halen valt.

Weer een achterlijke reactie zeg van Louis. "Hij begon niet goed aan de wedstrijd, maar toen zei ik er iets van, en speelde hij fantastisch". Natuurlijk, allemaal weer de verdienste van de zelfingenomen genomen Von Gaal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren