Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal steekt loftrompet na zege: 'Hij was vandaag echt fantastisch'

Laatste update:

Manchester United boekte zondagmiddag tegen Everton de tweede zege op rij, maar eenvoudig ging het wederom niet. De 2-1 voorsprong bleef maar net overeind en dat was vooral te danken aan uitstekend werk van doelman David de Gea. Louis van Gaal was na afloop dan ook vol lof over de Spanjaard. "Hij was fantastisch", verklaarde de manager na afloop in gesprek met de BBC.

/

Niet alleen stopte De Gea op slag van rust een strafschop, ook in de slotfase speelde hij een cruciale rol. Bij grote kansen voor Leon Osman en Bryan Oviedo schoot de goalie zijn ploeg te hulp, waardoor de voorsprong op het scorebord bleef staan. "Opnieuw was het wachten op het fluitsignaal", moest Van Gaal toegeven. "Everton werd een aantal keer gevaarlijk, maar De Gea was echt fantastisch. Ik ben heel erg tevreden over zijn optreden."

Ook Radamel Falcao kon rekenen op een compliment. De spits tekende voor zijn eerste doelpunt in de Premier League en zorgde daarmee voor de overwinning. "Vorige week forceerde hij zich. Ik heb toen gezegd dat ik tevreden was en dat de doelpunten vanzelf zouden volgen. En dat is gebeurd", aldus Van Gaal, die Daley Blind een mindere dag zag hebben. "Hij zorgt voor balans in het elftal, maar dit was zeker niet zijn beste wedstrijd."

David de Gea speelde zijn beste wedstrijd in zijn tijd bij Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat hij het weer in een interview over zichzelf heeft.

"vorige week forceerde hij zich. Ik heb toen gezegd dat ik tevreden was en dat de doelpunten vanzelf zouden volgen. En dat is gebeurd", aldus Van Gaal

Heb de wedstrijd niet gezien maar was hij echt een 9,8?

5 oktober 2014 om 16:45

Ach, dat soort cijfers krijg je in het stemsysteem bij Voetbalzone als iedereen een plusje geeft. Dat soort cijfers verdienen spelers nagenoeg nooit en ook nu niet.

5 oktober 2014 om 18:01

Inderdaad raar dat je alleen een plus of een min kan geven.

5 oktober 2014 om 16:46

De Gea keepte praktisch foutloos en had een paar onmogelijke reddingen in huis. Door die reddingen pakt United vandaag de drie punten. Of het een 9,8 is weet ik niet, maar lager dan een 9 was het zeker niet!

5 oktober 2014 om 18:54

Hij was echt extreem goed en verdient echt een 10, minimaal. En ik was echt voor Everton deze wedstrijd.

De Gea was ook fenomenaal vandaag.
Die penalty pakt hij uitstekend en die bal vlak voor tijd was helemaal knap. Met slecht zicht en vanaf de grond toch die bal nog pakken, echt smullen om zo´n redding te zien.
Nu hopen dat Man Utd deze vorm vast kan houden! zou toch leuk zijn om ze weer in de top van de PL te zien.

Hoe speelde blind? Had hij echt een mindere wedstrijd of kon hij zijn stempel niet drukken?

5 oktober 2014 om 16:58

Speelde eerste helft heel erg goed, tweede helft minder zoals de rest op De Gea na.

5 oktober 2014 om 17:00

speelde redelijk en stond aan de basis van de 1-0

Ben niet kapot van De Gea, maar vandaag was-ie ronduit fantastisch. Wat een reddingen!

´´maarten stekelenburg moet De Gea vervangen´´, aldus VI .

5 oktober 2014 om 17:17

wordt er nog naar VI gekeken ?

Gea was fantastisch vandaag en als Louis zo blijft spelen is hij prima op zijn plaats maar ik en vi dachten dat Louis de Hollandse school ging spelen 4-3-3 met pressie en ver van de goal. Wij wisten toch ook niet dat hij catenaccio gaat spelen, dat stond niet in zijn biografie.

Hoe slecht moeten Mata, Rojo, Shaw, Van Persie en Valencia wel niet gespeeld hebben?
Blind was zeer matig en krijgt een 8,5.
Wat een farce die Voetbalzone cijfers, wat een farce!!

Het begint er langzaam op te lijken bij Man U. Van Gaal heeft gewoon wat tijd nodig om het op de rails te zetten. Wellicht kunnen ze zich nog kwalificeren voor de CL van volgend seizoen.

Van Gaal was toch de trainer die nooit individuele prestaties uitlichtte (zo stelde hij vaak als bondscoach) ? Maar alles bij elkaar moet het nog stukken beter bij United. Ze hebben nog geen enkele traditionele topploeg als tegenstander gehad. Everton is niet in grootse vorm en United worstelde wel heel erg in de tweede helft tegen deze ploeg in nota bene een thuiswedstrijd. Over twee weken komt Chelsea op bezoek, de week erop de clash met City; dan weten we pas echt waar de ploeg van Van Gaal momenteel écht staat in de rangorde.

"vermeer zou eerste keeper geweest zijn bij United." - Johan Derksen
"haal Stekelenburg dan ben je al uit de brand." - Johan Derksen
"zwakke, matige keeper." - Johan Derksen en Rene van der Gijp

ik kijk graag naar vi maar altijd als united ter sprake komt kunnen ze het niet laten om de gea af te doen als een derderangs keeper. ben benieuwd of het morgen ter sprake komt.

ik zie vermeer soms keepen als een amateur, met rare sprongen en ballen niet klem vast kunnen pakken. stekelenburg is niks meer, hij is al weer 30 en heeft zich nergens meer kunnen bewijzen. zonde maar je haalt geen vent van 30 om een van de grootste keeperstalenten ter wereld te vervangen. begrijp echt niks van bovenstaande uitspraken

de gea word zonder twijfel een van de beste doelmannen ter wereld hij is al echt ver in zijn ontwikkeling voor een jongen van 22-23

6 oktober 2014 om 06:30

De Gea is nu al beter dan al die keepers ooit geweest zijn, zelf als je 1 video/compilatie van de Gea kijkt zie je dat, qua reddingen en reflexen is hij daar met Neuer, alleen nog werken aan hoe commanderend hij is, wanneer hij uit zijn doel moet komen, verdediging neerzetten etc.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren