Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal maakt direct indruk: ‘Hij overtuigde iedereen die aanwezig was’

Laatste update:

Louis van Gaal werd donderdag officieel gepresenteerd bij Manchester United en stapte vrijdag in het vliegtuig naar de Verenigde Staten voor een oefentournee. Daar moet de manager beginnen te kneden aan een succesformatie en Dwight Yorke heeft er alle vertrouwen in dat de voormalig bondscoach van Oranje gaat slagen op Old Trafford.

/

“Hij is een erg assertieve man”, vertelt de oud-aanvaller en ambassadeur van Manchester United aan Sky Sports. “Hij was tijdens de persconferentie erg duidelijk in wat hij wilde zeggen. Je kan zien dat hij een man is die al eens voor een dergelijk heet vuur heeft gestaan. Hij was zelfverzekerd en overtuigde iedereen die aanwezig was.”

“Hij is nooit ergens heel lang actief geweest, maar overal waar hij was, boekte hij succes”, vervolgt Yorke, die tussen 1998 en 2002 voor the Mancunians speelde. “Hij geniet veel respect van de spelers.” Begin juli sprak Yorke zich in de Engelse media ook al lovend uit voor Van Gaal.


Denk jij dat Louis van Gaal in zijn eerste seizoen bij United een prijs pakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van Gaal kan niet eens wk winnen

18 juli 2014 om 19:30

Er werd gezegd dat we niet eens een groepfase doorkwamen, ongeslagen eindigen, en onverdiend eruit worden gegooid door argentinie, een team gecreerd waar de teamgeest beter is in jaren, en jij zegt dat die niet eens ern wk kan winnen? Je hebt het recht om te zwijgen..

18 juli 2014 om 19:30

Hahaha ben jij wel helemaal lekker? Kijk het elftal van de Duitsers en Braziel,Spanje enz. Wij hadden eredivisie spelers. Sommigen hadden niet eens CL ervaring. Louis je bent een held. We hadden kans maar meer dan dat was niet mogelijk. Dit is de grootste trainer die ik ooit gezien heb.

18 juli 2014 om 19:31

Werd wereldkampioen met Ajax in '95... end of story

18 juli 2014 om 19:32

Je zegt het alsof jij dat wel kan. Er doen 32 landen mee en er wint er maar 1 het wk, dus zijn er 31 slechte managers volgens jou.

18 juli 2014 om 19:33

Daar zit wat in.

Met het materiaal dat hij tot z'n beschikking had, moet je minimaal de finale halen.

18 juli 2014 om 19:38

Jij niet eens piraat normaal zinopbouw doen.

18 juli 2014 om 20:05

Mooi dat niemand het sarcasme bemerkt.

18 juli 2014 om 20:07

Gewoon provoceren dit, gaat nergens over. Van gaal verdient toch wel respect lijkt mij. Met dit oranje zover komen is echt een wereldprestatie. en ook al heeft hij wel eens wat vervelende trekjes, met zijn CV verdient hij mijn respect.

als van gaal maar zorgt dat ze net als bij Barca de zooi eruit gaan gooien, heb ik vertrouwen in een prijs

Wordt nu iedere ex speler van Man utd en ex collega's van Louis om hun mening gevraagd?

18 juli 2014 om 19:34

Ja. En als hij rond kerst ontslagen wordt, mogen ze hem ook nog allemaal een trap na geven.

Van Gaal is een meester coach en dat heeft hij overal bewezen, hij zal zeker een goed elftal vormen met een hoofdrol voor jonge spelers en dat zal in eerste instantie wat tijd kosten maar als eenmaal gaat draaien komen de prijzen vanzelf, misschien niet eerste jaar maar dat zal hij dan compenseren met goed en aanvalend voetbal wat hem meteen geliefd zal maken en dus genoeg tijd zal krijgen om titels te kunnen winnen.

Gaan we nu bii elke uitspraak van Louis een analyse krijgen van York?!

Leuk voor van gaal dat iedereen weer pro van gaal is doordat Robben er een paar in trapt en de loting niet ongunstig was

Heerlijk dat iedereen idd zo er tegenin gaat. Haha

Bij Ajax was hij wel lang actief dwight. 7 jaar.

Waar ik nu al van geniet, is z'n Engels. Zoals vroeger ook van z'n Duits en Spaans. Bizar eigenlijk dat zo'n control freak als hij dit vooraf niet 'getackeld' heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren