Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal: ‘Ik denk niet dat we ruzie zullen krijgen, hij is mijn vriend’

Laatste update:

Louis van Gaal en José Mourinho zijn al jaren met elkaar bevriend en maken er een sport van om elkaar de hemel in te prijzen. Het is de grote vraag of de goede relatie ook stand zal houden nu de Nederlander voor de selectie van Manchester United staat en het Chelsea van Mourinho een van de concurrenten is. Media in Engeland gaan ervan uit dat er a rocky relationship op komst is.

/

Mourinho begreep vorige week niet waarom Manchester United tientallen miljoenen had uitgetrokken voor de pas negentienjarige Luke Shaw, die op Old Trafford bovendien meteen tot de subtop van de loonlijst behoort. Van Gaal verzekerde dat hij het daar telefonisch met zijn collega over zou hebben en dat was voor de media een teken dat de onderlinge relatie onder druk zal komen te staan.

Mourinho is immers zeer bedreven in het op de kast jagen van collega-trainers. “Ik denk niet dat we ruzie zullen krijgen. Hij is mijn vriend”, verzekert de Nederlander. “En ik denk ook niet dat ik mot zal krijgen met andere trainers. Ik heb veel respect voor hen. Mind games interesseren mij niet heel erg. Ik moet een club trainen, dat is al moeilijk genoeg. Ik houd me niet bezig met andere clubs en managers.”

Denk jij dat Louis van Gaal en José Mourinho komend seizoen ruzie zullen krijgen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En toch verheug ik me op de persconferenties na die onderlinge wedstrijden.
Iets in mij zegt dat die nogal heftig kunnen worden.
Vooral als het een redelijk pikant duel is geweest.

29 juli 2014 om 00:07

Een paar sneertjes hoort er bij, vooral bij Mourinho en dan doet Louis een kleintje terug en dan is het weer goed, heeft de media wat ze willen en gaande trainers savonds een glas wijn drinken samen

29 juli 2014 om 00:17

of een lekkere pot pils in louis' nieuwe stam kroeg op de hoek van de strip in manchester.

dit worden fantastische persconferenties. beide willen altijd gelijk hebben ook al hebben ze het niet. smullen geblazen. ik kijk ook uit naar de persconferentie van louis en koeman in hun gebrekkige engels. dat wordt echt leuk

29 juli 2014 om 00:47

Louis drinkt geen pils, Louis drinkt wijn.

29 juli 2014 om 01:00

En vroeger een bacotje

29 juli 2014 om 02:02

Louis is een Wodka liefhebber. Mourinho daarentegen houdt van Engelse donkere pils.

En zo is het maar net. Gewoon je volledig aan je team geven en laat de rest met rust. Mind games wordt altijd gespeeld, maar het heeft geen nut als je er niet aan denkt. Gewoon je ding doen vGaal . De support van de ManUtd fans heb je in ieder geval voor de volle 100%.

Dit word hopelijk een mooi jaar voor united en van gaal. Gaat een spannend seizoen worden tot het bittere einde.

Er zullen vast wat kleine steekjes volgen van Mourinho vooral in aanloop naar wedstrijden maar daar zal de media dan wel weer veel meer maken dan het is.
Over Shaw had hij natuurlijk wel groot gelijk, die verdient gewoon teveel en dat is lastig te verantwoorden zonder scheve gezichten te krijgen in de kleedkamer.

30 juli 2014 om 16:02

Mourinho kan goed stoken. Ik ben benieuwd hoe van Gaal daar mee om zal gaan.

Ik denk dat er op minstens één persconferentie een handgemeen zal ontstaan tussen beide heren.

29 juli 2014 om 01:03

De media zal er wel voor meer zorgen..

Van Gaal is top.. Mou ook.. maar je hebt ook City en Arsenal.. dus eigenlijk is het altijd deja vu..

Met andere trainers.. maar dezelfde teams.. Maar ok.. mss heeft Man U meer kans om hoger te eindigen dan het vorig seizoen..

Ik ben er zeker van dat Mourinho gaat zeuren wanneer United weet te winnen van Chelsea komend seizoen, hij vindt sowieso wel een reden. Ik kijk er al naar uit.

29 juli 2014 om 00:42

"United speelt geen Europees voetbal, ze zijn daarom veel fitter blabla.." Mark these words!

29 juli 2014 om 10:55

Dat is ook een groot voordeel. Ze kunnen daardoor veel meer rust pakken en zich volledig richten op de competitie.

Natuurlijk komen die Louis zegt ook dat interesseert me niet, we houden een goede relatie

Heerlijk Louis zo bezig te zien.... Wat een topper is het ook

Ik ben al helemaal klaar voor een verpletterende nederlaag van Chelsea tegen MU! En het sippe gezicht van die vreselijke Mourinho...

Gatver Gatver. Moet je ze nu horen over Louis van Gaal.
van Gaal houdt zich nu in en je hoeft geen kenner te zijn om te zien dat hij nu acteert.
Kijk eens hoe hij zich gedraagt. Een van Gaal die high five geeft.
van Gaal die met een grote koptelefoon rond loopt.
Let op als dezelfde verslaggevers gaan zuigen zoals Hansie laatst deed.
Dan gaat de ware van Gaal tevoorschijn komen.

29 juli 2014 om 00:34

Jij denkt dus dat hij die blijdschap speelde de 1-1 tegen Spanje vlak voor rust. Terwijl een groot deel van Nederland het nederlands elftal geen enkele kans gaf. Het feit dat jij denkt dat van Gaal dacht, laat ik nu even een high five geven want dat wil het publiek zien. Jij denkt dat hij 90 minuten bezig is met het bedenken van een nieuw toneelstukje.

29 juli 2014 om 01:19

Ger, gelukkig ben jij wel een kenner die direct door heeft dat Van Gaal acteert. Wanneer je Van Gaal de afgelopen twintig jaar wat beter had gevolgd was je waarschijnlijk tot de conclusie dat Van Gaal nooit acteert maar gewoon zegt wat hij denkt. Wanneer een onbenul als Kraay gaat zuigen krijgt hij gewoon een eerlijk antwoord van Van Gaal. Verslaggevers die gaan zuigen stellen wel vaker dezelfde vraag waar ze in een eerder interview al een antwoord op hebben gekregen. Dat Van Gaal de non verbale journalist Kraay niet serieus neemt en van repliek dient is zijn goed recht, ik schiet ook al in de lach wanneer Kraay de serieuze journalist probeert te spelen!

29 juli 2014 om 03:11

Minder Derksen en Gijp na kletsen, meer zelf denken. Tip. Gratis. Doe er je voordeel mee!

29 juli 2014 om 21:24

Oooh gut
Kom niet aan van Gaaltje
Kort voor het wk begon kon men hem niet pruimen en moet je ze nu horen hahahahaaaa
Als je niet ziet dat hij zich inhoudt en dat het niet de van Gaal is die we gewend zijn, dan zal je het nooit zien. Die man bijt zowat zijn tong af om niet te zeggen wat hij werkelijk denkt.
Binnen een maand zal het de engelse journalisten lukken om hem uit de tent te lokken.

30 juli 2014 om 16:05

De Engelse Journalisten hebben denk ik iets meer fatsoen in hun donder.

Van Gaal is te wijs en te intelligent om ruzie te krijgen of maken mey Morhunio

Mourinho kan het niet laten om wat te roepen na een onderlinge duel.
Hij is een verslaafde en tegenstanders provoceren is zijn drugs.

29 juli 2014 om 01:58

Ja, maar Van Gaal lijkt niet te gaan bijten dit seizoen. Hij heeft nu echt de air de 'capo di tutti capi' te zijn. En weet je, misschien is dat nog terecht ook.

29 juli 2014 om 02:57

Geheel onterecht in elk geval niet. En voor de jonge generatie voetballers lijkt me dat ook niet verkeerd om je te moeten verantwoorden aan Van Gaal. Wat meer discipline en het belang van het team voorop stellen zoals bij het Nederlands Elftal kan je een hoop opleveren.

RESPECT voor deze beste man. Gwn geen mindgames maar gwn om het echie.. Waar om het gaat.

29 juli 2014 om 02:30

Indirect is Louis van Gaal ook wel goed in mindgames en mocht de tekst kloppen dan geeft die al heel subtiel een duwtje terug.

29 juli 2014 om 08:04

Exact, als je heel overtuigend weet te brengen dat mind-games je niets doen en je weet uit te stralen dat het spelen van mindgames eigenlijk een zwakte is van je tegenstander, dan is dat natuurlijk de beste mindfuck die er is.

En laat dat nu net zijn wat van Gaal hier doet....

30 juli 2014 om 01:13

Precies, Indirect zet van Gaal hier Mourinho te kijk.

30 juli 2014 om 16:08

Maar dat werkt dan alleen als het je lukt niet geraakt te worden. Maar dat zal van Gaal wel kunnen die is nuchter en koel genoeg.

Mourinho en van Gaal zo'n beetje de appartste trainers in het vak dat worden leuke persconferenties maar ik kijk vooral uit naar de persconferentie van Mensjester tegen Saushempton.

En Mourinho doet dit slim natuurlijk door over het loon van Shaw te beginnen die al meer verdient als sommige die daar al een tijdje zitten.

29 juli 2014 om 02:31

Tuurlijk. Onrust zaaien binnen zo'n groep is altijd lekker en helemaal als het nog een inkoppertje is ook nog.

29 juli 2014 om 02:42

Jaja denk dat Shaw een goede zaakwaarnemer heeft.

Kan wel genieten van de spelletjes van Mourinho en eerlijk is eerlijk: 9 van de 10 keer maakt hij de woorden waar. De concurrentie dwarsliggen en zelf voor het resultaat gaan hoort er allemaal bij. Schitterend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren