Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal: ‘Het was menselijk, maar hij moet zichzelf controleren’

Laatste update:

Marouane Fellaini werd donderdagmiddag voor drie wedstrijden geschorst vanwege het het uitdelen van een elleboogstoot aan Robert Huth van Leicester City. Louis van Gaal vindt dat de middenvelder van Manchester United in de spiegel moet kijken.

/

“We zijn niet in beroep gegaan, omdat het een menselijke reactie van Fellaini was en als de FA Huth ook schorst, betekent dat dus dat ze toegeven dat het een strafschop was. Zo heb ik het na de wedstrijd ook gezegd. Voor ons is het dus teleurstellend dat de scheidsrechter het niet gezien had en ik geloof nog altijd dat het van Fellaini een menselijke reactie was. Maar hij moet zichzelf beter controleren, dat is waar”, aldus Van Gaal in de Engelse media.

“Maar als iemand je bij de haren pakt, dan zal zoiets altijd voor blijven komen.” De manager kan zaterdag tegen Norwich City dus niet beschikken over de Belgisch international en er zal gewonnen moeten worden om de kansen op het bereiken van de vierde plaats levend te houden. “We moeten nu drie wedstrijden achter elkaar winnen. Norwich won op Old Trafford, dus we moeten revanche nemen.”

“Als je een kampioen wil zijn, dan moeten we onze wedstrijden verbeteren en moeten we dus winnen van Norwich en West Ham United. Maar als je zoveel blessures hebt, en ook nog vaak op dezelfde posities, dan is het niet makkelijk om die problemen op te lossen. Ik kan alleen maar zeggen dat we eind november op de eerste plaats stonden en dat we daarna een terugval kenden. De blessures hebben daarin een rol gespeeld”, besluit Van Gaal.

Denk jij dat Marouane Fellaini volgend seizoen nog voor Manchester United speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van Gaal spoort niet dat hij dit als een normale menselijke reactie ziet, bovendien swingt Fellaini zoals lid Bon Jovi hier al aangaf al met zijn elleboog voor Huth überhaupt aan zijn haren trekt. En hoevaak Fellaini dit al niet gedaan heeft zonder enige aanleiding is ook niet meer te tellen. Het zou Van Gaal sieren toe te geven dat dit echt niet langer kan.

5 mei 2016 om 19:51

Jij weet ook niet van ophouden he! En die Fellaini haat zit ook diep bij je, arm kind

5 mei 2016 om 20:06

Ik ken zijn geschiedenis niet qua reacties, maar ik geef hem hier gewoon gelijk.

5 mei 2016 om 20:15

Ik geef hem totaal niet gelijk. Hij baseert zoals ik het al hoor alles op het nieuws wat hij heeft gelezen en op het spel wat Fellaini heeft gespeeld, maar Louis Van Gaal is een van de mensen die dagelijks met Fellaini werkt en die weet dus echt wel hoe het zit. Please, speak the true.

5 mei 2016 om 20:36

The truth* bedoel je?

5 mei 2016 om 20:51

FCB2016

Helemaal met je eens!

5 mei 2016 om 21:02

Fcb

Fellaini doet dit continu, als je dat niet weet volg je geen voetbal. Van Gaal verdedigt hier enkel zijn speler om geen onrust te kweken binnen zijn team, maar dit valt niet te verdedigen, wat Fellaini doet valt al jaren niet meer te verdedigen.

5 mei 2016 om 21:04

Davy

Je weet wat ik gezegd heb, eerst volwassen worden, dan kunnen we praten. Ik heb helemaal geen Fellaini haat, ik ben zelf Belg met andere voorouders, dus hou je commentaar voor jezelf. Bekijk de beelden zou ik zo zeggen, en zoek dan maar eens wat op over Fellaini en zijn fratsen, heeft niets met haat te maken, je gebruikt een woord waar je de impact en de grote niet van kent, is niks, hoort allemaal bij het volwassen worden en groeien als mens.

5 mei 2016 om 23:47

Al volg ik volgens jou dan geen voetbal, jij kan voor alsnog niet bewijzen hoe het zit met Fellaini. De mensen die echt dagelijks met hem omgaan zullen dat veel beter weten. Als bijvoorbeeld iemand een rot karakter heeft op het veld voor de strijdlust hoeft dat nog niet zo te zijn dat dat ook geld voor buiten het veld.

6 mei 2016 om 00:44

Dus jij gelooft blind wat een trainer zegt puur omdat hij heel de week met hem werkt? Tuurlijk zegt Van Gaal dit,maar als jij niet ziet dat fellaini al vaker dit soort dingen doet en dus was steekjes los heeft ben je niet goed bij je hoofd

6 mei 2016 om 08:08

Achja hij doet wel vaker wat. Neemt niet weg dat dit best een reactie was die te verwachten is als iemand aan je haar trekt. Je zou ook kunnen zeggen dat hij gif in zijn spel heeft. Klootzakken moet je ook in je team hebben toch?

Sorry maar Fellaini maakt iedere wedstrijd op zijn Minst 1 overtreding die rood waard is . Die gast is zooo lomp hij slaat maar om zich heen , heeft totaal geen gevoel voor timing .

6 mei 2016 om 08:09

Ja, lomp is hij ook idd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren