Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal heeft steraanvaller terug: 'Hij kan woensdagavond in actie komen'

Laatste update:
/

Louis van Gaal kan woensdagavond in het competitieduel met Watford waarschijnlijk weer beschikken over Anthony Martial. De Fransman raakte afgelopen donderdag geblesseerd in de warming-up voor het duel met FC Midtjylland, maar is snel hersteld. Ook Matteo Darmian keert terug.

“Martial en Darmian kunnen spelen”, bevestigde de Nederlandse manager van Manchester United op MUTV. “En misschien Chris Smalling ook. We zullen ze nodig hebben, want ons programma voor de komende maanden is behoorlijk volgepland.”

Het grote aantal blessuregevallen heeft ook een positieve kant. Zo moest Van Gaal donderdag noodgedwongen een beroep doen op jongeling Marcus Rashford, die debuteerde met twee goals tegen Midtjylland en in de topper tegen Arsenal nog eens twee keer scoorde. Ook de Nederlander Timothy Fosu-Mensah maakte zijn debuut.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Martial is (nog) geen steraanvaller..

2 maart 2016 om 13:33

Wel bij far de beste aanvaller bij United dus wel zijn steraanvaller, in het algemeen inderdaad nog niet.

2 maart 2016 om 13:46

Nee man dat is Rashford! 😁

2 maart 2016 om 14:28

Rashford twee wedstrijden 4 goals dan noem ik nou een steraanvaller mocht hij zo doorgaan.

2 maart 2016 om 13:59

Dat is het eerste wat ik dacht. Misschien dat vz bedoelt dat je sterretjes voor je ogen krijgt van het aankoopbedrag

2 maart 2016 om 14:24

Of misschien zaten de rechten om hem steraanvaller te noemen in de media wel in de €80.- inbegrepen .

Maarja, wat doe je nu als Van Gaal zijnde? Rashford er weer in en Martial op links, of toch zoals afgelopen wedstrijd tegen Arsenal wat ook super ging?

2 maart 2016 om 13:39

Voor aanstaande woensdag zal Martial nog op de bank zitten als Depay en Rashford wel fit zijn verwacht ik. Daarna zal die er wel inkomen al blijven er genoeg wedstrijden over.

2 maart 2016 om 13:42

Wellicht dat Van Gaal inderdaad voorzichtig aan met hem doet. Wat ik me wel afvraag : Martial is niet zo súper geweldig dit seizoen vind ik. Hij heeft zo nu en dan een geweldige wedstrijd en verder is het matig. Wellicht dat Van Gaal Rashford nu nog eventjes laat staan.

2 maart 2016 om 15:09

En dan? Rashford kan de komende vijf wedstrijden wellicht ook wel ruk spelen. Tegenstanders gaan je ook nu analyseren en dan ben je wat meer voorspelbaar dan anders. Als een debutant erin komt, is die niet geanalyseerd en hou je er geen rekening mee.

2 maart 2016 om 13:43

Nou martial op links gebeurd nu bijna zeker niet, want memphis was volgens Van Gaal de afgelopen paar wedtrijden elke keer de beste op het veld. En het zou ook jammer zijn om Memphis die eindelijk zijn niveau haalt/vorm te pakken heeft weer van positie of van het veld te halen.

Martial zal wel spelen, maar niet de hele wedstrijd of bij de 45/60e minuut invallen.

Hopelijk krijgt fosu mensah minuten! Darmian gaat ook geen volledige wedstrijd spelen en als Rojo er uberhaupt bij is hij ook niet.

2 maart 2016 om 14:12

Ik hoop eerlijk gezegd dat Varela gewoon mag starten. Doet het heel goed aan de rechterkant de afgelopen wedstrijden

2 maart 2016 om 15:23

Hoop het ook. Ben echt geen fan van Darmian

2 maart 2016 om 14:53

Ik vraag me af wat hij gaat doen als ook nog eens Rooney terug komt. En wat als Schweinsteiger of Fellaini weer fit zijn. Want het middenveld Schneiderlin, Herrera, Mata vind ik goed lopen en Carrick doet het goed achterin. Met al die blessures is het veldspel alleen maar beter geworden.

2 maart 2016 om 15:17

Martial vanaf rechts misschien. Memphis-Rashford-Martial voorin zou best kunnen denk ik.

2 maart 2016 om 16:36

Martial op de bank laten beginnen en Martial tussen minuut 60 en 70 laten invallen. Je kan dat verantwoorden doordat hij terug komt van een blessure (tegenover de media) en Rashford is nog jong, 3 wedstrijden op een week is misschien wat veel. Als hij opnieuw scoort start Rashford in het weekend volgens mij opnieuw. Maar wat als hij goed speelt zonder doelpunt? Wat moet je dan als van Gaal? Hem er gewoon uitgooien? Ook nog al ondankbaar. Maar ja, daarom is Louis coach zeker.

Mooi! Ik ben benieuwd of van Gaal gaat kiezen voor Rashford of voor Martial. Zelf denk ik Rashford vanwege zijn goeie vorm en omdat Martial nog herstellende is zodat hij langzaam gebracht kan worden. Verder denk ik dat Louis Varela laat staan, die stond goed te voetballen. Ik ben erg blij dat de eigen jeugd het zo goed doet. Varela, Rashford en Borthwick Jackson (die helaas geblesseerd is maar wel echt veel potentie toont).

2 maart 2016 om 13:48

ik denk dat hij martial er in zet zodra rashford zn standaard 2 goals gemaakt heeft.
Kan martial mooi wat wedstrijdritme opdoen.

2 maart 2016 om 14:04

Haha, zou echt een grap wezen als het hem nog een keer lukt. Als je zegt hij kan spelen dan ga ik er ook vanuit dat hij speelt vanavond. Aan de andere kant never change a winning team.

Ben benieuwd wat hij gaat doen. Louis zei trouwens dat hij Rashford nog niet rustig had kunnen brengen en kunnen laten wennen aan het systeem etc. Misschien is dat maar goed ook

Goed voor ManU en goed voor Martial. Hoop dat ze nu gewoon alles kunnen gaan winnen. Ze hebben wel het talent maar het zit hem denk ik vooral in de ontwikkeling van dit team.. Dus..

Steraanvaller? Ik dacht dat het om Rooney ging.... Martial heeft nog een hoop te bewijzen.

Wel goed voor Manu dat er steeds meer spelers herstellen.

ik denk dat hij rashford er nog inzet, maar wanneer deze niet scoort geleidelijk weer voor martial kiest.

Steraanvaller is inderdaad licht overdreven, zoals meerdere mensen hier ook al vermelden, maar Martial heeft zich toch zeker tot nu toe bewezen als een belangrijke aanvaller voor United. Als je ziet hoe hij voetbalt, zou je niet zeggen dat hij pas 20 jaar is. Toen United hem haalde, twijfelde ik of hij het geld waard was (al heeft United absoluut veel te veel betaald), maar hij profileert zich tot nu toe toch wel als een sterspeler voor de toekomst. Het is te hopen voor United dat hij zich op deze manier blijft ontwikkelen en profileren dan hebben ze voor minstens de komende acht jaar een geweldige aanvaller in de gelederen.

2 maart 2016 om 14:01

Hij was wel het enige lichtpuntje in de duisternis dus in dat opzicht was hij een tijdlang wel de steraanvaller. Het zelfde gold voor Januzaj in zijn debuutseizoen onder Moyes.

Niet alleen aan hem maar ook met Januzaj, Depay, Lingard, Rashford en ik hoop ook nog steeds Wilson en supertalent Gribbin heeft United ongelofelijk veel talent en een aanval er staan die nog 10 jaar mee kan.

Goed nieuws! Vandaag zal die waarschijnlijk nog op de bank beginnen, maar ik ben benieuwd hoe dit zaterdag zal gaan met Rashford op zijn plek. Dat zal waarschijnlijk ook van zijn prestaties vandaag af hangen. Als je het mij vraagt is dit een goede gelegenheid om met twee spitsen te gaan experimenteren, en dat moet dan ten koste gaan van 1 controleur.

Ik gun manchester united echt plek 4/winst EL in combinatie met de FA-cup. Ik kan echt genieten van dit jonge team afgelopen weken en Van Gaal verdiend een waardig einde als hoofdcoach van een (absolute) topclub.

Martial is op dit moment echt wel de ster aanvaller van United.
Is nog niet elke wedstrijd constant.
Maar wel met meeste dreiging.

Rashford heeft heel heel goed gedaan.
Maar om hem nu gelijk de hemel in te prijzen.
Zo werd Depay tegen Brugge de hemel in geprezen. En paar weken later kon hij er helemaal niks.
Martial heeft nog veel te bewijzen. Maar aan alle skin je zien dat het een topper wordt.

Als die Kane fit was gebleven. Was die dan gestart tegen Midtjylland en Arsenal? Of had LVG voor Rashford gekozen.
Die jongen had weinig met het eerste mee getraind.
Het is een wereld prestatie. Laat dat voorop staan.
Zo raar kn het lopen in de voetbal wereld.

Maar laten we hem nu niet teveel pushen en de druk opleggen. En niet te hard van stapel lopen.

Deze jongen heeft nog veel meer te bewijzen dan Rooney en Martial.
Laten we eerst kijken hoe hij dit seizoen ervan af brengt en de komende jaren.

Hij is diegene in vorm. En hoort ook zeker te starten. Maar om nou te zeggen dat hij nu de ster speler is (wat sommigen schrijven) vind ik ver gaan.

Martial kan ook op rechts spelen. Of wisselen met Depay.
Maar zal vanavond invallen. Mocht het evt nodig zijn. En Martial sparen voor de andere wedstrijden

Never change a winning team

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren