Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal geeft clubloze Valdés kans om bij United fit te worden

Laatste update:

Victor Valdés kan bij Manchester United gaan werken aan zijn fitheid, zo maakt de Premier League-club donderdag bekend. De 32-jarige doelman, die zonder club zit na zijn vertrek bij Barcelona, heeft een voorstel van manager Louis van Gaal op zak om op Carrington Road de laatste fase van zijn revalidatie van een knieblessure te completeren.

/

Valdés en Van Gaal zijn geen onbekenden voor elkaar. Onder leiding van de oefenmeester maakte de doelman zijn debuut in de hoofdmacht van Barcelona. In januari 2013 kondigde Valdés zijn vertrek bij Barcelona, in de zomer van 2014, aan. Een half jaar geleden raakte de doelman echter zwaar geblesseerd en kon hij ook zijn ogenschijnlijke transfer naar AS Monaco vergeten.

Valdés werd de voorbije maanden met Bayern München en Liverpool in verband gebracht. Het is nog onduidelijk waar de toekomst van de Spaans international ligt. Onder toeziend oog van de medische staf van Manchester United kan de doelman aan zijn definitieve herstel gaan werken, alvorens hij zich eventueel bij het eerste elftal van Van Gaal voegt. Daarna is het afwachten of Valdés elders een contract zal ondertekenen of bij Manchester United een verbintenis kan signeren.

Manchester United moet een fitte Victor Valdés een contract aanbieden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo deze zag ik niet aankomen zeg. Maar goed, kan altijd wel van pas komen. Hij gaat nu toch alleen maar aan zijn herstel werken en kan een goed voorbeeld zijn voor De Gea.

23 oktober 2014 om 23:19

Hij heeft niet getekend ofso hoor..

23 oktober 2014 om 23:22

Dat zeg ik ook niet ofso hoor... hij gaat namelijk meetrainen met eerste team, dus dan kan hij in de training ook de gea helpen etc.

Een fitte valdes is goud waard!

23 oktober 2014 om 18:17

Inderdaad, in zijn laatste seizoen was hij sowieso een van de beste keepers. Als hij fit geraakt en keept zoals bij zijn laaste jaar in Barcelona dan heeft United een topkeeper voor niks!

Valdes is totaal onnodig bij united, valdes gaat de gea er niet uitspelen, en daarnaast is valdes ook nog veel ouder. Maar wel aardig om hem hulp aan te bieden.

23 oktober 2014 om 18:18

Valdes is anders wel ideaal om de concurrentiestrijd te vergroten. Dat hij De Gea uit de basis zal spelen bevalt te betwijfelen, maar ik moet zeggen dat ik hem in de afgelopen twee jaar toch goed heb zien keepen bij Barca.

23 oktober 2014 om 20:43

Gaat waarschijnlijk meer om het gebaar en dat Louis Valdes heeft laten debuteren, nummer 1 keeper van United gaat ie niet worden die is gereserveerd voor de Gea.

Wie weet gratis 2e(3e?) keeper, kan je altijd nog voor wat verkopen. Anders een mooi gebaar van van Gaal

En opnieuw gaat een Liverpool target naar een concurrent. Niet dat ik het erg vind, hij is toch niet gemaakt voor de PL

23 oktober 2014 om 19:52

En waarom is hij niet gemaakt voor de premier league? Het is een keeper!

23 oktober 2014 om 21:06

Hij is te klein en niet sterk genoeg. 1,83m en 78kg gaat niet werken in de BPL

23 oktober 2014 om 22:22

Ja, dat is waar. De doelen zijn hoger in Engeland en de spitsen schieten harder in de PL.

24 oktober 2014 om 08:13

Ha.. Herrinner je ene Barthez nog? Die is ook 1.83 en heeft het ook waargemaakt in de PL.

24 oktober 2014 om 14:36

Michel vorm is ook klein.. In zm eerste seizoem in engeland werd hij geprezen om zn reflexen en cleen sheats. Kwaliteit staat boven lengte denk ik in gevalletje van valdes in vorm

Dan kan De Gea toch naar Real. Win-win situatie voor United zou ik zeggen.

23 oktober 2014 om 18:26

Verlies situatie voor United. Alleen financieel gaan ze er op vooruit met een verkoop van vele miljoenen en een gratis aanwinst. Kwalitatief gaan ze er op achteruit en dat gat zal alleen maar groter worden gezien het potentieel van beide spelers.

23 oktober 2014 om 18:30

Win win zeker niet over een paar jaar kunnen ze weer zoeken dan terwijl de gea zeker 10 jaar mee kan.

23 oktober 2014 om 23:43

Zware verlies situatie voor United. Valdes is al op leeftijd en komt misschien nooit meer op zijn oude niveau (of gaat kampen met vorm problemen zoals cassillas).

De Gea is nog vrij jong en heeft een mooie carriere voor zich, dus het zou zeer zonde en onnodig zijn om hem te laten gaan. Valdes is handig voor de concurrentiestrijd en een gratis extra keeper is altijd mooi meegenomen.

Gelukkig geeft van Gaal met zijn totale mensprincipe dit soort spelers de kans om fit te worden bij zijn club. Lijkt me geen toevoeging voor United. Als bankzitter lijkt het me ook niet veel voor de Premier League. Is geen zekere keeper bij hoge ballen en meevoetballende keepers zijn geen must in de Premier League. Daarnaast zou Valdes, als hij een contract krijgt bij United, veel meer topwedstrijden spelen als in zijn Barcelona tijd en kunnen we pas echt zien of hij zo goed als in zijn laatste jaar bij Barcelona.

24 oktober 2014 om 08:17

"En kunnen we pas echt zien of hij zo goed was in zijn laatste jaar van Barcelona"

Nee het was gespeeld. Kom op man.. Je doet echt domme uitspraken..

Ben benieuwd! Voorlopig is het enkel om te revalideren en weer fit te worden, maar wie weet wat Valdes kan laten zien op de training. De Gea staat natuurlijk in de belangstelling van Real... Als ik Man U was zou ik zo'n jonge en talentvolle keeper natuurlijk Nooit laten gaan, maar voor het juiste bedrag en met Valdes direct beschikbaar als vervanger... Je weet het nooit! Valdes keepte geweldig in zijn laatste periode bij Barcelona, al is het natuurlijk altijd maar weer afwachten hoe een speler uit zo'n zware blessure komt.

23 oktober 2014 om 18:37

Overgewaardeerde keeper.

23 oktober 2014 om 18:39

En het is ook afwachten hoe Valdes zich aanpast aan de Premier League. Heeft toch al een jaar of 10 geen hoge bal gevangen.

23 oktober 2014 om 18:59

Ik kan je uit je droom helpen, de Gea gaat niet naar Madrid. Ten eerste heeft Utd het geld niet nodig en daarnaast is het nu al een geweldige keeper die alleen maar beter wordt. Zie totaal geen reden om hem te verkopen.

Valdes komt gewoon revalideren, meer verwacht ik er niet van.

24 oktober 2014 om 00:14

Real kan iedereen krijgen had Manchester die 94 miljoen voor Ronaldo nodig nee en kijk is waar Cristiano nu speelt.

23 oktober 2014 om 19:31

Nooit dat die de Gea uit de basis kan spelen, maar prima tweede keeper lijkt me

Als iemand Valdes kent dan is het Louis van Gaal wel. Mooi hoe iedereen Valdes onderschat. Jullie zullen zien.

Ik schat Valdes toch iets hoger in dan De Gea.Dus als Van Gaal het eens kan worden met Valdes dan moet hij dat zeker doen.

23 oktober 2014 om 22:42

Hahahahahahahahahahaha Valdes hoger dan De Gea. Ik kom niet meer bij

Ik hoop niet dat je serieus bent, want De Gea maakt al 2 jaar amper fouten en pakt veel punten voor United. Valdes heeft in z'n 32 jarige bestaan alleen 1 seizoen ''goed'' gespeeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren