Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Gaal en Frank de Boer moeten dream team vormen’

Laatste update:
/

Louis van Gaal wordt niet voor de eerste keer met een functie in de Premier League in verband gebracht. De na het WK in Brazilië vertrekkende bondscoach van het Nederlands elftal was eerder bij Tottenham Hotspur in beeld en werd de laatste weken ook voorzichtig met Manchester United in verband gebracht. Britse media schrijven zondag over een toekomstig managerial dream team op Old Trafford: Van Gaal en Frank de Boer, als assistent van zijn leermeester.

In de komende weken moet duidelijk worden of David Moyes erin zal slagen om Manchester United aan Champions League-voetbal te helpen. De druk op de manager is na de Europese nederlaag tegen Olympiacos (2-0) alleen maar gestegen en het is maar de vraag of men komend seizoen überhaupt aan het Europese miljoenenbal deelneemt. Mochten de prestaties niet significant verbeteren, dan riskeert de opvolger van Sir Alex Ferguson om al na een seizoen uitgezwaaid te worden.

Van Gaal is een serieuze kandidaat om het takenpakket van Moyes over te nemen. De Nederlander wil maar wat graag in de Premier League werken en Manchester United zou het summum zijn. De Boer is in beeld als rechterhand van de 62-jarige bondscoach. De oefenmeester van Ajax zou een dergelijke rol op het tweede plan kunnen accepteren als contractueel wordt vastgelegd dat hij Van Gaal in de toekomst opvolgt. De Boer heeft echter nog een meerjarig contract met de club uit Amsterdam.

Zou Frank de Boer het hoofdtrainerschap van Ajax inruilen voor een dergelijke functie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

O nee! Frank blijft in Amsterdam, later mag hij in die puinzooi in Manchester gaan werken.

2 maart 2014 om 08:55

Wat denk je zelf?
De boer gaat geen assistent meer worden.
Kom op zeg dit is echt een lachertje.
Dit is net zo iets om aan koeman te vragen of hij assistent van hiddink wil worden.

2 maart 2014 om 11:58

Je hebt helemaal gelijk. Alleen al suggereren dat De Boer assistent wordt van Van Gaal geeft al aan dat ze er geen kaas van gegeten hebben. De Boer is bezig om voor de vierde (!) keer op rij kampioen te worden!

2 maart 2014 om 12:39

Nee, dit is erger. Koeman had heel heel misschien nog wel assistent kunnen worden van Hiddink. Over Koeman is namelijk niet iedereen het eens dat hij een goede trainer is.
Van Gaal en De Boer matchen gewoon voor 0% bij elkaar. Alleen al om het feit dat Van Gaal een enorm ego heeft, die als het even kan alle aandacht naar zich zelf toe trekt. De Boer past hier totaal niet bij; die is veel meer van het nuanceren en het realistisch zijn.

2 maart 2014 om 12:57

Wat een onzin vertel je hier. Koeman heeft veel meer ervaring als Frank en heeft zich ook prima bewezen. Je was waarschijnlijk nog te jong maar Koeman zit al 14 jaar in het vak en heeft bij Ajax en Feyenoord prima voetbal op de mat gelegd en is 2 keer kampioen geworden met PSV en Ajax

Dus dat die eerder nog als assistent te werk kan is de grootste onzin en ook terecht dat hij dat heeft afgewezen. Was gewoon een belediging.

Frank en van Gaal niet bij elkaar passen? Enkel omdat ze zich anders uiten in de media? Op basis van voetbalinzicht en speelstijl passen ze prima bij elkaar en dan heb ik het nog niet eens over de onderlinge verstandhouding uit het verleden

2 maart 2014 om 13:33

Kerel, ik weet niet wat je gebruikt, maar ik wil het ook!! Wanneer je daardoor Koeman als goede trainer gaat zien moet het wel heel sterk zijn...

Koeman heeft zich nergens bewezen, bij Feyenoord doet hij het redelijk, daarvoor heeft hij alles verpest... Bij Ajax en PSV heeft hij geteerd op het werk van zijn voorgangers en dat langzaam verpest! Over Benfica Valencia en sex en Vitesse hoeven we het niet meer te hebben...

On denk dat het een goed duo had kunnen zijn, denk dat man iets ook wel een club is die de boer aanspreekt... Het zou nu teveel een stap terug zijn... Laat V gaal hier een jaartje of 6 werken, daarna kan frank dat prima alleen doen:-)

2 maart 2014 om 09:50

Frank heeft maar één bestemming na Ajax...

Barcelona !!!

Omdat Barcelona verder wil met de Cruijff stijl en Frank het spelletje beheerst.

2 maart 2014 om 12:27

@rvw.huis

"omdat Barcelona verder wil met de Cruijff stijl en Frank het spelletje beheerst. "

Ehm wat? Het spel wat Ajax laat zien kan toch nooit het spelletje zijn wat Cruijff wilt zien? En tactisch is de Boer gewoon ongelofelijk zwak, daarnaast zet hij zich vaak genoeg voor gek in de media met zijn uitspraken. En rol naast van Gaal kan hem zo veel leren dat hij anders nooit mee zou krijgen. Lijkt mij juist ideaal voor de Boer.

2 maart 2014 om 12:38

Ik denk niet dat een trainer die Europees 0,0 indruk weet te maken in aanmerking gaat komen voor Barcelona.. De coach van Salzburg maakt momenteel nog meer kans dan frank de boer

2 maart 2014 om 13:01

Tuurlijk Tendeloo. Ik vind het ook ongeloofelijk dat de Boer met het huidige Ajax materiaal niet meestrijd om de Champions League.

2 maart 2014 om 13:01

De Boer tactisch ongelooflijk zwak? Hoe kan je dat nu zeggen? Bij Ajax zie je de hand van de trainer goed terug, herkenbare voetbalstijl die inmiddels bijna 4 jaar op rij een kampioenschap heeft opgeleverd. En dat nagenoeg zonder grote aankopen en weinig spelers van wereldklasse.

Er is geen enkel team in Nederland dat een adequaat tactisch antwoord heeft op de speelstijl van Ajax. Enige wat men doet is angstig voor de pot hangen.

2 maart 2014 om 13:25

@tendeloo

Ik weet wel zeker dat je standpunt echt zwaar ongenuanceerd is en heel slecht onderbouwd.

2 maart 2014 om 13:26

Misschien moet je toch eens wat wedstrijden gaan terug kijken tegen Vitesse! Al 2/3 jaar op rij leggen jullie het af. Dit seizoen werden jullie thuis vanaf de 1ste minuut vast gezet op eigen helft! Het probleem is dat niet elke club durft te voetballen omdat ajax betere kwaliteiten heeft. En dan over de weinige spelers van wereldklasse...jullie supporters hebben er een handje van om je eigen spelers als wereldklasse spelers weg te zetten. Eriksen,verthongen,alderweireld en er zullen nog wel een paar zijn! Ook hun hebben meegeholpen om deze 3 kampioenschappen te behalen! Dus eerst informatie opzoeken voordat je begint te schreeuwen

2 maart 2014 om 13:36

Verdiep je eens ergens in voordat je jezelf voor gek zet!!
Nee Cruijff was altijd een fel tegenstander vsn 433 verzorgd aanvallend voetbal met goed positiespel...

Tactisch zwak? Hoe kom je bij die onzin? Moet je Bertje V marwijk eens vragen wie zijn steun en toeverlaat was richting het wk 2010

Ik denk niet dat De Boer zin heeft om van trainer 1 van Ajax naar assistent bij United te gaan. Een eventuele contract clausule waarin staat dat De Boer sowieso Van Gaal zal opvolgen is niet realistisch, De Boer zal zo al aanbiedingen van mooie clubs in het buitenland krijgen, clubs die hem terecht meteen als gewenste T1 zien.

2 maart 2014 om 12:04

Ik vind van gaal een hele goede optie, en dan meulensteen als assistent

2 maart 2014 om 13:49

Was ik inderdaad ook aan het denken. Ik vraag me alleen af of Meulensteen, wat een rustige man is, overweg kan met iemand als van Gaal. Daarbij krijgt hij een heel ander soort assistentschap als bik fergusson die hem de dagelijkse zaken en trainingen liet geven waarbij Fergie beetje overkoepelend orgaan was

Geloof er helemaal niets van dat de Boer nu nog een rol als assistent zou aannemen. Die gaat na Ajax rechtstreeks als hoofdtrainer naar een europese topclub.

Ja, Frank zegt nee tegen de baan als hoofdcoach van City en Liverpool maar zal wel als assistent naar United gaan. Haha. Wel een mooie job voor Louis natuurlijk. Verwacht alleen maar een tweede man als Kluivert, Jonker of Blind.

2 maart 2014 om 12:13

Hmm coach zijn van Manchester United lijkt me een van de speciaalste plekke om coach te zijn. Er zijn er maar heel weinig die daar voor in aanmerking komen. Je doet nu net of City en Liverpool groter zijn als United maar ik kijk je vertellen dat United zoveel groter als die 2 clubs.

2 maart 2014 om 12:47

haha je overschat manchester united. Ok de club is misschien ietsjes groter. Maar liverpool heeft nog steeds een helegrote fanbase die ze in de loop der jaren achter zich hebben gekregen. En manchester city is vooral de laatste jaren internationaal aan de weg aan het timmeren. En het verschil tussen hoofdcoach en assistent is wel zo groot dat je dat niet meer gaat doen als je 4x kampioen bent gewonnen.

2 maart 2014 om 13:01

Iemand heeft zijn Liverpool-bril op.

2 maart 2014 om 13:42

Nee en die reactie erboven is er niet eentje met een united bril. Denk dat er weinig verschil zit tussen Liverpool en United in grote. Afgelopen 15 jaar was voor unitee. Die periode heeft Liverpool in de jaren 80 gehad. Daarbij moet wel gezegd worden dat Liverpool een stuk meer Europese prijzen heeft dan United.

2 maart 2014 om 14:22

United is de grootste club van de wereld, is gewoon te onderbouwen met cijfers.
Ook als je de afgelopen jaren in de PL en CL kijkt, zijn ze een grotere club dan Liverpool.

In 1925 is ADO ook kampioen van Nederland geworden, maar daarom is het nu ook geen grote club toch? Historie is leuk, hebben beide clubs, maar daarin verschillen ze weinig. Doorslaggevend zijn eerder de dingen uit de eerste alinea.

Frank de Boer staat al 3 seizoenen met succes op eigen benen. Die gaat dus zeker geen assistent worden van welke trainer dan ook.

Frank zal toch ook wel zien dat er bij Ajax niet veel meer te halfnaakte komende jaren.

2 maart 2014 om 08:45

Moet halfnaakt niet valt te halen zijn? Verder gaat Frank eerst zijn contract uitdienen denk ik.

2 maart 2014 om 11:00

Frank en kornuiten hebben denk ik een bepaald piekjaar in gedachten. Alles wat daarvoor gewonnen wordt lijkt mooi meegenomen. Tot die tijd gaat er niemand weg van de staf.

2 maart 2014 om 12:21

Stam is daarin wel twijfelachtig

Dat van Gaal gaat lijkt me een echte optie, maar de Boer zal niet komen. Frank heeft al andere mooie clubs afgewezen waar hij hoofdtrainer kon zijn. Vroeger of later zal de Ajax trainer vertrekken maar nu nog niet.

Ze kunnen beter David Moyes assistent trainer maken dan leert ie nog wat van Grandmaster van Gaal!

Frank de Boer zal zijn contract bij Ajax eerst uitdienen voordat hij naar een andere club gaat. Verder vind ik de status van Frank de Boer met 3 titels, na dit seizoen denk ik 4 te groot om assistent te worden bij Manchester United, omdat hij zich al bewezen heeft. Maar ja dit is ook maar zo als de engelse media het wil. Misschien geven ze bij United Moyes voor volgend seizoen nog het volle vertrouwen.

2 maart 2014 om 12:40

Zo heel veel stellen die drie titels niet meer voor in de Nederlandse competitie van de afgelopen jaren.

2 maart 2014 om 14:03

Jaa joh sommige mensen geef jr een donut en ze zien alleen het gat. 3jaar op rij kampioen worden met ajax als beginnend coach is een topprestatie voor de duidelijkheid! En er zit nog een 4e aan te komen dus dit is een vreemde uitspraak van jou.

Wie zoiets bedacht heeft en geschreven heeft moet zich toch maar eens laten nakijken. Wat een waanzin zeg. Er is toch niemand die denkt dat Frank de Boer hier over nadenkt. Wat een nachtmerrie

de Boer gaat echt niet weg, hij geniet veel te veel van de illusie dat hij een grote trainer is hier, dat kan hij in een grote competitie nooit waarmaken

2 maart 2014 om 09:38

@denniszielstra
Ik weet niet of Frank in het buitenland kan bewijzen dat hij een grote trainer is maar dat hij dit nooit kan waarmaken is nergens op gebaseerd. Ik ben zelf voor Feyenoord en vind dat Frank de Boer met een elftal wat er echt niet enorm bovenuit springt nu al vier seizoenen een topprestatie weet te leveren en ook nog eens met redelijk gemak. Individueel is Ajax echt geen top in Nederland maar als team zijn ze vele malen beter dan de rest en dat heeft toch echt met Frank de Boer te maken.

2 maart 2014 om 10:26

Amen Ramon.. Respect

2 maart 2014 om 14:22

maar je ziet dat ajax in de war raakt als er iets gebeurd in de wedstrijd waardoor het team zich tactisch moet aanpassen. Mooiste voorbeeld was tegen Milan, na de rode kaart wisten ze zich geen raad met de ruimtes die er wel lagen. Maar daar waren ze niet op voorbereid. Ik geloof best dat de Boer een goede trainer is maar een team tactisch voorbereiden en rekening houden met alles hoort er ook bij, en daar vind ik hem niet in uit blinken.

Volgens mij kreeg Liverpool al nul op het dus laat staan dit...

2 maart 2014 om 11:54

Hij zou toch hebben gefaald man, de premier league is heel andere koek dan de Mickey Mouse league

2 maart 2014 om 13:02

Wat een kortzichtig geleuter man. Hij hoeft niet meer te spelen hoor maar verstand van het spelletje te hebben. Het omgaan met de sterren zal moeten blijken

2 maart 2014 om 13:43

Haha, mindthegap. Na 3 jaar op rij bewijzen dat je in de CL hoort door zo nu en dan wat Engelse kampioenen weg te spelen lijkt me jouw opmerking niet alleen denigrerend, maar ook erg kortzichtig en dom. Nederlandse coaches, en al helemaal met een Ajax-achtergrond, worden gezien als tactische meesters. Daar waar in Engeland een gigantisch gebrek aan is, gezien de prestaties met die miljoenenclubs.

Manchsester City, met alleen al een aanval destijds van 142 miljoen, werd door Ajax zoek gespeeld. Over Man. utd maar te zwijgen. Stel dat De Boer een dergelijk team in handen zou krijgen, zou er succes na succes volgen.

Gelukkig wil hij vooralsnog bij Ajax blijven.

Die Engelsen blijven denken dat ze het centrum van de wereld zijn. Alsof een frank de boer dit zou ambiëren.

2 maart 2014 om 11:13

Mag je tegenwoordig geen dingen proberen? En dit is nog altijd maar een gerucht he.

2 maart 2014 om 11:57

Nee hij ambieert financieel gezond zijn met Ajax zodat ze afgedroogd kunnen worden door Red Bull Salzburg...doe is ff normaal joh Ajax is allang over zn top heen, het was een grote vergissing om Liverpool af te Zeggen die kans krijgtie niet meer

2 maart 2014 om 13:04

Ajax gaat juist pieken komend seizoen. Dit seizoen is Ajax van hetzelfde niveau als het seizoen ervoor ondanks veel wisselingen. Deze zomer daarentegen gaan er alleen spelers weg die Ajax kan missen; Vermeer, Moisander mss, De Jong, Poulsen en wss Sigthorsson. Alleen de voorhoede versterken met een vleugelspeler en een goede spits en we staan er beter voor.

het is nu een stap achteruit voor frank de boer als hij dat doet dus ik zou het wel weten

2 maart 2014 om 09:53

Jij bent opgestaan met hoge koorts merk ik.. Beterschap pik

2 maart 2014 om 12:33

Ik snap niet dat je serieus denkt dat iemand liever assistent is bij United dan hoofdcoach bij Ajax. Helemaal voor iemand met een Ajax hart als De Boer.

Dit zou het droomscenario zijn .. iets beter zou er niet zijn

2 maart 2014 om 14:33

Blijf het dramatisch vinden dat alle Engelse topclubs blijkbaar een buitenlandse coach moeten hebben. Waar zijn de tijden van paisly, shanky, clough, robson, busby etc.?

Tabloids...moyes verliest dus dan komen de sappige verhalen

Louis bij United zou geweldig zijn! Als hij daar nog een titel voor elkaar krijgt is het echt een eindbaas. Wel zonder Frank natuurlijk, kies dan voor Jonker of Kluivert bijvoorbeeld.

Wat een onzin weer, Frank de Boer gaat echt niet als assistent voor Van Gaal werken.
Ik denk dat Frank de Boer na Ajax als hooftrainer bij een hele grote club aan de slag gaat.
Hij heeft inmiddels wel bewezen hoe hij een heel matig elftal goed kan laten samenspelen en daarbij een hele aardige en realistische man die met beide benen op de grond is blijven staan,
Daar kan je als club trots op zijn op zo'n trainer en dat heb ik toch niet bij Van Gaal daar zou ik me echt voor schamen buiten het feit dat het een goede coach is die al veel prijzen heeft behaald.

Moyes verliest = geruchten. Geruchten = wandelgangen

Waarom zou Frank de Boer dit in hemelsnaam gaan doen? Van 1e trainer van Ajax naar een zwalkend team en dan ook nog als assistent. Voor de rest zou het zeer mooi zijn als van Gaal als 1e trainer naar Manchester gaat, ik denk wel dat hij ze weer op de rit kan krijgen. De Boer kan het beste nog een tijdje bij Ajax blijven en daarna verder kijken naar een club waar hij eerste trainer kan worden.

Van gaal zie graag komen een topcoach die overal goed gepresteerd heeft slechter dan moyes gaat sowieso niet doen.
Frank de boer is ook niet slecht speelt altijd mooi voetbal met ajax, maar hem als rechter hand van van gaal is gwn onzin natuurlijk

' Waarschijnlijk 4 x achter elkaar kampioen, dan wordt het tijd voor een nieuwe uitdaging '

-
Frank, stapte op een moeilijk moment in bij Ajax, werd knap 4 x kampioen van Nederland. Europees kwamen ze helaas voor Ajax nooit verder dan de Groepsfase CL, dit komt omdat het spelersmateriaal al vaak bovenmaats presteert in de Eredivisie, als je Europa in gaat heb je echt spelers van een ander kaliber nodig .
Maar Frank heeft bewezen een geboren trainer te zijn en als hij ambities heeft en echt een hele grote wil worden, zou ik als ik hem was 'een kans bij Man. United' met beide handen aangrijpen! Hij kan daar tal van spelers verkopen en herinvesteren en zo een super team bouwen.
Ik geloof dat hij dat kan en als hij daar successen boekt en hij komt een paar keer ver in Europa dan komt een kans als trainer bij Barcelona heel dichtbij denk ik

Frank de Boer als assistent van Van Gaal? Totale onzin, hun denken heel anders over het voetbal. Zie maar bij Ajax. Frank volgt Johan Cruijff, Van Gaal heeft een eigen, totaal andere visie. Dat gaat niet werken dus...

Frank de Boer heeft ook al aangeven dat hij nog wel even bij Ajax blijft, in verband met zijn kinderen en de zaak van zijn vrouw. Hij kijkt niet enkel naar zijn carriere, ook die van zijn dierbaren. Ook heeft hij al lang laten zien dat hij een prima coach is. Waarom zou hij dan in de achtergrond van Louis van Gaal gaan staan? Lijkt me meer een stap achteruit, dan een stap vooruit.

Voor Frank is er maar één eindbestemming en dat is Barcelona.

Zou wel een dreamteam zijn alleen vind ik dat we moyes nog een seizoen moeten geven. (Of twee) hij gaat denk ik goede aankopem doen en legende saf zij dat we hem moesten vertrouwen en achter hem moesten staan. Het is ook geen makkelijke job, die die heeft.

In Moyes we trust.
Ggmu!

2 maart 2014 om 13:39

Utd4ever
Wat zie jij in moyes? Ik vind die gast maar niks! Maakt telkens de zelfde fouten, fouten maken maak niet uit maar als je niet van je fouten leert vind ik wel irritant ik zie veel liever van gaal dan die koekenpakker, ik heb echt 0,0000000 vertrouwen in die moyes.

2 maart 2014 om 13:39

En hij laat telkens die valancia en young spelen sjonge jonge die zijn niet eens Championship waardig

2 maart 2014 om 15:44

Man united#1,
Hij is ook slecht bezig en hij maakt ook beslissingen die een m*** niet eens zou maken, maar hij heeft al eerder laten zien dat hij zeker wel wat kan. (bij Everton)
Soms denk ik ook van: Als ik aan het roer sta daar doe ik het nog beter, maar soms maakt hij ook goede beslissingen. Bijvoorbeeld tegen Crystel Palace. Dat was echt een lekker team en we speelden ook goed voetbal, met een idee, niet wanhopig kick en rush achtig voetbal. Later bleek hij dat team te hebben opgesteld om een paar te laten rusten voor de cl, maar hij heeft ook gezien dat dat 3 keer niks was, en dat de wedstrijd tegen Crystel Palace wel heel goed was, dus misschien dat hij nu denkt: laat ik dat team wat vaker op stellen. Ook was hij degene die de ballen had om Januzaj telkens op te stellen, en hij heeft Mata gehaald.
Hij kan het dus wel, maar hij weet nog niet zeker wat de beste opstellingen zijn enzo.
Dat komt weer door onzekerheid, die uiteindelijk ook wel overgaat.
Ik denk gewoon dat hij deze zomer goed aankopen gaat doen en spelers gaat verkopen, zoals Young en Valencia (als iemand ze wil tenminste) en dat hij dan ook zeker weet hoe hij wil spelen.
Maar ik snap dat je hem weg wil, hij heeft dit seizoen wel volledig verkloot.
Maar ik heb toch en gevoel dat hij het op de rit gaat krijgen.

De Boer is een veel te goede trainer om assistent te worden, kan misschien beter iemand als Edgar Davids worden of Meulensteen, dat zie ik ook nog wel werken.

Wat een onzin dit weer

2 maart 2014 om 20:55

Ja echt he wie geloofd dit nou.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren