Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal: ‘Een deel is over de schreef gegaan, dat vind ik niet kunnen’

Laatste update:

Louis van Gaal was vrijdag op visite bij Drachtster Boys, in het kader van selectiedagen van ballenjongens en -meisjes voor wedstrijden van het Nederlands elftal. Vaak komt de bondscoach niet in het noorden van het land, maar het bezoek beviel hem prima. Het Friesch Dagblad maakte van de gelegenheid gebruik om Van Gaal te vragen naar zijn mening over de twee Friese Eredivisionisten.

/

SC Heerenveen (zesde) en SC Cambuur (tiende) doen het beiden prima dit seizoen en krijgen een compliment van de bondscoach. “Heerenveen doet het boven verwachting goed, de ploeg kan zelfs nog vierde worden. Zeker als je ziet met welke selectie ze werken. Er zijn daar afgelopen zomer veel jongens weggegaan, terwijl er nauwelijks wat voor terugkwam. Dat maakt hun huidige positie heel goed”, aldus Van Gaal.

Hij is ook complimenteus richting Cambuur, dat zich als promovendus uitstekend wist te manifesteren en voor een paar verrassende resultaten zorgde. Van Gaal vindt dat Dwight Lodeweges de ploeg goed voetbal heeft laten spelen en dat vindt hij knap voor een nieuwkomer. Wel betreurt hij het ten zeerste hoe een kleine groep relschoppers de trainer heeft weggejaagd. “Een deel is natuurlijk over de schreef gegaan. Dat vind ik niet kunnen. Het hoort bij de rechten van een mens om zonder problemen van werkgever te kunnen veranderen”, vindt Van Gaal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Over de schreef is nog zacht uitgedrukt

19 april 2014 om 08:28

Klopt voor ons is dat zacht uitgedrukt. Alleen zit het zo, Louis gedraagt zichzelf al als randebiel en daar is hij natuurlijk trots op. Daardoor zal hij niemand anders zo noemen.

Ik ben het niet vaak eens met de heer van Gaal maar betreffende dit punt heeft hij helemaal gelijk.

Waarom steeds weer die kleine groep randdebielden in de media. Begint vermoeiend te worden. Trouwens, van Gaal heeft juist gezegd lyrisch te zijn over het Cambuurpubliek op die kleine groep na. Klinkt net ff anders.

19 april 2014 om 10:14

Klopt. Blijkbaar vindt te media in het algemeen het zijn taak Cambuur te blijven associëren met die 30 gekken. Het is gebeurd en er is massaal afstand van genomen. Wat mij betreft hebben we het er met zijn allen nooit meer over in de media. Benoem liever wat een vakwerk er na de winterstop is geleverd. Van minst scorende ploeg uitgegroeid tot attractief voetballend en scorend team dat thuis voor iedereen een vervelende tegenstander is, mede dankzij de steun van meer dan 9000 bloedfanatieke supporters

19 april 2014 om 12:09

Ik neem aan dat die 30 gekken een stadionverbod voor het leven hebben gekregen?
Gelijk de kop indrukken dat soort wansmakelijke gasten.

19 april 2014 om 12:58

Cambuur kan zich niet ontrekken aan de beeldvorming die gemaakt wordt door een handjevol gekken. Welkom bij de club zou ik zeggen.
Bij elke voetbalclub met een dubieuze reputatie op het gebied van supporters, praat je over een relatief kleine groep idioten ten opzichte van de rest van de aanhangers. Als het mogelijk zou zijn deze groep er uit te halen, kun je meer dan de helft van je veiligheidsmaatregelen achterwege laten en hoeven de supporters zelfs niet meer in gescheiden vakken te zitten.

19 april 2014 om 13:38

Sorry massaal afstand van genomen? Wat is er daarna allemaal gedaan dan om afstand te nemen? De trainer is gewoon vertrokken, er is nog niks met de personen gebeurd, vanaf bovenaf werd er slap en veel te laat gereageerd op deze actie. Daarnaast hoor ik de meeste supporters nog steeds roepen dat het allemaal wel begrijpelijk is en dat het allemaal wel mee viel. Te triest voor woorden hoe zo'n man behandeld is na zulke prestaties. Helaas gebeuren dit soort dingen wel vaker bij deze sport. Alle clubs moeten eens daadkrachtig optreden en durven een aantal vaste plaatsen kwijt te raken door gasten jarenlang schorsingen op te leggen en boetes etc op hun verhalen.

19 april 2014 om 20:03

De mensen die die verantwoordelijk zijn voor het daadwerkelijk binnendringen van de hoofdingang zijn aangeklaagd. Dus hoezo nog niets? Ben je nou zo blind? Of let je gewoon op wat jou het gunstigste uitkomt. Daarnaast heeft het bestuur zich er met duidelijke taal afstand van genomen. Dat was weliswaar 2 dagen nadat het was gebeurd. Maar misschien moet je je realiseren dat het een kleine organisatie is en iedereen druk bezig was met de competitie wedstrijd die er een dag later al op stond.
Dus zorg eerst eens voor meer informatie voordat je je onzin verkoopt.

Selectieve en suggestieve berichtgeving.

19 april 2014 om 09:56

De helft van mijn bericht is niet meegenomen :

Van Gaal ook lyrisch over sfeer in Cambuur-stadion. Al zijn sommigen over de schreef gegaan bij vertrek Lodeweges.

Zo langzamerhand weten we het wel hoeveel berichten moeten hier nog over geschreven worden?

En als je een bericht plaatst doe dan wel het volledige bericht! nu lijkt het niet meer objectief te zijn.

Slotje misschien.

19 april 2014 om 15:46

Een paar Maanden geleden sprak iedereen nog schande ( en terecht) over een tel MVV relschoppers toen ze werden uitgeschakeld voor de beker
Nu is het wachten op het volgende incident voor je niets meer over Cambuur eN Lodeweges hoort
Te gek voor woorden hoe snel we vergeten

Hier het hele verhaal komt toch iets anders over hierna dan maar een slotje.

'cambuur speelt prima en ik was onder de indruk van het publiek'

Bondscoach Van Gaal en Ajax-directeur Van der Sar loven Cambuur

Bondscoach Louis van Gaal was vrijdag in Friesland. Het Friesch Dagblad aarzelde niet om de keuzeheer te vragen naar wat hij vindt van de prestaties van SC Cambuur. Van Gaal deelde zijn enthousiasme: "cambuur speelt en presteert prima. En ik was onder de indruk van het publiek in Leeuwarden toen ik er dit seizoen was."

In De Telegraaf had oud-topkeeper Edwin van der Sar ook mooie woorden over voor SC Cambuur. "zwolle, Deventer en Leeuwarden zijn steden waar de clubs voor een groot deel drijven op de passie en inzet van vrijwilligers, stewards en hard werkende mensen in het bestuur. Het is mooi om te zien dat die zogenaamde lokale clubs weer de voetbalbolwerken zijn geworden die ze in het verleden ook waren."

De bondscoach was overigens niet alleen maar positief. De Cambuur-hooligans die Dwight Lodeweges wegjoegen, moeten het ontgelden. "dat deel is natuurlijk over de schreef gegaan rondom het vertrek van Lodeweges", aldus Van Gaal. "dat vind ik niet kunnen. Het hoort bij de rechten van een mens om zonder problemen van werkgever te kunnen veranderen."

19 april 2014 om 20:04

Dankje misschien lezen ze dan eens het hele verhaal ipv het sensatie verhaal dat hier opvz word gepost.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren