Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal benadrukt: 'Arsenal zit op een ander niveau'

Laatste update:
/

Louis van Gaal hoopt dat zijn spelers de goede prestaties tegen FC Midtjylland (5-1) zondagmiddag een vervolg geven tegen Arsenal. De Nederlandse manager verwacht echter een loodzware opdracht: hij beschouwt het elftal van collega Arsène Wenger als het beste wat de Premier League momenteel te bieden heeft.

Daarbij denkt Van Gaal terug aan de 3-0 nederlaag eerder dit seizoen in het Emirates Stadium. United werd in die wedstrijd onder de voet gelopen en keek al na twintig minuten tegen een onoverbrugbare achterstand aan. “Ze zitten op een ander niveau. Arsenal is een van de beste ploegen in Engeland, maar ze zijn niet altijd even constant.”

Van Gaal ziet nog een ander nadeel: het verschil in rust. “We hebben donderdag nog Europees gespeeld en Arsenal dinsdag, dus wat dat betreft zitten we in een slechte positie. Maar we gaan het zien”, aldus de oefenmeester, die hoopt de eerste competitiezege sinds 2 februari te boeken. Toen werd Stoke City op Old Trafford met 3-0 verslagen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig is man utd wel consistent.

28 februari 2016 om 13:17

Een snelle "nee jij dan" reactie

Louis van Gaal praat hier over de tegenstander en wat hij daarvan vind, mag hij dit dan niet zeggen omdat hij hier geen recht toe heeft volgens jou?

28 februari 2016 om 14:09

Tuurlijk mag hij dat zeggen. Vind het alleen een beetje een rare uitspraak als je zelf ook niet consistent bent en in de problemen zit want man utd speelt nou niet echt top.

28 februari 2016 om 14:32

Hij zegt Arsenal op een ander niveau zit, oftewel beter is. Als hij het daarbij zou laten zou het overkomen als: we hebben bij voorbaat al verloren. Hij zegt er echter bij dat ze niet constant zijn om duidelijk te maken dat er ook kansen liggen voor zijn ploeg. Hij zegt gewoon eigenlijk precoes waar het op slaat: Arsenal is op dit moment beter dan Manchester United en niet constant. En wat mij betreft is Manchester United wel constant: namelijk constant op een laag niveau, al is het niveau wel langzaam aan het verbeteren.

28 februari 2016 om 14:37

Ok, zowel Arsenal als MU zijn niet consistent. Dan klopt t toch dat het spelbeeld niet te voorspellen is en dua alles mogelijk is.

28 februari 2016 om 16:28

Ik snap de logica even niet.

Als een speler al 10 wedstrijden slecht speelt en ik zeg dit, vind je het dan ook raar als je ook weet dat ik zelf ook een extreem slechte voetballer ben ?

Lekker de underdog positie innemen, en terecht! Dit United is minder dan Arsenal van het moment. Hoop dat van Gaal tactisch wel iets verzint, zodat we een redelijk gelijke strijd kunnen verwachten

28 februari 2016 om 13:23

En terecht? Een coach van de grootste club van Engeland moet gewoon zeggen, wij zijn United, we zijn van niemand bang en gaan vol voor de zege. Arsenal zit ook in een mindere vorm, 7 goals in 8 wedstrijden waarvan 2 tegen 10 man van Leicester zegt al genoeg.

Daarbij is een pot tegen Barca iets lastiger dan tegen Midtjylland, qua intensiteit, dus dat excuus gaat voor mij niet op.

28 februari 2016 om 14:06

Als ie dat had gezegd vond iedereen hem weer arrogant. Het is ook nooit goed...

28 februari 2016 om 14:12

Zegt vrij weinig eigenlijk. Kijk voor de grap eens hoeveel kansen er zijn gecreëerd iedere wedstrijd

Maar Arsenal is inderdaad niet in de beste vorm. Enige voordeel is dat een aantal spelers terug zijn van een blessure.

28 februari 2016 om 18:04

Tja fieb, je kan wel 100 kansen creëren per match, als je ze er niet in schiet, ben je er weinig mee. Dat Özil altijd wel goed is voor een kans of 4-5 weet ik wel, maar Giroud en Alexis zijn uit vorm en er wordt dus veel te weinig gescoord, de rest zijn al helemaal geen doelpuntenmakers.

Misschien voor united beter dat Roony en Martial geblesseerd zijn en de geblesseerde verdedigers...Je hebt nu gretige talenten die heel graag willen vlammen en alles willen laten zien..Dat zag je afgelopen donderdag.
Arsenal is natuurlijk een heel andere kaliber maar ik denk nu echt dat United er vanaf minuut 1 er dik bovenop knalt en United dr pot gaat winnen...

Als de echte Arsenal komt opdagen ( wat mijn hart verovert heeft)

Is dit een 0-4 voor Arsenal. Zo'n zwak United moet je aan de kant schuiven. #COYG

Als Alexis zijn vorm weet terug te vinden en jongens voorin gewoon eens ballen die ze krijgen van Ozil erin schoppen.. Dan zie ik Arsenal vandaag winnen en top 2 behalen

Ik gok op een 1-1 Ozil en memphis.

Toch zou het typisch Arsenal en de PL zijn om het nu weer af te laten weten. Net nu ze inderdaad in de positie staan dat ze dit gewoon moeten winnen. Niet om negatief te doen, ik heb alle geloof in onze titelkansen, maar v Gaal slaat hier wel de spijker op z'n kop. Arsenal is niet consistent genoeg en dat is al jaren het probleem. Voetballend misschien wel het beste team in de PL, maar ze laten het te vaak afweten. In dat opzicht wordt het dus een onvoorspelbare wedstrijd, zeker omdat Utd sinds het vertrek van Fergie ook wisselvallig is.

28 februari 2016 om 13:47

Sinds het vertrek van Ferguson wordt er gewoon maar wat gekocht op de transfermarkt zonder enige aanleiding.

28 februari 2016 om 13:50

Precies dit. zeker in dit soort wedstrijden worden arsenalfans (waaronder ik ) vaak teleurgesteld. Ze lijken gewoon onder de druk te bezwijken in grote uitwedstrijden. Zeker tegen united. Dat is al zo lang geleden dat er gewonnen werd in de pl. Misschien welbeck laten beginnen met Campbell. Die maakten een ijzersterke indruk tegen hull city. Toen ze eruit werden gehaald ging het eigenlijk slechter. Ik vind dat Campbell nu eens echt een kans moet krijgen in de basiselftal.

Weet iemand welke spelers van United er al weer terug zijn dan? Zonder Smalling zie ik United namelijk geen kans maken.

28 februari 2016 om 14:19

Geen Smalling, geen Martial, geen Rooney, Darmian, Valencia, Young, Shaw, Schweinsteiger...

28 februari 2016 om 16:10

En toch 2-1 achter bij rust..

United gaat er een zware dobber aan krijgen. Die 5-1 was mooi, maar de tegenstander was er ook naar. Ik ben het wel met Van Gaal eens dat Manu niet op het niveau van Arsenal is. Maar hij heeft ook een punt dat Arsenal nog wel eens wil verzaken op het moment wanneer het er om gaat. Dus Van Gaal heeft gelijk, maar ik denk niet dat United gaat winnen.

Waarschijnlijk een taktiek van Louis : de tegenstander de hemel inprijzen om zo het eigen team te motiveren.

Ik vind het enerzijds doorzichtig, anderzijds beschamend voor een manager van United. Ze zitten daar dus echt diep dat de manager zulke praat moet houden voor aanvang van een thuiswedstrijd, zelfs al is het dan Arsenal. En eigenlijk zijn de Gunners zelf nou ook niet echt zo weergalloos bezig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren