Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal belde tevergeefs met PL-sensatie: ‘Ik wist dat hij fan van me was’

Laatste update:

Manchester United ontvangt zaterdag Liverpool op Old Trafford en zal proberen het gevreesde aanvalstrio van the Reds in toom te houden. Sadio Mané zegt in gesprek met the Telegraph dat hij in het verleden ook naar United kon verkassen, aangezien Louis van Gaal hem wilde hebben: "Ik wist Louis van Gaal fan van me was."

Van Gaal belde de aanvaller in de zomer van 2015 regelmatig op om hem te verleiden zijn thuiswedstrijden voortaan op Old Trafford af te werken. De Nederlandse manager had meerdere gesprekken met de zaakwaarnemer van Mané, maar de aanvaller, die indruk maakte bij Southampton, zegt dat de clubleiding van the Saints een transfer niet zag zitten.

"Ik wist Louis van Gaal fan van me was", laat Mané weten. "Maar toen hij geïnteresseerd in mij was, wilde Southampton heel veel geld voor mij vangen. Ik sprak met Southampton en ze wilden me destijds niet laten gaan. Maar toen Liverpool voor mij aanklopte, werd het interessanter. Ik zei tegen mijn zaakwaarnemer dat ik bij Liverpool wilde aansluiten."

Mané sloot zich medio 2016 aan bij the Reds, mede vanwege de aanwezigheid van Jürgen Klopp en zijn aanvallende systeem. De Senegalees geeft aan dat hij vandaag de dag Liverpool zou prefereren boven United: "Uiteraard kies ik voor Liverpool. Ik houd ervan om naar aanvallend voetbal te kijken. Maar je moet een andere strategie respecteren. Niet iedereen kan op dezelfde manier spelen."

Wat verwacht jij van Manchester United-Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Toch wel een heel technisch renpaard, zo zie ik hem altijd . Denk overigens en hoop eerlijk gezegd vanwege de speelstijl van beide teams dat Liverpool wint. Gun hen die 2e plek ook.

9 maart 2018 om 16:08

Buiten de speelstijl, ook vanwege de coach...
Die arrogante Mourinho gun ik helemaal niks namelijk en vind Jurgen Klopp mooi om te zien hoe intens hij mee leeft tijdens een wedstrijd....

9 maart 2018 om 17:28

Ja mee eens maar goed, dacht ik breng het een beetje diplomatiek, zal het niet meer doen

9 maart 2018 om 17:41

Ik kan me dan weer aan beide coaches ergeren. Mourinho z'n tactiek en Klopp z'n theater en achterlijke schreeuwen tegen de scheids/4e man. Maar k ben United fan, dus dan maar een 1-0.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren