Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal baalt van remise: 'Dit was onze beste wedstrijd van het seizoen'

Laatste update:

Manchester United pakte dankzij een laat doelpunt van Daley Blind nog een punt bij West Bromwich Albion, maar kan, gezien de ambities van de club, natuurlijk niet tevreden zijn met slechts een gelijkspel op The Hawthorns. Louis van Gaal was dat ook niet: "Ik ben enorm teleurgesteld. Dit was onze beste wedstrijd van het seizoen, maar het resultaat is niet goed genoeg", bromde hij.

/

United had bij een overwinning de top vier in gestormd, maar blijft nu zesde staan. "Als we hadden gewonnen hadden we een nieuwe start kunnen maken", stelde Van Gaal voor de camera van FOX Sports. "Daarom is het echt zonde dat we gelijk hebben gespeeld. We creëerden namelijk genoeg kansen om te winnen." Robin van Persie raakte nog de paal.

Van Gaal heeft de ideale samenstelling van zijn ploeg nog steeds niet gevonden en dat is een pijnlijke conclusie. "De spelers begrijpen steeds meer waar ik met ze naartoe wil", meende de coach. "Dat zie ik aan de manier waarop we trainen en zag ik vandaag ook tijdens de wedstrijd. Daarom baal ik zo van het resultaat. We hadden meer verdiend." Zondag wacht de kraker tegen koploper Chelsea.

Dit was Manchester Uniteds beste wedstrijd van het seizoen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
21 oktober 2014 om 00:08

Waarschijnlijk baseerd hij deze uitspraak op het feit dat hij 'veel goede dingen' heeft gezien..

21 oktober 2014 om 00:27

Eigenlijk gewoon schandalig zo'n uitspraak. Van Gaal heeft 200 miljoen uitgegeven in de zzomer en na evenveel wedstrijden maar 2 punten meer als Moyes en ondertussen al kkansloos voor de titel.

21 oktober 2014 om 02:17

Ach wat moet hij anders. Als hij steeds loopt te verkondigen dat de ene wedstrijd nog slechter is dan de ander dan zakt de moed van de spelers al helemaal in de schoenen. Komt echt nog wel goed hoor met united, misschien een beetje een zwakke verdediging maar ach, hij wist zelfs de halve finale van het wk te halen met een nóg zwakkere verdediging.

Ik snap sowieso niet waarom iedereen nu ineens van gaal een soort van belachelijk vindt, qua prestaties, keuzes en uitspraken. Tijdens het wk werd hij iedere wedstrijd ongeveer als matchwinner gekozen met zijn geniaal strategisch inzicht en noem maar op. Nu even een matige seizoensstart en iedereen heeft zijn mening over hem alweer volledig omgegooid.

Daarnaast had hij toen hij coach werd bij Bayern ook niet een hele sterke seizoensstart maar wist uiteindelijk alsnog kampioen te worden. Tuurlijk Bundesliga is anders maar alles is nog mogelijk. Volgende week chelsea, dan is het moment om toe te slaan.

21 oktober 2014 om 07:52

Kan me nog bij AZ herinneren, dat na het drama seizoen, de eerste 2 wedstrijden van het nieuwe seizoen ook verloren gingen. Tegen ADO verloren we toen de laatste en ook toen zei van Gaal dat hij de beste wedstrijd van AZ had gezien. Ook toen verklaarde iedereen van Gaal voor gek, ook in alle praat programma's. De werdstrijd daarop was tegen Psv, die we thuis met 1-0 wonnen. Dat seizoen werden we kampioen. Ik zeg, laat die van Gaal maarschuiven, komt echt wel goed daar.

En nu zeg ik niet dat Man U kampioen wordt, maar geef van Gaal wat tijd en hij maakt er een mooi voetballende ploeg van.

21 oktober 2014 om 08:56

man utd heeft een zeer makkelijk programma gehad en nauwelijks iets gewonnen. Wel 250 miljoen armer. Dit kan wel eens het grootste fiasco uit de premier league ooit worden.

21 oktober 2014 om 09:16

250 miljoen? Het wordt steeds meer.

United had inderdaad een makkelijk programma. Daarnaast ook een gigantische waslijst aan blessures gehad en zijn de meeste aankopen pas wat later beschikbaar gekomen.

De meeste spelers hebben nog geen 2 wedstrijden met dezelfde mannen om hun heen gevoetbald.

United komt er wel. Als ik ze gisteren zie voetballen dan was het ook zeker United die de winst verdiende. Echter zijn enkele spelers nog ver van hun topvorm af en krijg je 2 goals tegen uit 2 doelpogingen.

21 oktober 2014 om 09:51

@sammerens: welke wedstijd heb jij gezien? De eerste helft was werkelijk dramatisch. Tweede helft was Utd beter maar het is niet zo dat het kansen regende.

21 oktober 2014 om 10:18

United: 63% balbezit, 15 schoten waarvan 7 op doel. 11 hoekschoppen voor.
Wba: 37% balbezit, 5 schoten waarvan 2 op doel. 0 hoekschoppen voor.

WBA begon sterk de eerste paar minuten en scoorde mooi uit de counter. Daarna is het United geweest die alles bepaalde. Ze wisten niet door de muur van WBA te breken en sommige spelers zijn duidelijk niet in vorm. van Persie was dramatisch, net als Mata en Januzaj. Als je dan tegen een muur speelt dan wordt het lastig.

United bepaalde simpelweg het spel, al ging het soms wellicht te traag. Dat heeft er meer mee te makend dat van Persie totaal onbereikbaar was, Herrera duidelijk nog niet fit genoeg was en erg slordig in de passing was en dat Januzaj zich te graag wilde bewijzen.

WBA is erg effectief geweest, daar is geen ontkennen aan. Heel terecht kan je het verder niet noemen wat mij betreft.

21 oktober 2014 om 13:56

Tweede helft was wel hoog tempo wat van gaal wil zien denk dat hij dat bedoelt. Ze hadden ze in de tang totdat die phil jones zijn mannetje berahino vrij laat met ruimte om te lopen, dat moet je niet doen bij hem hij is in dodelijke vorm. Die eerste goal van sessengon kwam ook n btje uit de lucht valllen. Los van dat heeft wba eigenlijk weinig klaargespeeld. Dat bedoel van gaal denk ik. Overigens was die goal van sessegnon een beauty haha

Haha van gaal, bekijk de wedstrijd maar even snel opnieuw. Dit was gewoon echt niks, ja af en toe wat goede momenten en het enige positieve is dat ze wel eens waar bleven doorvechten voor doelpunten. Maar het spel was voor 70% niet om aan te zien

21 oktober 2014 om 00:01

Van gaal is ook begonnen met het spelen van mindgames.

21 oktober 2014 om 00:30

Van Gaal speelt altijd mindgames. Maar wat zijn nou echt mindgames, veel trainers merken iets goeds op aan de tegenstander en plaatsen zichzelf op gelijke hoogte terwijl een tegenstander minder is. Je kunt moeilijk zeggen dat de tegenstander niks is en dan reet krijgen...

Dat was het idd wel, ik vond het team echt een stuk stabieler ogen, met name in de tweede helft. Het gaat niet meer lang duren, nog even wachten.

21 oktober 2014 om 00:32

Rooney is geschorst dus zal sowieso niet spelen. Mata heeft de laatste 2 wedstrijden echt slecht gespeeld...zou niet weten wie er dan anders op 10 moet spelen. Fellaini?

21 oktober 2014 om 00:45

Ja het stomme is dat we het de afgelopen wedstrijden achterin helemaal niet zo slecht deden. We hadden notabene een 19jarige jeugdspeler als centrale verdediger die elke wedstrijd zo goed speelde. En Jones is net terug van een blessure dus ik dacht dat het vandaag zelfs beter zou gaan met de verdediging. Maar ze hebben daar gefaald...maar goed. Ik schrijf Utd nog zeker niet af voor de top3. Positieve is wel dat we zondag op Old Trafford spelen, toch een grote voordeel. En ik hoop zo erg dat LVG weet te stunten.

21 oktober 2014 om 01:36

Het zou mij werkelijk niet verbazen, ik was eigenlijk best onder de indruk van United de tweede helft, voor het eerst een volwassen tweede helft. Alleen de eerste helft was veel te behouden, dat is het enige minpuntje. Het zit er echt aan te komen, ik volg VG al vanaf het begin en mijn ervaring is dat zodra je lichtpuntjes gaat zien en vechtmentaliteit dat het bijna zover is. Helaas doet Rooney niet mee, moet toch zeggen dat dit een gemis is. Hoop wel dat Falcao gaat spelen right away, zet aub Van Persie op de plek van Januzaj, dan gaat het goedkomen.

21 oktober 2014 om 01:38

Nou therosepetal, ik vond het achterin de afgelopen wedstrijden wel zeer zwak, niet zozeer de spelers an sich, maar het oogde gewoon angstig, en dat heb ik deze wedstrijd niet gezien.

21 oktober 2014 om 02:06

Haha dan kijken wij echt andere wedstrijden!! Hoe positief jij over het spel van vandaag bent, ben ik absoluut niet. Ik vond namelijk dat we vooral verdedigend het de afgelopen wedstrijden beter deden en vandaag door 2 grote fouten van Shaw en Jones de tegendoelpunten kregen. Vooral Jones speelde echt nerveus...hij komt natuurlijk net terug van zijn blessure maar toch.

21 oktober 2014 om 18:18

Twee kansen, in alle overige wedstrijden werd United continu onder vuur genomen in het laatste half uur.

De tweede goal kwam door een fout van Rafael, Jones deed het juist goed, het veld kort houden, buitenspelval, maar meneer Rafael lag te slapen. En de eerste goal ontstaat eigenlijk vanuit het middenveld.

United heeft eigenlijk een behoorlijke pot gespeeld, verschil van dag en nacht op verdedigend gebied, maar ja, als het regent dat gaat het vaak hozen, twee kansen twee goals, pure pech.

Met zo'n verdediging maakt het niet veel uit wat je allemaal zegt. Dan kan je elke wedstrijd er 2 of meer maken maar dan blijf je punten verspelen. Hopelijk investeert v Gaal in de verdediging de volgende periode.

Dit hoor je als een trainer niet te zeggen, dit was helemaal niet de beste wedstrijd van het seizoen

21 oktober 2014 om 00:03

Nou, noem er eens eentje dan die beter was?

21 oktober 2014 om 00:06

QPR bijvoorbeeld

21 oktober 2014 om 00:09

Tegen QPR? ;p of dat was natuurlijk alleen maar QPR. Nee we hebben zelfs tegen Everton eerste helft veel beter gespeeld dan vandaag. Maar misschien dat dit extra motivatie kan meegeven om zondag wel goed te spelen

21 oktober 2014 om 01:32

Qpr? Scorebord-journalistiek. Thuiswedstrijd waar een vrije trap de ban moest breken, QPR angstig achteruit en af en toe zelfs nog gevaarlijk, United teruggezakt na 60 minuten. QPR nr laatste ook nog eens. Het scoreverloop verbloemde veel.

Typisch hoe het m met Nederland een stuk beter afging. Ook daar was de aanval vele malen sterker dan de verdediging.

21 oktober 2014 om 00:35

Maar de drie centrale verdedigers werkte perfect bij Oranje. Louis heeft het misschien een beetje onderschat dat dat ook even bij Manchester united dat kon doen. Want zo speelde hij in het begin. Kocht met Rojo en Blind twee spelers die gewend waren om in dat systeem te spelen op basis van het wk en kwam er daarna achter dat die andere verdedigers er niks van kunnen en niet zo kunnen spelen... Die verdediging is nog steeds te zwak en daar moet echt wat aan gedaan worden. Zie ook geen snelle ontwikkeling aankomen van Jones en Rojo die, begrijp me niet verkeerd, toch veel potentie hebben.

21 oktober 2014 om 02:01

Het ligt niet alleen aan die verdedigers. Jones, Evans en Smalling zijn geen toppers maar ze doen in mijn ogen niet onder voor De Vrij, Vlaar en Martins Indi. Het verschil zit hem meer in het feit dat Nederland 5-3-2 speelde en United 3-5-2 met Ashley Young (!) op de flank. United moet in de Premier League negen van de tien keer het spel maken.

21 oktober 2014 om 07:33

Jones gaat al jaren geen stap meer vooruit.
Maar ik denk niet dat je een WK wedstrijd echt kan vergelijken met een Premier League wedstrijd.

21 oktober 2014 om 09:19

@ Pippo Inzaghi,

United speelt 3-5-2 met Young op de flank? Onder welke steen heb jij geleefd dan.
United speelt al geruime tijd niet meer zo. Young is ook gewoon bankzitter. Kwam er gisteren alleen maar in vanwege een blessure bij di Maria.

Waarschijnlijk let Van Gaal op andere dingen dan de mensen hier. Daarom vind hij het een goede wedstrijd en andere mensen slecht. Ik heb het zelf niet gezien dus ik zou het niet weten.

21 oktober 2014 om 00:06

Ik kan er wel wat noemen, zo kwam United geen enkel moment onder druk, was het een stuk stabieler en evenwichtiger en bleeft het negentig minuten doorspelen.

21 oktober 2014 om 00:07

Dat kwam vooral omdat WBA geen druk gaf...

21 oktober 2014 om 01:42

WBA gaf wel druk, in fases, maar de kracht van een tegenstander wordt niet alleen bepaald door de tegenstander maar ook door de ploeg waartegen ze spelen. United heeft gewoon knap gespeeld en ze amper in het spel laten komen, het is pure pech dat beide goals erin gingen, als het een beetje meezit ging er sowieso 1 van die 2 er niet in. WBA heeft eigenlijk een perfecte wedstrijd gespeeld op dat front, goed voor hun, balen voor United.

21 oktober 2014 om 07:35

"zo kwam United geen enkel moment onder druk"
Behalve toen ze 2 doelpunten tegenkregen natuurlijk.

21 oktober 2014 om 09:20

2 counters tegen krijgen is wel wat anders dan onder druk staan.

Al viel de eerste counter wel in een periode waarin United wat meer onder druk stond.

21 oktober 2014 om 18:21

Marsyke, United I S geen enkel moment onder druk geweest, die twee goals vond ik echt uit de lucht vallen. Als Chelsea een doelpunt tegen krijgt dan zeg je toch ook niet dat ze onder druk kwamen per se? Het was de eerste wedstrijd waar ik niet het gevoel had dat het elk moment fout kon lopen, heb dat gevoel eigenlijk geen moment gehad.

Zo te zien en lezen moeten we zondag kunnen winnen van United. Sorry dat ik het zeg, maar met deze investeringen bakt van Gaal er qua resultaten nog niet heel erg veel van. Zal nog wel komen, maar dan moet eerst de defensie versterkt worden.

21 oktober 2014 om 00:07

Wist je dat daarvoor al niet dan? Chelsea is een enorm goed team met enorm goeie spelers en elk facet is in orde daar, en daarbij hebben jullie nog een supercoach. Moet gek lopen als Chelsea de 3 punten niet pakt.

21 oktober 2014 om 00:18

Costa is er niet bij, verdedigend oogde het vorig jaar iets stabieler en United heeft dit seizoen geweldig ingekocht. Alleen defensief zijn ze kwetsbaar, maar met een tactisch zeer sterke coach en een aanval om van te dromen durf ik jullie niet te onderschatten.

21 oktober 2014 om 00:32

Ach Ajaxcunian je moet ook niet zo liggen afgeven op United. Jij doet precies niet liever dan hier op voetbalzone "jouw" clubje te bekritiseren. Ik wil het woord successupporter niet in de mond nemen, maar een typische Manchester United supporter ben je alleszins niet. Misschien is net dat wat deze ploeg nodig heeft? Een topwedstrijd. Gewoon voor de verrassing zorgen en Chelsea inblikken met een belachelijke 5-3 ofzo.

21 oktober 2014 om 07:43

Ik denk niet dat je weet wat successupporter inhoudt, echter is er zoveel mis bij United dat vele fans niet willen zien oid, United heeft pas een keer zo gespeeld als United moet spelen en dat is tegen QPR, dat is gewoon bar en bar slecht en triest, iets wat krom is wordt hier steeds recht gepraat. Als ik een ding heb geleerd onder Moyes is het om kritisch te zijn, dingen kunnen snel uit de hand lopen. Ik begin juist te twijfelen aan je, als je United fan bent en denkt dat we punten gaan pakken tegen Chelsea, dan ben je zeker niet realistisch.

21 oktober 2014 om 07:59

Het liefst zou ik roepen dat mijn team de beste is, Falcao is de beste en weet ik veel wat, maar de tijden zijn daar nu niet voor en dat zou vrij misplaatst zijn, United heeft bar weinig laten zien tot nu toe, en heeft nog niet laten zien dag ze top4 kandidaat zijn, 8 wedstrijden, 2 keer verloren, 3 keer gelijk, en 2 keer gewonnen, dat zijnn gewoonweg beschamende resultaten voor een club als United en al helemaal met de speelschema, in voetbal is er niks onmogelijk, maar wat zeker is, is dat United zwaaaar de underdog is.

21 oktober 2014 om 14:46

Een successupporter is naar mijn mening iemand die supporter is louter omwille van het feit dat de club in kwestie successen boekt en die het niet kan opbrengen ook achter zijn club te blijven staan wanneer deze moeilijkere tijden doormaakt.

Dat United de underdog is in de komende twee wedstrijden is een feit. Maar misschien kunnen ze daar net een voordeel uit halen? Elke wedstrijd begonnen ze nu als topfavoriet en moesten ze de punten binnen halen. Nu hebben ze niets te verliezen. Chelsea is een heel solide ploeg, maar ik heb meer vertrouwen in dit United dan in het United van vorig jaar. Ik zou er niet van schrikken moest een topwedstrijd net dat zijn wat deze ploeg nodig heeft.

21 oktober 2014 om 16:29

Ik sta zeker achter mijn club, maar is je club bekritiseren er niet achter staan? Als ik niet achter mijn club stond dan was ik inmiddels wel Chelsea fan.

Als United dit seizoen eindelijk een keer geen pech heeft en als het niet teveel gevraagd is een klein beetje geluk, moeten ze nog heel lang mee kunnen blijven doen om het kampioenschap of in iedergeval een plek in de top 3. (Mits ze het niveau van de tweede helft vast weten te houden.)

Opzich was de tweede helft helemaal niet slecht. Wba kwam er 2x uit, maar ManU was veel beter. Hadden een penalty moeten hebben ook nog. Maar hoe slecht zetten ze voor, di maria 8 vd 10 verkeerd, om over januzaj, rafael en shaw maar te zwijgen. Man man.

21 oktober 2014 om 02:34

De ballen van Di Maria waren buitenaards. Januzaj had er gewoon een paar keer moeten staan om binnen te tikken/koppenipv tegen de lijn te plakken als er een voorzet komt. Toen Fellaini opdook in het strafschopgebied zag je meteen hoe goed zijn crosses waren.

21 oktober 2014 om 09:27

Een aantal waren te simpel te pakken voor de keeper, daar ben ik het mee eens. Afgezien daarvan (vooral eerste paar voorzetten) waren zijn voorzetten gewoon zeer scherp.

Ik ben het niet met Hroeland eens dat Januzaj ze in moet tikken. We speelden meer in een 433 gisteren met Januzaj op de rechtsbuiten positie. Volgens mij is het in dat systeem niet zijn taak om die ballen er in te tikken, maar van van Persie.

Van Persie was gisteren echter bar en bar slecht. Van al die voorzetten heeft hij er denk ik 1 a 2x bijgezeten. Wat speelde die man waardeloos. Het is echt zonde dat di Maria er af moest, anders had ik graag Wilson zien komen voor van Persie.

Zo'n voorzet van Rafael na de combinatie met Januzaj bijvoorbeeld. Daar hoort een spits te staan. Van Persie was echter nog niet eens in de 16 te vinden. Als van Gaal tegen Chelsea ook weer in een 433 systeem wilt gaan spelen dan mag van Persie van mij banken. Dan heb je echt 100x meer aan Falcao, die in dat half uurtje dat hij speelde vele malen meer betrokken is geweest bij het spel dan van Persie.

21 oktober 2014 om 20:54

Ja, ik ben het met je eens over Januzaj, hoor. Ik wou gewoon dat hij wat meer aan de tweede paal opdook als RvP aan de eerste stond, want daar kwamen wel wat voorzetten terecht.
RvP liep trouwens enkele keren slim in de rug van de defensie, dus niet alles in zijn spel was zwak. Ook dat schot op de paal mocht er best wezen. Als targetspits liet hij het wel afweten.

Als dit de beste wedstrijd van het seizoen is vraag ik me af wat je doelstelling is. Man United creëerde helemaal niets en mag nog van geluk spreken met een puntje. Ze hadden wel het veldoverwicht maar het spel was verre van goed. Di Maria eruit met een blessure, viel volgens mij wel mee anders moet hij Chelsea missen.

Nou sorry hoor Louis maar k vond het niet om aan te gluren. Ook je holmaatje Van Persie was weer is niet vooruit te branden hoe is het toch mogelijk dat hij er in staat en Falcao moet banken

21 oktober 2014 om 09:29

Falcao had jetlag en stond daarom niet in de basis. Toen hij ook enkele malen op de bank in beeld kwam zag hij er ook zeker niet fris uit.

Uit dat oogpunt begrijpelijk dus. Ik vrees dat van Gaal van Persie niet ineens gaat passeren tegen Chelsea, maar gezien zijn spel mag hij absoluut banken van mij. Je speelt gewoon met 10,5 ipv 11 zo.

Ik vond manchester united wel goed. Ze waren toch gewoon veel beter. Ze hadden de bal veer meer, best veel kansen en enorm veel corners. Het is moeilijk spelen tegen een team dat niet van zijn eigen helft komt. Vooral de tweede helft speelde united erg goed.

Ik heb delen van de wedstrijd gezien en vond het dramatisch, zelfs bij de balletjes terug stonden ze gewoon met zijn 2en op dezelfde plaats... Dan ga je toch uit elkaar staan zodat de achteruit tikkende middenvelder 2 opties heeft!
Daarnaast was er geen speler die bewust vrij ging lopen wanneer een andere speler in de buurt de bal kreeg, het was gewoon een verstikkende manier van voetballen.

Ik moet zeggen dat ik geen van alle andere wedstrijden dit jaar gezien heb hoor, maar als dit al het beste was... Ik denk dat Ajax, Psv, maar zelfs Cambuur of Zwolle totaal geen moeite zou hebben met dit United.

als je niet van wba wint bent je niet goed. Als je in de laatste 3 minuten zelfs pas de gelijkmaker bent, kun je het zelfs over slecht hebben. Ongelooflijk dat de supporters dit accepteren. Van gaal maakt deze club helemaal kapot. Veel beter hadden ze moyes gehouden, die heeft bij everton wel bewezen dat hij een lange houdbaarheidsdatum heeft. Met een budget van 250 miljoen had hij het zeker een stuk beter gedaan.

21 oktober 2014 om 09:34

Liverpool wint met 2-3 bij Qpr, dat 2 eigen goals scoorde. De winnende in de slotseconde was zelfs een eigen goal. Is Liverpool dan ook per definitie slecht?
Arsenal speelde 2-2 tegen Hull City. Ook dankzij een late gelijkmaker. Arsenal is dus ook niets?

WBA is lang niet zo slecht als je denkt. Ook ploegen als Tottenham en het dit seizoen sterke Southampton wisten niet van ze te winnen.

United was gewoon de bovenliggende partij maar krijgt in 2 counters het deksel op de neus. Het moet beter maar in dit geval had United de overwinning echt wel verdient.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren