Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Duinen: ‘Een interessante club die Champions League speelt’

Laatste update:

Het is geen geheim dat FC Kopenhagen interesse heeft in Mike van Duinen van ADO Den Haag. De topclub uit Denemarken zag een bod van circa anderhalf miljoen euro afgewezen worden en naar verluidt wordt er op de burelen van de landskampioen nagedacht over een nieuw bod.

/

“Ik ken zijn naam uit mijn tijd in België”, zegt trainer Ariël Jacobs tegen Bold. “Hij is een grote, sterke kerel. Maar we hebben ook nog andere opties. Onze nieuwe spits moet de bal vast kunnen houden en moet zich ook laten zien in het strafschopgebied. Uiteraard moet hij ook kunnen scoren”, klinkt het.

De 21-jarige Van Duinen zelf heeft ook gehoord van de interesse uit Denemarken. “Het is een interessante club die Champions League speelt”, tekent Sporten op. “Het is een belangrijke club en voor mij is het een goede optie. Kopenhagen heeft een bod gedaan bij de club, maar ik heb nog niets gehoord. Ik heb dus ook nog geen contract gezien”, klinkt het.

Mike van Duinen moet bij ADO Den Haag blijven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als we de mensen bij ADO moeten geloven moet dat minimaal het dubbele zijn van het vorige bod.

15 juli 2013 om 11:36

als je de mensen van ADO moet geloven zou Mike niet te koop zijn en zelf niet weg willen, ik sprak dat al eerder tegen en zie hoe veranderlijk deze jongen van de stad is, haha, natuurlijk wil ie weg als ie hogerop kan en Europees kan spelen bij een grotere club tegen een hoger salaris

En ADO wist ook dat ie niet te behouden was want ze hebben niet voor niets al 4 aanvallers gehaald en hebben er nog 1 a 2 op het oog

Iedereen weer wakker in Den Haag en weer realistisch met de beide beentjes op de grond?

15 juli 2013 om 11:44

Ja hoor gaat prima. Als de juiste prijs wordt betaald is hij weg, dat weet iedereen vanaf het begin van de transferperiode. Daar is nu niks aan veranderd. Snap je dat?

p.s.: Utrecht kan hem niet betalen dus ga maar weer lekker terug naar de Utrecht topics. Of ben je nog niet genezen van je ADO obsessie?

15 juli 2013 om 11:47

Ga nou niet bijdehand lopen doen. Iedereen gunt Van Duinen een stap omhoog zolang het maar tegen de juiste prijs is. Volgens mij moet je iets meer TV West kijken, daar zei hij nog dat hij niet per se weg wilt.

Hoger salaris en grotere club? Net als Toornstra bedoel je die al te kennen heeft gegeven dat ie naar PSV wilt? Iedere speler wilt zo hoog mogelijk spelen en zo goed mogelijk verdienen, ik weet niet hoe jij erbij komt dat Van Duinen anders zou zijn? Mike van Duinen heeft er alleen niet zo'n haast bij.

15 juli 2013 om 12:04

dat schreef ik eerder in ander topic over v Duinen ook, over dat woordje perse, maar niemand die daarop reageerde, ik was gek en v Duinen was niet te koop, wilde zelf niet weg en Steyn meldde gisteren ook nog dat ie niet te koop was

nu niet dus

en nu vind iedereen het al weer normaal terwijl ze tot gisteren nog heel stellig waren met hij gaat niet weg en is niet te koop?
niets veranderlijker dan een supporter

15 juli 2013 om 12:29

Misschien moet je ook niet alle supporters over een kam scheren. Ik ga er toch ook niet vanuit dat jij de spreekbuis van heel Utrecht bent?

Van Duinen is niet te koop, en als er een bod van 3 miljoen komt wordt het natuurlijk geaccepteerd

15 juli 2013 om 16:01

Toornstra naar psv....feyenoord hoef maar 1 keer aantekloppen bij jens, en psv is van de baan hoor

16 juli 2013 om 00:30

alleen kan feyenoord hem never nooit niet betalen psv wel maar ik geloof niet dat ze 12 miljoen op tafel gaan leggen ajax ook niet dus jens blijft gewoon in utrecht

16 juli 2013 om 12:21

dan is ie dus wel te koop, pffff, zo moeilijk is het toch niet?

Als je naar Kopenhagen kan, mits het bod geaccepteerd wordt door Ado, zou ik dat gelijk dien, mits het contract voldoet aan je persoonlijke voorwaarden. Ik verwacht wel dat Kopenhagen meer betaald dan ADO Den Haag, dus financieel moet er geen probleem zijn.

Als het ook nog eens kan schoppen tot eerste spits, doe je het helemaal goed. Dan nog scoren en je verdient misschien weer een transfer naar een betere club of hoger niveau qua competitie. Meedoen in de Champions League speelt natuurlijk ook mee, dat is voor v. Duinen natuurlijk fantastisch. Anders bestaat die kans voor zo'n speler niet gauw.

15 juli 2013 om 11:30

Mits, mits, ik zou het niet gelijk doen, eerst nog een jaartje presteren bij ADO Den Haag en je kunt de stap omhoog gelijk maken!

15 juli 2013 om 11:39

Waarom zou je als Kopenhagen al aanklopt met een lucratief aanbod? Kopenhagen is de landskampioen van Denemarken en spelen Champions League. Zondemeer al een vooruitgang t.o.v. ADO Den Haag.

Bovendien is het toch altijd 'als' en 'mits'?

Je gaat niet naar een club als het aanbod niet aanspreekt, maar heb je van tevoren wel je verwachtingen, zoals v. Duinen hier noemt de 'champions League'.

Ik dacht dat Ado er financieel zeer slecht voorstond en dus genoodzaakt was om dit soort spelers te verkopen? Is dit inderdaad zo, of gaat het financieel ondertussen alweer beter waardoor ze de ruimte hebben om nog nee te kunnen zeggen tegen dit soort bedragen?

15 juli 2013 om 11:20

Nee ADO komt er financieel veel sterker uit dit jaar. Door het vertrek van heel veel spelers zoals; Elbers, Vicento, Leeuwin, Visser, Kolk, Poepon(verhuurd), Omeruo, Tano etc. Vandaar dat er ook nog steeds ruimte is voor versterkingen. Als ADO van plan is iemand te verkopen zal dat wel Chery worden denk ik.

15 juli 2013 om 11:23

ADO was financieel gezien de minste club van de Eredivisie, maar heeft momenteel aardig wat kapitaal in de selectie zitten waar door clubs aan getrokken wordt. Chery, Van Duinen en eerder natuurlijk Toornstra als grootste trekpleisters. Dan kun je natuurlijk ook eens 'nee' zeggen tegen een mooie aanbieding.

15 juli 2013 om 12:02

nee dat kunnen ze niet want ze staan onder toezicht en moeten straks verklaren waarom ze een transfer niet gedaan hebben om alles sluitend te krijgen

15 juli 2013 om 12:15

Opzienbarend dat jij meer kennis van zaken lijkt te hebben dan de bestuurders van ADO Den Haag zelf.

15 juli 2013 om 20:42

Dank u voor reactie heren. Nu is het weer duidelijk voor mij

Hoop dat Utrecht snel overschakelt naar plan B want van Duinen is niet betalen en heeft zijn vizier op andere opties gezet.

15 juli 2013 om 11:38

FC Utrecht heeft al langer een plan B...

maar Mulenga is nog niet weg en ik verwacht nog een uiterste laatste poging om v Duinen aan te trekken en anders hebben ze nog 1 of 2 andere spitsen op het oog

ze zijn druk bezig achter de schermen ook met Derijck of Ramstein als opvolger v vd Hoorn

15 juli 2013 om 11:45

Derijck of Ramstein zijn geen spitsen.

Welke spelers zijn dan plan B?

15 juli 2013 om 11:52

@utreg76:

"[...] maar Mulenga is nog niet weg en ik verwacht nog een uiterste laatste poging om v Duinen aan te trekken en anders hebben ze nog 1 of 2 andere spitsen op het oog

ze zijn druk bezig achter de schermen ook met Derijck of Ramstein"

Hij noemt het woord 'ook'. Dat woord is van cruciaal belang in wat mols1970 zegt.

Hij bedoelt gewoon dat Utrecht bezig is om Derijck of Ramsteijn te halen, naast het willen halen van een spits.

Maar je hebt gelijk dat mols1970 niet aangeeft welke spitsen 'plan B' dan inhoudt.

15 juli 2013 om 11:58

Daarnaast zijn ze al te lang bezig met Derijck, het duurt nu meer dan een week en dat ziet er dus niet goed uit. Persoonlijk vind ik dat Utrecht te traag handelt met het binnen halen van een centrale verdediger

15 juli 2013 om 12:00

dat zeg ik toch ook niet, ik zeg alleen dat ze nog 1 of 2 andere spitsen op het oog hebben voor Mulenga

en daarnaast zijn ze dus bezig voor de opvolging van vd Hoorn in de personen Derijck of Ramstein

Plan B qua spitsen is vrij stil , men schijnt een spits in het buitenland op het oog te hebben en een andere uit Nederland

15 juli 2013 om 16:03

Hopenlijk fenandes, mogen ze zelfs gratis af halen denk ik.

16 juli 2013 om 12:23

Fernandez raakt geen knikker en heeft bij Zwolle getekend

1.5 Miljoen. Ja van Duinen deed het leuk, maar ik had van Duinen er toch voor verkocht. Kan je voor een klein deel ervan een nieuwe spits kopen die kan gaan concurreren met Kramer, en heeft Ado weer wat financiële speling. Aan de andere kant, wellicht schiet hij er volgend jaar 15 in en kan je hem al voor het dubbele verkopen, maar dit zie ik toch niet zo snel gebeuren. Als die er zo rond de 10 maakt mag hij wat mij betreft spreken van een goed seizoen.


Ik heb liever dat Chery zou vertrekken dan dat Van Duinen vertrekt. Een jongen uit de eigen jeugd met genoeg talent en ontwikkeling voor zich.

15 juli 2013 om 11:51

Van Duinen uit eigen jeugd? Hij zit pas 2 jaar bij Ado, heeft daarvoor bij de amateurs gespeeld, Oliveo welteverstaan.

15 juli 2013 om 12:25

Alsnog heeft hij in de eigen jeugd opleiding gespeeld en wat Dion eigenlijk bedoelt is dat Mike gewoon een Haagse jongen is. Mike is opgegroeid dicht bij het stadion in het Zuiderpark en je kan hem dus zien als een soort Immers / Verhoek. Jongens uit de stad, al vind ik vduinen dan wat intelligenter lijken, alsnog komt hij uit Den Haag.

15 juli 2013 om 11:44

Helenius zat bij Aalborg en is verkocht aan Aston Villa.

is een leuke spits maar een bal vasthouden is niet iets wat hij onder de niet heeft wel hard werken en er altijd voor gaan
maar volgens grote mond steyn zou er niemand meer weg gaan

“hij is een grote, sterke kerel. Maar we hebben ook nog andere opties. Onze nieuwe spits moet de bal vast kunnen houden en moet zich ook laten zien in het strafschopgebied.

Weet hij zeker dat hij Van Duinen bedoelt? Mike is een goede voetballer maar alles behalve een groot, sterk aanspeelpunt.

15 juli 2013 om 12:17

Ik denk dat ze hem niet heel zorgvuldig gescout hebben. Zo weet transfermarkt mij te vertellen dat hij 1,93m is. Dat is hij bij lange na niet. Zal wel ergens in de 1,80 zitten.

Beetje rare uitspraak... “Ik ken zijn naam uit mijn tijd in België” "grote en Sterke kerel".

Van Duinen heeft nergens anders gevoetbald dan bij Ado. Lijkt me erg sterk dus. Dan heeft ie m zeker gegoogeld. Zeer vermoeiend dit soort trainers.

15 juli 2013 om 11:38

+ dat hij tot juni 2012 trainer was in België en van Duinen pas in de tweede helft van de competitie doorbrak

15 juli 2013 om 12:12

Ik heb zo'n raar gevoel dat hij Bulikyn bedoelt.

Ik zou nog een jaartje blijven.hier speelt hij toch tegen betere tegenstanders,dus de kans lijkt mij dan ook groter dat hij hier beter gaat worden.sws lijkt mij de Deense competitie nou niet echt je van het.

Ik hoop dat Mike blijft en als ik Mike was geweest wat ik ook niet naar Utrecht, die Duitse provomodus of een andere club gegaan behalve FC Kopenhagen. Dit is een kans die je moet pakken. De Deense competitie is wel iets minder dan de Eredivisie, maar daardoor zal hij waarschijnlijk geen moeite hebben met aanpassen. Ook speelt Kopenhagen waarschijnlijk Champions League of Europa League, ongeacht of ze winnen of niet natuurlijk.
Daarbij is Kopenhagen een hele mooie ploeg en ieder jaar vertrekken weer grote talenten vanuit Denemarken om in de grote competities zich te bewijzen. Niet dat ik verwacht dat Mike zo'n groot talent is, maar wie weet!
Hopelijk kan hij daarheen voor een 1.5 miljoen en wellicht een leuk Deens talent. Dan strikken we Tira al als vervanger. !

"onze nieuwe spits moet de bal vast kunnen houden en moet zich ook laten zien in het strafschopgebied. Uiteraard moet hij ook kunnen scoren”

Ik weet nog wel iemand die aan dat profiel voldoet... Mulenga! Zou dat niet een leuke optie zijn voor Kopenhagen?

Ik denk trouwens dat we van Duinen op ons buik kunnen schrijven in Utrecht. Ik had nog even de hoop, omdat Jens en Mike echt heel goede vrienden zijn. Maar Utrecht gaat de gevraagde bedragen niet op tafel leggen, ADO weet dat en wil Van Duinen helemaal niet kwijt. En ik heb ook een beetje het idee dat Van Duinen zelf alleen een buitenlands avontuur ambieert boven Ado. (Of binnenlandse top natuurlijk, maar die gaan niet voor hem komen.)

Slim spel van Ado, gewoon keihard de hoofdprijs vragen en misschien vangen voor Mike, en anders trekt hij (hopelijk) z'n stijgende lijn lekker door aankomend seizoen, schiet ie er nog meer in en kan die alsnog voor een dikke prijs weg voor een mooie club!

Zou een prachtige deal zijn voor iedereen. Van Duinen naar een prachtige club en speelt bovendien Champions League, ADO een geweldig bedrag en Kopenhagen een nieuwe spits.
Ik ben er alleen nog niet helemaal van overtuigd of hij het niveau al aankan, maar dat kan hij natuurlijk ontwikkelen!

zou mooie stap zijn
maar ik hoop nog steeds dat hij naar FC Utrecht gaat

Ik heb de indruk zoals bij de meeste clubs dat eigen opgeleide spelers in verhouding minder verdienen dan aangekochte. Als Van Duinen de waardering zou ervaren door een beter contract dan blijft hij zeker in Denhaag. Goed presteren en je collega's meer zien verdienen wekt onvrede.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren