Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Dijk staat voor afscheid in Glasgow: 'Meerdere clubs willen hem hebben'

Laatste update:

Celtic versterkte zich zaterdag met Manchester United-huurling Tyler Blackett en dat is niet voor niets. Manager Ronny Deila verwacht dat hij voor het sluiten van de transfermarkt afscheid zal moeten nemen van Virgil van Dijk, die al de gehele zomer wordt gelinkt aan clubs in de Premier League. “Er is interesse, van meer dan één club”, verklaarde de Noor zaterdagavond.

/

Deila zei Van Dijk graag te willen behouden, maar is ook realistisch. Southampton heeft concrete interesse in de ex-speler van FC Groningen, maar er liggen dus meer kapers op de kust. Van Dijk heeft nog tot woensdag de tijd om een eventuele overgang af te ronden. Dinsdagavond om 18.00 uur lokale tijd sluit namelijk de transfermarkt in Engeland.

Met Blackett hoopt Deila de vervanger van de Nederlander alvast in huis te hebben. “Hij is een goede speler, een jongen met veel potentie. Hij heeft de ervaring van het spelen voor een grote club als Manchester United. Hij wilde dolgraag naar Celtic en dat goede gevoel was wederzijds. Ik denk dat hij een goede aanwinst zal blijken”, zei hij.

Is Virgil van Dijk goed genoeg voor de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dacht dat de transfermarkt dinsdag om 18:00 britse tijd zou sluiten voor de engelse competities. On: hopem dat van Dijk een mooie transfer maakt, liefst naar een subtopper/middenmoter ipv tegen degradatie strijden met Sunderland. Zou ook goed zijn voor het nederlands elftal. Veelbelovende speler blijft dit, hoopt dat hij het waarmaakt in de premier league.

29 augustus 2015 om 21:41

Klopt inderdaad, 18.00 uur Engelse tijd sluit de markt daar.

Gelukkig hebben we Riedewald in de selectie...

29 augustus 2015 om 21:41

Heb je hem zien spelen in Europa?

29 augustus 2015 om 21:41

Erg geschrokken van Van Dijk (en Celtic).

29 augustus 2015 om 22:09

Desondanks is de club met de een na beste verdediging van vorig seizoen geïntreseerd in hem.

29 augustus 2015 om 22:46

Hij speelt 30 tot 40 wedstrijden hartstikke goed..
Sommigen zien hem 1 keer minder spelen en het is toch niet zo'n goede speler?

Blijft altijd verwonderlijk hoe sommige mensen er over redeneren.

30 augustus 2015 om 09:08

Zie jij hem elke week spelen dan? Ik denk dat mensen in Nederland van dijk gewoon een beetje overschatten. Het is gewoon een trend geworden om zijn naam te roepen, terwijl 99% van die mensen hem nooit ziet spelen. Er zijn nu 3 bondscoaches geweest die hem niet selecteerde, ook na hem op de training te hebben gezien.. Die gasten zijn toch ook niet gek?!

30 augustus 2015 om 10:34

Niemand roept dat hij een wereldverdediger is..maar hij is niks minder dan de centrale verdedigers die nu vaak opgeroepen worden in Oranje.
Heb hem wekelijks zien spelen bij Groningen en bij Celtic ook vaak genoeg.

Hoe hij het zal doen in de PL is afwachten natuurlijk...'k heb genoeg talenten gezien die super konden voetballen maar het niet waar maakten.
Maar hij heeft van alles in zich om het te maken in de Pl.
Maar om hem na 1 mindere wedstrijd al te doen alsof hij er dan maar niks van kan ofzo gaat mij veel te ver.

Wil hij echt stappen maken richting Oranje , moet nu wel die transfer komen.
Vind alleen gemeen dat als op zijn selectie aankomt , iedereen gelijk Van Dijk grond in trapt.
Iedereen kan wel eens slechte dag hebben.
Ach Virgil , ook al speel je seizoen top bij bv Southampton , kom je nog niet in Oranje,
Liever iemand met 5 wedstrijdjes ervaring in de net zo slechte competitie als Schotse , de Roosvicee League.

30 augustus 2015 om 08:32

En vervolgens doodleuk een Tete wel selecteren, die in het slechtste seizoen van Ajax in de afgelopen 5 jaar maar liefst 6 wedstrijden heeft gespeeld. Blind hoofdcoach, Ajax lievelingsclub, Tete Ajax-speler. Zoek de overeenkomsten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren