Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Wiel verlaat PSG: ‘Bedankt, het was een eer om met jullie te spelen’

Laatste update:
/

Gregory van der Wiel vertrekt bij Paris Saint-Germain. De Franse topclub maakte dat zaterdag na de laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Nantes (4-0) bekend. Het aflopende contract van de 28-jarige verdediger wordt niet verlengd.

PSG nam Van der Wiel in de zomer van 2012 over van Ajax. De rechtsback werd met de Franse club vier keer op rij landskampioen. Van der Wiel was zeker in het laatste seizoen niet meer verzekerd van een basisplaats in het elftal van trainer Laurent Blanc. Hij raakte ook zijn vaste plek in het Nederlands elftal kwijt.

Van der Wiel plaatste een foto op Instagram, waarop hij tussen de ook vertrekkende Zlatan Ibrahimovic en Maxwell staat. “Bedankt voor alles, het was een eer om met jullie te spelen”, schreef hij. Saillant: het drietal heeft dezelfde zaakwaarnemer, Mino Raiola, en de toekomst van het trio is vooralsnog onbekend.

Thank you @iamzlatanibrahimovic & Maxwell for everything! It was a big honor to play with you guys! #King #Legend

Una foto publicada por Gregory van der Wiel (@gregoryvanderwiel) el


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Enegeland zou wel een mooie stap voor hem zijn om zich weer in de kijker te spelen bij het Nederlands elftal.

15 mei 2016 om 01:43

Bij welke club? Everton met Frankie?

15 mei 2016 om 08:28

Ik zie m eerder bij een stoke city voetballen. Het team met de verouderde supertalenten die hun beloften nooit hebben ingelost.

15 mei 2016 om 09:57

Zou wat zijn als ze alle 3 terugkeren bij Ajax.

Off: Maxwell lijkt wel een slaafje van Ibra. Hij volgt hem overal naartoe. On: Jammer voor van der wiel, maar ik begrijp Psg wel. Ze willen de CL winnen en dat kan niet met van der wiel

15 mei 2016 om 01:41

Wat zou het toch tof zijn om maxwell weer bij ajax te zien
Wat vind ik dat een geweldenaar zeg.

15 mei 2016 om 01:44

Nee joh... Hij is oud, superrrrr traag... En vraagt waarschijnlijk veel te veel salaris

15 mei 2016 om 02:22

Iniesta is dat ook maar zijn elegantie laat verdedigers in de wind, datzelfde geldt voor Maxwell. Helaas hebben we dan wel weer geen boomlange spits zodat Maxwell wat assists zou kunnen meepakken. De kans op Maxwell is sowieso al 1% .

15 mei 2016 om 01:42

Maxwell speelde volgens mij al bij PSG toen Ibra naar PSG ging...

15 mei 2016 om 09:14

Je hebt gelijk. Die gast zegt maar wat. Ontopic: wie van jullie kan zeggen dat ie 4 jaar bij psg heeft gespeeld en nog redelijk veel games heeft gespeeld. Beetje respect is wel op ze plaats!!

15 mei 2016 om 10:42

Ook zonder vd Wiel gaan ze de CL niet winnen met dit team. PSG is niet aantrekkelijk genoeg voor de echte toppers door de Franse competitie.

Vraag mij af of hij niet baar PSV zou willen? Denk dat het gevoelig ligt maar goed hij is dan zeker van een basisplaats en kan zich ook in de kijker spelen voor de Nederlandse elftal.

Als Willems weg gaat en vind Arias ook niet echt goed spelen dan is hij wel een goede om ze te vervangen.

Maar goed denk dat hij zelf niet zou willen.

15 mei 2016 om 01:45

Salaris zou ook nog flink obstakel kunnen zijn mocht hij een optie zijn.

15 mei 2016 om 02:14

Ja daar dacht ik dus ook aan vandaar dat ik zei dat ik denk dat hij het zelf niet zou willen. Niet om het sportieve maar meer om het financiële gedeelte.

Maar ja hopen kan altijd haha.

15 mei 2016 om 02:50

Geld heeft hij wel. Het zou voor 1 jaar best een mogelijkheid kunnen zijn. Zeker nu hij transfervrij is en psv CL gaat spelen. Ze kunnen hem dus een redelijke som tekengeld geven evt.

15 mei 2016 om 03:01

Greg is een Amsterdammer. Die gaat denk ik liever naar een club als Sevilla of Everton als naar Eindhoven.

15 mei 2016 om 06:54

Maar wel een die in zijn jeugd op straat al in een Feyenoordshirt liep toen hij bij ajax voetbalde.

15 mei 2016 om 09:46

Totale onzin. Greg kwam zelfs nog voor in de film over Ajax 'Daar hoorden zij engelen zingen'. Greg is daarnaast een RB, Willems een LB. Greg gaat nog liever naar Moskou of Atalanta dan naar PSV.

15 mei 2016 om 09:52

Wat een bullshit.

Hoe kom je aan deze totaal ongegronde informatie?!

15 mei 2016 om 10:10

http://www.ad.nl/ad/nl/1441/ajax/article/detail/19... en

http://www.ad.nl/ad/nl/1441/ajax/article/detail/24...
Dacht toch dat het redelijk algemeen bekend was...

edit: linkjes werken niet, zoek maar op gregory van der wiel feyenoord shirt

15 mei 2016 om 10:23

Moet je het wel goed neer typen, hij liep in een shirt van v Persie, omdat hij dat zo'n goede voetballer vond, maar hij had er wel een Ajax broek onder omdat dat zijn favoriete club was

15 mei 2016 om 10:31

Ja, maar dat was toch een Feyenoordshirt?

Kan niet verdedigen, buiten dat hij zorgt voor de meeste onrust op het veld. Heeft meer de intentie om een eigen doelpunt te maken of anderen in problemen te brengen dan er wat nuttigs mee te doen.

Aanvallend is het ook 3x niets. Hij komt op maar doet niets. Voorzetten zijn 97% slecht. Medespelers geloven niet in hem....

Kortom; V/d Wiel is niks voor PSG en ook niet voor andere clubs. Hij zou er goed aan doen om terug te keren naar de Eredivisie, welke club weet ik niet maar hoger kan ie zeker niet aan.

15 mei 2016 om 09:38

Hij kan beter stoppen met voetballen of niet?

15 mei 2016 om 10:44

Hij heeft zeker niet zijn beste tijd in Parijs gehad, maar wat jij roept is ook lichtelijk overdreven. Deze jongen kan echt wel een subtopper in het buitenland aan. PSG was gewoon een foute stap, waarschijnlijk te danken aan Mino. Hij had na Ajax gewoon voor een club moeten kiezen waar hij als basisspeler werd binnengehaald. Maar ik zie hem bij een Valencia, Sevilla, Everton, West Ham enz makkelijk meekomen.

Mawell heeft toch ook een hele mooie carrière gehad zeg. Scoort altijd een voldoende en is volgens mij ook een hele prettige gozer om in je team te hebben. Hij zou nog makkelijk meekunnen bij een topclub. Maarja met Raiola als zaakwaarnemer zal hij nu wel richting het grote geld worden geduwd.

Heeft toch 25 wedstrijden gespeeld dit jaar wat voor een speler die uit zijn contract loopt gewoon goed is. Denk dat de keuze om niet te verlengen eerder gregories keuze was want kan nu en tekengeld en salaris vangen, daar zorgt mino wel voor. Zie hem wel bij Milan of Monaco belanden. Krijgt veel kritiek naar zet toch een goede carrière neer en maakt goed geld.

Is sinds zijn vertrek bij Ajax niks beter geworden. Ja, heeft zijn zakken gevuld maar daar is ook alles mee gezegd. Ik denk niet dat hij lang werkloos zal blijven, maar Oranje hoeft hem nu echt niet.

15 mei 2016 om 10:45

Dan heeft ie het toch goed gedaan en als ie over een paar jaar stopt kan hij tevreden terugkijken op zijn carriëre met die goed gevulde zakken. Genoeg spelers van zijn niveau die het niet binnenharken.

Alledrie ex Ajax. Evenals Suarez die gisteren weer schitterde. Wat een talent heeft Ajax de laatste jaren weer afgezet bij de Europese subtop en top. Denk ook aan Alderweireld, Vertonghen, eriksen, blind, etc. De meeste spelers die van Ajax komen slagen in grote competities. Ook een Anita bijv. Is zeer gewaardeerd.

15 mei 2016 om 09:50

Terwijl er op de ex-psv'ers alleen maar kritiek is.

Van der Wiel zou naar Duitsland moeten gaan. Schalke, Leverkusen of Dortmund.

15 mei 2016 om 10:04

Blind blinkt niet bepaald uit. Suarez had al bij 2 clubs gespeeld dus onzin om dan te pochen over ajax ..fucking Anita is gedegradeerd! !!kan er ook niet veel van trouwens. ...je bent vermaelen vergeten die nooit speelt. ...Heitinga die niet eens oud is en niks meer kan. Vd vaart op zijn 27 e al klaar op hoogste niveau. ....dat is wat ajax oa heeft opgeleverd! !!Oja. En zelf is ajax verworden tot een triest elftal met nauwelijks toekomst! !

15 mei 2016 om 10:13

Gaat t wel lekker met je?

15 mei 2016 om 10:48

Hij nuanceert slechts de opmerking van Spartaajax die redelijk subjectief reageert en bv Siem de Jong vergeet te melden die weinig indruk in het buitenland achterliet. En bv een Maarten Stekelenburg die sinds die bij Ajax weg ging nauwelijks meer gespeeld heeft.

Merci Greg! Hoop dat hij samen met Ibra en Maxwell een mooie club zal vinden

Zou die niet wat zijn voor Barca doordat ik dat vroeger soms hoorde en nu Dani Alves oud aan het worden is. Ik volg PSG buiten de CL eigenlijk niet. Het enige dat ik weet dat is dat Aurier of Marquinhos ook vaak op zijn positie spelen. En die 2 vooral de laatste zijn ook wel intressant om bij Barca te komen lijkt mij.

Iemand die PSG en Barca wekelijks volgt die wat meer kan vertellen over dit 3 tal en of ze er passen, hoeveel moet Marquinhos eigenlijk kosten want die heeft toch ook David Luiz en Silva voor hem ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren