Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart: ‘Wat hij deed bij Real Madrid, was compleet krankzinnig’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo ruilde Real Madrid afgelopen zomer in voor Juventus en dat is te merken bij de Koninklijke, stelt Rafael van der Vaart. De Spaanse grootmacht etaleert dit seizoen niet de vorm die het de voorbije voetbaljaargangen had. Volgens de oud-middenvelder van Real is het vertrek van de Portugese aanvaller daarin cruciaal.

“Je kan niet een speler vervangen die veertig of vijftig doelpunten per seizoen maakt. Natuurlijk mist de club Ronaldo. Wat hij deed bij Real Madrid, was compleet krankzinnig”, zegt Van der Vaart over zijn voormalig ploeggenoot in gesprek met Goal. De voormalig Oranje-international is echter van mening dat er nog voldoende kwaliteit aanwezig is bij Real om prijzen te pakken.

Van der Vaart ziet inkomende transfers deze winter niet als een noodzakelijkheid. “Het is namelijk altijd lastig om geschikte spelers te halen in de winter. Spelers die de ploeg met deze klasse echt verder helpen, zijn er nauwelijks.” De 109-voudig international vindt dat trainer Santiago Solari de tijd moet krijgen om de boel helemaal op de rit te krijgen.

“Als je al één wedstrijd verliest bij Real, kan je al spreken van een crisis. Julen Lopetegui (voormalig trainer van Real, red.) won vier of vijf wedstrijden niet en verloor de topper tegen Barcelona. Een club als Real tolereert dat niet”, aldus Van der Vaart, die van 2008 tot 2010 in totaal 73 wedstrijden speelde voor de Madrilenen.

Verwacht jij dat Real Madrid dit seizoen wederom de Champions League gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik mis volledig de toegevoegde waarde van de ervaringen van vdVaart als speler. Als speler een behoorlijke virtuoos (ik heb hem zijn geniale hakbal tegen Feyenoord nooit vergeven 😁) , maar als analist lukt het vooralsnog alleen maar om open deuren in te trappen. “Het is snel crisis na een nederlaag en 50 vertrokken goals zijn niet op te vangen.” Is vdVaart in hetzelfde verhaal ook inhoudelijk ingegaan op het veranderde systeem bij Real?

12 december 2018 om 18:37

Het lijkt erop dat dat hem hier gewoon iets specifieks over Ronaldo gevraagd werd. Maar in dit soort artikelen staat natuurlijk nooit een opsomming van 'de interviewer vroeg dit, waarop VDV dat antwoordde. Vervolgens kreeg hij de vraag over die en dat, en antwoordde hij zo.' Nu lijkt het vooral alsof hij een open betoog aan het houden was, maar meestal heb je wel een interviewer voor je die het gesprek stuurt wanneer je met Goal praat.

12 december 2018 om 19:44

Daarom is het ook dom dat ze bij het aannemen van analisten kijken naar hoe goed iemand tegen een bal kan trappen. Maar goed, dat overdreven veel praten over voetbal slaat sowiesl nergens op. Zo ingewikkeld is het helemaal niet.

Hij is naar mijn mening onze beste speler die we ooit hebben gehad. Het is alleen jammer dat hij er alles aan doet om zijn respect van Madrid te verliezen. De mensen die nu zeggen ja maar hij kreeg al geen respect want uitgefloten... maar hij is echt maar een paar keer uitgefloten en toen ging het ook gwn slecht en bij Real Madrid wordt er meeste verwacht en dat is de reden van de clubs succes

12 december 2018 om 19:14

Tja, iedere speler word wel eens een keer uitgefloten, hoe slecht het ook is. Bij ons iedereen eigenlijk wel. Vind je echt dat hij er alles aan doet om zijn respect te verliezen? Misschien ligt het aan mij, maar ik heb nog niets gelezen dat hij iets negatiefs over de club zegt.

Wat een tijd was dat toen; 5 Nederlandse spelers op hetzelfde moment bij de selectie van Real Madrid. Denk dat het weinig is voorgekomen dat bij een topclub, zoveel spelers met dezelfde nationaliteit voetballen afkomstig uit een ander land. Misschien de Nederlanders bij Barcelona toen? Hopen dat dit soort tijden weer terug komen met de nieuwe lichting.

12 december 2018 om 18:12

Op een gegeven moment 6 zelfs! Drenthe Robben Sneijder Ruud Vdv en Klaas Jan

12 december 2018 om 18:12

AC Milan met Brazilianen. Hadden op een gegeven moment volgens mij Kaka, Cafu, Silva, Dida en Robinho als ik mij niet vergis.

12 december 2018 om 18:23

Serginho speelde er ook nog.

12 december 2018 om 19:21

En de Nederlanders bij Glasgow Rangers in de Advocaat-periode (Numan, Mols, Konterman, Van Bronckhorst, R. De Boer, Ricksen). En wat te denken van het Frans getinte Arsenal rond 2000-2002 (Vieira, Henry, Pires, Wiltord, Grimandi).

12 december 2018 om 22:32

Er speelde er 6 tegelijk met KJH en Huntelaar erbij. Maar destijds bij Barcelona was het bijna een compleet elftal. De Boers, Hesp, Bogarde, Cocu, Reiziger, Kluivert, Zenden later Overmars

12 december 2018 om 22:33

Kjh en Drenthe*

@ijsmuts Volgens mij klopt het allemaal wat hij zegt. En als het zo logisch is dat je 50 goals niet kan opvangen waarom heeft Real Ronaldo dan laten gaan? Al die deskundigen bij Real dachten namelijk dat ze met Bale en Asencio en Isco en een lichte tactische aanpassing dat wel konden opvangen. Zo logisch is dat dus niet maar misschien voor jou wel. Misschien kunnen de bestuurders bij Real daarom voortaan eerst advies bij jou inwinnen want jij weet het allemaal wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren