Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart licht twee Oranje-uitblinkers uit en spreekt van ‘verschrikking’

Laatste update:

Rafael van der Vaart is dolgelukkig na de 2-4 overwinning van het Nederlands elftal op Duitsland. Oranje keek bij rust nog tegen een 1-0 achterstand aan, maar rechtte in de tweede helft de rug en stapte uiteindelijk na een fraai voetbalgevecht als winnaar van het veld. Met name Memphis Depay en Ryan Babel hebben grote indruk gemaakt op Van der Vaart.

"Depay was zó verschrikkelijk goed. En ik moet zeggen: ik heb ook genoten van Babel", zo vertelt de oud-international na het laatste fluitsignaal voor de camera van de NOS. Depay scoorde niet, maar was wel goed voor de assist bij de 2-4 van Georginio Wijnaldum. Babel fungeerde als aangever bij de 1-1 van Frenkie de Jong.

"Voor De Jong geldt dat het toch wel zin heeft dat hij de laatste tijd wat vaker in de zestien komt. Een heerlijke goal. De aanname was goed en hij schiet hem vervolgens fantastisch binnen", analyseert Van der Vaart, die opmerkt dat Oranje 'in de tweede helft echt opstond'. "Ik ben echt zó blij."

Ondanks de uitstekende prestatie van Oranje, vindt Van der Vaart het wel belangrijk om aan te stippen dat de defensie van Duitsland niet thuisgaf. "Ik vond die verdedigers van Duitsland al niet goed, maar na vanavond... Het is echt een verschrikking", zegt hij vol verbijstering. "Het zijn houten klaassen. Ze kunnen helemaal niet draaien, en zeker niet op dit veld. Doelman Neuer was aan de bal nog de beste verdediger."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Klopt wat hij zegt. Die centrale verdedigers dat heb ik nog nooit eerder gezien bij een duits elftal. Hiermee pakt nederland toch mooi de winst want om eerlijk te zijn is dit Nederland echt niet bijzonder ook ondanks de vedettes. Het is dat duitsland zo zwak speelt en heeft gegokt met al die onbekende jonkies. Low gaat er binnenkort af heb ik zo het idee.

6 september 2019 om 23:17

Er zit zoveel jong talent in Duitsland die komen met een paar jaar wel weer bovendrijven. Nederland was de 2de helft gewoon beter. Terechte overwinning

6 september 2019 om 23:21

Het is en blijft Duitsland. Ze hebben heel veel jonge, talentvolle spelers daar. Zo, makkelijk is het niet. Ook Duitsland kwam er heel gevaarlijk uit na, een paar eenvoudig gemaakte fouten. Niet zo denigrerend praten, joh. Oranje heeft het gewoon ontzettend goed gedaan, met een veel betere lichting dan we de afgelopen jaren hebben gezien. Op naar de eerste plek in deze groepsfase!

6 september 2019 om 23:25

De Duitse muur is ook niet meer wat ie geweest is, momenteel zijn de verdedigers van die Mannschaft ook niet betrouwbaar.

Depay debuteerde toen Van der Vaart zijn laatste interland speelde, jammer dat deze heren niet wat vaker met elkaar op het veld hebben gestaan.

Dat Babel betrokken was bij twee doelpunten betekent niet dat die ook goed speelde. Had teveel balverlies en die voorzet bij de 1-1 was eerder slecht verdedigd.

6 september 2019 om 23:24

Babel komt nu goed weg tegen die zwakke rechtsback. Maar babel komt gewoon tekort voor dit oranje ondanks zn goede wedstrijd. Dumpries praat ik maar geeneens over. Blind paard. Nederland gaat wel 1e eindigen als ik dit Duitsland zie worstelen met het slecht vernieuwde elftal. Het gaat om het EK. En zolang koeman aan deze 11 blijft vasthouden is het snel weer gedaan op het EK. Kwalificeren is een must alleen laat koeman oranje niet zo goed spelen vind ik. De frisheid is er vanaf na zn aanstelling.

7 september 2019 om 01:50

Haha Babel is een topspeler, intelligent, sterk, een goed schot, niet egoistisch maar een echte teamspeler. Mensen die zeggen dat Babel niks te zoeken heeft in oranje neem ik niet serieus. Al zovaak beslissend geweest.

6 september 2019 om 23:27

Toch vind ik dit ook weer typisch Nederlands door vooral de dingen die niet goed gingen te benoemen. Babel speelde gewoon een hele goede 2e helft.

7 september 2019 om 02:05

Precies dat. Nederland speelde vanaf minuut 1 op de overwinning met bravoure en lef. Frenkie, Babel en het centrale duo speelde fantastisch. Alleen Blind was zwak. Promes en de Roon matig

7 september 2019 om 07:25

Dabor helemaal met je eens het is ook nooit goed nu speelt hij sterk geef hem dan die credit klaar en zo slecht is hij niet soms zit het mee en soms tegen en dat is ook vaak bij bepalende spelers

7 september 2019 om 07:49

Blind was niet zwak maar gewoon een zesje, voor rust minder net als meerdere spelers. 1-0 foutje maar als Promes goed dekt of van Dijk stapt op buitenspel geen centje pijn. Dumfries was echt zwak.

Het probleem met de Duitse verdediging is dat Sule en Tah vergelijkbare spelers zijn. Uitstekende fysiek sterke verdedigers, maar niet wendbaar en aan de bal zijn ze niet heel sterk. Tah maakt nog wel eens een fout, maar Sule is over het algemeen gewoon een prima verdediger. Je moet ze alleen niet naast elkaar opstellen.

Al tijden wordt al gezegd dat Babel niks te zoeken had bij Oranje. Deze man besluit even tijdens de belangrijkste wedstrijd op te snemen en met zijn deive het team met sleeptouw te nemen. Vind hem juist vaak de redelijk niveau halen voor Oranje. Waarschijnlijk willen we in dit land 11 Frenkie’ s...

6 september 2019 om 23:31

Precies dit. Babel haalt gewoon een prima niveau in Oranje, en tot het moment dat de jongere jongens aantonen aanduidend beter te zijn gewoon lekker laten staan.

6 september 2019 om 23:35

Babel is inderdaad best vaak te betrappen op nuttige momenten. Het ziet er totaal niet uit wat hij doet maar rendement heeft hij wel.

7 september 2019 om 01:54

Daarbij komt kijken dat Koeman Ryan in Ajax1 heeft laten debuteren uit bij Heracles dacht ik waar hij gelijk score met een pegel van afstand. Babel geeft alles voor Koeman en zolang Babel zo blijft spelen mag hij voor mij altijd Basis staan. Vecht altijd en heeft altijd 100%. Het zelfde geldt voor Huntelaar, 35 jaar maar ik zou hem altijd oproepen als breekijzer, kijk wat hij nog bij Ajax laat zien. Dit soort oudere ervsren spelers waar mensen over zeggen dat ze niks te zoeken hebben in Oranje zijn echte vechters en kunnen altijd van waarde zijn.

7 september 2019 om 04:24

Babel is een beetje het tegenovergestelde van Seedorf. Seedorf was een topspeler die het in Oranje niet kon, Babel is een redelijke speler die het om een of andere reden de laatste jaren in Oranje wel kan.

7 september 2019 om 07:46

Probleem dat veel mensen hebben met Babel is dat hij niet meer beter wordt. In Nederland heerst nu de hype om alleen maar jonge spelers in te brengen die twee of drie keer goed hebben gespeeld. In mijn ogen horen gewoon de beste te spelen. En dat is Babel op dit moment, ook bij gebrek aan beter

7 september 2019 om 11:30

Hoe je het wendt of keert, Babel staat er in bij gebrek aan beter. Snap overigens ook niet waarom Promes er in staat, bijvoorbeeld Berghuis is beter dan beiden. Mag toch hopen dat op korte termijn Malen of Bergwijn komt te spelen.Ook vlug De Roon er uit trouwens. En Blind op links kan ook niet, maar daar hebben we geen betere voor geloof ik.

Ik vond Nederland zowel de eerste helft als de tweede helft beter. Het enige dat Duitsland wel heel goed kan is een hele goede counter waar Nederland een paar keer in trapte maar voor de rest was het echt een goede wedstrijd. We hebben Duitsland lange tijd vastgezet en veel kansen gecreëerd. Als je deze wedstrijd vergelijk met het Nederland van anderhalf jaar geleden dan kun je eigenlijk alleen maar tevreden zijn, al zijn er voldoende verbeterpuntjes. Dumfries bijvoorbeeld, die was verdedigend prima maar aanvallend heb ik hem zelden zo'n matige wedstrijd zien spelen.
Ben ook wel benieuwd hoe dit Duitsland het gaat doen op het EK, ze hebben griezelig veel talent maar verdedigend loopt het nog niet helemaal lekker zegmaar.

7 september 2019 om 00:28

Ik ben eigenlijk meer benieuwd naar hoe NL het zal gaan doen op het EK. Niet alleen op basis van deze wedstrijd maar ook met de Nations League bijvoorbeeld. Want als dit team blijft groeien dan denk ik eerder dat NL een goede kans maakt om het te winnen dan Duitsland. Al zal het bij een kwartfinale 50/50 zijn. We kunnen na het Danny Blind en Guus Hiddink tijdperk eindelijk weer eens genieten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren