Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart genoemd bij Turkse topclub: 'Ik heb het ook vernomen'

Laatste update:
/

Het lijkt niet meer dan een kwestie van tijd voordat Hamburger SV het einde van de samenwerking met Rafael van der Vaart aankondigt. De spelmaker voldeed dit seizoen niet aan de verwachtingen en drukt met zijn forse salaris op de begroting. Volgens BILD wordt in Turkije al druk gespeculeerd over een transfer naar Besiktas.

Reden genoeg voor de Duitse boulevardkrant om de hoofdpersoon zelf te benaderen. "Ik heb ook vernomen dat Besiktas interesse zou hebben", reageert Van der Vaart open. "Maar er is niks gaande. Na de gelukkige redding van HSV concentreer ik me nu volledig op het WK." De spelmaker behoort tot de voorselectie van Oranje.

Sportief directeur Oliver Kreuzer zegt dat het ook niet uitgesloten is dat Van der Vaart nog een jaar langer voor die Rothosen blijft spelen. "Zijn contract loopt nog een jaar door. Zoals het er nu voorstaat, ga ik er vanuit dat hij gewoon bij ons blijft", zegt hij. Eerder werd de 31-jarige technicus ook al in verband gebracht met Ajax.

De Turkse competitie is ideaal voor Rafael van der Vaart

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
20 mei 2014 om 16:51

Hsv supporters fluiten wanneer hij de bal krijgt moet je na gaan. Ik denk dat hij Nederland en Turkije niveau niet eens aan kan bij de top dan.

20 mei 2014 om 17:23

Ja een baggerelftal is dat HSV ja. Vd Vaart is een speler die een goeddraaiend elftal moet komen. Heb liever dat hij terugkomt bij ajax, maargoed in Turkije kan je het 3 dubbele verdienen.

20 mei 2014 om 18:11

Besiktas wil ook werk maken van de Marokkaanse topscorer Aatif Chahechouhe van Sivaspor die geweldige seizoen achter de rug heeft.

20 mei 2014 om 18:38

Daar kan sivasspor veel winst mee maken met die chahechouhe voor 800 k chernomorets bourgas gehaald nu kunnen ze hem verkopen tussen de 1.5 miljoen 6.4 denk ik . Dus goed gedaan door sivas

20 mei 2014 om 18:53

Hij hoeft niet naar besiktas te komen

20 mei 2014 om 16:10

Ik denk niet dat Ajax hem wilt hebben..

20 mei 2014 om 16:25

Ik denk het wel, Op het middenveld heb je geen enkele speler die een opening creeert bij Ajax, aangezien Siem de Jong weggaat en Moisander ook waarschiijnlijk, heb je ook een Leider nodig en ik Die eredivisie kan hij met 2 vingers in zn neus aan.

20 mei 2014 om 17:12

Dat denk ik ook. Begrijp echt niet dat sommige mensen denken dat hij Ajax niet beter kan maken. Dan heb je er denk ik echt heel weinig van begrepen. Ook aan die meeloop-sensatiemakers irriteer ik me mateloos.

HSV is dit jaar een ploeg geweest die alleen maar aan het achteruit lopen/verdedigen was, omdat ze telkens werden overlopen. Hierbij heb je andere kwaliteiten nodig dan Rafael van der Vaart heeft. Een club als Ajax heeft vrijwel altijd het veldoverwicht, waardoor de kwaliteiten van van der Vaart júist heel goed tot uiting komen. Vergeet ook niet dat het niveau van de eredivisie aanzienlijk lager ligt dan in de Bundesliga.
Wat hij naast zijn voetballende kwaliteiten verder ook aan Ajax kan toevoegen is ervaring. Dit heb je bijvoorbeeld nodig als je volgend seizoen de groepsfase in de Champions League wil overleven.. dit gaat je niet lukken met enkel talenten, of spelers met alleen eredivisie ervaring.

Het zou voor Ajax geweldig zijn als een speler als van der Vaart terug zou komen. Zou mooi zijn als er nog enkele andere (ex)spelers besluiten om terug te komen. Alleen dan heb ik nog enigszins hoop op succes in Europa.

21 mei 2014 om 07:15

Vaart, Heitinga en Emanuelson lijken me haalbaar en bruikbaar.

20 mei 2014 om 16:18

Dat zou Ajax ook niet moeten willen inderdaad. Dat zou voor beiden op een deceptie uitlopen. Gewoon lekker anders laten ballen voor veel geld.

20 mei 2014 om 16:46

Ik denk niet dat het een deceptie wordt om eerlijk te zijn. Vind t best irritant dat tegenwoordig die spelers liever naar Turkije gaan dan de laatste jaren spelen in de eredivisie. Snap t wel. Geld en weer is beter en minder gezeik.

20 mei 2014 om 17:01

Als je hierom al kunt irriteren.....dan moeten de Nederlandse clubs meer geld bieden voor de spelers, zo werkt het nou eenmaal in de voetbalwereld. En wat een gezeik dat het weer beter is in Turkije, wie gaat nou om het weer naar één land toe om te werken en wonen?

hij kan het niet meer belopen aangezien zijn laatste wedstrijd dus ik weet niet waarvoor hij daar heen gehaald zou worden. hij brengt niks extra's op het middenveld van beskitas

20 mei 2014 om 16:50

Precies! Hij zou de talenten van Besiktas alleen maar in de weg staan en zijn vrouw is ook al een en al media geil. Ik zie hem gewoon niets toevoegen aan Besiktas.

20 mei 2014 om 17:03

Welke talenten bro? Ze hebben alleen Ozyakup die als cam kan spelen en Olcay Sahan, maar daar wordt je ook niet vrolijk van. Ik ben het wel met je eens dat ze beter voor een ander 10 kunnen gaan. Vdv heeft zijn beste tijd al gehad.

20 mei 2014 om 20:52

Welke talenten? Oguzhan,Gokhan Tore, Kerim Frei, Muhammed Demirci..

21 mei 2014 om 14:00

Ja alleen Ozyakup doet het tot nu toe naar behoren. Frei en eeuwige talent Demirci hebben nog helemaal niks laten zien. Wij praten al jaren over Demirci die het eindelijk gaat waarmaken, maar tot zo ver zie ik er helemaal niks van terug. Tore is inderdaad een prima speler, maar dat is geen cam toch?
Ik hoop wel dat ze allemaal nog verder gaan ontwikkelen en beter gaan worden, want met zo'n selectie gaat het helaas niks worden in Europa.

Wat wilt hij nou? ene dag Ajax ander dag HVS trouw blijven, hij lult elke keer uit zijn nek

20 mei 2014 om 16:33

Hij? Is je bekend dat de media graag verhalen schrijft die uiteindelijk niet waar blijken te zijn..? Of ga je ervan uit dat alles wat de journalisten zeggen waarheid is?

20 mei 2014 om 16:39

Hij heeft zelf aangegeven dat hij zijn carrière wilt afsluiten bij Ajax, Vervolgens zegt hij nog * Ik wil graag mijn carrière afsluiten bij HSV * Maar weetje... ik neem hem niks kwalijk hij is gewoon in de war ivm met zijn scheiding en dat iedereen hem de schuld geeft dat HSV zo slecht speelt

20 mei 2014 om 17:21

Ik weet zeker dat hij nu ook nog gaat zeggen dat hij nooit weg zou gaan wanneer HSV zou degraderen. Ik denk dat hij niet zou kunnen draaien in turkse competitie.

20 mei 2014 om 17:28

Hij zegt wat de media wilt horen. Ik vind het ook vervelend hoor dat Hollywood gedrag. De ene x zus de andere keer zo (wanneer het uitkomt)

Misschien zou dat inderdaad wat voor hem kunnen zijn. Daar zijn zij nog gek om veel te betalen voor een speler van naam ook al voldoet hij niet meer. Daar kan hij nog lekker cashen en af en toe een balletje trappen.

Maar begrijp niet dat LVG hem nog mee wil nemen naar het WK. Het beste lijkt er echt wel er vanaf. En er is weinig vorm en fitheid te bekennen bij van der Vaart.

Ach, lekker beetje afbouwen in de zon voor een leuk salaris. Ideaal, toch?

20 mei 2014 om 16:30

Hij kan hier ook een aardig salaris krijgen bij je familie zijn, en het is nog zonnig ook hier in Nl wat wil je nog meer?

Alsjeblieft niet zeg. Laat hem maar in de Jupiler League spelen. Snap ook niet wat HSV met hem moet.

20 mei 2014 om 16:27

Negatief gelul zeg, hij is nog steeds beter dan welke eredivisie speler dan ook. Hoop dat hij lekker terug gaat naar Ajax, al die jonkies kunnen nog heel wat van hem leren.

20 mei 2014 om 16:45

Ik hoop ook dat hij naar Ajax terugkeert om de jonkies wat bij te leren. (als hij überhaupt nog die jonkies kan bijhouden met die buik van hem). Ik weet in ieder geval wel dat hij de jonkies van Besiktas flink in de weg zou staan.

20 mei 2014 om 16:54

Ik hoop dat jij hem laatste tijd heb zien voetballen? Hij is te traag punt, moet stoppen of lekker bij de amateurs gaan afbouwen.

20 mei 2014 om 17:15

Ritalin,

Zou een mooi stuk ervaring zijn in de selectie, zal ook zeker goed bruikbaar zijn voor Ajax en een mooi verlengstuk in het veld voor Frank.

Maar ik denk dat Rafael nog niet toe is aan een terugkeer naar Ajax, wil nog wat jaartjes in het buitenland verblijven.

Denk dat Besiktas wel een mooie club voor hem is.

20 mei 2014 om 21:06

@ritalin

Dat zou echt een foute keus zijn van Ajax. Ik ben bang dat deze jongen eerder een stoorzender wordt dan dat hij iets gaat toevoegen bij Ajax. Deze speler is gewend om altijd de grote ster te zijn maar dat is hij gewoon simpelweg niet meer. Hij heeft totaal geen snelheid meer en is meer met randzaken bezig dan met het voetbal.

Ook zou Ajax hem het meeste moeten betalen anders komt hij echt niet hoor. Wat weer voor scheve gezichten zorgt bij de rest als hij niet gaat brengen wat ervan hem verwacht wordt.

Als goede voorbeeld voor de rest heb ik ook mijn grote twijfels. Dit is altijd een speler geweest die over exceptionele kwaliteiten beschikte omdat het een pure natuurtalent was. In mijn ogen had hij met zijn capaciteiten er toch meer uit kunnen halen als hij professioneler was geweest zoals bijvoorbeeld Ronaldo. Maar heb het idee dat hij ook een levensgenieter is en een showmannetje buiten het veld. Hij heeft nog nooit de media geschuwd en iedereen moet ook direct weten met wie hij het bed deelt etc.

Ik vind de huidige selectie van Ajax een team met weinig echte sterren. En die rol zal hij dan graag willen invullen terwijl hij het voetballend gewoon dat niet meer kan opbrengen. Dat gaat in een groep meer irriteren dan dat men er profijt van heeft.

Het is duidelijk dat ik er geen geloof meer in heb. Deze jongen zie ik gewoon niet meer schitteren.

Dus Ajax moet deze speler echt niet nemen.

21 mei 2014 om 21:05

Dat hij constant in de media is komt door hem wou je zeggen? Daar kan Raffie niks aan doen, die paparazzi volgt hem gewoon overal waar hij heen gaat. Bovendien staat Rafael juist bekend als een uiterst sympathieke vent, dus dat van dat showmannetje is gewoon onzin.

En wat betreft zijn salaris, Ajax heeft een salarisplafond dus hij zal wel hetzelfde krijgen als de Jong oid lijkt me? Kan me niet voorstellen dat iemand in de selectie daar problemen mee heeft gezien zijn status.

Hij is ietwat te dik idd, maar dat is iets waar hij nog aan kan werken. Sneijder had dat bij Inter ook, en binnen een half jaar was hij weer op zijn oude niveau. Weet zeker dat Rafael nog genoeg kan toevoegen aan het team, niet alleen op voetballend niveau, maar ook in de kleedkamer. Er is nu niemand met ervaring, en dat heb je wel nodig wil je een keer verder komen in Europa. Bovendien kan het niet zo zijn dat hij zo extreem is afgegleden dat hij er niks meer van kan. Precies een jaar terug was hij nog in de vorm van zijn leven, dus hoe erg kan dat nou veranderd zijn in een jaar?

Wat is die gozer afgegleden zeg.
ongeloofelijk.

Eerst de man bij Hsv, daarna bij madrid en tottenham goed.
Nu echt totaal gefaald bij HSV en nu Turkije.... zo dik als het maar ken wezen. niet fit, ken niet lopen.
gewoon einde carriere .

20 mei 2014 om 16:32

Levensgenieter net Theo Janssen van dat geld dat je hebt verdient flink erop los vreten je laatste jaren als speler, en ik geef hem geen ongelijk.. als je geen topsporter meer bent gaat er wat meer naar binnen.

20 mei 2014 om 16:35

maar het probleem is. HIJ is nog nu wel een topsporter. althans, hij moet daar voor doorgaan.
Maar ja, die wijven slurpen al dat geld op naturlijk.

Raf ga maar daar naar Turkije en eet je buik verder rond, heb begrepen dat de spelers in de rust een broodje shoarma krijgen voor Raf natuurlijk wel aantrekkelijk.

On: Matige speler geworden voor de top, Eredivsie niveau waardig.

20 mei 2014 om 16:48

Niet gek he als de spelers uren vastzitten in de kleedkamer vanwege ongeregeldheden door hooligans? Bovendien was het een staking, geen rust en kregen de spelers broodjes köfte, en dat is iets heel anders dan shoarma.

On: zeker een matige speler. Zou er goed aan doen om nog even flink te cashen in de Emiraten ofzo..

De speler kan de verwachtingen niet waarmaken en drukt met zijn hoge salaris zwaar op de begroting. Hij wordt oud, oogt niet fit en stelt teleur. Dat lijkt een optelsom te zijn voor interesse van Turkse clubs. Een hoog salaris en over the hill? Op naar Besiktas, Fener of Galatasaray!

Zonde man, ze hebben daar zoveel geld maar investeren het zo regelmatig in spelers die het niet meer aankunnen.

20 mei 2014 om 19:07

Noem 3 buitenlandse spelers die bij die clubs spelen en over the hill zijn..

Weer zo een knuppel die praat zonder iets te weten

20 mei 2014 om 19:18

Sneijder, Raul Mereiles, Drogba, Kuyt, Eboué

20 mei 2014 om 20:53

Op Eboue na zijn al die spelers geselecteerd voor het Wk.

Hoe kun je dan over the hill zijn?

21 mei 2014 om 09:51

Omdat het grote namen zijn en er niet heel veel alternatieven zijn soms. En bij Oranje gaan er wel gekkere spelers mee onder van Gaal, helaas.

Maar jij vindt dus dat Kuyt op zijn top zit momenteel i.p.v. zijn beste jaren al achter zich heeft liggen? Dat kan, maar dan ben je daarin wel zo'n beetje de enige hoor. Hij speelt ook nauwelijks in Oranje. En Guti was ook flink over the hill destijds. Roberto Carlos, kende hij zijn hoogtij dagen bij Real of bij Fener? Kom nou. Revo noemt inderdaad ook al een paar goede voorbeelden. Telkens spelers die om uiteenlopende redenen hun beste tijd hebben gehad, die nog veel geld verdienen daar. VDV is toch ook over the hill?

Overigens, je hoeft me geen knuppel te noemen omdat ik een andere mening heb dan jij. Nergens voor nodig.

21 mei 2014 om 23:34

@bearsc

Mensen zoals jij herhalen hetzelfde liedje elke keer en luister niet als er dingen worden uitgelegd.

Je moet eens een keer lezen wat er gezegd wordt, het gaat erom dat er een 6+0+4 regel is in Turkije.

Dus dan moet je wel zulke spelers halen.

Spelers zoals Aguero of David Silva zullen sowieso niet komen en je kan ook niet 18 jarige talenten kopen en maar hopen dat ze goed gaan spelen.

En dat over the hill wordt ook te pas en te onpas gebruikt als argument, Drogba scoort er nog steeds op los en zelfs meer dan menig "topspits" en ook in de Champions League.

Dat is toch wat telt?

En als Eto'o op zijn 32e naar Chelsea gaat is dat niet over the hill?

Een speler als Guti speelt voor Real, en 4 weken later speelt hij bij Besiktas en ineens is hij in die 4 weken over the hill.

Snap je niet hoe krom dat is?

Evert Santegoeds (...) schijnt beweerd te hebben dat Ajax al rond is met VdV maar dat dit nog angstvallig stil wordt gehouden. Kan een kern van waarheid in zitten

Die gozer moet je lekker naar Turkije laten gaan zit helemaal geen pit meer in heb hem na die assist (corner,doelpunt van lassoga ) helemaal niet gezien hij wordt gewoon overgeslagen door zijn ploeggenoten,gewoon lekker met Sabia naar Cyprus.griekeland of Turkey

Waarom kopen al die Turkse clubs die spelers die over de top zijn en dan voor een top salaris.
Van der Vaart is totaal geen toegevoegde waarde dus waarom zou je die kopen.
Ik denk dat hij zelfs niet meer met Ajax op eredivisie niveau mee kan.

Ik denk eerlijk gezegd dat die zo belabberd speelt en totaal niet fit is door al het gedoe in zijn privé leven.

Echt lachen al die reacties hier..

Weer het zelfde liedje, mensen die weer roepen dat spelers die over the hill zijn naar Turkije gaan..

Jullie weten duidelijk niks over de Tr competitie, want bijvoorbeeld Besiktas heeft laatste jaren alleen maar jonge spelers gehaald..

On: Een fitte vd Vaart zou welkom zijn maar de huidige Vd Vaart is een grote miskoop.. Hij oogt te zwaar en is vaak geblesseerd en met de blessuregolf die ons de laatste 2 jaar teistert lijkt het me een zeer lompe zet om vd Vaart te halen..

Komt nog bij dat hij een contract heeft en een hoog salaris.. Als ze hem halen wordt ik echt kwaad..

Snap die keuze voor de Turkse competitie echt niet. Als je t doet dan doe je t voor t geld. Laatste kans ok terug te keren naar Ajax. Het is nu of nooit. Sneijder idemdito

Ik zie hem liever bij galatasaray of bij fenebahce

20 mei 2014 om 21:30

Ik ook

21 mei 2014 om 00:42

Denk je nou echt dat Galatasaray of Fenebahce op van der Vaart wacht?

Galatasaray speelt op het hoogste niveau (cl) waar ze ook goed presteren.. dat niveau haalt deze beste man niet.

Niet, gewoon stoppen met voetbal. Hij kant t niet meer belopen. Stop nu, wordt geen karikatuur van jezelf na zo'n staat van dienst.

Als hij zich zou inspannen dan had hij de beste speler van de wereld kunnen worden maar heeft altijd op de kwart van zn kunnen gespeeld. Hij heeft gewoon de mentaliteit niet voor om voor de top te spelen. Zijn plafond is clubs zoals besiktas valencia etc.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren