Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart geeft toe: 'Ik heb het niet eerder meegemaakt, het is zwaar'

Laatste update:

Het vertrek van Rafael van der Vaart bij Hamburger SV lijkt aanstaande. Coach Josef Zinnbauer doet de laatste weken nog maar zelden een beroep op zijn spelmaker, die nadrukkelijk in verband wordt gebracht met een vertrek naar de Verenigde Staten. Voor het zover is, moet de 109-voudig international echter nog een paar maanden slijten op de bank.

/

Het is, zeker in Hamburg, een ongewone situatie voor Van der Vaart. In BILD geeft hij toe daar moeite mee te hebben. "De reservebank warm houden valt me zwaar. Ik heb dat in mijn carrière niet eerder meegemaakt, maar als je op leeftijd komt is het ook wel weer leerzaam", doet hij een poging om positief te blijven.

Zeuren heeft echter geen zin, weet de 32-jarige middenvelder. "Ik geef elke training alles en dat is de enige manier om terug te keren in de basis. Als ik de kans weer krijg, ben ik er klaar voor", aldus Van der Vaart, die verspreid over twee periodes 191 wedstrijden speelde voor die Rothosen. Daarin was hij goed voor 66 goals en 54 assists.

Rafael van der Vaart is nog altijd te goed om de bank bij HSV warm te houden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonde dat Raf' zo afgedwaald is.
Hij mist gewoon de juiste mentaliteit om het tot de echte top te maken.
Bij Real Madrid kwam hij terecht omdat hij barst van het talent, ik meen me te herinneren dat hij ook nog als grootste talent van Europe werd bestempeld.
Ook bij Tottenham heeft hij het goed gedaan omdat hij gewoon barst van de techniek en talent.

Maar als hij zichzelf ook fysiek en conditioneel in top-vorm had gehouden, had het zomaar één van de beste middenvelders van de wereld kunnen wezen.
Helaas lijkt hij dat er niet voor over te hebben.,

19 maart 2015 om 13:10

Hij won als eerste speler ooit de Golden Boy Award (Europees talent). Hij is denk ik beter dan gedacht wordt. Vorig seizoen was hij de meest waardevolle speler (goals/assist) in de bundesliga voor hij geblesseerd raakte. Het lijkt me stug dat hij zo snel afgetakeld is. Hem gebeurt eigenlijk wat Sneijder voor het WK is gebeurd. Sneijder kwam er van terug. Ik denk echter niet dat Raf dat wel lukt.

Lekker cashen in Amerika en daarna ballen tot zijn 45e in de Jupiler League.

19 maart 2015 om 13:19

punished hierbovem heeft gewoon 100% gelijk. Eigenlijk heeft Raffie zn hele carriere onder zn kunnen gepresteerd. Enige periode dat ie echt super was, is begin bij Ajax geweest en 1e periode Hsv. Waarom? Omdat dat waarschijnlijk ook de enige periodes zijn dat hij vol voor zn sport leefde. Hij had tot de absolute top van zijn generatie kunnne behoren en is geindigd in de suptop. Omdat ke met alles op 80% doen er gewoon niet meer komt tegenwoordig.

19 maart 2015 om 13:27

Van der Vaart was de Goldenboy toen hij net met zijn carriere begon. Hij had het ook in zich om net zo belangrijk als Messi te worden. Veel analisten hadden hem een dramatische carriere al voorspeld toen hij met Silvie Meis ging trouwen. Rafa leek net koning Willem Alexander dat zijn huwelijk zelfs op tv kwam etc. Hij is altijd mijn favoriete speler geweest van Nederland maar de WK hebben we door hem verloren omdat hij zijn mannetje niet achterna liep. Bij Real Madrid zat hij altijd op de bank en in 2010 vond ik het ook onbegrijpelijk dat hij op de bank zat achteraf begrijp ik het nu allemaal wel.

Het is ook wel zo dat hij gewoon geen handige speler voor degradatie voetbal is. Dat in combinatie met het ouder worden (bij hem het slomer worden/minder conditie) zorgen ervoor dat hij nu op de bank zit.

Ik dacht dat hij bij Real Madrid ook vooral op het bankje of de tribune zat?

19 maart 2015 om 13:09

Daar hij heeft hij destijds wel zelf voor gekozen. Zijn toenmalige vrouw werd ernstig ziek en Raf vond dat hij het niet kon maken om dan te verhuizen!! Ben er ook van overtuigd dat wanneer hij 'gewoon' bij Sylvie was gebleven dat zijn voetbal er veel minder onder zou lijden! Vanaf dat moment is het eigenlijk bergafwaarts gegaan! Hoop ook niet dat hij naar VS vertrekt, maar er bij Ajax nog wat van gaat maken!

19 maart 2015 om 13:13

Bij Real heeft hij 2 seizoenen prima gedraaid.

HSV moet hem verkopen. Is veel te duur, en in de VS heeft hij een goede aanbieding gehad. Goede techniek alleen zijn werklust is ondermaats.

Doodzonde voor zo'n speler. Wel netjes hoe hij het oppakt. Zullen genoeg spelers zijn die met zo'n status het niet kunnen hebben dat ze zo worden afgeserveerd. Hopen dat hij nog een waardig afscheid kan krijgen bij een ander team.

Ajax had een speler als hem nodig, dit seizoen en vorig seizoen.

Nu heeft de jeugd dit zelf opgelost met alle gevolgen van dien, wellicht had Vdvaart Ajax wel door de crisis heen kunnen trekken na de winterstop. (en was het nog een spannend kampioenschap)

Het vertrek van Blind heeft ajax geen goed gedaan, viergever kwam er te spelen, Zimling werd gekocht, Serero moest er spelen, Riedewald heeft er nog gestaan, nu moet Klaassen het doen bij Ajax
aangezien Bazoer nog te bleu is op deze positie.

Overigens is vdvaart niet de enige.
Als Ajax je vraagt om terug te komen en na je loopbaan de jeugd te trainen.
Zal ik dit doen na mijn 30ste.

Sneijder, vd Vaart, de Jong, Huntelaar, Maxwell, zag ik graag terug komen om Ajax weer groot te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren