Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart bereid tot financiële knieval bij Hamburger SV

Laatste update:

Rafael van der Vaart wil genoegen nemen met een lager salaris, als dat betekent dat hij zijn contract bij Hamburger SV kan verlengen. De 31-jarige middenvelder keerde in de zomer van 2012 terug bij die Rothosen, nadat hij eerder al van 2005 tot 2008 voor die club uitkwam. Zijn contract loopt eind dit seizoen af, maar de Nederlander wil graag blijven.

/

In gesprek met Sport BILD geeft Van der Vaart aan, dat hij de gesprekken met HSV met vertrouwen tegemoet ziet. “Over geld zullen we het wel eens worden: dat zal geen breekpunt zijn”, voorziet hij. “Iedereen weet dat HSV mijn club is, ik sta voor alles open”, belooft Van der Vaart. Hij is nog steeds aanvoerder van de Bundesligist, die de laatste jaren kwakkelt.

In zijn debuutseizoen in Hamburg eindigde de club knap als derde in de competitie en werd er een ticket verdiend voor de Champions League. Het seizoen erop finishte HSV als zevende en in het derde seizoen met Van der Vaart aan boord werd plaats vier bemachtigd. Daarna ging hij zelf naar Real Madrid en bleef HSV in de subtop hangen. Na een beschamende vijftiende plaats in het seizoen 2011/12 haalde men de publiekslieveling terug uit Engeland.

/

Met Van der Vaart er weer bij finishte HSV vervolgens eerst als zevende, maar daarna weer teleurstellend in de achterhoede op plaats zestien. Ook Van der Vaart heeft zich niet echt weten te ontpoppen als de leider die zijn club zo hard nodig heeft. Er is al geregeld kritiek op hem geuit, maar de club blijft achter de 109-voudig Oranje-international staan. Van der Vaart zelf ziet op zijn beurt geen andere club voor zich dan zijn huidige.

Met 3,5 miljoen euro salaris per seizoen drukt hij echter fors op de begroting. Als hij wil blijven, zal hij genoegen moeten nemen met een lager loon. Hoeveel minder hij dan uitbetaald krijgt, is nog niet bekend. Van der Vaart is echter bereid een financiële knieval te maken. Het maakt hem daarnaast ook niet uit op welke positie trainer Josef Zinnbauer hem opstelt. “Daarover hoeft niet gediscussieerd te worden. Velen weten misschien niet, dat ik bij Ajax groot werd op de ‘zes’-positie”, zegt Van der Vaart.

Denk jij dat Rafael van der Vaart zijn carrière afsluit bij HSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
26 november 2014 om 18:13

Pirlo zet ook geen stap te veel en staat ook op 6. Imo moet je op 10 meer lopen.. dus vdv zou beter op 6 kunnen staan en lekker t spel verdeleb

26 november 2014 om 18:19

Ja daarom is het ook Pirlo, die heeft zoveel meer functionele techniek handelingssnelheid en spelinzicht. Dat is een hele scheve vergelijking.

26 november 2014 om 18:22

Pirlo rent niet hard, maar wel veel. Heeft op het WK bijvoorbeeld in 3 wedstrijden 31,4km gelopen. Dat is echt niet heel weinig ofzo.

26 november 2014 om 18:28

Ik heb nog eens doorgekeken en een Luka Modric heeft met evenveel minuten 28,9 kilometer gelopen bijvoorbeeld, terwijl hij onder andere geroemd wordt door zijn loopvermogen.

26 november 2014 om 18:45

Alleen heeft Pirlo Pogba en Marchisio naast zich die alles voor hem opknappen plus een sterk blok achter hem. Maar het is zo duidelijk dat als je 1 iemand 90 minuten op Pirlo zet die niks anders doet dat het dan een lastige wedstrijd voor hem en Juve wordt!

26 november 2014 om 19:04

@benj: lees even een comment boven je. Pirlo loopt al meer dan Modric bijvoorbeeld. Mensen kijken alleen nooit goed. Die denken dat je alleen veel loopt als je van voor naar achter rent. Je kan echter ook veel meters in de breedte maken of in de zone.

26 november 2014 om 19:50

Pirlo meer techniek, Hsnelheid en Sinzicht dan Vdvaart? Alleen op traptechniek is Pirlo de betere van Van der Vaart.

27 november 2014 om 14:12

@ajaxia

Nou op inzicht vind ik Pirlo toch ook wel echt de betere hoor.. Juist altijd dat makkelijk vrij lopen van hem en het spel verdelen moet je enorm veel spelinzicht voor hebben.

26 november 2014 om 18:18

Een nummer 10 moet dynamisch zijn vandaag de dag. Hij kan zich het beste concentreren op een Pirlo rol. Bal aannemen en doorspelen.

Hij moet het echt naar zijn zin in Duitsland hebben om daar te blijven. Ik snap niet wat er leuk aan is als je aan het afbouwen bent om onderin te spelen tegen degradatie.

Ik ben eigenlijk geen voorstander van een terugkeer naar Ajax maar toch.... het zou wel leuk zijn denk ik dan.

26 november 2014 om 19:49

hij is ook op een erg gezellige wijze weggegaan bij ajax nadat hij op alle vlakken ajax was ontstegen?

Not!

vdv is volgens mij helemaal klaar met ajax, verder denken mensen dat Nederland of Spanje de enige landen in Europa zijn waar je leuk kan leven, terwijl Duitsland wordt vergeten.

Duitsland is een prachtig land, een van de weinige landen in de eurozone waar het financieel goed gaat, het leven is er mooi, de mensen zijn netjes, je bent zo in Nederland als je dat wilt.en het leven is ook nog een stuk goedkoper dan hier

26 november 2014 om 21:40

Ajax kan ook helemaal niks met hem doen, wie moet je eruit halen voor hem? Een paar jaar geleden had hij naar ajax kunnen komen. Nu is het te laat.

26 november 2014 om 22:39

Zou hij heel misschien niet beter zijn dan zimling?

27 november 2014 om 17:26

Haha tuurlijk is hij beter als Zimling, daarom staat Zimling ook 9 van de 10x wissel en speelt alleen de laatste 20 a 25minuten.

En de mensen die Van der Vaart met Pirlo vergelijken en zelfs nog beter vinden als Andrea kan ik niet heel serieus nemen... (kijk bijna elke wedstrijd van Juve)

Misschien komt dat omdat ik m'n roze Juve bril op heb, maar als er 1 geniale middenvelder is met een geweldig inzicht, prachtige passes, geweldige vrije trappen en bal gevoel is het m'n (tweede) held Andrea Pirlo wel.

Forza Juve!!

On: Snap ik zelf ook wel dat je het niet erg vind om bij wijze van de helft in te leveren op je salaris. heeft toch al genoeg verdiend bij de spurs, real, hsv.
Zelf vind ik het prima als hij in Hamburg blijft,is zijn clubbie.
En laten we eerlijk wezen Van der Vaart speelt niet meer op het niveau dat hij ook mee kan met de top en subtop van Europa.
Vind het wel jammer dat het de afgelopen jaren zo slecht met hem en HSV gaat. Vond het jaren geleden een leuke middenvelder om in de gaten te houden en wat wedstrijdjes te bekijken, maar is helaas ver weggezakt..

Succes Raffa !

Ga daar toch eens weg Raffie. Steeds tegen degradatie vechten.

27 november 2014 om 14:15

Hij heeft ook een kind, vrouw en ex-vrouw in hamburg rondhuppelen. Ook in het belang van dat kind zou het beter zijn voor hem om gewoon in hamburg te blijven dus ik snap wel waarom die graag wilt blijven wonen.

Weet nog dat hij vergeleken werd met Cruijff. Moet je nu eens kijken. Speelt bij een degradatiekandidaat en is na iets meer dan een uur al moe. Had hem graag vorig jaar bij Ajax gezien en nu zou hij iedereen voor de voeten lopen. Wel mooie carriere gehad met clubs als Ajax, Real en Tottenham

26 november 2014 om 22:41

Mooie clubs inderdaad real madrid en Tottenham hotspurs, Ajax is qua club niet veel leuker als het HSV uit zijn eerste periode naar mijn mening...

Van der Vaart kom nou gewoon naar Amsterdam, speel je voor de prijzen en europees en kun je je oude club helpen, we hebben een speler van zijn kaliber en met zijn ervaring nodig. Ajax moet hem gewoon transfervrij aantrekken en als hij met minder genoegen neemt vind ik 2 miljoen wel acceptabel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren