Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Van der Sar was een legende bij deze club, dat wil ik ook worden'

Laatste update:

David de Gea was afgelopen zomer een haar verwijderd van een transfer naar Real Madrid, maar een terugkeer naar Spanje zit niet meer in zijn hoofd. Naar eigen zeggen heeft de goalie zich inmiddels volledig gecommitteerd aan Manchester United. “Ik ben gelukkig hier, ik geniet en ik geloof in dit elftal”, verklaart hij in een interview met Sky Sports.

/

Een vertrek op korte termijn lijkt totaal niet aan de orde. “Ik train iedere dag om de beste doelman ter wereld te worden, dat is mijn grote doel”, stelt De Gea. “Ik kan niet zeggen wie op dit moment de beste is, maar ik wil het graag worden. Ik wil ook prijzen winnen met Manchester United.”

De 25-jarige sluitpost staal alweer bijna vijf jaar onder contract op Old Trafford, maar wat hem betreft komen daar dus nog heel wat jaren bij. “Peter Schmeichel en Edwin van der Sar waren de beste doelmannen die de Premier League ooit heeft gezien. Het zijn allebei clublegendes. Dat wil ik ook worden”, zo lijkt de Spaans international een vertrek naar Madrid voorlopig uit te sluiten.

Denk jij dat David de Gea nog vijf jaar voor Manchester United speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Louis mag De Gea op z'n blote knieën bedanken voor dit en vorig seizoen.

18 januari 2016 om 00:27

Hij is uitstekend maar was wel erg zwak in december. Zeker 6 simpele ballen als doelpunten tegen gekregen toen. Vorig seizoen was hij de tweede seizoenshelft erg zwak. Moet die onregelmatige periodes nog leren uit zijn spel halen.

1. Courtois
2. Neuer
3. Cech
4. Buffon
5. De Gea
6. Navas
7. Hart
8. Lloris
9. Oblak
10. Perin

18 januari 2016 om 00:36

Op basis van wat is je lijstje gemaakt?

18 januari 2016 om 00:41

Ik als Real-fan vind dat het plekje boven of onder Navas de naam van Bravo moet staan, erg onderschat.

18 januari 2016 om 00:56

Hahaha waar heb je je lijstje op gebasseerd? want ik ben het echt met heel weinig van je lijstje eens.

vorig seizoen was hij (De Gea) juist ook in de 2e seizoenshelft zo ontzettend belangrijk en consistent.

De Gea is echt niet minder dan welke andere keeper dan ook. Makkelijke ballen tegen gehad absoluut niet, natuurlijk zal er vast wel wat bij zitten waar hij het beter had moeten of kunnen doen, of fouten bij het positioneren en uitkomen bij bijvoorbeeld hoge ballen.
Maar hij pakt zonder enige twijfel de meeste 1 op 1 situaties. Hij is als lijnkeeper met zweefduiken en reflexen van het niveau Van Der Sar in zijn United tijd.

Ik ga er vanuit dat je niet alle wedstrijden van al die keepers kijkt dat doe ik zelf ook niet, maar ik zie wel alle wedstrijden van de gea bij United en weet dus dat je commentaar op hem niet echt realistisch op mij over komt.

Vind het sowieso erg lastig om te beslissen wie het beste is, maar dat is bij de verkiezing van Fifa team of the year toch echt Neuer geworden en op een 2e plek David De Gea.
(Blijkbaar zijn de meeste mensen het dus niet met je lijstje eens)

18 januari 2016 om 01:23

Wat doet Hart in dat lijstje?! Haha.. meest overschatte keeper van Engeland Butland is nog beter.

18 januari 2016 om 01:40

Verkiezingen stellen helemaal niets voor. 1. Mensen hebben over het algemeen niet veel voetbalverstand. 2. Mensen zien niet veel wedstrijden over het algemeen. 3. Mensen zijn subjectief als de pest.

Ik zie bijna alle wedstrijden van United, City en Chelsea live. De Gea was rotslecht tussen februari en juni 2015. Maar ik begreep natuurlijk ook de Unitedfans die dit met de mantel der liefde bedekten. Bij de media had ik iets meer objectiviteit verwacht. Maar die media zit wel vol met Unitedfans, dus niet onlogisch.

18 januari 2016 om 01:41

Aantal City wedstrijden in 2015 gezien door m1eleLFC: 0. Ik noteer het alvast.

18 januari 2016 om 01:51

Courtois kan je imo niet op 1 plaatsen. Daar staat Chelsea veel te laag voor. Dit ligt natuurlijk niet alleen aan Courtois, maar hij krijgt er veel te veel tegen. Daarnaast haalt hij in mijn ogen absoluut niet het niveau dat hij op jongere leeftijd bij Atletico haalde. Tevens hoort Bravo in je lijstje te staan. Buiten de top 5 kan je daar iedereen voor weghalen. Eveneens ben ik het eens dat Butland op dit moment (!) beter is dan Hart. Als je begreep hoe de United fans reageerde op de slechte periode van De Gea, begrijp ik nu ook dat jij gaat zeggen dat dit niet zo is.

18 januari 2016 om 04:40

Geen Handanovic geen Bravo geen Muslera maar wel Oblak en Perin. Ik denk dat je je lijstje moet aanpassen

18 januari 2016 om 04:58

Oblak is echt een goede keeper

18 januari 2016 om 07:10

Is dit lijstje gebaseerd op FIFA 16 of maak je nou een grapje ?

18 januari 2016 om 08:46

Hahahah De Gea 5de?? De Gea is de 2de beste keeper van de wereld verkozen achter Neuer.

18 januari 2016 om 09:05

Courtois heeft nog bijna geen wedstrijden gekeept dit seizoen he; pas onder Hiddink is hij weer inzetbaar en sindsdien hebben ze ook niet meer verloren en ineens houden ze weer regelmatig de nul. Zaterdag had hij ook weer 2 wereldreddingen in huis tegen Everton en aan die overige goals kon hij weinig doen, omdat de verdediging stond te schutteren. Mits fit verdient Courtois zeker een plek bij de top2/3 keepers in de wereld

18 januari 2016 om 09:31

Fiodor sowieso een stuk of 8/9 .. met je City bril op, Hart hoort absoluut niet in dit rijtje thuis.

18 januari 2016 om 10:36

Tussen februari en juni rotsslecht? Jij hebt zeker geen wedstrijden gekeken, want de gea heeft ons toen juist ongeveer elke wedstrijd gered! Stop dus met je geluk

Toch weer jammer hoe het geld ervoor zorgt dat het opeens zijn club is. Op een paar seconden na was ie speler van Real. Vervolgens verlengt ie voor miljoenen extra per jaar en praat alsof ie nooit weg heeft gewild. Kan ik niet serieus nemen..

18 januari 2016 om 00:19

Je zegt wat ik dacht!

18 januari 2016 om 01:00

Ach, zijn oude contract was 40.000 pond per week, nu 200.000 plus, voor een keeper van zijn niveau lijkt me dat niet meer dan normaal. Tuurlijk is het lastig om nu te geloven wat hij allemaal zegt, maar in een half jaar en door verschillende gebeurtenissen, zoals de reacties van de fans, sfeer in het team, gezin/vriendin/familie situatie en natuurlijk geld kunnen zoveel doen veranderen.

18 januari 2016 om 01:53

Hoe kom je erbij dat hij 40.000 pond per week verdiende?

18 januari 2016 om 09:07

Of hij zegt het omdat Real nu een transferban heeft en hij pas op z'n vroegst in de zomer van 2017 naar Real zou kunnen; kan ie tot die tijd beter de trouwe jongen uithangen, zodat de fans geen hekel aan hem krijgen

18 januari 2016 om 10:27

Hij is waarschijnlijk ook zwaar teleurgesteld in Real Madrid, door hun manier van zaken doen. Manchester United heeft hem nooit wat misdaan, en hij word daar erg gerespecteerd.

18 januari 2016 om 18:35

Dat geld waar je het over hebt brengt wel meer mee dan alleen een grotere koopkracht. Wat dacht je van het vertrouwen van de club? En de dolle enthousiasme van de fans toen het nieuws kwam dat hij zou blijven? Dat zijn dingen die je niet kan zien voordat je op het punt staat om een overstap te maken naar een andere club.

Toch heerlijk nieuws als je het mij vraagt! Fantastische keeper. Ik kijk ook liever naar de pl dan naar de pd dus ben blij dat hij blijft! Behoord tot de 5 beste keepers op dit moment denk ik.

18 januari 2016 om 10:37

Behoort tot de beste 2

18 januari 2016 om 13:39

De Gea is zeker fantastisch. Top 5 kan je over discussiëren, maar hoort toch zeker in elke top 10!

De Gea is echt supergoed dit seizoen. Ik denk dat hij het zeker in zich heeft om de beste van de wereld te worden.

Chelsea de 0 houden tegenwoordig? Volgens mij kregen ze toch echt een dikke 3 goals tegen weer...

18 januari 2016 om 13:45

Dat is waar, maar Courtois heeft al een dik aantal onmogelijke ballen gered dit seizoen ondanks dat hij er lang uit was en heeft nog aan geen enkel tegendoelpunt schuld gehad.

Ik ben ervan overtuigd dat Neuer er al meer tegen gekregen had bij Chelsea.

Het probleem voor de Gea is dat las je een clublegende wilt worden je ook (veel) prijzen moet pakken met je team. Dat wordt lastig met deze selectie, waar alleen de Gea absolute top is.

De Gea kent zijn zaakjes niet; Gordon Banks was de beste keeper die men in Engeland , mijns inziens ook in de wereld, ooit heeft gezien. Banks was van een klasse die voor de Gea onbereikbaar is en ook schmeichel en van der sar waren veel beter dan de Gea

De beste doelman ter wereld is hij op dit moment al. Alleen als we eerste stonden in de Premier League en nog meededen om alle prijzen inclusief de Champions League, had de buitenwacht, alle niet-United fans, dat ook gezien. Zonde!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren