Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Sar geeft advies: ‘Hij had al veel eerder weg moeten gaan’

Laatste update:

Igor Akinfeev speelde nooit voor een andere profclub dan CSKA Moskou. De 32-jarige doelman speelde reeds 543 wedstrijden voor de Russische topclub en heeft tevens 111 interlands achter zijn naam staan. Met zijn spel op het WK zou Akinfeev zich in de kijker hebben gespeeld bij diverse clubs, waaronder Napoli.

Edwin van der Sar zou een transfer van Akinfeev toejuichen, zo vertelt de algemeen directeur van Ajax in een interview met Lenta: “Akinfeev had Rusland al veel eerder moeten verlaten. Alhoewel, ik ging op mijn 34e nog van Fulham naar Manchester United”, voegt de voormalig doelman eraan toe.

“Een transfer naar een Europese club kan voor Akinfeev een nieuwe uitdaging en kans zijn om tegen sterke tegenstanders te staan. Ik adviseer hem om CSKA te verlaten en om te proberen om voet aan de grond te krijgen in Europa”, besluit de sportbestuurder.

Akinfeev werd met CSKA zes keer kampioen en won even zo vaak de nationale beker. Tevens won hij zes keer de Russische Supercup en in het seizoen 2004/05 won Akinfeev met CSKA de UEFA Cup ten koste van Sporting Portugal. Akinfeev heeft bij het CSKA van trainer Viktor Goncharenko nog een contract tot medio 2019.

Denk jij dat Igor Akinfeev nog voor een andere club dan CSKA Moskou gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is al jaren een hele goede keeper. Als hij eerder weg ging uit rusland had hij zeker bij de topkeepers gehoord. Liet zich dit WK ook weer van zijn goede kant zien! Zelfde geld trouwens voor dzagoev (als ik het goed schrijf). Kon veel verder zijn als hij rusland verliet en hoop trouwens ook dat promes snel naar een topcompetitie gaat. (Corrigeer me als ik iets gemist heb )

Liverpool of Dortmund lijken mij de enige realistische bestemmingen voor hem dan. Akinfeev was vroeger al een groot talent, maar had meer van hem verwacht dan hij heeft laten zien.

Akinfeev is een uitstekende lijnkeeper.
A la Vermeer maar dan 1 klasse beter.
Maakt regelmatig blunders en is blessure gevoelig voor een keeper.
Had pak hem beet 10 jaar geleden veel meer verwacht van Akinfeev , had ontzettend veel potentie maar heeft het helaas niet waar gemaakt.
Maar toch wel geweldig dat ie als legende de boeken in gaat in Rusland/Cska Moskou.

Ik kan me moeilijk een CSKA zonder Akinfeev voorstellen, maar van der Sar heeft wel gelijk. Echter denk ik dat hij dan op een rol als die van Jasper Cillessen zou moeten rekenen. Je speelt dan alleen in bekerwedstrijden, maar traint wel elke dag met de beste spelers ter wereld.

15 juli 2018 om 05:31

Probleem is eigenlijk dat deze speler super goed verdienen in Rusland en een stap naar het buitenland eigenlijk financieel een achteruit gang is, plus de speel zekerheid. Handje vol Russische spelers die een buitenlands avontuur zijn begonnen maar van een koude kermis thuis kwamen.

15 juli 2018 om 10:21

Als het om financien te doen was kon hij bij een club als Zenit veel meer verdienen. Spelers zoals Arshavin hebben het prima gedaan in het buitenland, dus ik zou niet weten waarom dat Akinfeev niet zou lukken.

Het ding is denk ik hoe goed keept hij bij zijn club?
Die ochoa keepte op wk 2014 al goed en nu weer maar speelt gewoon maar bij Luik.

Schijnbaar in competitieverband ook minder dan dat hij ook een wk speelt.
Is wel vaker bij wk keepers (zelfde geldt voor spelers die ineens bovenzichzelf uit stijgen)

Of valt dat mee?

15 juli 2018 om 07:18

Ochoa heeft sowieso een paar opmerkelijke transfers gemaakt, terwijl hij in potentie een hele goede doelman is! Sinds zijn tijd bij America in Mexico had ik toch meer van hem verwacht.

15 juli 2018 om 10:24

Buiten een paar flaters heeft Akinfeev het bijna altijd goed gedaan en zijn de meeste prijzen gepakt dankzij zijn goede keeperswerk.

Misschien is Akiveyev wel die ouderwetse club man, die zijn hele carrière voor 1 club wil spelen. Bij zijn grote liefde, Door supporters geliefd en dicht bij zijn familie, in zijn thuisstad Moskou. En dan op zijn 40e stoppen en van heel Europa de credits krijgen dat hij een 'baas' is, omdat hij altijd zijn liefde trouw is gebleven ipv als een golddigger naar de Europese clubs.

Hele goede keeper maar van de sar denk is naar meschien wil deze man wel gewoon bij zn jeugd liefde bijven en wilt tie helemaal niet uit rusland denk als die gaat dat niet meer is dan klein clubje uit england of spanje maar niet de grote clubs dan beland die op de bank als 2de viool

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren