Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van den Brom zet Bel Hassani uit selectie: ‘En dat gaat wel even duren’

Laatste update:

Iliass Bel Hassani traint voorlopig niet met de spelersgroep van AZ mee. De ex-middenvelder van onder meer Heracles Almelo kreeg deze zomer te horen dat hij dit seizoen weinig zicht heeft op speelminuten bij de Eredivisionist. Bel Hassani gaat zaterdag niet spelen tegen ADO Den Haag en volgt nu een individueel programma. "En dat gaat waarschijnlijk wel even duren", aldus John van den Brom.

Bel Hassani speelt vrijdagavond ook niet mee bij Jong AZ, dat in de Jupiler League op bezoek gaat bij FC Den Bosch. "Wij zijn niet tevreden over hoe Iliass zich heeft ontwikkeld in heel veel dingen", vervolgt de trainer op een persconferentie. "Daar moeten we hem beter in krijgen en daar gaan we hem bij helpen met behulp van een individueel programma. Totdat wij vinden dat hij is waar wij willen dat hij is, blijft hij buiten de selectie."

Ook ging Van den Brom in op de horrorblessure van Calvin Stengs, die zijn voorste kruisband heeft afgescheurd en het hele jaar niet inzetbaar is. De blessure van de jongeling had ook impact op de spelersgroep. "Maar we moeten ook weer door. De aandacht die Calvin heeft gekregen deze week doet hem goed. Dat helpt hem. We zullen hem missen, want hij heeft laten zien hoe goed hij is."

Een begrijpelijke maatregel van AZ?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Typisch gevalletje van gewogen en te licht bevonden. Speelde prima bij Heracles, maar na een goede start weinig doorontwikkeling bij AZ. Terwijl de spelers om hem heen wel stappen hebben gemaakt (onder meer van Overeem, Stengs) lijkt hij stil te staan. Misschien beter voor hem om een stapje lager vaste basisspeler te worden.

18 augustus 2017 om 20:15

Ik vlog Bel Hasani al jaren sinds hij bij Sparta speelde hij is helemaal niet licht bevonden,sterker nog toen hij in de basis speelde met AZ in Europa waren er zelfs Franse clubs uit de Lique 1 die interesse hadden.van Den Brom is gewoon een type net als Frank de Boer die niet met zulke type spelers kan omgaan dat zagen we ook in het verleden met El Ghazi en Kishna.

18 augustus 2017 om 22:31

Jaartje terug naar Sparta lijkt me heerlijk. Dit is een jongen die ik dolgraag iedere week zie spelen.

Ik vraag me echt af wat er nou precies aan de hand is. Toen az hem vorig jaar haalde had ik wel de verwachting dat hij mee zou kunnen komen. Ook de wedstrijden die ik van hem gezien heb vond ik hem niet heel ondermaats ofzo. Iemand meer info?

Haha deze man had altijd grote mond op straat hoe die het wel niet gemaakt had alsof die bij ajax speelt. Typisch mentaliteit probleem.

18 augustus 2017 om 16:35

Walg van zulke gasten.. bescheidenheid siert de mens

18 augustus 2017 om 17:45

Met interviews kwam hij juist op me over als een aardig, bescheiden persoon?

19 augustus 2017 om 08:32

Ik sprak Ronaldo die loopt ook altijd stoer te doen. En met Balotelli vorige week irriteerde ik me aan hem toen hij aan het shoppen was met mij...

Vaag verhaal. Je zet een speler niet terug in het tweede elftal omdat hij zich niet zodanig heeft ontwikkeld dan je op voorhand had verwacht. Verhuren of verkopen, zou dan een betere optie zijn.

18 augustus 2017 om 15:16

Dat zou inderdaad een betere optie zijn maar als er geen club is die hem wil hebben dan wordt dat natuurlijk knap lastig.

Best vreemd, volgens mij deed hij het best naar behoren toen hij speelde. Begreep al niet echt waarom hij vooraf al af geserveerd werd door AZ.

Een gevalletje Overtoom. Op een hoger niveau door de mand vallen en dan niet in staat zijn om houding en gedrag daarop aan te passen. Bovendien schijnt hij gewoon niet fit te zijn.

Laat hem maar lekker weer terug komen naar Heracles. Speelde daar meestal goede wedstrijden. Hoewel ik het niet direct zie gebeuren, zou het voor alle partijen een goede oplossing zijn.

Ik ga er overigens vanuit dat deze reactie ook wel weer zal worden verwijderd door de overijverige kleuters hier. Nietszeggend, voegt niets toe, 1 punt in mindering etc etc.

Je moet goed je best doen om het zo te verpesten bij Van den Brom, maar Illias heeft het toch voor elkaar gekregen.

Hij doet het voorkomen alsof het iets speltechnisch is, maar dat is meestal geen reden om iemand terug te zetten. Het lijkt alsof hij zich misdragen heeft en dat AZ dit niet naar buiten wilt brengen. Wellicht in de hoop dat hij nog een transfer maakt deze zomer?

Mag ik dit opmerkelijk vinden? Heb in zijn tijd van Heracles echt van hem genoten, was daar natuurlijk ook 1 van de betere spelers maar wat een techniek heeft deze man. Als ik dan zo'n Seuntjes zie knooien af en toe....

Groningen kom op!
Daar kunnen we wel meer creativiteit gebruiken.
Ben niet bepaald fan van Drost.

Had al gehoopt dat ze Rienstra zouden halen, helaas was Willem ll het geworden

18 augustus 2017 om 16:56

Als je voor een creatieve speler gaat wil je absoluut geen rienstra. Alleen maar balletjes breed en terug.

18 augustus 2017 om 19:11

Groningen heeft wat mij betreft ook nog een defensieve middenvelder nodig, Rienstra was in mijn ogen voor die positie zeker een aanwinst geweest.

Twente, sla je slag! Wat creativiteit kunnen we wel gebruiken op het middenveld!

Die van de brom houd ervan om zijn eigen spelers de grond in te duwen. Ken mij nog herinneren vorig seizoen deed die het ook met overeem. Tribune en geen minuten geven. En nu is die az nr 10. Zonder reden om de tribune gegooid. Vond bel hassani altijd zijn best doen, en nu wilt van de brom hem wegpesten. Drama coach. VDB out!!!

Hij zegt aan het eind ook nog wat over Stengs, dat vind ik interessanter. Want ik heb overal gehoord dat hij er een jaar uit is, maar ik heb niemand horen zeggen wat de verwachtingen zijn over zijn kansen daarna. Is dit het type blessure waar je helemaal van herstelt? Of is er ook een kans dat die knie nu altijd zwakker zal zijn?

Hij is aan de kant gezet, doordat z'n conditie is gezakt door toedoen van teveel waterpijp ( shisha tabak ) roken. Dus van den brom heeft in mijn ogen goeie kijk op de spelers

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren