Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Overzicht oefenduels: zeldzame goal Wout Brama helpt Twente langs Vitesse

Laatste update:

Komend weekend staat de finale van de TOTO KNVB Beker op het programma tussen PSV en Ajax en dus is er geen reguliere speelronde in de Eredivisie. Verschillende clubs maken daarom van de gelegenheid gebruik om een midweekse oefenwedstrijd af te werken. FC Twente wist op het eigen trainingscomplex te winnen van Vitesse, terwijl de Rotterdamse derby tussen Sparta Rotterdam en Excelsior een prooi werd voor de Kralingers. Onderstaand vind je een overzicht van alle wedstrijden inclusief de doelpuntenmakers.


FC Emmen - SC Cambuur 2-1
Assehnoun (2x); Breij

FC Twente - Vitesse 1-0
Brama

Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk 2-2
Sow (2x); Bel Hassani, Kuijpers

Sparta Rotterdam - Excelsior 2-3
Aleman, Melkersen; Agrafiotis (2x), Naujoks

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reserves van Twente tegen de reserves van Vitesse, mooi voor Brama dat hij scoorde, sowieso dat hij er weer bij is.

Sow 2 treffers tegen zijn oude club, zou toch nog wat zeer doen. Helemaal als je de reacties van rkc terugleest toen die bij go ahead tekende

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren