Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van de Beek reageert: ‘Ik moet gewoon mijn mond houden en voetballen’

Laatste update:

Donny van de Beek stond zondag weer eens in de basis bij Ajax en beschaamde het vertrouwen van Erik ten Hag niet. De middenvelder opende al na drie minuten de score en vond het fijn om vanaf het eerste fluitsignaal te beginnen. “Je wil het liefst spelen en gelukkig mocht ik dat”, aldus Van de Beek tegenover FOX Sports.

“Als je niet speelt, mag je teleurgesteld zijn. Dat is iedereen, maar op een gegeven moment moet je de knop omzetten en het laten zien. Het was mentaal een tikkie, maar daarna kun je dat omzetten”, aldus Van de Beek, die stelt dat hij blijvend van waarde kan zijn voor Ajax. “Ik maak doelpunten en in de combinatie en met loopacties kan ik van waarde zijn.”

Zaakwaarnemer Guido Albers bevestigde donderdag in Voetbal International dat Van de Beek in de belangstelling staat van diverse buitenlandse clubs. “Als zijn situatie nog veel langer zo blijft, dan is een vertrek voor alle partijen een betere optie. Hier heeft niemand iets aan. Die afspraken zijn inmiddels ook met Marc Overmars gemaakt. Als de situatie zo blijft, is een vertrek bespreekbaar”, aldus Albers.

Van de Beek werd na de 5-0 zege op AZ met de uitspraken van zijn agent geconfronteerd. “Of mijn zaakwaarnemer een slimmerik is? Dat weet ik niet, maar hij zegt gewoon wat hij vindt en dat mag hij doen. Ik moet gewoon mijn mond houden en voetballen. De één vindt het niet zo leuk wat hij zegt, de ander snapt het.”

Zou jij Donny van de Beek in de basis zetten bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Best wel een irritant ventje begint het te worden. Ene week als hij bankhouder is begint hij te janken en als hij speelt dan gaat hij "verstandig" lopen doen.

Die is dus waarschijnlijk in de zomer weg.

7 oktober 2018 om 20:29

Ik ben het gedeeltelijk met je eens. Maar wat je vergeet te zeggen is dat dit stukje van VZ echt helemaal nergens op slaat. Van die eerste zin krijg ik al de kriebels. Volgens mij, zo uit het hoofdje, heeft van de Beek dit seizoen meer keer in de basis gestaan dan niet. Ik snap dat hele gezeik rondom van de Beek echt totaal niet. Die man komt echt wel aan zijn wedstrijden. Ziet hij dat zelf niet in? Die gaat echt wel aan de 25+ wedstrijden komen in de basis + nog een substantieel deel als invaller. Wat een oen eigenlijk. Ziet hij niet in dat werkelijk waar elke voetballer die de stap ichting de top maakt vanuit de eredivisie, gewoon faalt?

7 oktober 2018 om 20:40

Naja het ‘hele gezeik’ rondom vd Beek. De man scoorde vorig jaar 10+ goals als middenvelder. Hij zal verwacht hebben dat ie onomstreden zou zijn maar EtH denkt er anders over. Je mag dan best teleurgesteld zijn, naar om dat gelijk gezeik te noemen. Hij wil gewoon spelen en terecht. Vd Beek is het slachtoffer van goed spel van de andere middenvelders, het verhaal over ‘de balans’ op het middenveld en de transfersom
van Blind. Een man van 18 miljoen gaat niet snel banken. Voor Ajax te hopen dat de blessure van Ziyech meevalt. Zo niet krijgt vd Beek ook de komende weken genoeg speeltijd.

7 oktober 2018 om 20:42

Naar = maar

7 oktober 2018 om 20:44

Wanneer begon die te janken dan? Toen die zei dat die niet tevreden was met een plek op de bank? Volgens mij mag je dat gewoon zeggen. En hij heeft altijd gezegd dat die het zelf gewoon moet laten zien. Dus dat janken valt wel mee.

8 oktober 2018 om 07:04

Dat mag ie zeker zeggen,de irritatie van supporters komt denk ik voornamelijk vanwege zijn zaakwaarnemer die nu al begint te schermen met interesse van andere clubs.

7 oktober 2018 om 20:55

Het is lastig om te moeten banken als gedreven voetballer wat Vd Beek zeker is. Ik heb juist het gevoel dat ten Hag goed voor zijn carrière is. Sommige mensen zien hem graag op de plek van Schone echter ten Hag ziet hem als aanvallende middenvelder wat hij naar mijn mening ook gewoon is. Dit betekend is dit Ajax echter wel dat je met Tadic, Neres en Ziyech drie andere en op het moment betere voetballers voor je hebt. Iedereen wil in de basis beginnen maar het mooie aan dit Ajax is dat we een Vd Beek als 12de basisspeler hebben. Hij zal met het drukke programma en schorsingen en blessures nog regelmatig in de basis starten ook omdat hij als enige van de 4 toppers extra diepgang en doelgerichtheid brengt. Hij reageert nu zo omdat hij ook ziet, voelt en beseft dat er meer dan 11 basisspelers zijn bij Ajax. Vind dat ten Hag dit super managet. Hopelijk brengt die zaakwaarnemer zijn hoofd niet te ver op hol en kunnen we nog een jaartje van hem genieten nadat Ziyech volgend jaar verkocht wordt voor 50M. Vd Beek is een type Klaassen en ideaal voor Ajax. Iedere goede speler wil op den duur echter kijken waar zijn plafond ligt en Vd Beek gun ik dit ook van harte. Hij heeft nu nog genoeg te leren en halen bij Ajax en als ik hem was zou ik mijn voeten laten spreken zoals hij nu ook doet en die zaakwaarnemer praat achterwege laten.

7 oktober 2018 om 21:02

Ziyech en Tadic boven vd Beek verkiezen staan wat mij betreft niet ter discussie als aanvallende middenvelder maar Neres boven vd Beek kiezen vind ik wel opmerkelijk. Neres is zo’n fijne dribbelaar, levensgevaarlijk op de vleugel getuigen z’n goals en assists vorig seizoen. Daarbij is vd Beek een powerhouse die niet beroerd is om verdedigend wat vuile meters te maken. Ik snap z’n ergernissen wel, zonder dat gezeik te vinden.

7 oktober 2018 om 22:57

"Die is dus waarschijnlijk in de zomer weg."
Daar is net zoveel kans op dat de Ligt en de Jong vertrekken. Ik denk dat van deze 3 juist van de Beek niet vertrekt.

Wat ik consequent hier verkondigde over Klaassen is 1 op 1 van toepassing op deze speler. Absoluut niet uitzonderlijk als sommige eenzijdige, gekleurde verhalen doen geloven. Zal eventueel hierna bij een subtopper belanden, maar ik zie hem niet een dragende speler worden in oranje. Hij wordt nu al door anderen voorbij gestreefd. Gevalletje Tony van Feyenoord. Die wordt nu ook van alle kanten ingehaald. Denk aan de jong en Rosario. Ik vind het overigens treurig dat wij nog geen creabea nr 10 hebben. Een speler van allure Sneijder die gif in de wedstrijd kan strooien en duel kan killen.

7 oktober 2018 om 20:30

Vd Beek heeft zeker meer talent dan Klaassen.. werd een aantal jaar terug als grootste talent van Ajax verkozen.. Kijk eens wat beelden van Jong Ajax en jeugd CL terug en je snapt wat ik bedoel.. maar ja, wat is ‘uitzonderlijk’? Hij is in ieder geval meer dan een werkpaard

7 oktober 2018 om 20:37

Waarom zou je beelden van Jong Ajax en jeugd CL gaan kijken als je hem gewoon in het eerste ziet spelen? Ik ben het wel met Martina eens. Goede voetballer maar hij heeft niet dat verfijnde van een toptalent.

7 oktober 2018 om 20:37

Inderdaad, als je Donny vooral in de jeugd hebt zien spelen kan je zien dat het niet enkel een werkpaard is en misschien zelfs eerder een sierpaard. Uitzonderlijk zie ik hem ook niet worden, maar gewoon een goede speler met de potentie om vast het NL elftal te halen. Of hij daar dan draagend zal zijn is dan weer een tweede.

7 oktober 2018 om 20:42

@feelingood. Wat een redenatie. Ik heb net de beelden van Freddie adu gecheckt toen hij op zn 10e schitterde en daarmee contract verdiende bij Nike. De rest is geschiedenis. Ik hoop dat je teneur van deze reactie begrijpt. Tja.

7 oktober 2018 om 22:13

Ik geef aan dat hij meer is dan een werkpaard.. hij kan juist heel sierlijk zijn.. dat is er in het eerste nog niet uitgekomen.. dat is wat ik aangeef.. er wordt almaar beweerd dat hij dat hij een harde werker is en niet meer dan dat.. maar als je verder wilt kijken kun je zien dat dat niet helemaal waar is..als je het niet wil dan lekker niet.. kun je leuk Freddy Adu erbij halen, over redenatie gesproken....

7 oktober 2018 om 20:35

Ik vind zijn handelingssnelheid en techniek alleen al beter dan die van Klaassen. Meevoetballend heb je veel meer aan vd Beek.

7 oktober 2018 om 20:45

2 voorbeelden dat Van de Beek veel meer is dan een werkpaard zoals Klaassen (wat overigens ook een kwaliteit is)! Het is weliswaar jeugd maar toch getuigd het van kwaliteit.
https://youtu.be/HJm2BbDxgVI
https://youtu.be/dxJS5-z4CIE

7 oktober 2018 om 21:27

Die 10 had Ziyech moeten zijn maar het mocht niet zo zijn helaas

De zaakwaarnemer is een verlengstuk van de speler zelf.. dus als je het prima vindt dat hij het vertrekken heeft, dan doe je dat in wezen zelf.. beetje schijnheilig om je dan achter je zaakwaarnemer te verschuilen..

Snap die poll uitslag niet. Wie moet er dan uit voor van de Beek? Waarschijnlijk zeggen mensen dan een makkelijk slachtoffer als Schone maar dat is een verdedigende middenvelder. Dat is van de Beek zekers niet. Hij moet gewoon een jaar knokken voor iedere minuut daarna komt hij volgend jaar in de basis. Bij die genoemde clubs komt hij sowieso minder aan spelen toen dan bij Ajax

Stel hem gewoon op en hou op met dat gezeur. Hij heeft nu wel bewezen dat hij in de basis hoort te staan.

7 oktober 2018 om 22:12

In principe hebben Ziyech en Frenkie de Jong een basisplek. Als Ten Hag op het middenveld Neres zet dan moet Donny rustig op z'n beurt wachten. Schone is er ook nog. Of we het leuk of niet vinden, Eiting is er ook. Ik vind van de Beek absoluut z'n meerwaarde hebben, maar er is gewoon een strijd voor een basisplek. Voor nu vind ik Donny ook niet onomstreden.

Ik ben zelf niet voor Ajax, maar in mijn ogen is de beste 11 voor Ajax dit:

——————— Onana ————————
Mazraoui - de Ligt - Wober - Tagliafico
——————— Blind —————————
————de Jong ———- Ziyech ———-
Neres ———— Dolberg ——— Tadic

Bank: oa. Donny, schone, eiting, huntelaar, schuurs, labyad, kristensen en als ze weer fit zijn jongens als veltman en bande.

Donny valt dan net buiten de boot, maar je hebt genoeg wedstrijden in een seizoen en Ten Hag heeft laten zien af en toen te rouleren/met een andere tactiek te spelen, waarbij er maar een paar spelers zeker zijn van hun plek (De ligt, Nico, Ziyech en Tadic). Hij zal dus aan genoeg minuten komen, en Ajax heeft op die manier ook echt een sterke selectie staan met op elke positie een goede vervanger.

Misschien ben ik het, maar degene die de laatste week irritant deed was Guido Albers. Ook Henk Spaan is al weken bezig met klieren.

Donny v.d Beek krijgt z'n minuten, maar moet ook beseffen dat er meerdere goede middenvelders bij Ajax zijn. Dus gewoon geduld hebben en zoals vandaag goed spelen wanneer hij z'n kans krijgt. Wie weet is Ziyech nu een aantal wedstrijden geblesseerd. Ook Frenkie de Jong moest al wedstrijden missen, dus ik wil Donny, Albers en Spaan niet meer horen.

Wel een beetje suf hoor, meermalen met je zaakwaarnemer de media opzoeken om de rust bij Ajax te verstoren en je gram te halen, om vervolgens als je je zegje hebt gedaan net doen alsof je ‘je mond moet houden en voetballen’.. doe dat dan meteen en niet na 30x in de media te zijn geweest

Laten we aub niet overdrijven.
Dit wordt tot Den treuren opgeklopt, iedereen ziet dat hij niet een absolute basisplaats heeft, de pers maakt er een issue van en Donny/zijn plaatsvervanger reageert erop zo ook ten Hag en zo is de cirkel rond.
Niets aan de hand dus, nu gewoon weer verder gaan met ander belangrijker nieuws en Donny weer met rust laten, alles komt goed.

Hee Donny, zeg dan meteen ook even tegen je zaakwaarnemer dat hij zn mond ook even houdt. Je was altijd een sympathieke jongen van de club, kijk uit dat je die reputatie niet verkloot zoals Kluivert.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren