Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst waarschuwt voor PSV-tweetal: ‘Ons tegen wapenen’

Laatste update:

Feyenoord krijgt zondagmiddag bezoek van PSV en trainer Giovanni van Bronckhorst hoopt met zijn ploeg de eerste te zijn die dit seizoen punten afpakt van de Eindhovenaren. De coach van de Rotterdammers ging vrijdag tijdens de persconferentie in op de sterke punten van de koploper van de Eredivisie en benoemt deze in onderstaande video.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
30 november 2018 om 16:44

Laten we alle statistieken dit jaar aub in de bak gooien, want statistisch gezien begint PSV ook ongekend. Ajax en PSV spotten momenteel met de statistieken

30 november 2018 om 17:25

Ik geloofde op voorhand niet dat PSV 1 van de 3 wedstrijden in de Kuip (van Feyenoord voor het gemak maar genomen) wint. Dat leek me rijkelijk veel. Ik heb het opgezocht.

Van alle 64 wedstrijden (ed, Beker, EL en JC) heeft PSV er 12 gewonnen. Dat is minder dan 1 op 5.

maar .... historisch behaalde resultaten geven geen garantie ... etc ...

Het is opletten geblazen voor Luuk, Bergwijn, Lozano, Angelino, Bergwijn.

Toch verbaasd dat ik hier geen enkele middenvelder benoem. Pereiro en Hendrix zijn de 2 PSVers die ik als eerste zou vervangen.

Een PSV waar Ginkel nog i.p.v. Pereiro zou spelen zou nog sterker zijn. Weet iemand of Ginkel al fit genoeg is om te huren in de winterstop?

30 november 2018 om 17:01

Van Ginkel gaat echt niet meer komen. Zeker niet met Guti nog achter de hand. Pereiro zat vol dreiging tegen Barca. Pech met de vrije trap, die bal op de paal. Gewoon laten staan.

30 november 2018 om 17:07

Klopt alleen werd die naarmate de wedstrijd vorderde steeds slordiger

30 november 2018 om 17:09

Gwn wachten en aan het eind van het seizoen pereiro verkopen en van het geld proberen doan, een exotische verassing te halen. Ik vind die carcela van luik ook een goede speler, laat zover ik zie een goede indruk in de el achter.

30 november 2018 om 17:34

Vginkel weer huren? Pure geldverspilling wat je nu zegt. Huurspelers leveren niks op en dan kan je aan het eind van het seizoen pereiro weer niet lozen waardoor je inkomsten misloopt. Gaat ook ten koste van speeltijd van je eigen spelers en het is nu ook niet noodzakelijk

Geef Feyenoord weinig kans, al is het wel zo dat ze het thuis voordeel hebben, maar die zullen wel weer tegen een lullige counter aanlopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren