Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst voorzichtig: ‘Wil niet zeggen dat het makkelijk wordt’

Laatste update:

Feyenoord zet de titelstrijd voort met een uitwedstrijd tegen De Graafschap, zondag. Dat lijkt gesneden koek voor de Rotterdammers, omdat de Doetinchemse promovendus als degradatiekandidaat dit seizoen nog maar een punt pakte. Trainer Giovanni van Bronckhorst is echter voorzichtig. “Het wil niet zeggen dat het zondag makkelijk wordt voor ons”, klinkt het via de officiële kanalen.

/

De Graafschap zal de mouwen ongetijfeld hoog opgestroopt hebben en Feyenoord zal dus aan de bak moeten, beseft Van Bronckhorst. “Ook deze wedstrijd moet bij ons iedereen top zijn, willen we een goed resultaat neerzetten. Als dat niet het geval is, kan het zomaar een heel moeilijke middag worden. Het is duidelijk dat we de laatste wedstrijd voor de komende interlandperiode graag winnend willen afsluiten. Het zou enorm zonde zijn om punten te verspelen.”

Of Van Bronckhorst zondag een beroep kan doen op Rick Karsdorp is nog maar de vraag, omdat de rechtsback kampt met lichte liesklachten. De oefenmeester noemt Karsdorp een belangrijke speler. “En de samenwerking met Dirk Kuyt loopt steeds beter. Na de laatste training van zaterdag beslissen we over zijn inzetbaarheid”, vertelt Van Bronckhorst. Als Karsdorp niet inzetbaar is, lijkt Bart Nieuwkoop degene te zijn die gaat spelen op De Vijverberg.

Denk je dat Feyenoord punten laat liggen in Doetinchem?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eerste obstakel voor Feyenoord is alweer overwonnen. Naar verluidt start Quekel weer in de basis en Vermeij op de bank. Tjongejonge hoe kan Vreman dat toch doen? Mr buitenspel/ en overtredingen maker tegenover lange targetman die veel kopduels wint en af en toe scoort.

2 oktober 2015 om 15:57

Idd ! Wel slim dat ze will doorzetten naar rm en straalman laten spelen. Elia moet nu te pakken zijn.
Miss doet vreman het omdat ze weten dat het een verdedigende pot wordt. Quekel rent meer..... Heb je ze meer onder druk. Anders zou ik t ook niet weten...

2 oktober 2015 om 16:17

Quekel werkt best hard en kan er ook niks aan doen dat hij het niveau niet aankan, maar de enige reden dat hij er instaat is waarschijnlijk dat het een aankoop op aanraden van Vreman is. Een andere optie is er denk ik niet. En Quekel maakt veel meters, maar telkens balverlies. Je hebt meer aan iemand die voorin een bal kan vasthouden. En Vermeij werkt harder en maakt meer meters dan zijn nonchalante uitstraling doet vermoeden.

Als Feyenoord de ruimte krijgt om te counteren is de Graafschap kansloos. Vooral oppassen voor dooie spelmomenten ook. Als het naar een uur spelen nog niet is beslist geef ik de Graafschap een goede kans.

In drincipe MAG je hier natuurlijk geen punten verspelen.

Helaas heeft Feyenoord het nog wel eens moeilijk in zulke potjes. Ik verwacht daarom zeker geen makkelijke middag. Nu loopt het de laatste 2 wedstrijden iets beter dan daarvoor, als we die lijn kunnen doorzetten verwacht ik een 2-0 waarvoor we wel weer gewoon keihard moeten knokken.

2 oktober 2015 om 16:33

Kan zomaar lastig worden, Feyenoord verkeert nog niet in de positie dat het welke wedstrijd dan ook licht op kan nemen, daar is het spel nog niet goed genoeg voor, alhoewel met name het bekerduel met PEC hoopgevend was.

Wel best opvallend als Nieuwkoop Karsdorp zou vervangen, ipv Van Beek naar rechts en Botteghin erin. Ik snap dat Gio niet teveel wil schuiven, maar echt goed voor het moraal van aankoop Botteghin zou het niet zijn..

2 oktober 2015 om 16:59

Van Beek moet je niet weghalen uit het centrum, zo simpel is het. Laat Botteghin maar strijden voor de plek van Van der Heijden. Die overtuigt mij allesbehalve tot nu toe.

Normaal gesproken zijn dit wedstrijden waar Feyenoord standaard dure punten gaat liggen. Dit seizoen denk ik dat zowel Kuijt als Van Bronkhorst de mannen in het veld top kunnen motiveren om 3 punten mee te nemen uit Doetinchem.

Het zou niet de eerste keer zijn dat Feyenoord het zichzelf daar veel te moeilijk maakt. Natuurlijk horen ze te winnen, maar ik ben er absoluut niet van overtuigd dat dat zomaar even gaat gebeuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren