Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst verklapt systeem voor Klassieker niet: ‘Dat blijkt zondag’

Laatste update:

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst greep in na vijf competitienederlagen op rij. In het bekerduel met Roda JC Kerkrade (0-1 winst na verlenging) stelde Van Bronckhorst vijf verdedigers op. Het is goed mogelijk dat Feyenoord zondag in de Amsterdam ArenA in de Klassieker tegen Ajax opnieuw met vijf verdedigers gaat spelen, al wil de coach daar nog niets over kwijt.

/

“Dat zal zondag blijken. Je kijkt naar hoe je team speelt en naar je tegenstander. Dan kijk je waar je de tegenstander pijn kunt doen en waar je voor moet waken. Dat doe je tegen alle tegenstanders. Ajax heeft een team dat makkelijk voetbalt en makkelijk scoort; daar zullen we voor moeten waken”, zo tekent Voetbal International op uit de mond van de coach.

“Zowel Ajax als Feyenoord heeft de zege nodig en ik verwacht dat je dat terug gaat zien aan het spelbeeld.” Feyenoord lijkt de titel uit het hoofd te kunnen spelen, maar volgens Van Bronckhorst is er nog voldoende om voor te spelen. “We staan nog op de derde plek en zullen de komende tijd wedstrijden moeten gaan winnen.”

Overigens kan de coach zondag in Amsterdam een beroep doen op Renato Tapia. De va FC Twente Peruviaan is speelgerechtigd en hij is opgenomen in de wedstrijdselectie van Feyenoord. “Hij is wedstrijdfit en een extra optie voor het middenveld”, aldus Van Bronckhorst op de clubwebsite van Feyenoord.

Feyenoord moet tegen Ajax met vijf verdedigers spelen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Logisch dat Gio het nog niet bekend maakt. Dan zou De Boer waarschijnlijk met drie verdedigers spelen. Op de 0-0 spelen is sowieso de meest logische keuze voor Feyenoord dus ik verwacht wel dat er voor 5 verdedigers wordt gekozen. Het is jammer dat zowel Ajax als Feyenoord niet goed in vorm zijn, de Klassieker verdiend het om op het beste niveau te worden gespeeld.

Als kramer weer kan spelen word het denk ik gewoon weer 4-3-3. Hoe ze ook spelen lijkt met sterk dat ze nu kans naar kans gaan creëren. Hopelijk hebben wij het geluk nu aan onze zijde en gaan we winnen.

5 februari 2016 om 15:54

Het geluk aan jullie zijde? Feyenoord was gewoon beter en Ajax had juist veel mazzel met de 1-1...

5 februari 2016 om 16:39

Denk dat ie eerder doelt op de bekerwedstrijd waar Feyenoord uiteindelijk iets meer geluk had.

6 februari 2016 om 00:32

En toch ook wel iets beter was, overall. Maar dit weekend zie ik een dramatische wedstrijd voor Feyenoord voor me, 3-0 ofzo.

Op papier lijken het 5 verdedigers, echter speelde Feyenoord met 3 verdedigers waarvan de 2 backs vooruit geschoven waren.

Het systeem zag er dus zo uit: 1-3-2-3-2. Dis is dus niet verdedigend, maar het probleem is het scorend vermogen bij Feyenoord, dat is even weg. Als ik de opstelling mocht maken, had ik zo gespeeld!

Ik als neutrale kijken hoop ervan te kunnen genieten! Moge de beste winnen!

Vermeer
Van Beek
Boteghin
Kongolo
Karsdorp
Venovic
El Amadi
Vilhena
Tapia
Kuyt
Elia
5 februari 2016 om 17:14

Ja zo zou je het op papier kunnen zetten, maar in de praktijk bestond die middelste linie niet. Door het passieve spel zat er zo weinig ruimte tussen de verdediging en het middenveld dat daar geen extra linie meer tussen paste.

De enige manier om Ajax van het scoren af te houden is met 5 verdedigers. Tegen mindere ploegen lukt het Feyenoord niet eens om het achterin dicht te houden dus waarom tegen Ajax wel dan?

5 februari 2016 om 15:55

Ajax staat de laatste weken ook echt veel te scoren,de kracht bij Ajax op dit moment is eerder dat ze vaak de 0 hebben weten te houden.

Ze gaan sowieso 532 spelen het was achterin gatenkaas de afgelopen weken bij Feyenoord. Met 5 verdedigers heb je altijd 2 man voor de buitenspelers en 2 voor de spits, daar valt lastig doorheen te voetballen. Met de creativiteit van Ajax en de waarschijnlijk verdedigende speelwijze wordt het waarschijnlijk 0-0, 1-0 of 0-1

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren