Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst legt uit: ‘Een Amrabat-scenario zie ik bij hem niet’

Laatste update:

Yassin Ayoub maakte in de zomer de overstap van FC Utrecht naar Feyenoord, maar veel heeft hij nog niet kunnen laten zien in De Kuip. De middenvelder kwam tot vier wedstrijden, met een totaal aan 133 speelminuten. In de Eredivisie kwam de 24-jarige linkspoot slechts 43 minuten in actie.

Giovanni van Bronckhorst verklaart de reserverol van Ayoub in De Telegraaf: “Yassin kwam niet fit binnen en draaide geen optimale voorbereiding, waardoor hij achterop raakte bij de rest. Dat zie je aan hem en tegelijkertijd wijzen zijn gemeten waardes aan dat hij sterker wordt.”

De trainer erkent dat er derhalve ‘wat vertraging’ zit in het aanpassingsproces van Ayoub aan Feyenoord: “Maar hij krijgt zijn minuten en heeft tijdens zijn invalbeurten een aandeel in het voetbal dat wij willen spelen.” Ayoub debuteerde tegen Excelsior voor Feyenoord en gaf tijdens dat duel een assist. Later wist hij te scoren tegen sc Heerenveen en bereidde hij tegen NAC Breda een doelpunt voor.

Van Bronckhorst is niet bang voor een Sofyan Amrabat-scenario. De eveneens Marokkaanse middenvelder klaagde over een gebrek aan speelminuten en vertrok naar Club Brugge. “Nee, dat scenario zie ik op dit moment helemaal niet met betrekking tot Ayoub.” Laatstgenoemde ligt in De Kuip tot de zomer van 2022 vast.

Zou jij Yassin Ayoub in de basis zetten bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Al kwam die met een achterstand binnen etc, hij liet nog steeds meer zien in die minuutjes wat hij kreeg dan heel dat feyenoord middenveld bij elkaar. Hij verdient een basisplaats!

29 september 2018 om 08:01

Ik krijg ook het idee dat het wel een lekkere kapstok is om de reserverol aan op te hangen. Voorlopig ziet het er weer naar uit dat het middenveld heilig is en er bijzonder weinig ruimte komt voor reservespelers. Het lijkt me duidelijk dat een Ayoub iets toe te voegen heeft aan dit team, terwijl ook de potentie van Tapia imo wordt onderschat. Dat is ook nog eens een hele correcte aardige kerel, dus das makkelijk banken. Ik vind het wel bizar dat hij zometeen al 3jr (trouw) in dienst is zonder basisplaats op het middenveld. Wat voegt Clasie momenteel toe tov wat Tapia zou kunnen? Vrij weinig nog

29 september 2018 om 08:57

Ik vond zowel Ayoub als Tapia niet onderscheidend tegen Gemert. Tegen een hoofdklasser mag je dat wel verwachten van potentiele eerste elftal spelers. Dat heeeft hun zaak geen goed gedaan.

29 september 2018 om 13:54

Mee eens, maar mag je die gasten dat aanrekenen in een team zonder automatismen? Deze samenstelling vindt zelden plaats

Tegen Gemert liet hij dat niet ziien, was 1 van de slechtste van het veld

Over gemeten waardes gesproken Gio. Wij hebben geen meting nodig om vast te stellen dat spelers niet echt beter worden bij jou. Daarnaast moet iemand ( een duurbetaalde assistent bv) je eens uitleggen dat je de hele wedstrijd mag wisselen. Niet pas in de 80e minuut.

29 september 2018 om 09:43

@oeioeioeo

maar hoeveel spelers zie jij dan met grote potentie die je ook echt beter kan maken als trainer? heel misschien Larsson maar dat weet je ook niet zeker want hoeveel spelers uit de subtop/middenmoot Eredivisie zijn er de laatste jaren wel niet mislukt bij een Nederlandse top 3 club? dat zijn er aardig wat. of het dan puur aan Gio ligt dat bepaalde spelers niet presteren of beter worden dat betwijfel ik

29 september 2018 om 10:05

Maar hoeveel spelers heeft hij überhaupt in al die jaren beter gemaakt dan? Het lijkt erop alsof hij geen duidelijke visie heeft, en als hij die al wel heeft dan weet hij dat in ieder geval amper over te brengen op zijn spelers. Hij leunt puur op een paar geweldige momenten van v. Persie.

29 september 2018 om 10:42

@great minds

een Kongolo en Karsdorp bv hebben prima gepresteerd onder hem en Vilhena en Jorgensen ook

29 september 2018 om 11:21

@Japie_Krekel

Ja dat was een goed jaar. Maar naar mijn idee kwam dat vooral door Kuyt die van de ploeg een team maakte die voor elke meter vocht. Ik zag ook daar nou niet echt een duidelijke spelwijze van Gio. Komt op mij over alsof hij maar gewoon 11 namen het veld in gooit en ze maar wat laat doen, hopend dat een Jorgensen, Berghuis of van Persie een geniale ingeving hebben.

29 september 2018 om 11:30

@great minds

zou kunnen hoor en ik zal zeker niet zeggen dat Gio geen fouten maakt en alles goed doet maar het is ook een wisselwerking. de spelers waar Van Geel mee aankomt zetten laten ook vaak te wensen over.

momenteel staat Feyenoord ook gelijk met Ajax dus op een dramatische seizoenstart na doet Gio het niet eens zo slecht momenteel qua resultaten

29 september 2018 om 12:16

@Japie_Krekel

Qua resultaten staan ze momenteel gelijk met Ajax, we zijn immers ook nog in het begin van het seizoen waar alles nog dicht bij elkaar staat. Ik herken gewoon geen duidelijk spelbeeld bij Feyenoord, waar je dat momenteel bij Ajax en PSV wel duidelijk ziet. Ook al haalt van Geel alleen maar oud-Feyenoorders en Eredivisie-spelers, er zit geen duidelijk verhaal in de spelopvatting. Misschien is dat ook een reden dat ze zo wisselvallig presteren, lees: afhankelijk zijn van een goede dag van 1 van de 3 sterspelers.

29 september 2018 om 21:38

De enkele omstandigheid dat Feyenoord bij vlagen goed voetbalt speelt, leidt tot de conclusie dat de eindverantwoordelijke i.c. Gio geen klimaat kan scheppen waar ze dat structureel brengen. Het is het momentum, niet de hand van Gio.

Het probleem is dat spelers tegenwoordig snel een basisplek verwachten , in het geval Ayoub had ik dat ook verwacht echter niemand kan echt oordelen waarom dat nog niet zo is , ik kan me niet voorstellen dat als een speler echt veel beter is hij die plek niet krijgt .
Tegen Gemert vond ik hem heel nonchalant ogen , en was hij leek het, niet van plan zich echt te laten zien .
Toch heb ik vertrouwen dat hij zijn kans nog wel gaat krijgen en die dan ook pakt .

we zien bij jou ook geen aanpassings proces gio naar 4 jaar. maar daar hoor je niemand over bij feyenoord. kwa wissel beleid en de poppetjes op de juiste plaats moet je nog veel leren. voor mij mag je met de winterstop naar iets anders uit kijken. en dat er in 2019 een trainer voor de groep staat die ballen heeft. die heb jij niet gio helaas s6 verder dan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren