Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst: 'Ik denk niet dat het van invloed is op mijn spelers'

Laatste update:

Giovanni van Bronckhorst probeert zijn spelers zoveel mogelijk af te schermen voor invloeden van buitenaf. Buiten het veld is het onrustig bij Feyenoord, waar technisch directeur Martin van Geel onder druk staat en spits Michiel Kramer mogelijk een flinke schorsing te wachten staat. “Ik voel dat het niet van invloed is op mijn spelers”, zei Van Bronckhorst dinsdagmiddag.

/

De coach stond de pers te woord in de aanloop naar het competitieduel met Heracles Almelo van woensdagavond. Daar ging het dus ook veel over randzaken. “Je leest het, je hoort het, maar voor mij zijn de wedstrijden tegen Heracles en de bekerfinale tegen Utrecht het belangrijkste”, tekende Voetbal International op uit de mond van Van Bronckhorst. “We zijn niet afgeleid. Al is het niet zoals je zo'n week voor je ziet.”

Wel ging de oefenmeester kort in op de dreigende schorsing voor Kramer, die zich afgelopen weekend liet gaan in het duel met FC Groningen. Van Bronckhorst neemt het echter niet al te hoog op. “Er gebeurt altijd wat tijdens wedstrijden tussen aanvallers en verdedigers. Ik vind dat je niet in die situatie moet komen, dan voorkom je dit.”

Ten slotte werd duidelijk dat Terence Kongolo weer inzetbaar is na een periode van afwezigheid met een hamstringblessure. De verdediger behoort tot de wedstrijdselectie voor het duel met Heracles en zal dus ook zondag in de bekerfinale tegen FC Utrecht van de partij zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ook al wordt er een schorsing voor Kramer opgelegd, dan gaat Feyernoord in beroep en dan kan hij alsnog spelen in de bekerfinale. Zo spelen de clubs dat spelletje altijd richting een belangrijk duel.

Ik begrijp niet dat Gio niet harder afstand durft te nemen van het gedrag van Kramer

Of ie er nou voor geschorst gaat worden of niet en wat de spelers van Groningen ook deden om hem uit te dagen... tot 3x toe iemand bij de keel grijpen hoort niet thuis op het veld.

19 april 2016 om 14:59

Omdat Gio geen enkele baat heeft momenteel bij harde externe uitspraken over Kramer omdat er al meer dan genoeg gezeik is rondom de club. Ik hoop dat de zachte woorden die hij hier uitspreekt in werkelijkheid keihard recht in het gezicht van Kramer worden geschreeuwd. Wat mij betreft de komende 2 wedstrijden starten met Kramer en ongeacht het resultaat banken ten koste van Achahbar de laatste wedstrijden

19 april 2016 om 15:52

Ik begrijp wat je bedoelt, maar eigenlijk is het zwak om spelers die over de schreef gaan alleen te straffen als je ze kan missen.

Als het bij wijze van de reservekeeper is of de 3e linksback die zich misdraagt, dan straf je hem toch sneller dan bij een Kuyt of kramer die blijkbaar de onomstreden spits is.
Dat is wel logisch, maar ook hypocriet.

Ik ben iig van mening dat dit gedrag van kramer niet op de velden hoort en de club in dit geval er best harder afstand van mag nemen. Intern moet dit zeker gebeuren, en wij hebben geen zicht op wat er intern wordt gezegd, maar is niet de eerste keer dat het Kramer is. Dus als die eerder intern op de vingers is getikt heeft het niet direct geholpen

19 april 2016 om 17:36

Gio is toch ook wel een beetje te soft om jongens als Kramer en Kazim in het gareel te houden, volgens mij. Hoop dat hij nog stappen gaat maken in het neerzetten en uitstralen van die autoriteit, maar van nature zit het er niet echt in en daar gaat hij nog vaker tegenaan lopen, vrees ik. De gunfactor heeft hij, dat wel. Maar het is geen jongen die met de vuist op tafel slaat en een Kramer de les leest.

Bekerfinale zou ik het roer omgooien om Utrecht te verrassen!

Vermeer op goal, Karsdorp, v. Beek, Botteghin en Nelom achterin. Dan een 4-mans middenveld met el Ahmadi als controleur, links van hem Vilhena en rechts Vejinovic en dan Kuijt op 10 en voorin Achabar en Kramer.

Elia is uit vorm, al jaren, maar wordt veel te veel beschermd mijns inziens!

19 april 2016 om 15:16

Ik ben blij dat jij geen trainer bent van Feyenoord. Waar tover jij Marko opeens vandaan terwijl Toornstra lekker bezig is?! En Nelom terwijl Kongolo gewoon inzetbaar is?! Kramer in een tweemans aanval? Man man man...

19 april 2016 om 16:06

Ik vind Elia de laatste wedstrijden wel beter spelen dan de periode ervoor.

Kramer gaat toch niet geschorst worden voor dat lullige vastpakken van Reijnen? Voor de duw tegen Lindgren heeft Kramer geel gekregen en kan daar dus niet voor geschorst worden. Verbazingwekkend dat er onderzoek ingesteld wordt naar het vastgrijpen door Kramer wat duidelijk een reactie was op precies hetzelfde wat Reijnen deed? Heeft Reijnen een kroontje op z'n hoofd dat de aanklager daar dan weer niet naar wil kijken?
Natuurlijk heeft dat geen invloed net als het feit dat van Geel op de schopstoel zou zitten, de spelers moeten voetballen en niet met randzaken waar ze toch geen invloed op hebben bezig zijn.

19 april 2016 om 15:18

De aanklager betaald voetbal start een vooronderzoek naar Michiel Kramer. De aanvaller greep Rasmus Lindgren zaterdagavond naar de keel en duwde hem naar de grond. Hij kreeg een gele kaart, maar Dennis Higler heeft het grijpen naar de keel niet waargenomen en dus ook niet beoordeeld.

20 april 2016 om 07:45

De vraag blijft dan, waar gaf Higler de gele kaart voor?
Uit lezing van Higler zelf begreep ik dat hij de grijpen van Kramer bij Reijnen niet gezien had nadat Reijnen Kramer op de zelfde manier vast greep. Dat kan ook kloppen want Higler kijkt op dat moment de andere kant op en bij het akkefietje van Kramer in Lindgren staat hij er met z'n neus op en reageert hij ook direct en geeft Kramer gelijk geel.

Kritiek is onterecht!

Men moet Feyenoord nu 1x bijstaan nog vanuit de VvF en zeggen haal Ziyech, Haller en Limbombe maar en ga vol voor de CL plaatsen.

Gudde krijgt nu eindelijk kennis van zaken, was een rookie, maar heeft ons met de VvF gered.

Martin had niks en moest creatief zijn.

Fouten? Mathijssen vervangen voor v.d. Heijden. Vejinovic halen voor Clasie, een Boetius die weg wil verkopen en Elia gratis oppikken, Botteghin als vervanger van Boulahrouz, Vermeer opgehaald.....

Noem mij de niet logische keuzes maar, maar neem dan ook even een zeer beperkt budget in je achterhoofd en het feit dat Feyenoord een club is die minder aanspreekt als Ajax en PSV.

19 april 2016 om 15:20

Met welk geld ga je die drie spelers halen? Je bent minstens 30 miljoen er voor kwijt. De tijd dat Feyenoord de beste spelers van mindere clubs kan oppikken is gewoon voorbij! Er moet een nieuw stadion komen waardoor er nieuwe inkomsten komt.

19 april 2016 om 15:41

minstens 30? Voor max 20 heb je ze alle drie op zeker. Maar belangrijker is wat je als laatste noemt. Dat is namelijk de reden dat veel spelers niet meer naar Feyenoord willen. Dus dan kun je er met de clubs uit komen, maar schiet niet op als de speler niet wil. Ziyech en Haller kan ik me niet van voorstellen dat zij nog naar Feyenoord willen als tussenstap. PSV of Ajax zou veel logischer zijn.

19 april 2016 om 15:50

Dan de vraag... waar haal je die 20 miljoen vandaan?

Los van dat ik Haller en Ziyech zeker niet naar de kuip zie gaan

19 april 2016 om 15:54

Twente laat Hakim echt niet voor minder dan 15 gaan. En Haller en Limbombe kosten beiden geen 5 miljoen.

19 april 2016 om 16:42

fratelli, nergens. Dus het is sowieso een zinloos voorstel.

Leopart, Twente zal Ziyech voor veel minder dan 15 miljoen laten gaan. Ik geef je op een briefje dat het er nog geen 10 zullen worden.. Haller heb je wellicht gelijk al is 5 de max in mijn ogen. Limbombe is véél te hoog ingeschat. Die kan je zeker voor de helft oppikken bij Nec.

19 april 2016 om 18:39

Kijk je hebt dankzij v. Geel een grote stap terug gemaakt, nu het laatste stapje maak je alleen maar met geld, of een heel goed scout netwerk.

Dat laatste kost ook geld want een Pereiro kost ook gewoon heel veel.

Ziyech 10
Haller 7,5
Limbombe 2,5

Neem je dat risico dan staat er in een klap een kampioenselftal.

Maar wij komen bijv. als alternatief voor Kramer met Veldwijk op de proppen! Dat is juist waar het bij ons verkeerd gaat, wij zoeken naar pareltjes die er niet zijn!

Koop dan maar iets meer zekerheid met een klasse duurder, al zie je met Vejinovic ook dat dat geen garantie's geeft.

Als aanvulling kan je pakweg Bel Hassani (transfervrij) oppikken en Todd Kane. Bij Sparta v. Drongelen en je kan jaren vooruit!

Ik zou juist nu doorpakken, Ajax en PSV gaan weer verkopen.

Vermeer, Hahn en Bijlow
Karsdorp, Kane
v. Beek, Botteghin
Kongolo, v. Drongelen
Nelom, Woudenberg
el Ahmadi, Tapia
Toornstra, Vejinovic
Ziyech, Gustafson
Kuijt, Basacikoglu
Haller, Kramer
Limbombe, Elia

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren