Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst hield het niet droog tijdens sportmaaltijd: ‘Veel emoties’

Laatste update:

De wedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag staat zondag niet alleen in het teken van het afscheid van Robin van Persie, maar ook van vertrekkend trainer Giovanni van Bronckhorst. De coach sluit in aanloop naar het duel met de Hagenaren niet uit dat hij ooit nog eens terugkeert als trainer van de Rotterdammers.

Van Bronckhorst heeft een apart gevoel bij zijn laatste duel in De Kuip als trainer van Feyenoord. “Je bent je team aan het voorbereiden, maar je weet dat het heel speciaal wordt. Dat voel je aan alles. Dat voel je tijdens het opstaan en als je op het complex komt”, aldus de coach in gesprek met FOX Sports.

“De staf heeft een mooie video voor me gemaakt en die hebben we tijdens de sportmaaltijd bekeken. Het was een compilatie van de afgelopen vier jaar, alles wat we hebben meegemaakt in drieënhalve minuut. Je ziet alle emoties door het beeld vliegen en dat voel je ook”, vervolgt Van Bronckhorst, die beaamt dat hij het niet droog hield tijdens de film. “Nee, natuurlijk. Maar dat is normaal als je de emoties ziet van de afgelopen jaren. Dat was zowel positief als negatief en dat maakt de club ook mooi en heel bijzonder.”

In het interview wordt Van Bronckhorst eraan herinnerd dat het voetbal onder zijn bewind niet altijd even goed was. “Ja, maar daar denk ik vandaag totaal niet aan. Ik weet dat veel mensen dat vaak benoemen na het winnen van prijzen. Maar op dit moment denk ik daar niet aan”, aldus Van Bronckhorst. “Iedereen weet wat deze club voor mij betekent. Ik sluit zeker niet uit dat ik ooit nog terugkeer.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"in het interview wordt Van Bronckhorst eraan herinnerd dat het voetbal onder zijn bewind niet altijd even goed was."

Gio is vaak ook niet echt gezegend geweest met geweldige spelers dus dat het voetbal niet altijd heel aantrekkelijk was kan ik wel begrijpen. in het kampioensjaar had hij een goed elftal en toen zag je ook gewoon dat Feyenoord vaak mooi voetbal speelde

al met al heet Gio het gewoon geweldig gedaan bij Feyenoord en het was altijd een prima uithangbord voor de club. gewoon een correcte, sympathieke kerel. ik wens hem alle succes in zijn verdere carriere

Alsjeblieft kom niet terug. Waardeloze trainer en een schijtbak.

12 mei 2019 om 15:24

Iets meer respect voor Gio s wel op z'n plaats. Kind van de club en heeft het gewoon gedaan gezien de selecties die hij tot zijn beschikking had.

12 mei 2019 om 15:25

Wel een trainer die jullie na 18 jaar weer eens kampioen heeft gemaakt. Een beetje waardering mag dan ook wel.

Hoe haal je het in je hoofd om over slecht voetbal te beginnen, bij het afscheid van de meest succesvolle coach van de afgelopen veertig jaar? Ik ben inmiddels ruim 40 jaar supporter van Feyenoord en ik kan jullie vertellen dat geen enkele coach goed voetbal speelde in die jaren. Ja goede wedstrijden waren er en soms ook begaafde spelers. Noem mij een trainer na Happel die goed voetbal speelde ? ( met Feyenoord dan hè ) Er waren er enkele die goede resultaten haalden ( van Marwijk en van Hanegem), maar goed was het voetbal zelden tot nooit. Voor bijna 20 jaar snakten we weer naar een titel en moesten we al die opmerkingen en geintjes iedere maandag weer slikken, van onze collega’s en vrienden die Ajax of PSV supporter zijn. Ja en ook van die kennis uit Alkmaar en dat neefje uit Twente kregen we het te horen dat zij wel die schaal hadden.

Vele trainers kwamen voorbij en niks werd er gewonnen en mooi voetbal werd er ook niet gespeeld. Dat was ook niet mogelijk met de spelers die er rondliepen, want van oudsher wordt er op een bepaald type speler gescout. Soms hadden we mooie voetballers, maar daar konden we niet mee omgaan (rvp, Leonardo om er even twee te noemen) maar over het algemeen draaide het om spelers als, van Loen, Obiku, Houtman ,kuyt en dat waren dan nog de betere voetballers.

Kijk naar de selectie van nu, is er dan werkelijk iemand die denkt dat een Guardiola, van Gaal of zelfs Cruijf deze gasten mooi kan laten voetballen? Dat bestaat gewoon niet, de selectie bestaat uit houthakkers en hardlopers, we hebben drie spelers die meer kunnen Larsson maar daar komt het niet uit. Berghuis maar die vind vooral zichzelf goed en een 35 jarige van Persie die in zijn linker teen nog meer voetballend vermogen heeft dan de rest van de selectie bij elkaar. Hoe kun je nou goed voetbal verwachten?

Gio heeft het geweldig gedaan bekers gewonnen en nog veel belangrijker ons weer een kampioenschap gegeven. Voor een lange tijd konden we weer fluitend naar het werk op maandag en waren wij het die konden lachen in de pauzes. Gio bedankt !

En voor alle mensen die verwachten dat er volgend jaar onder Stam wel goed gevoetbald wordt..... Spoiler : dat gaat niet gebeuren.

12 mei 2019 om 15:57

Fred Rutten speelde wel goed voetbal met Feyenoord.

12 mei 2019 om 16:05

Die werd vierde en verloor ook nog de play-offs... dus zo goed was het voetbal ook niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren