Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst heeft dubbele gevoelens: 'Ze moeten nu langer wachten'

Laatste update:

Giovanni van Bronckhorst kan zaterdag waarschijnlijk met een volledig fitte selectie afreizen naar Kralingen, voor de Rotterdamse derby met Excelsior. Marko Vejinovic trainde vrijdag niet omdat hij ziek was, maar heeft aan Van Bronckhorst laten weten dat hij denkt dat hij zaterdag gewoon kan spelen. Eerder deze week was Tonny Vilhena niet lekker, maar hij hervatte vrijdag weer de training.

/

De ruime selectie geeft Van Bronckhorst luxeproblemen: “We hebben de afgelopen periode nauwelijks hoeven wisselen door blessures of schorsingen”, zegt hij op de website van Feyenoord. “Voor mij als coach is dat aan de ene kant mooi, want zo blijft de kern hetzelfde. Het team staat goed. Alleen betekent dat voor de spelers die normaliter niet starten, dat er minder mogelijkheden liggen en ze langer moeten wachten op hun kans.”

Van Bronckhorst sprak met respect over Excelsior en stelde dat het erg lastig is om te winnen van de ploeg van Alfons Groenendijk; toch neemt Gio alleen genoegen met de drie punten. “Bij Feyenoord willen we het hoogste en in dat opzicht zijn de resultaten tot nu toe goed”, zei de coach daarover. “Dat is deels het gevolg van onze manier van werken, door van wedstrijd naar wedstrijd te leven. We weten dat we elke week moeten presteren. Ook zaterdag telt voor ons alleen de winst.”

Denk je dat Feyenoord gaat winnen van Excelsior?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben alleen benieuwd hoelang de "brede bank" rustig blijft.
Voor morgen ga en hoop ik op 0-3.

27 november 2015 om 15:31

In principe verschilt dat per speler. Ik kan mij voorstellen dat een Immers daar minder moeite mee heeft dan bijvoorbeeld Toornstra. Ook scheelt het daarbij of je vaste invaller bent zoals Vilhena, of echt nooit speelt zoals Immers of Toornstra. Nu staat het bij Feyenoord gewoon heel goed, dus is wisselen onnodig en veel te risicovol

27 november 2015 om 16:49

Die bank blijft rustig zolang de resultaten goed blijven. Als die gaan tegenvallen dan krijg je rumour, als ze blijven winnen en meespelen om de titel dan realiseren die spelers zich ook wel dat er geen reden tot wisselen is.

Even serieus ... Hoe kan je vrijdag ziek zijn en zaterdag kunnen spelen ... Heel knap!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren