Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst haalt banneling meteen bij selectie: 'Iedereen maakt fouten'

Laatste update:
/

Calvin Verdonk trainde dinsdag weer mee met de A-selectie van Feyenoord, nadat hij werd verbannen na een akkefietje bij Oranje Onder-19. Woensdag maakte Giovanni van Bronckhorst bekend dat de jonge verdediger ook meteen tot de selectie behoort voor het bekerduel met Willem II van donderdagavond.

De jongeling krijgt de kans omdat Eric Botteghin (blessure aan hamstring) en Jan-Arie van der Heijden (schorsing) niet inzetbaar zijn. Verdonk is volgens de Feyenoord-coach weer in genade aangenomen. “Ieder mens maakt fouten, maar hij moet er wel van leren. In de toekomst zal hij zich moeten verbeteren”, zei hij woensdagmiddag tijdens zijn persconferentie.

Daarin blikte Gio ook vooruit op het treffen met de Tilburgers, donderdagavond om 20.45 uur in De Kuip. “Een ploeg waartegen we het de laatste jaren niet makkelijk hebben gehad”, zei hij. “Hun resultaten zijn dit seizoen niet altijd even goed, maar de laatste weken raakt de ploeg weer in vorm. We zullen dus scherp en geconcentreerd aan de wedstrijd moeten beginnen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ieder mens maakt fouten en daarvan moeten leren, klinkt beter wanneer er niet 2 centrale verdedigers ontbreken..........

16 december 2015 om 16:13

Het komt hem wel opvallend goed uit op dit moment

16 december 2015 om 16:15

Ach het is ook weer een tijdje geleden, tenslotte komt het nu gewoon goed uit. Ik denk niet dat Verdonk er wakker van ligt dat hij nu bij de selectie zit omdat anderen geblesseerd zijn.

16 december 2015 om 16:19

Komt hij in plaats van Elia? Lijkt me een goed idee.
Elia is echt zwak laatste jaren, dan liever Bilal.B.
Van Bronckhorst doet wel 'streng' maar niet tegenover Elia. Af en toe Bilal laten starten zou Elia goed doen.

16 december 2015 om 19:53

@mr neutraal, ben jij toevallig Bilal zelf ofzo? Elia is onze gevaarlijkste speler, Bilal mag zijn veters niet eens strikken. Elke keer weer drama als die invalt. Beetje poep wat jij praat dus

16 december 2015 om 16:22

Komt hij ipv Elia? Lijkt me een goed plan namelijk, grotere kans dat hij zal scoren.
Bilal doet het op dit moment beter... Dus hem af en toe laten invallen/starten zou Elia niet slechter maken. Dus V.Bronckhorst streng zijn tegen iedereen!

16 december 2015 om 17:03

Bilal valt bijna elke wedstrijd in. En Elia pikt gewoon zijn doelpunten mee. Gaat nergens over, wat je zegt

16 december 2015 om 17:14

En ze spelen op een totaal andere positie..

16 december 2015 om 18:17

Bij welke wedstrijd is bilal beter geweest dan elia die moet ik dan maar eens terug kijken

Zodra de nood aan de man is 'heeft hij zijn lesje wel geleerd' en heft Feyenoord zijn verbanning op? Lachwekkend.

16 december 2015 om 16:37

Hoe lang moet je zo'n jongen dan buiten de selectie houden? Of moet je hem überhaupt nooit meer toelaten op de Nederlandse velden? Het is een keer klaar met 'een les lezen' natuurlijk.

16 december 2015 om 17:18

Want een jongen van 18 moet maandenlang geschorst worden omdat hij in zn vrije tijd een meisje heeft meegenomen naar zn hotelkamer?

Hij is gestraft en moet het nu weer goed maken. Prima toch?

16 december 2015 om 17:23

Tegen Groningen miste ze Bothegim ook en toen zat hij er niet bij? En alsof Feyenoord niet genoeg verdedigers heeft die in het centrum uit de voeten kunnen...

16 december 2015 om 18:11

Omdat VD Heijden er toen nog bij was , voor Donderdag is hij geschorst

Hij vergeeft elke speler en ziet alles door de vingers dus waarom bij deze jongen niet. Hij meet in ieder geval niet met twee maten. Je mag gewoon alles van m

16 december 2015 om 16:41

Lees het artikel anders nog even een keer. In de eerste zin staat dat hij was "verbannen". Hoe kom je er dan bij dat Feyenoord het door de vingers heeft gezien en alles mag?

16 december 2015 om 17:24

Laat hem, hij wilt gewoon provoceren dat doet hij wel vaker op Feyenoord topics...

16 december 2015 om 17:46

Inderdaad niet op reageren. Als het over Feyenoord gaat, krijgt Babymongo een complete waas voor zijn ogen. Alles wat met Feyenoord te maken heeft moet hij op provoceren. De beste man zit op zijn laaste waarschuwing, dus ik zit te wachten tot meneer uiteindelijk op een ban komt.

“ieder mens maakt fouten, maar hij moet er wel van leren. In de toekomst zal hij zich moeten verbeteren” Tsjonge jonge die speler zal wel een fikse overtreding begaan zijn... Niet dus, die gast is 18 en zag de kans schoon om een wipje te maken op de hotelkamer. Wat een gedoe!

16 december 2015 om 19:54

Ik had ook een reactie geplaatst onder die van jou, over Verdonk,
die was ook half voor jou bedoelt,dus ik dacht ik doe het zo nog even.
Maar een jongen van achttien maak nu een maal gouw een fout,
dan een volwassen persoon. Gio is wel streng zeg.
Ik denk Gio hem gewoon nodig heb tegen het bekerduel met Willem Ii,
van donderdagavond.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren