Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst doet nog geen poging voor hereniging met Feyenoorder

Laatste update:

Voor Jens Toornstra ligt momenteel geen transfer naar Rangers in het verschiet. Schotse media brachten de aanvoerder van Feyenoord de afgelopen week voorzichtig in verband met de nieuwe werkgever van trainer Giovanni van Bronckhorst, maar volgens Feyenoord Transfermarkt speelt er momenteel niets tussen de partijen.

Sinds Van Bronckhorst de favoriet werd om Steven Gerrard op te volgen bij Rangers, wordt in Schotland gespeculeerd over de transferplannen van de trainer. Football Scotland noemde Toornstra en Guus Til als mogelijke versterkingen, al werd niet beweerd dat er sprake is van serieuze interesse in de twee Feyenoorders. De Daily Record voegde er donderdagochtend aan toe dat Toornstra in beeld kan komen bij een eventueel vertrek van Glen Kamara. "Toornstra speelde buitengewoon goed onder Van Bronckhorst en speelt nu nog wekelijks voor een topploeg uit de Eredivisie."

Toornstra, 32 jaar, beschikt over een aflopend contract bij Feyenoord. Hij is daarom vanaf 1 januari vrij om met geïnteresseerde clubs uit het buitenland in gesprek te gaan. Eind september liet Toornstra tegenover Voetbal International echter weten graag in De Kuip te blijven. "Er groeit echt iets en ik ben trots dat ik aanvoerder van de ploeg mag zijn. Ik heb eerder aangegeven dat ik graag langer bij Feyenoord blijf en die gedachte is niet veranderd." Volgens zaakwaarnemer Leegreg Fer heeft Feyenoord aangegeven in gesprek te willen gaan over een nieuw contract.

Toornstra, actief als rechtsbuiten en middenvelder bij Feyenoord onder Arne Slot, werd deze zomer gepromoveerd tot aanvoerder in De Kuip. Hij kwam in 2014 voor 3,5 miljoen euro over van FC Utrecht en speelde sindsdien 283 officiële wedstrijden, waarin hij 63 keer scoorde en 56 assists gaf. Intern ontvangt hij de nodige complimenten bij Feyenoord. "Dat respect zie je dan graag terug in contractverlenging, of tenminste een poging daartoe", zei Fer. "Er is nog geen datum geprikt om in gesprek te gaan, maar de directie heeft wel aangegeven dat dit zal gebeuren."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou wel een ideaal avontuur zijn voor Toornstra, op 32 jarige leeftijd nog zo'n stap maken. Die kans kan hij niet laten liggen mocht deze komen.

18 november 2021 om 23:58

Waarom zou die dat doen, zit prima op zijn plaats in Rotterdam, heeft een mooi nieuw huis laten bouwen, lekker gesetteld voor de rest van zijn leven met zijn gezin, daar zou ik op zijn leeftijd toch geen verandering in brengen. Het is namelijk ook niet zo dat ze bij de Rangers zoveel meer kunnen bieden dan Feyenoord kan.

19 november 2021 om 00:21

Waarschijnlijk het 3 dubbele van zijn huidige salaris? Wanneer je 32 bent zet zoiets je echt wel aan het denken....

19 november 2021 om 00:30

Technicus, dat zou betekenen dat Rangers Toornstra een salaris van tussen de drie en vier miljoen euro zou bieden. Dat zie jij gebeuren?

19 november 2021 om 00:33

Hij heeft in 2017 Lazio afgewezen om in Nederland te blijven. Lijkt me inderdaad sterk dat hij wel naar Rangers wil, waar hij in een onbekende omgeving komt waar hij op zijn oude dag alles nog te bewijzen heeft

19 november 2021 om 02:14

Ik hoop ook dat Toornstra bij Feyenoord blijft. Het blijft toch een goede speler voor ons die er in de topwedstrijden vaak staat

19 november 2021 om 03:05

@goalski Hij is 32.. hij kan toch 2 jaartjes die kant op gaan en dan terug komen in zijn mooie nieuwe huis met een zak geld of is dat een rare gedachte?

19 november 2021 om 07:36

hoezo? Zijn plaats op 6 is hij al bijna kwijt aan Aursness.

In Schotland wordt zo'n type wel gewaardeerd, ik vind hem wel passen daar. Zou voor Feyenoord een aderlating zijn want hij is een zekerheidje op meerdere plekken. Mcgregor van Celtic vind ik ook een vergelijkbare speler en die is de beste van de competitie. Dan kan je als Rangers zijnde ook wel iets neerzetten met een type Toornstra.

19 november 2021 om 01:16

Past daar zeker thuis! Toornstra is het beste in sleuren, hard werken, en simpel proberen te voetballen. Hij heeft een uitstekende techniek en trap in zijn poten. Kan in Schotland zeker een rol van betekenis spelen.

Van mij mag Toornstra nog wel even bij Feyenoord blijven. Zo waardevol geweest, en als het straks wat minder wordt kan hij prima speler nummer 12 of 13 zijn.

19 november 2021 om 07:36

wordt bij Feyenoord geleidelijk naar de bank verwezen.

19 november 2021 om 09:01

Zeker nu Aursnes goed speelt zal hij ook wat minder aan spelen toekomen. Maar toch blijft hij altijd wel leveren. Elk jaar is hij afgeschreven en knokt hij zich terug in de basis. Met al zijn ervaring is hij nog zeker een bruikbare speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren