Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bommel sleutelt aan opstelling PSV voor kraker tegen Feyenoord

Laatste update:

Mark van Bommel heeft enkele wijzigingen bij PSV doorgevoerd wat betreft de opstelling voor het duel met Feyenoord, met Donyell Malen en Pablo Rosario die terugkeren in de basiself. Olivier Boscagli behoudt zijn basisplaats, daar Michal Sadílek nog niet fit genoeg is om te starten. Laatstgenoemde zit ook niet in in de wedstrijdselectie van PSV. Ritsu Doan lost Armindo Bruma af als rechtervleugelaanvaller, terwijl ook Érick Gutiérrez wederom aan de aftrap verschijnt. Ryan Thomas, die de laatste drie Eredivisie-duels een basisplaats had, zit net als Sadílek op de tribune .

Het Algemeen Dagblad meldde zaterdag nog dat Sadílek normaal gesproken zou starten tegen Feyenoord, maar Van Bommel houdt dus vast aan Boscagli. De linksback is net als Thomas wel mee afgereisd naar Rotterdam, maar speeltijd zit er niet in voor het duo. Doan, over wie twijfels bestonden wat betreft de fysieke gesteldheid, is fit genoeg bevonden om te beginnen in De Kuip. Cody Gakpo zit wel bij de selectie, maar de aanvaller, die tegen Rosenborg BK donderdag nog startte, is zondag bankzitter bij PSV.

Gespannen gezichten PSV en Feyenoord bij aankomst De Kuip

Gakpo en Bruma worden op de reservebank van PSV vergezeld door Jeroen Zoet, Robbin Ruiter, Toni Lato, Timo Baumgartl, Kostas Mitriglou, Ibrahim Afellay, Gastón Pereiro en Jordan Teze. PSV heeft het traditioneel lastig tegen Feyenoord in De Kuip. Afgelopen seizoen werd nog met 2-1 verloren. Het seizoen daarvoor won PSV evenwel nog met 1-3. De Eindhovenaren staan met 31 punten op de vierde plaats in de Eredivisie. Feyenoord heeft zes punten minder en staat negende.

Ook bij Feyenoord vinden enkele wijzigingen plaats in de opstelling. Kenneth Vermeer maakt tegen PSV zijn rentree in de basiself. De doelman is hersteld van zijn blessure en neemt de plek van Nick Marsman onder de lat over. Bovendien kan trainer Dick Advocaat weer beschikken over Nicolai Jörgensen, die voorin weer de voorkeur krijgt boven Sam Larsson. Verder kiest Advocaat voor dezelfde namen als donderdagavond tegen FC Porto in de Europa League

Opstelling Feyenoord: Vermeer; Geertruida, Botteghin, Senesi, Malacia; Toornstra, Fer, Kökcü; Berghuis, Jörgensen, Sinisterra

Opstelling PSV: Unnerstall; Dumfries, Schwaab, Viergever, Boscagli; Rosario, Gutiérrez, Ihattaren; Doan, Bergwijn; Malen.

Feyenoord-PSV eindigt in een...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb er weinig vertrouwen in voor Psv, Feyenoord die steeds beter begint te voetballen en PSV dat het lijkt alsof het ze allemaal niet uitmaakt. Zittend gezellig lachend op de bank als het team achterkomt en de echte winnaarsmentaliteit ontbreekt momenteel. Vandaag verliezen en van Bommel er hopelijk uitgooien.

15 december 2019 om 13:42

Ik denk dat Van Bommel niet word ontslagen, zeker niet voor de winterstop. Feyenoord uit kan je verliezen, ook in een goed seizoen. Dan hadden ze hem in de afgelopen weken er uit moeten gooien.

15 december 2019 om 13:49

Al die mensen die vragen om het ontslag van Van Bommel, denken die echt dat het beter gaat als hij weg is? Ik denk nog steeds dat hij het wel op de rit gaat krijgen. Heeft ontzettend pech gehad met blessures van Malen, Bergwijn en Ihattaren in een cruciale periode. Daarnaast mist hij een leider op het middenveld. Daarnaast, wie zou hem op moeten volgen dit seizoen? Ik zou hem in ieder geval dit seizoen laten af maken en in mei kijken hoe het ervoor staat en een beslissing nemen voor volgend seizoen. Er is behalve de beker en de tweede of derde plaats weinig meer te winnen.

15 december 2019 om 14:29

Man schei toch uit al degradeerd PSV dan nog krijg hij niet het ontslag in Eindhoven is alles gemoedelijk

Van Bommels laatste opstelling. Onbegrijpelijk waar Rosario het oneindige krediet aan heeft te danken. Ik had ook graag Pereiro gezien, die staat er altijd in dit soort wedstrijden.

15 december 2019 om 13:43

Ik ben ook niet zo voor Rosario, maar een middenveld met Pereiro, Guti en Ihattaren is wel erg aanvallend. Dan is de verbinding tussen verdediging en aanval helemaal weg

15 december 2019 om 13:43

Volgens mij is Thomas geblesseerd, leek tegen Rosenborg al pijntjes te hebben.

15 december 2019 om 13:43

Als Thomas op de tribune zit is ie niet fit, dus daarom zal Rosario spelen. Afgelopen donderdag toen ie inviel begon ie ineens ballen naar voren te spelen. Ben benieuwd of ie dat doorzet.

Feyenoord kan zomaar de marge terugbrengen tot 3 knap hoor. Feyenoord zal volle bak gaan in eigen huis. PSV loeren op een uitval. Wordt PSV overdonderd of loopt Feyenoord in het mes. Mooie pot.

15 december 2019 om 13:52

Ja op PSV die ook een dramatisch seizoen draaien. Feyenoord staat momenteel 13 punten achter Az en 16 achter Ajax. Ook nog eens 7 achter Willem II, vind er weinig knap aan. Het is nog niet eens winterstop..

Waarom geen Pereiro op de plek van Doan? Die jongen excelleerde vaak in dit soort wedstrijden en een momentenvoetballer als hij zal vandaag doorslaggevend zijn. Daarnaast vind ik Doan een typische net-niet voetballer. Heeft niet echt een zwakke plek, maar komt gewoon tekort en gaat vandaag zeker niet het verschil maken. Verder vrij logische opstelling al mag van mij Baumgartl wel weer eens terug in de basis. Denk dat die uiteindelijk echt wel van waarde zal gaan zijn voor PSV en die is mijns inziens te snel gepasseerd en bij sommigen zelfs al afgeschreven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren