Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bommel gooit middenveld opnieuw om voor thuiswedstrijd tegen ADO

Laatste update:

Mark van Bommel heeft voor de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag een basisplaats ingeruimd voor Donyell Malen. De twintigjarige aanvaller speelt als spits, waardoor Luuk de Jong als aanvallende middenvelder zal acteren. Michal Sadílek heeft voor de tweede keer op rij een basisplaats als controlerende middenvelder, wat andermaal ten koste gaat van Jorrit Hendrix.

De negentienjarige Tsjechische middenvelder vormt samen met Pablo Rosario het controlerende blok op het middenvelder. Achterin kiest Van Bommel voor zijn gebruikelijke namen, met Jeroen Zoet, Denzel Dumfries, Daniel Schwaab, Nick Viergever en Angeliño. Steven Bergwijn vormt samen met Malen en Hirving Lozano de voorste linie van de Eindhovenaren.

De Jong is tegen ADO voor de eerste keer dit seizoen de aanvallende middenvelder in het elftal van PSV. Van Bommel is op die positie nog een beetje zoekende, want de afgelopen weken speelden onder meer Gastón Pereiro en Mohammed Ihattaren op die positie. In de uitwedstrijd tegen Ajax (3-1 nederlaag) koos de oefenmeester voor Hendrix als derde middenvelder, maar hij zit zondagmiddag voor de tweede week op rij op de reservebank.

PSV zag koploper Ajax zaterdagavond al met 0-1 winnen van FC Groningen en heeft zo een zege nodig om in punten gelijk te komen met de Amsterdammers. Voor de ontmoeting met ADO Den Haag kan Van Bommel beschikken over een volledig fitte selectie. Zijn collega Alfons Groenendijk kan daarentegen geen beroep doen op de geschorste Tom Beugelsdijk, terwijl Giovanni Troupée geblesseerd is.

Logische keuze?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom toch altijd die Rosario...

Ongeloofelijk hoe kan je zo verdedigend blijven spelen. Dacht dat die vent ballen had. 1 vdm is genoeg als psv zijnde in de eredivisie.

Van Bommel is als een kleuter die blokken door vormpjes probeert te duwen. Of het nou een rode, een blauwe of een groene cirkel is. Die past niet door een driehoek.

21 april 2019 om 16:10

😅 Ik bezeik mezelf

Wat een prutser. Zo riant de winterstop in en daarna zooo de weg kwijt. Alles met de hakjes over de sloot, geen zelfreflectie in interviews, geen vastigheid in de opstelling, geen inzicht, geen durf, geen gezicht.

21 april 2019 om 16:41

Hangt er wel een beetje vanaf hoe groot de cirkel en de driehoek zijn.. Ik hoop dat ADO zich goed kan verweren, maar PSV thuis is moeilijk te verslaan.

21 april 2019 om 16:11

Ik denk dat mvb gewoon zijn beste 11 opstelt. Ik vind het ook jammer hoor dat we Guti niet zien.

21 april 2019 om 16:13

Ik denk dat Mark voor zijn middenveld geen idee heeft wie van die beste 11 onderdeel moeten uitmaken, want inmiddels is iedere week de samenstelling anders.

21 april 2019 om 16:17

Daar heb je ook gelijk in, maar hij moet eigenlijk eens starten met de punt naar achter.

21 april 2019 om 16:40

PSV zit niet echt ruim in de aanvallende middenvelders die ook nog in vorm zijn. Is wel te begrijpen dat hij daarom er maar een opstelt en het nu probeert met Bergwijn. Bovendien kan je nog steeds aanvallend spelen met een dergelijk middenveld, het heeft ook te maken met de opdracht waarmee je je spelers in het veld stuurt.

21 april 2019 om 16:41

Van Bommel speelt altijd hetzelfde systeem met twee controleurs en eentje ervoor. Als het al 12 wedstrijden niet lekker loopt verandert hij alleen van poppetje, maar probeert niet een keer iets anders.

21 april 2019 om 16:56

markje moet het meer hebben van het inpraten op de vierde man ,dat is zijn tactieck

21 april 2019 om 17:00

Murki het probleem is de 10 niet, maar de 2 erachter die de bal niet bij de 10 kunnen krijgen

wel een beetje risicovol om midden in een cruciale fase van de titelstrijd steeds een andere opstelling te proberen

21 april 2019 om 15:57

Van Bommel heeft volgens mij na de winterstop niet 3 keer achter elkaar met hetzelfde middenveld gespeeld dus het is niet eens verassend. Hij wisselt elke week van middenveld maar Rosario mag toch elke week weer blijven staan ongelooflijk.

21 april 2019 om 16:02

Na het gelijkspel tegen Feyenoord heeft van Bommel bijna elk weekend met een ander middenveld gespeeld heb ik net even gekeken. Wat jammer dat er na die drie keer gelijk toch wat angst bij van Bommel is ingeslopen en nu dus niet meer vertrouwen heeft in zijn middenveld en maar elke week schuift.

21 april 2019 om 16:12

Dat doe je als je niks meer zeker weet

21 april 2019 om 16:38

Het is dat v. Bommel wat spelers heeft met individuele kwaliteiten want zijn tactiek is heel voorspelbaar.

Ze moeten in ieder geval winnen en het aantal goals haal je niet meer in verwacht ik.
Hoop zelf dat ado nu even weer gaat kanllen en een puntje of meer pakt.
Maar het is nu meer 4-2-4 geworden denk ik.

Van Bommel maakt opstellingen die ik op Fifa nog niet eens verzin. Alleen maar pace en 0 creativiteit. Balans ook weer volledig zoek zo

Mijn gevoel zegt dat ADO een klein beetje PSV wil gaan helpen vandaag indien zij geen perspectief meer zien in de wedstrijd....

Bergwijn op 10, waarom niet?

Wat is die Mark toch een eigenwijze kip! Waarom elke keer Rosario laten staan?! Die gozer speelt alleen bal terug of pass de bal aan de tegenstander .

21 april 2019 om 16:13

Ik vind je vaak te negatief, maar merk dat ik het de laatste weken steeds meer met je eens ben. Aan de andere kant, we hebben niet beter dan nu.

21 april 2019 om 16:54

Er zit totaal geen creativiteit in deze jongen. Vertraagd vaak het spel door de bal vaak naar achteren te spelen. Speel dan met Guti als je doelpunten moet maken.

Ik zie echt graag een keer het middenveld met Guti, Sadilek en Pereiro. Ik kan me niet voorstellen met 2 ( ervaren ) internationals dat dat geen goede werking heeft. Als van Bommel
blijft vasthouden aan z’n verdedigende tactiek zie ik volgend seizoen liever een nieuwe trainer komen die wel met 2 aanvallende middenvelders speelt

21 april 2019 om 16:11

Sadilek is niks beter dan Hendrix. Dan zou ik altijd voor de ervaring kiezen.

21 april 2019 om 17:02

Sadilek is echt wel beter, hendrix is dit seizoen letterlijk een lantaarnpaal die bijna biet beweegt. Verderbgeen risico neemt, technisch zwak en trage handelingsnelheid. Sadilek is technisch iets beter, maar kan vooral sneller handelen.

21 april 2019 om 16:12

Ja dat heb ik dus ook. Mark moet of leren minder halsstarrig vast te houden aan iets dat niet goed werkt, of een andere trainer moet dat maar komen doen.

Iedere ploeg weet nu hoe PSV speelt want daar is weinig verrassend aan en passen tactiek er op aan.

21 april 2019 om 16:26

Ja dat is dus de schuld van Van Bommel, one trick pony.

Rosario is zo matig! Je moet Hendrikx gewoon opstellen als bal afpakker daarvoor Guti en Pereiro. Zelfs Ramselaar is beter dan Rosario.

Wel bijzonder al die wisselingen iedere week. Ik meende dat er helemaal geen paniek was en dat het niet zo slecht ging, aldus mark.

21 april 2019 om 16:37

Van bommel weet het gewoon niet, maar wilt ook gewoon niet zien/probeert ook niet eens om het defesieve blok te veranderen

Van bommel laat steeds meer onkunde zien en nog niet de potentiële toptrainer is. Hij weet het op het moment niet, maar durft ook niet rigoureus in te grijpen... Steeds vleugel voor een vleugel, 10 voor een 10 en defensieve controleur voor een defensieve controleur. Durft geen grote veranderingen aan te brengen, waardoor het spel ook niet veranderd.

L. de Jong achter de spits, daar ga je de mooiste passes van zien. #sarcasme
Die van Bommel is de weg kwijt, wanhoopsdaad van een onervaren trainer.

21 april 2019 om 17:03

En maar de wijsneut uithangen, die alle kritiek weet te verdraaien

Het moet toch niet uitmaken wie hij opstelt , met deze selectie moeten ze thuis makkelijk kunnen winnen van Ado.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren