Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bommel en Overmars worden gek van de fratsen van Didier Lamkel Zé

Laatste update:

Didier Lamkel Zé heeft zich maar weer eens onmogelijk gemaakt bij het Royal Antwerp van trainer Mark van Bommel. De aanvaller uit Kameroen leek eindelijk geloosd te kunnen worden door technisch directeur Marc Overmars, aangezien er een akkoord was bereikt met Omonia Nicosia. Op het allerlaatste moment besloot Lamkel Zé echter om de medische keuring aan zich voorbij te laten gaan.

Lamkel Zé, die vorig seizoen werd verhuurd aan het Franse Metz, stond op het punt om Antwerp definitief achter zich te laten. De Belgen hadden een akkoord bereikt met Omonia Nicosia en dat had een medische keuring ingepland om de transfer van de Kameroener te kunnen voltooien. Op het laatste moment besloot de 25-jarige aanvaller echter om niet op te komen dagen bij die medische keuring. Naar verluidt zou hij te horen hebben gekregen dat Ferencváros geïnteresseerd is en verwacht Lamkel Zé daar een beter perspectief voorgeschoteld te krijgen.

Toen hij dat hoorde, besloot Lamkel Zé om de medische keuring bij Omonia te laten voor wat die was en meteen te vertrekken. Dat betekent dat Antwerp, Van Bommel en Overmars nog steeds niet van het enfant terrible af zijn. Belgische media schrijven dat ook de Cyprioten woedend zijn, aangezien zij stellen dat al het papierwerk rond is en de transfer dus al officieel is. Lamkel Zé wordt dan ook beschuldigd van het verspreiden van leugens en van contractbreuk.

Het is zeker niet de eerste keer dat de vleugelspeler uit Kameroen de mensen bij Antwerp tegen zich in het harnas jaagt. Eerder probeerde hij al een transfer af te dwingen door in het shirt van Anderlecht, de grote rivaal van the Great Old, naar de training te komen en maakte hij ook meermaals ruzie met ploeggenoten op het trainingsveld. Daarnaast vestigde hij tijdens wedstrijden de aandacht op zich door meermaals spijkerharde overtredingen te maken en kreeg hij in een Europa League-voorronde tegen AZ een keer een rode kaart voor het uittrekken en tonen aan het publiek van zijn shirt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja Lamkal Ze we kennen hem allemaal nog van die knotsgekke heksen ketel in Antwerp tegen AZ. Ik denk dat ik ook liever bij Ferencvaros zou voetballen dan bij Nicosia. Ferencvaros speelt CL dacht ik.

2 augustus 2022 om 13:44

Voorronde CL.

2 augustus 2022 om 13:51

Ferencvaros speelt voorronde en het is maar de vraag of ze morgen van Qarabag weten te winnen en mochten ze die ronde overleven wacht een wedstrijd tegen een grote club als Benfica.

2 augustus 2022 om 14:18

Sheriff of Plzen is natuurlijk ook een lastige horde voor een club als Ferencvaros.

2 augustus 2022 om 14:30

Maar bij lange na niet zo lastig als Benfica

2 augustus 2022 om 14:33

Daar heb je een punt.

2 augustus 2022 om 15:10

ik zou lekker naar Cyprus gaan als het qua salaris niet veel uitmaakt. Heerlijk klimaat op Cyprus veel beter dan Hongarije..

2 augustus 2022 om 14:22

Oeh, dat was wel een mooi moment (voor ons), wat een idioot was (is?) dat... Kan me voorstellen dat je die wel kwijt wilt.

Dit is nu pas een enfant terrible.
Maar hij kan wel echt aardig ballen. Zelfs in zijn 3 korte uitleenperiodes heeft die altijd het net weten te vinden in een paar wedstrijden. Zegt ook wel iets.

2 augustus 2022 om 13:49

Qua zuiver talent zou die echt wel een topcompetitie moeten aankunnen. Want het is toch opmerkelijk hoe goed die eigenlijk gepresteerd heeft bij momenten ondanks al die fratsen.

2 augustus 2022 om 13:54

Ja maar wat moet je met zo'n achterbakse speler als Lamkal Ze. Je kan hem niet vertrouwen en is blijkbaar geen man van zijn woord aangezien hij een club waar hij een akkoord mee had gewoon in de koud laat zitten. Moet je nagaan er is een dokter voor je gereserveerd voor een keuring die man wacht ook op Lamkal Ze en dan komt hij niet opdagen en ook een hoop Omonia fans die dachten een nieuwe speler erbij te hebben. Ik zou als Omonia dit lekker laten lopen want in deze randdebiel zou ik geen seconde meer stoppen.

Gewoon een gek. Wel jammer want een uitstekende voetballer.

Benson vertrekt trouwens bij Antwerp (naar Burnley). Toch wel opvallend want een sterkhouder op rechts. Maar er zijn geruchten dat Antwerp ver zou willen gaan voor Januzaj. Lijkt me heel ambitieus maar je weet maar nooit met Gheyssens.

2 augustus 2022 om 13:49

Januzaj zou wel een stunt zijn hoor, Benieuwd of het haalbaar is

2 augustus 2022 om 14:04

Ja eerst geloofde ik er niks van eerlijk gezegd. Maar als je Gheyssens een paar dagen geleden dan hoort zeggen dat “Antwerp nog helemaal niet zoveel geld heeft uitgegeven” en ze nu hun sterkhouder op rechts laten gaan dan is er misschien toch een minieme kans.

2 augustus 2022 om 13:54

Ik heb Januzaj mogen zien voetballen tegen AZ en PSV, wat een geweldenaar was dat zeg. Weinig voetballers die technisch zo verfijnd zijn. Zou een echte aanwinst zijn voor de Belgische competitie.

2 augustus 2022 om 16:02

Zou wel te gek zijn als ze dat voor elkaar krijgen. En een stad als Antwerpen moet eigenlijk ook gewoon een topclub hebben. Nog wat KTN euro's erbij en je komt een heel eind

2 augustus 2022 om 17:13

Januzaj, die knul die het enkel heeft laten zien in de jeugd van Manchester United en nogsteeds daar teert op zijn complimenten daar? Ik zou Antwerp een heel logische club voor hem vinden om over een paar jaar in de tweede divisie in België er nog wat van proberen te maken.

2 augustus 2022 om 17:36

Toch leuk dat we Benson in Zwolle hebben mogen aanschouwen, echt een goede speler.

2 augustus 2022 om 19:25

Nog uit de jeugd van Lierse gekomen. Heel leuke speler inderdaad. Of hij PL aankan durf ik wel te betwijfelen.

2 augustus 2022 om 19:31

Dat seizoen bij Lierse was toch een van zijn beste? Kan me herinneren dat hij best bizarre statistieken wist te draaien.

2 augustus 2022 om 20:29

Qua echte statistieken heeft hij nooit echt sterke seizoenen gehad (beste bij Lierse 7 goals en 7 goals in 37 potten). Dan is het beste algemeen 2 goals en 8 assists in 22 potten bij Moeskroen in eerste klasse (Lierse was tweede klasse).

Van dat laatste herken ik hem nu ineens ja. Wat een mafklapper is dat zeg. Op Cyprus zouden ze juist blij moeten zijn. Zo'n rotte appel wil je toch helemaal niet bij je club hebben!

Het moet niet gekker worden dat je je zo in je hemd laat zetten, door een speler uit Kameroen, Gelijk contract laten ontbinden oid.

goeie voetballer, slechte persoonlijkheid.

altijd interessant om te zien dat er toch nog clubs in de rij staan om dit soort knakkers aan te trekken.

2 augustus 2022 om 13:57

Cyprus staat algemeen bekend als een soort tweede kans competitie. Die halen vaak enfant terribles en toptalenten die het niet hebben waargemaakt met de hoop ze weer aan de praat te krijgen. Je ziet daar ook de meest bijzondere vreemdelingenelftallen. Griekenland heeft hier ook een handje van die kunnen er ook wat van omtrent enfant terribles aantrekken en hopen dat er wat uitkomt.

2 augustus 2022 om 14:22

Huh? Welke voormalige toptalenten zijn er naar Cyprus vertrokken de laatste jaren?

2 augustus 2022 om 14:54

Zelfs Quincy Owusu Abeyie kreeg daar een kans 🤣

Wat een idioot zeg... viel me voor het eerst op met die oliedomme rode kaart tegen AZ, maar ik heb sindsdien alleen maar dom, dommer, domst van zijn richting gehoord. Pleeg op z'n minst dan even een belletje ofzo. Om gek van te worden zo'n gast, dat er überhaupt nog clubs zijn die eraan denken hem over te nemen.

Vervelend mannetje met een lange gebruiksaanwijzing dat blijkt maar weer. Dit soort gast hoort jarenlang clubloos te blijven zodat hij even goed kan nadenken over zijn achterlijke gedrag. Tegen AZ was het al een enorme kwal en blijkt dat er niks is verandert in de tussentijd.

Ah die naam ken ik nog wel, die wedstrijd tegen AZ was wel legendarisch. Oprecht een van de domste dingen die ik een voetballer heb zien doen.

Zou mooi zijn als zo'n speler gewoon nergens meer aan de bak komt, mafkees is dit. Denkt dat hij alles kan maken en heeft hij nog gelijk in want uiteindelijk komt er altijd een club voor hem omdat hij lekker kan voetballen.

Didier Lamkel Zé is een voetballer die meekan in een topcompetitie.
Ik ga een baude uitspraak doen; qua intrinsiek talent is die minstens het niveau van een Lang.

Maar de geestelijke component is even belangrijk in topsport.
Een halve gare, een mafklapper, een vijs aan los... Je kan het niet anders stellen.
Ongelofelijk welke carrière & poen die weggooit!

Zijn strafste stoot vind ik toch komen trainen op Antwerp met een Anderlecht truitje aan,
om erna doodleuk te toegang geweigerd te worden door de security.
Ongezien.
Zeker als je weet dat hij op training het bezoek kreeg van een paar Ultras.
De fans van de great old zijn nu niet de grootste lievertjes van België!

De vuistslag en het blauwe oog van Jelle Van Damme, de rode kaart tegen AZ, in tribune kruipen en vieren op aartsrivaal Beerschot, enzovoort...

'Lamkel zé nou kalm'-t shirts verkochten als zoete broodjes in de fanshop.
Vele goeie coaches hebben het geprobeerd zoals Vercauteren en Leko...

Het gaat gewoon niet.
Hij zou beter terug in Kameroen gaan spelen,
Met dito geblondeerde baard 👌

Mogelijk een leuke speler voor Ajax om het gat van Ihataren tijdelijk in te vullen. Heb vanuit leden hier begrepen dat het vertrouwen erg groot is dat ze daar elke doorgeslagen idioot wel op de rails kunnen krijgen 🤷🏼‍♀️?

2 augustus 2022 om 22:59

Wie zijn volgens jou - behalve deze knakker - de “doorgeslagen idioten” afgelopen jaren bij Ajax?????????


Een (wederom) subtiele sneer naar Mo?

2 augustus 2022 om 23:48

Nogal kleinzielig van mijn kant, maar ik
zou het eerder een sneer noemen naar enkele Ajacieden met het grenzeloze vertrouwen in de club.

Goede speler maar voor de rest natuurlijk knettergek. Wat moet je met zo'n enfant terrible?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren