Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Basten vol lof over Oranje-international: ‘Heeft verrassende dingen in huis’

Laatste update:

Marco van Basten is onder de indruk van het spel van Calvin Stengs, zo heeft de analist gezegd in Rondo, het voetbalpraatprogramma van Ziggo Sport. De voormalig spits van Ajax en AC Milan noemt Stengs zelfs ‘een openbaring’.

“Ik vond hem in de uitwedstrijd tegen Atlético Madrid heel goed spelen”, steekt Van Basten van wal. “Hij speelde toen op de nummer tien-positie. Ik vind hem daar echt een openbaring: hij is heel erg slim.”

Toch heeft Van Basten ook kritiek op de rechtsbuiten annex middenvelder van Feyenoord. “Hij komt soms wel heel erg slap over, maar aan de andere kant heeft hij weer hele slimme passes en hele verrassende dingen in huis.”

Van Basten vindt het dan ook moeilijk om Stengs te beoordelen. "Het is een lastige speler om in te schatten. Als hij z'n dag heeft heb je een probleem, maar soms denk ik van: waarom heeft de trainer hem opgesteld?”

Ook Youri Mulder breekt een lans voor de 24-jarige linkspoot. “Als hij vanaf het middenveld komt vind ik hem echt heel goed. Toen hij nog bij Royal Antwerp zat morste ze niet zoveel punten als ze nu doen. Ik weet niet of hij de missing link is, maar hij maakte de ploeg wel sterk.”

Stengs werd afgelopen zomer door Feyenoord voor zes miljoen euro naar De Kuip gehaald. Vorig seizoen speelde hij op huurbasis voor Antwerp, waar hij zowel de Belgische landstitel als de nationale beker wist te winnen.

Afgelopen interlandperiode werd Stengs door bondscoach Ronald Koeman opgeroepen voor Oranje. Waar hij tegen Ierland (1-0 winst) nog op de bank moest plaatsnemen, mocht hij starten tegen Gibraltar (6-0 winst). In die wedstrijd maakte hij meteen een hattrick.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt een verrassing voor mij. Ik vond het een weinig creatieve aankoop, maar hij is echt belangrijk tot nu toe. Hopelijk speelt ie morgen ook goed, nu al spannend.

27 november 2023 om 21:44

De oude bekenden van Slot zijn over het algemeen wel een succes gebleken. Til, Idrissi, Alireza en Stengs hebben een belangrijke rol gespeeld tot nu toe. Alleen Taabouni heeft niets gepresteerd, maar die werd volgens mij alleen gehaald om Kokcu een plezier te doen.

27 november 2023 om 22:52

Een succes vind ik persoonlijk overdreven, belangrijk op bepaalde momenten vind ik meer gepast.

27 november 2023 om 22:54

Zou me ook niks verbazen als die spits die Slot wil huren voor zes maanden Boadu gaat zijn - als we in de CL overwinteren uiteraard.

28 november 2023 om 08:18

Heb je het dan over Stengs? Die is tot nu toe toch gewoon een succes. Uitstekende cijfers en zelfs terug in Oranje. Als je het over Alireza bent, wel eens. Die is dit seizoen dramatisch, maar alsnog af en toe opeens belangrijk.

28 november 2023 om 12:06

Vooral over alireza inderdaad en in mindere mate over til. Stengs verrast mij zeer zeker

Het lijkt erop alsof hij steeds minder wisselvallig wordt, vond hem bij Oranje nog wel veel balverlies lijden maar hij onderneemt tenminste wat, niet alles kan goed gaan.

27 november 2023 om 22:14

Ik vind dat ook wel een logische ontwikkeling, hij is inmiddels toch al wat ouder en heeft wat kilometers in de benen. We verwachten soms wel wat teveel van jonge talenten; volgens mij hoort wisselvalligheid erbij in de beginfase van je carrière.

Wat is dat Rondo slaapverwekkend zeg.. vooral als die Youri aan het woord komt. Het praat en praat maar er komt niks zinnigs uit. Mis de oude zondagavonden met studio voetbal met Jack als presentator. Daar kon je wel wakker voor blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren