Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Basten geniet van fraai doelpunt in Eredivisie: ‘Het is net Messi’

Laatste update:

SC Heerenveen wacht nog steeds op de eerste overwinning in dit kalenderjaar. De ploeg van Johnny Jansen bleef zaterdagavond steken op 2-2 tegen ADO Den Haag. Alen Halilovic wist twaalf minuten voor tijd nog de gelijkmaker te scoren waardoor de Friezen een punt pakten. De schitterende voltreffer van de huurling van AC Milan zorgde voor bewondering in de studio van FOX Sports.

“Dit is wel een pareltje hoor”, noemt presentator Jan-Joost van Gangelen de sublieme inzet van Halilovic in de linkerkruising, waarna Marco van Basten inhaakt. “Dit is toch net Lionel Messi?”, vraagt de oud-aanvaller zich openlijk af. “Messi schoot vandaag (zaterdag, red.) vier keer raak. Hij lijkt ook op hem. Hij is klein en ook zo’n linkspoot.”

De manier waarop ADO verdedigde wordt wel aan de kaak gesteld. “Ze moeten wel dat linkerbeen afschermen”, merkte voormalig ADO-trainer Fons Groenendijk op. Mario Been: “Natuurlijk, je moet veel meer druk op de bal zetten. Aaron Meijers blijf maar achteruitlopen.” Het doelpunt wordt vervolgens nog een keer in de studio getoond, waarna Van Basten zich blijft verbazen.

“Hij staat ook bijna stil hè”, stelt Van Basten. “Hij legt hem zo ontzettend precies in de kruising. Dan raakt-ie hem zo, met de juiste snelheid en dan draait hij zo. Dat is bijzonder mooi.” Het was voor Halilovic, 23 jaar, pas zijn eerste doelpunt voor Heerenveen. De ex-speler van onder meer Barcelona en Hamburger SV viel in dertien van zijn vijftien Eredivisie-duels in en was eerder goed voor twee assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het verschil met Messi is dat deze jongen inderdaad een schitterend doelpunt maakt voor deze keer. Messi doet dat bijna wekelijks. Het is dus behoorlijk overdreven om die twee te vergeliken.

23 februari 2020 om 08:57

Inderdaad maar Alen heeft echt wel skills..helaas een mindere mentaliteit. Toch zou hij meer moeten spelen bij Heerenveen.

Hier heb je wat aan als je dit 1 of 2 keer per seizoen doet.

Toen Halilovic erin kwam veranderde het spel van Heerenveen meteen. Het werd veel beter en dreigender. Waarom Veerman als versterking voor een top drie club wordt genoemd is me echt een raadsel. Zeker als je dan die Halilovic een kwartier bezig ziet. Die is in alles een paar klassen beter dan Veerman en daar spat de echte klasse vanaf. Wel een spelertje voor het nieuwe middenveld van Ajax zou ik zeggen. Zou op dit moment bij Ajax de beste middenvelder zijn buiten Ziyech. Maar dat zijn meer spelers in de ED.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren