Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Anholt vervolgt loopbaan in Keuken Kampioen Divisie: ‘Enorm trots’

Laatste update:

Pelé van Anholt vervolgt zijn loopbaan bij Roda JC Kerkrade, zo meldt de club uit de Keuken Kampioen Divisie zaterdag. De veelzijdige verdediger heeft een contract voor de rest van het seizoen ondertekend, met een optie voor nog een jaar. Hij sluit per direct aan bij de selectie van trainer Jurgen Streppel, die met de Limburgers op een zesde plaats staat.

“Pelé is een multifunctionele verdediger die uit het juiste hout is gesneden als profvoetballer”, zo licht Streppel op de clubsite toe. “Met zijn dertig jaar en ruim 160 gespeelde Eredivisie-wedstrijden brengt hij een brok aan ervaring mee. Het vastleggen van Pelé geeft ons meer mogelijkheden in de achterhoede, daarnaast kan hij goed uit de voeten op de back-posities.”

Van Anholt begon zijn carrière in de jeugd van sc Heerenveen. Na enkele seizoenen bij achtereenvolgens FC Emmen, Heerenveen en Willem II maakte de verdediger in de zomer van 2017 de overstap naar het Amerikaanse Los Angeles Galaxy. Na dit buitenlandse avontuur vervolgde hij zijn loopbaan bij NAC Breda waarna hij verkaste naar het Cypriotische Enosis Neon uit Paralimni.

Het afgelopen halfjaar hield hij zijn conditie op peil bij Heerenveen en een proefperiode bij FC Groningen liep op niets uit. “De afgelopen tijd heb ik verschillende gesprekken gevoerd met Jurgen Streppel en Jordens Peters, met wie ik in het seizoen 2016/17 nog samenspeelde bij Willem II”, vertelt Van Anholt. “Tijdens deze gesprekken merkte ik een bepaalde ambitie van de club waar ik me goed in kan vinden. Ik ben dan ook enorm trots om bij deze mooie club te tekenen en kijk uit naar het spelen in het prachtige Parkstad Limburg Stadion.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze had ik niet zo snel zien aankomen, maar gezien de link met Peters en Streppel is het niet onlogisch. Geen idee of hij het komende halfjaar aanspraak gaat maken op een basisplaats (lijkt me niet gezien hij al een tijd geen wedstrijden heeft gespeeld), maar voor de breedte is hij zeker welkom. Op beide backposities hebben we namelijk niet echt een duidelijke backup. Er moest dan tot nu toe altijd een centrale verdediger (jensen of Joppen) worden doorgeschoven. In dat opzicht vind ik het geen verkeerde zet van Roda.

Als je naar Amerika gaat en dan nog terugkomt, dan is je carriere wel als een nachtkaars uit aan het gaan.

Ik hoop dat van Anholt lekker verdient heeft tot dusverre in zijn carriere- ik vond dat ie het wel mooi voor elkaar had toen ie bij Galaxy tekende -maar hij heeft de hele vroege hype van zijn loopbaan nooit waargemaakt.

Nu spelen in 'het prachtige parkstad limburg stadion', tsja. Hij zal er vast weer de nodige zesjes pakken.

12 maart 2022 om 12:10

@bongiorno. Als hij iedere week stabiel een 6 haalt, zou dat voor de defensie van Roda al een enorme vooruitgang zijn. Als Roda ergens de punten onnodig heeft laten liggen, dan is het wel door de onstabiele verdediging tegen de betere ploegen bovenin. Op het middenveld en aanval, vind ik Roda al sterker dan de afgelopen jaren. Lijkt gelukkig weer iets van beleid gevoerd te worden bij Roda, waar vertrekkende spelers keurig door gelijkwaardige, al dan niet betere spelers worden opgevolgd.

12 maart 2022 om 15:12

Oh ik vind dat Roda een goede slag heeft geslagen hoor!

Voor Roda op dit moment een prima versterking. In de verdedigende linie is het bij Roda ook wel erg dun bezet, wanneer er een basisspeler wegvalt. Ook met het oog op de play-offs is het niet verkeerd om een extra en ervaren optie als Van Anholt achter de hand te hebben. Tot slot ook weinig risico voor Roda, speler in kwestie ligt tot het einde van het seizoen vast.

12 maart 2022 om 13:24

Precies, aanvallend zijn we erg sterk, maar hebben dit seizoen al zoveel punten laten liggen door die prutsverdediging. Een back-up en concurrentie is dus niet mis.

12 maart 2022 om 21:51

Is belangrijk dat Roda volgend seizoen doorselecteert achterin. Aflopende contracten van Marzo, Vossenbelt, en Absalem in ieder geval niet verlengen. Hopelijk Peeters en Streppel die posities ook verbeteren. Zoals ze met het middenveld en aanval gedaan hebben, toen daar pionnen vertrokken.

Zijn carriere gaat hard achteruit. Maar voor roda een prima aanwinst

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren