Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Aanholt kan slechtste PL-defensie inruilen voor Man City’

Laatste update:

Patrick van Aanholt is een kandidaat om de defensie van Manchester City in januari van een nieuwe impuls te voorzien, zo schrijven diverse Britse media zondag. De linksback van Crystal Palace wordt gezien als het antwoord op de afwezigheid van Benjamin Mendy, die door zwaar blessureleed nog enkele maanden aan de kant zal staan.

Manager Josep Guardiola zou voorstander zijn van de komst van Van Aanholt, ook al heeft hekkensluiter Crystal Palace samen met Everton de meest gepasseerde defensie van de Premier League: 24 tegendoelpunten na 12 competitieduels. Manchester City zou bereid zijn om een bedrag van veertien miljoen euro voor Van Aanholt neer te tellen.

De kranten in Engeland sluiten niet uit dat Crystal Palace akkoord gaat met een dergelijk bedrag, om vervolgens de transfermarkt op te gaan. Van Aanholt maakte bijna een jaar geleden voor elf miljoen euro de overstap van Sunderland naar Crystal Palace en had dit seizoen nog geen aandeel in een doelpunt. Het voormalig jeugdexponent van PSV speelde eerder in Engeland voor Chelsea, Coventry City, Newcastle United, Leicester City en Wigan Athletic.

Manchester City doet er goed aan om Patrick van Aanholt in januari aan te trekken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oef dit is een grote alles of niets kans. Al thans financieel zal die volledig binnen lopen maar haakt die volledig af qua wedstrijden dan is die wel een beetje klaar.

Nooit begrepen waarom hij zo weinig voor Oranje speelde zijn eerste seizoenen in Engeland was hij echt goed. Dit jaar minder maar stel je voor dat hij bij city zijn top aantikt en basis komt te staan dan kan je echt niet meer om hem heen.

Die kans is uiteraard niet heel groot maar dit is wel iemand die onderschat is.

19 november 2017 om 10:00

Van Aanholt past in het profiel dat Pep voor ogen heeft voor zijn backs. Van Aanholt is heel snel, goede voorzet,, gezonde drang naar voren en voetballend geen ramp. De vraag is alleen of hij het niveau aankan. Hij heeft inderdaad bewezen een goede back te zijn en kent de Premier League door en door. Delph doet het nu ook uitstekend, dus waarom Van Aanholt niet? Ook leuk om een Nederlander bij Manchester City te zien (mogelijk 2 in de toekomst met van Dijk).

19 november 2017 om 10:19

Maar op het moment dat Mendy terugkomt zit hij weer 100% zeker op de bank...

19 november 2017 om 10:29

Dat is waar, maar zou je zo'n kans moeten laten lopen? Ik zou direct in het vliegtuig/auto stappen. Laatste mogelijkheid om zich met de top te meten.

19 november 2017 om 11:52

3 met Rodney Kongolo, je weet nooit hoe snel het kan gaan met die jonkies!

19 november 2017 om 19:04

Helemaal mee eens. In zijn eerste 3 seizoen scoorde die 11 keer en leverde hij 9 assist als ack bij 2 degradatie ploegen dat is echt knap. Soms haak je af bij een top ploeg maar soms word je ook nog beter omdat je veel betere spelers om je heen hebt. Hij zal genoeg spelen zolang Mendy geblesseerd is dus hij begint met een voordeel.

En aangezien hij maar 14 miljoen kost zal City niet dwars gaan doen als hij weg wilt omdat Mendy weer terug is maar de kans bestaat ook dat Mendy blijft sukkelen met blessures in Engeland. Het zijn in ieder geval geen slechte omstandigheden voor van Aanholt om binnen te komen.

Hoe geweldig is het alleen al om deel te mogen uitmaken van het best presterende team in Europa? Hoe mooi is het om je dagelijks te kunnen meten met de beste? De vraag is wel of het je carrière technisch verder gaat brengen. Dat denk ik dan weer niet. Maar wie niet waagt.

19 november 2017 om 09:00

Op basis van wat concludeer jij dat Man C. het best presterende team in Europa is? In de CL hebben ze alle wedstrijden gewonnen, maar dat hebben Man U en PSG ook, zelfs een doelsaldo van 17 voor en 0 tegen. Of vind jij Man C. het op dit moment het mooiste voetbal laat zien? Dat is wat anders dan beste presteren, want laten we dan nog ff wachten totdat echt de grote jongens tegen Man. C gaan spelen....

19 november 2017 om 09:46

City presteert beter dan United in de PL ook en presteert gelijk aan PSG maar dan in een veel sterkere league. Weet niet of ik het eens ben met RyanBabel8 maar er zijnnmeer argumenten voor zijn standpunt van het jouwe

19 november 2017 om 09:46

City presteert beter dan United in de PL ook en presteert gelijk aan PSG maar dan in een veel sterkere league. Weet niet of ik het eens ben met RyanBabel8 maar er zijnnmeer argumenten voor zijn standpunt van het jouwe

19 november 2017 om 09:48

Ik denk dat ryanbabel niet alleen de champions league bedoeld maar meer in het algemeen van alle Europese clubs het beste presteert. En gezien het aantal gewonnen wedstrijden in de champions league EN de competitie is man city op dit moment wel het best presterende team uit Europa.

19 november 2017 om 09:52

Hierbij mijn basis: Manchester City: 12 wedstrijden in de PL (in mijn ogen de sterkste competitie). 11x winst en 1x gelijk (everton) (33 punten). Met een doelsaldo van 40 - 7. Wat betreft de toppers: 5-0 winst tegen Liverpool (geen kleine jongen), 0-1 winst tegen Chelsea (geen kleine jongen),3-1 winst tegen Arsenal (geen kleine jongen) en gisteren 0-2 winst tegen Leicester (degelijk). Vier wedstrijden in de CL met 12 punten. Daarbij twee overwinningen op Napoli (geen kleine jongen). Wat betreft United: 12 gespeeld en twee keer verloren en twee keer gelijkgespeeld in de PL. levert hen 26 punten op met daarbij een doelsaldo van +21. Tegen de toppers 0-1 verlies tegen Chelsea, 0 - 0 tegen Liverpool (uit) en een 1-0 overwinning op de Spurs. Tegen laagvliegers Stoke 0-0 en Huddersfield 2-1 worden punten verspeeld. In de CL 12 uit 4 met een doelsaldo van 10-1. Psg: speelt echt in een zwakkere competitie: 13 wedstrijden: 11 winst en 2x gelijk. Doelsaldo 43-9. Lyon thuis met 2-0 verslagen en uit bij Marseille een 2-2. In de CL 12 uit 4 met daarbij een mooie overwinning op Bayern.

Kijk ik nu naar de zwaarte van de competities en de clubs waar men al tegen heeft gespeeld, dan blijf ik bij mijn standpunt dat City op dit moment het beste spel en ja ook het mooiste spel speelt in Europa. PSG speelt ook echt top, maar in een veel mindere competitie. Ik hoop dat ik bij deze een gegronde basis leg voor mijn bovenstaande mening.

19 november 2017 om 10:11

Maar je kan toch niet met droge ogen beweren dat united even goed is als city dit seizoen??

19 november 2017 om 10:15

José Mourinho kan twee kanten op om prijzen te gaan winnen maar ik heb een sterk vermoeden dat Hij niet meer gaat om kampioen te worden van de Premier League met Manchester United nu het team fit is

Hij heeft nog best kansen op regelmatig speeltijd daar. Mendy is lang geblesseerd en eigenlijk de enige linksback en het is nog maar afwachten hoe hij terugkomt. Iemand met de kwaliteiten van Van Aanholt kan wat mij betreft prima mee in het spel van Manchester City. Rennen langs de zijlijn en het veld breed houden dat zijn precies de kwaliteiten van hem.

Doen! Is een uitstekende back die ook gewoon voor Oranje had moeten worden opgeroepen. Een typische Pep back, die er constant over heen vliegt om zo op die manier ruimte te creëren voor de buitenspelers.

Als hij de voor en nadelen overweegt kan je wel zeggen dat hij dit moet doen! Ja, op alles zal hij vooruit gaat behalve speeltijd als iedereen (Mendy) weer fit is. Maar ook dan zal hij speelminuten krijgen omdat pep altijd zijn wissels laat voetballen in de wat minder belangrijke wedstrijden. Van Aanholt red het echt wel! zo een kans krijgt hij echt niet meer.

Zou echt een geweldige stap voor van Aanholt zijn en ik denk dat hij ook echt nog aardig wat minuten mee kan pikken bij Manchester City, ook als Mendy weer fit is:

1- Mendy ligt er de rest van dit seizoen nog uit met een langdurige blessure, dus dan zal van Aanholt sowieso aardig wat minuten gaan maken.
2- Het is de vraag hoe Mendy terugkeert na zo'n lange en zware blessure.
3- Guardiola rouleert sowieso al vrij veel en vaak, waardoor vrijwel iedereen toch veel minuten meepikt.

Financieel zal het voor van Aanholt ook een mooie stap zijn, al denk ik dat hij bij onder andere Chelsea, Sunderland en momenteel bij Crystal Palace ook niet super slecht verdiend.

20 november 2017 om 14:23

Delph zou op dit moment zeker over Van Aanholt starten als ze bij de zelfde club zouden spelen.

Als pure back ben ik niet zo’n fan van hem, maar als back bij city kan die zijn geluk niet op. Daar is het 80 minuten lang aanvallen en dat kan die jongen wel. Voor een 5 mans verdediging is het een ideale speler.

Doen jongen! Wie weet wat er mogelijk is als Mendy terugkeert.

Ik zou meteen gaan. Hij is 27 jaar. Deze kans gaat hierna nooit meer komen. Bovendien denk ik inderdaad dat hij niet zo veel slechter is dan bijvoorbeeld Mendy. Mendy is verdedigend wel echt veel sterker, maar aanvallend scheelt het niet veel. Van Aanholt gaat dan gebruikt worden in 'makkelijke' Premier League wedstrijden, Mendy in de echte krakers.

Leuk voor Van Aanholt maar hij zal daar waarschijnlijk de bank mogen gaan warmhouden op de lange termijn. Maar ja alles is beter dan Palace wat een bedroevende ploeg is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren