Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valverde: ‘Er komt geen magische voetballer meer zoals hij’

Laatste update:

Ernesto Valverde was zondagavond getuige van een groots afscheid van Andrés Iniesta. De middenvelder speelde zijn laatste wedstrijd voor Barcelona en werd in het zonnetje gezet met een prachtige tifo, een publiekswissel en festiviteiten na afloop. Valverde gaat Iniesta missen, zo vertelt hij in de Spaanse media.

De trainer noemt de afscheidsavond van Iniesta ‘erg ontroerend’: “Hij is een speler met een bepaalde magie. Wat we op het veld allemaal moeilijk vinden om te doen, maakt hij makkelijk en dat is de essentie van voetbal. Hij heeft ons het voetbal in een andere dimensie laten beleven”, zo wordt Valverde geciteerd door onder meer Mundo Deportivo.

“Je weet nooit wat het beste moment is om hem eraf te halen. Ik wilde hem in ieder geval laat in de wedstrijd eraf halen en toen Lionel Messi erin kwam, zag je weer dat ze een goede chemie hadden en dat het eigenlijk afwachten was wanneer ze met elkaar zouden scoren. Ik denk dat hij er uiteindelijk op een goed moment vanaf is gegaan.”

“De supporters konden hem vaarwel zeggen en hem hun liefde geven. Het was erg ontroerend. De fans bleven zijn naam roepen, dat zijn onherhaalbare en historische momenten. Ik voel mij bevoorrecht dat ik Iniesta heb mogen coachen. We hebben het namelijk over een unieke voetballer. Er komt geen voetballer meer zoals hij en ik heb het geluk gehad dat ik zijn trainer mocht zijn.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede voetballers komen en gaan...kijk maar naar de historie,..zidane,Ronaldo,ronaldinho zijn ook goed opgevangen door messi,c.ronaldo en iniesta.

21 mei 2018 om 11:15

mee eens en ook een speler als Rivaldo bv was in zijn hoogtijdagen een geweldige voetballer bij Barcelona. Xavi hebben ze nog gehad en zo zijn er denk ik nog veel meer geweldige voetballers te noemen. Stoitchkov en Romario bv wat ook echt geweldenaars waren

Wat een uitspraak weer, hier kunnen wij toch niks mee? Er zal altijd weer een magische speler opstaan!

Heus wel, talloze zelfs. We dachten vroeger ook dat niemand de 100m harder kon rennen dan Jesse Owens toentertijd deed en hoppa, in 2009 werd hij onder de 10 seconde gelopen. Men zal in de toekomst naar het huidige voetbal kijken zoals wij kijken naar het voetbal van 50 jaar geleden. Dat is misschien nu moeilijk voor te stellen, maar toen ook. Wij hebben immers geen idee hoe dat voetbal eruit zal zien. Iedere generatie denkt dat zij het absolute toppunt hebben bereikt, maar zelden blijkt dat ook echt zo te zijn.

Doet niets af aan het feit dat het een enorm bijzondere speler is, een van de beste die ik heb mogen aanschouwen. Toch vind ik het jammer dat hij zijn carriã¨re niet afsluit bij Barcelona, net zoals ik dat vond bij Casillas, Raul en Xavi bijvoorbeeld. Misschien is het een te romantische gedachte, maar wat is er nou mooier dan stoppen bij jouw club?

Natuurlijk zijn eigen keuze verder, zullen wel wat leuke sponsordealtjes bij komen kijken voor zijn wijngarde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren