Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn Driessen fileert ESPN: ‘Zelfs Hans Kraay junior doet eraan mee’

Laatste update:

Valentijn Driessen is niet bepaald te spreken over ESPN. Volgens de chef voetbal van De Telegraaf moet je ‘welhaast afgestudeerd coach betaald voetbal zijn’ om de interviews, analyses, presentaties en commentaren op de zender te kunnen volgen. “Rond de wedstrijden en in de rust wordt massaal koffiegezet, het toilet bezocht en gezapt”, zo schrijft Driessen in zijn column in De Telegraaf.

Driessen stelt dat 99 procent van de mensen niet als trainer, maar als liefhebber naar de wedstrijden op ESPN kijkt. De kijkers zitten volgens hem niet te wachten op ‘hoogdravend trainersjargon’, maar verwachten een ‘laagdrempeliger becommentariëring’. “Wie veel interviews, analyses, presentaties en commentaren nog wil kunnen volgen op ESPN moet welhaast afgestudeerd zijn als coach betaald voetbal. Met de uitleg van spelsituaties in beeld door Kees Kwakman valt ’druk zetten’ of ’omschakeling’ of ’4-3-3-systeem’ nog enigszins te begrijpen, maar zonder zo’n hulpmiddel is alle informatie als paarlen voor de zwijnen. Los van het gekoketteer met Duitse termen als ’pressung’, ’gegenpressung’ of ’viererkette’.”

“Zelfs Kraay jr. toch een jongen van de gestampte pot die het allemaal niet moeilijker maakt dan nodig is en soms houdt van een tikkeltje platvoers, doet eraan mee. Zonder trainersdiploma viel woensdag geen touw vast te knopen aan zijn interview voor AZ-FC Utrecht met FC Utrecht-trainer René Hake of de tactische analyse achteraf met Teun Koopmeiners”, gaat de journalist van De Telegraaf verder. Hij concludeert dat dit misschien leuk is voor trainers of trainers in spe en ESPN’ers die zo blijk kunnen geven van hun kennis, maar dat de voetballiefhebbers hier niet op zitten te wachten.

De Eredivisie-trainers doen volgens Driessen overigens net zo hard mee om het voetbal ‘met een intellectueel dedain te presenteren als een nieuwe exacte wetenschap’. Door ‘misplaatste zelfoverschatting’ wordt wie het niet begrijpt, weggezet als een domoor. “Allerlei tactische verhandelingen en prietpraat van trainers ten spijt: wie kans wil maken tegen Vitesse hoeft alleen Bazoer en Tannane het spelen te verhinderen, wie wil winnen van VVV-Venlo moet Giakoumakis aan banden leggen en Heerenveen ontmantel je door het duo Veerman & Veerman onschadelijk te maken. Zo moeilijk is het allemaal niet.”

De trainer die zijn ploeg laat wegspelen door Vitesse, VVV of Heerenveen, spelt zich in de woorden van Driessen een ‘brevet van onvermogen’ op. Hij zag dit woensdag nog gebeuren, toen VVV door vier doelpunten van Georgios Giakoumakis met 4-1 won van Vitesse. “Gelukkig kreeg de ESPN-voetbalkijker in de rust bij VVV-Vitesse geen tactisch onderricht van Arnold Bruggink, maar een blije Fresia Cousiño Arias. Ver weg van alle voetbaljargon stak de verslaggeefster haar verwondering en bewondering voor VVV-spits Giakoumakis na zijn weergaloze optreden met drie doelpunten niet onder stoelen of banken. Voelbaar en begrijpelijk voor alle ESPN-kijkers.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima dat Valentijn het niet begrijpt. Ik vind dit zelf een stuk interessanter dan een beetje slap lullen over wie je beter of slechter vond.

29 januari 2021 om 08:44

Het is toch inderdaad fantastisch. De man die op 99 van de 100 artikelen commentaar krijgt, gaat even voor alle kijkers van een programma bepalen wat ze wel en niet fijn vinden.

En daarnaast.. je kijkt een wedstrijd, het is rust... vaak een goed moment om even een plasje te doen , een rokertje of een bakkie te zetten.. Wat een verschrikkelijke vent is het toch. Dit is nou het prototype van iemand die alleen geil wordt van zijn eigen spiegelbeeld..

29 januari 2021 om 10:18

Valentijn valt inderdaad door de mand en laat hier zien wat de meeste Vz'ers eigenlijk al wisten.. Valentijn snapt bijzonder weinig van voetbal. Ik vind persoonlijk dat de tactische analyses juist wel meer terug zou mogen komen. Als je een berghuis hoort zeggen dat ze geen antwoord hadden op de 4-4-2 van Heerenveen, laat dan bij de analyse zien hoe ze het hadden kunnen oplossen. Juist het tactische verhaal van analisten zorgt ervoor dat je zelfs de minder attractieve wedstrijden nog steeds vermakelijk vind, omdat je beter begrijpt hoe ze elkaar bestrijden.

Nee Valentijn, als ik naar simplistische en opportunistische analyses wil luisteren dan kijk ik wel naar Veronica Inside. Bij ESPN verwacht en krijg ik gelukkig inhoudelijk sterkere analyses. Dat jij niet verder komt dan dat alles of onzin, slecht of dom is kan de televisiekijker niks aan doen.

29 januari 2021 om 08:41

Inhoudelijk sterke analyses valt dan ook wel weer mee. 90% van wat er gezegd wordt is verschrikkelijk voor de hand liggend. Naar mijn mening heeft zo nu en dan Kenneth Perez een echt sterke analyse maar bij Kwakman en Bruggink heb ik deze nog niet echt gezien. Maar ja meningen verschillen.

29 januari 2021 om 08:47

Kan je nagaan wat het niveau is van Valentijn. Ze doen in ieder geval hun best om een wedstrijd op een bepaalde manier te benaderen. En niet op zijn Valentijn's "hij wilde eigenlijk roze schoenen aan wilde maar dat mocht niet van de trainer. Hij speelt daarom slecht en wil in de volgende transferperiode weg".

29 januari 2021 om 09:10

Ik denk dat Valentijn de analyses niet zo goed begrijpt..

29 januari 2021 om 09:25

Sterkere zeg ik he, dus ten opzichte van Veronica Inside

29 januari 2021 om 09:45

@ jajaja007 het heeft misschien ook te maken voor welke club je bent. Ik ben voor een wat kleinere club en vindt Kwakman juist heel goed. Weet heel veel en van alle clubs. Komt ook goed uit zijn woorden itt sommige anderen. En neemt het juist allemaal niet zo serieus. Maar zoals je zegt meningen verschillen. Valentijn had duidelijk weer geen stof voor zijn column dus gooit er maar wat tegenaan.

29 januari 2021 om 08:45

Voor 'echte' diepgaande analyses moet je bij VI en in het bijzonder Pieter Zwart zijn.

29 januari 2021 om 09:26

Eens, die heeft hele diepgaande inderdaad. Zo zijn er nog wel een aantal bij VI.

29 januari 2021 om 09:28

Dan bedoel je het blaadje VI gok ik?

29 januari 2021 om 09:33

Wat dacht jij dan? 😅

29 januari 2021 om 10:57

Gefeliciteerd FCG95, u wint de hoofdprijs van drie knikkers en een halve banaan!

29 januari 2021 om 21:37

Dat begon met zwart al bij catenaccio of nee hoe heette zijn platform ooit, las daar graag wedstrijdanalyses van.

29 januari 2021 om 09:55

Ik vind de inhoudelijke analyses op ESPN prima, maar ik kan me wel mateloos irriteren aan de Milan van Dongen. Wat een ongelofelijk saai figuur.

29 januari 2021 om 10:08

Ik raak altijd afgeleid door die enorme handen van hem. Als het eenmaal opvalt kun je het niet meer niet zien.

29 januari 2021 om 12:48

Ja hallo, dank voor het verpesten. Nu ga ik er ongetwijfeld volgende keer op letten.

1 februari 2021 om 14:55

Ik erger me altijd dood aan Perez in voetbalpraat. Continu aan het woord moeten zijn en door anderen heen praten als ze een andere mening hebben. Laat een ander ook eens iets zeggen en hou je mond eens een keer denk ik dan. Er zitten er nog 2 die ook graag iets willen zeggen zonder dat Perez er weer overheen moet denderen.

Als de bepaald niet hoogstaande tactische 'analyses' (voor zover je het zo mag noemen) Driessen boven de pet gaan zegt dat vooral wat over hem.

Wat zit die Valentijn Driessen nou weer onzin te schrijven zeg. Die gast word met de dag erger. Hij moet voor zich zelf spreken en niet voor andere. Als ik een laag niveau aan wil horen dan kijk ik wel VI (wat af en toe best lekker weg kijkt). Ik vind het namelijk wel leuk om te horen hoe de analisten en de trainers denken over tactiek en waarom ze bepaalde dingen toepassen.

Wat zegt deze clown weer allemaal. Wat is dit voor riooljournalistiek?!! Hij vind het niet leuk en begrijpt het niet en zet het vervolgens als soort feit dat niemand er op zit te wachten. Ik vind juist leuk om naar die analyses te kijken zowel Fox als Ziggo hebben een aantal gasten die echt wel weten hoe het in elkaar steekt. Dat hij er nou niks van begrijpt..? Je kan wel altijd makkelijk roepen: ''ja die bakt er niks van'' ''jezus wat is die slecht zeg'' zonder onderbouwing of iets maar ik denk dat niemand daar op zit te wachten.

29 januari 2021 om 09:14

En vervolgens zet je je eigen mening als feit neer met je laatste zin. Ik snap Valentijn zijn punt in zekere zin wel, zit ook niet te wachten om in de rust naar dat geneuzel te luisteren. Waarin een aantal analisten gaan vertellen wat we net hebben gezien. Zet er een aantal cheerleaders neer en doe een leuk dansje, is wat mij betreft interessanter dan de huidige opzet.

29 januari 2021 om 09:49

als ik zo de reacties hier dan denk ik dat mensen liever naar de analyses van Espn kijken dan naar de heren op Veronica

29 januari 2021 om 10:05

Want 30 reacties is representatief voor geheel voetbalkijkend Nederland? En ik noem Veronica ook nergens in mijn reactie, je doet precies hetzelfde als Valentijn door je mening als feit te presenteren.

29 januari 2021 om 12:58

@nuggets: In de laatste zin geeft hij expliciet aan dat hij het denkt. In welk parallel universum wordt dit gezien als een feit?

Ik snap Valantijn wel, ik zap ook altijd weg als het rust is omdat ik geen zin heb om een kwartier naar oersaaie analyses te luisteren die vaak ongelofelijk voor de hand liggend zijn. Bij mij is het niet zozeer dat de termen en analyses te lastig zijn om te begrijpen maar ik ben het er helemaal mee eens dat het wel wat “leuker” mag.

29 januari 2021 om 08:41

Maar wat wil je dan? Dat ze het 'latje schieten' van de E pupillen gaan uitzenden?

29 januari 2021 om 08:43

Dat niet maar een tikkeltje humor is altijd welkom, ik heb volgens mij nog nooit van mijn leven ook maar een beetje hoeven lachen om Perez, Kwakman, Bruggink of van Gangelen.

Haha Valentijn. Die heeft liever de analyses van veronica inside, waar ze roepen dat Neymar heeeeel goed is en verder geen benul hebben. Niks mis met de analyses bij espn, met daarbij vaak beelden en pijlen om het duidelijker te maken. Ga gewoon lekker koffie zetten Valentijn in de rust, ben je er van af

Ik snap Valantijn wel, ik zap ook altijd weg als het rust is omdat ik geen zin heb om een kwartier naar oersaaie analyses te luisteren die vaak ongelofelijk voor de hand liggend zijn. Bij mij is het niet zozeer dat de termen en analyses te lastig zijn om te begrijpen maar ik ben het er helemaal mee eens dat het wel wat “leuker” mag.

Ooh, dus bij voetbal is het gewoon de bedoeling de beste spelers van de tegenstander aan banden te leggen? Zo simpel is het dus! Ongelofelijk dat al die domme trainers wereldwijd Messi en Ronaldo zo hun gang hebben laten gaan al die jaren. Het was gewoon een kwestie van die 2 uitschakelen en je was er! Bedankt Valentijn!

Nee Valentijn wat je eigenlijk wil zeggen is:" Ik snap niets van die analyses op Espn, ik voel me daardoor een beetje dom en het wordt mij pijnlijk duidelijk dat ik gewoon niets van voetbal begrijp". Ik snap dat dat confronterend moet zijn voor je, maar troost je als Chef voetbal bij de Telegraaf hoef je ook niets van voetbal te weten, je belangrijkste taak is om aan de stoelpoten van Ten Hag te zagen, zolang je dat doet mag jij blijven.

Hopelijk hoef ik dan zijn zure reacties ook niet meer te zien bij Voetbalpraat waar hij af en toe aanschuift om zijn "fantastische" mening te geven. Deze man breekt echt telkens z'n eigen records wat betreft laag niveau. Ik kijk hoe dan ook bijna nooit de analyse tijdens de rust want er wordt nergens wat gezegd. Daar is namelijk geen tijd voor omdat er tien minuten reclame op de buis te zien is. En verder vind ik het commentaar bij ESPN bijna altijd prima. Je kan er wel of niet mee eens zijn, maar het is meestal gewoon respectvol. Voor mij is dat het belangrijkste. Arnold Bruggink kijk ik dan ook met meer plezier dan die zure en kinderachtige reacties van Driessen zelf bij bijvoorbeeld VI. Echt, laat onze Valentijn eens kappen met z'n onzin. Dat zou voor iedereen beter zijn.

Oei Driessen die zegt dat Advicaat er niks van kan , een brevet van onvermogen. Dat moet vast een slip of the tongue zijn.

Wtf? Hier heb ik dus nog nóóit eerder iemand over horen klagen. Daarnaast is het imo ook echt onzin, het mag juist allemaal wel wat dieper wat mij betreft.

29 januari 2021 om 09:24

Waar komt die "imo" hype vandaan? Ik lees overal mensen hun eigen standpunt kracht bijzetten met 'imo'. Geen idee waar het op slaat, en geen idee welke functie het vervult. Het komt vooral over alsof je zelf nogal twijfelt over je standpunt. imo.

29 januari 2021 om 09:38

Haha, snap ik ook niet. Typ dan op z'n minst gewoon 'in mijn ogen'. Imo ziet er zo infantiel uit

29 januari 2021 om 09:45

Imo is een afkorting voor in my opinion

29 januari 2021 om 12:55

Oh, dus gewoon nmm? Zeg dat dan Yoram. ;-)

Fresia vind ik idd ook heerlijk om naar te kijken. Teksten lezen van Driessen daarentegen iets minder. Kon hij even niks anders bedenken? Waren zn onderwerpen op?

Hier heeft Driessen helemaal gelijk. Je voetbalt enkel zo goed als de tegenstander het toelaat. Overdreven gedoe met 3 man op de bank met blocknotes en laptops en printjes met spel situatie's zijn helemaal niks waard als de tegenstander je voorbij vliegt. En trainers die pretenderen voetbal professor te zijn en alwetend zijn tot dat ze 3 keer verliezen en er uit geschopt worden...doe effe normaal, slap lullen over voetbal is wat mij betreft prima in plaats van dat overdreven interessant gedoe

Klopt wel als de analisten praten zap ik weg en net voor de wedstrijd start ik. Dat negatieve gelul kan ik niet meer aanhoren. Hetzelfde trouwens bij vi
Bevalt me een stuk beter zo!

Nou, hij heeft wel een beetje een punt, maar het meest storende vind ik dat ze maar weinig kritisch zijn op spelers. Wat mij betreft mogen de vragen na een wedstrijd echt wel minder lief als de situatie op het veld even ervoor erom vraagt. Het lijkt juist wel of ze allemaal vriendjes willen blijven met de spelers. Pascal Kamperman en Fresia vind ik daarin de 'ergste'. Prima natuurlijk als je lovend bent als een speler top is, maar durf ook eerlijk te zijn naar spelers toe als ze dat niet waren en benoem het als ze onzin uitkramen.

29 januari 2021 om 09:20

Je vangt nu eenmaal meer vliegen met stroop dan met azijn. Dat ze die spelers niet met fluwelen handschoenen hoeven aan te pakken ben ik het opzich wel mee eens, maar als je constant vragen gaat stellen aan spelers waar ze liever niet op in gaan, dan gaan de spelers op een bepaald helemaal in mediatrainingmodus en krijg je er niks meer uit wat enigszins interessant kan zijn.

De gewone voetbalfan kijkt wekelijks de samenvattingen op Nos. Ik vind het juist goed als ze bij Espn de diepgang in willen en niet standaard riedeltjes op TV komen.

Ik kijk die andere partijen niet maar ik geniet van de analyses van Vink. Super scherp en goed. Eindelijk wat diepgang en scherpe analyses. De rest zit open deuren in te trappen of brabbelen jargon wat kant nog wal raakt (Kraay).

29 januari 2021 om 09:14

Ik vind die Vink anders ook maar een hoop onzin uitkramen hoor. Ik dacht dat het voor de wedstrijd tegen Fortuna erover had dat hij Haller nog wel wat vond tegenvallen en toch wel al rond de 4-5 doelpunten van hem verwacht had. Sinds dat moment kan ik hem ook totaal niet meer serieus nemen.

We hebben natuurlijk altijd wel geweten dat Valentijn zélf geen verstand van voetbal heeft. Dus dat hij het niet begrijpt, dat snappen we dan wel weer. Ik vind het fijn als er wat dieper inhoudelijk op tactiek e.d. ingegaan wordt, ipv een beetje over de scheidsrechter praten of over de rechtsback die er geen reet van kan.

Wat is dit nou weer? Hier heb ik werkelijk nog nooit iemand over horen klagen. Ik vind het juist erg goed bij FOX. Inhoudelijk, maar niet té formeel

Beetje gelijk heeft hij wel maar zelf praat hij evenveel onzin over voetbal en andere zaken. Daarom nemen we valentijntje niet serieus.

Meestal zap ik weg omdat er van die 15 minuten rust er 3 minuten analyses zijn en verder mag je weer 12 minuten naar van die grafreclames kijken(en dan is het bij de CL nog erger) maar als Valentijn beweerd dat 99% van de kijkers er zo over denkt dan mag ik toch hopen dat hij op z'n minst een fatsoenlijk onderzoek ernaar heeft gedaan om deze uitspraken te kunnen bevestigen..

Gelukkig hebben ze dan recent een jongen als Marciano Vink aangesteld. Die geeft de term ‘simplistisch’ een hele nieuwe dimensie. ‘Waarom is Ajax minder, Marciano?’ ‘Er lukt allemaal wat minder’. Daar kan Valentijn vast van genieten! Ik snap overigens altijd prima wat ze bedoelen bij ESPN, al kan Bruggink wel vaak wat dralen. Ze onderbouwen het altijd goed met beelden, dus ik vind het prima.

Gatverdamme, alleen als ik de kop al lees: Valentijn Driessen.. daar houd het voor mij al op. Wat een verschrikkelijke jankbal is dit. Zo, dat is eruit. On: Denk dat mensen juist op een goede analyse zitten te wachten tijdens de wedstrijd van hun cluppie. Dat slappe geouwehoer zien we genoeg op tv.

29 januari 2021 om 09:52

Blijkbaar houdt het dan niet op, want je neemt toch nog de tijd om een reactie te plaatsen.
Ik denk dat er veel niveauverschil in supporters zit. De ene stelt het op prijs en van de andere mag het wel wat informeler en simpeler. Over het algemeen heb ik mij er nog nooit aan gestoord, maar eerlijk gezegd kijk ik ook bijna geen analyses. Als er iets interessants wordt gemeld dan lees ik het hier wel.

Ik stel de analyses van ESPN juist erg op prijs.wat ik van al die analisten niet verneem is dat de corners en vrije trappen van Ajax weinig effectief zijn. Geregeld mondt dit uit in een tegenaanval. Dit lijkt mij tourwinnaar.

Ik kom niet bepaald uit een voetbalfamilie, maar ik heb geen analyze/commentaar gehoord waar ik niks van begreep. Dit toont meer het gebrek aan kennis van Valentijn aan.

Het zijn juist de voetbalfans die inhoud willen. Carnaval, amstel, tialf-volk krijgt tijdens eindtoernooien al zijn pleziertje. ESPN moet vooral doorgaan met inhoud bieden. Graag nog een ESPN-university show, waarin kopstukken uit het voetbal hun visie uitleggen. Kwartiertje per keer is genoeg, iedere week een ander.

Over welke Hogeschool voetbaldiscussies heeft Valentijn het? 95 procent van de analyses op Espn is een cursus open deuren intrappen. Voetbalinhoudelijk kun je ook niks verwachten van Milan van Dongen, die lange narcistische hockeyer, Hans Kraay, Ronald de Boer en al die andere mannetjes. Alleen Kenneth Perez en Kees Kwakman hoor je echt over voetbal praten.

Hij heeft wel een punt voor het overgrote gedeelte van Nederland. Ik zelf hou er wel van de "voetbal hogeschool termen". Maar bijvoorbeeld ik kijk heel vaak de voetbal met mijn vader en opa. Zij interesseren het niks en gaan daardoor bier halen, wat geen slechte bijkomstigheid voor mij heeft. Lees daardoor ook graag de stukken van Pieter Zwart van VI.

Zoals Kieft zou zeggen wordt ik wel erg moe van de media die vooral alleen maar georiënteerd is op Ajax. Bij Espn durven ze de trainer of spelers geen kritische vragen te stellen. Want stel je eens voor. Daar erger meer aan dan hoge school termen van Espn of commentators.

Toen het nog FOX was heb ik hem er niet over gehoord, het lijkt me sterk dat ze inhoudelijk ineens heel erg anders zijn geworden sinds ze Espn zijn geworden.
En ja ik loop ook weg, ga een plasje doen of wat drinken pakken, ik hoef geen 5 minuten reclame 5 minuten analyse en weer 5 minuten reclame te zien, dat ligt meer aan de reclame dan de analyses die te ingewikkeld zijn.
Maar Valentijn moet weer wat te zeuren hebben natuurlijk.

Ik wil Dirk Kuijt even bedanken. Mede door onze vriend Dirk kijk ik nooit meer interviews van spelers en trainers in voor/na beschouwingen. Alstublieft zeg geen supporters Dirk. Je hebt net 0-5 verloren, alstublieft niet zeggen... ja hoor! Dirk: 'Ik wil onze supporters bedanken bla bla... haha Vijf minuten voor tijd doe ik de tv aan om klein beetje in stemming te komen (zie alleen maar reclame, maargoed) En zodra wedstrijd is afgelopen doe ik meteen de tv uit. Of ze winnen of niet de antwoorden weet je al in voorhand om dan nog in dat cliché gezever te luisteren vind ik vermoeiend en niet interessant. Dan heb je ook nog de verslaggever(ster) die met vragen stelt zoals: hoe voel je nu?...arggg @$#* Nee, nogmaals bedankt Dirk je heb mijn tijd bespaart.

Voor die debielen is er gelukkig nog Veronica met derksen en zijn sidekicks

Ik zie veel reacties die zeggen dat Driessen er weer naast zit. Dat vele van jullie het niet te hoog gegrepen vinden. Dat kan natuurlijk. Dat wil niet zeggen dat Driessen er naar zit.

Als je naar Voetbalzone komt en een account aanmaakt en vervolgens je ook nog mengt in de discussies, dat geeft aan dat je een ver boven gemiddelde interesse hebt in het spelletje.

Maar 98% van de mensen die voetbal kijken zijn waarschijnlijk minder fanatiek met het spelletje. Misschien moet je de uitspraak van Driessen bekijken van de kant van deze groep mensen.

Persoonlijk ga ik zappen als de talking heads in beeld komen.

"wie wil winnen van VVV-Venlo moet Giakoumakis aan banden leggen". Ik dacht dat je zelf moest scoren voor winst? Denk dat Valentijn nog steeds niet begrijpt hoe voetbal werkt.

Voor de wedstrijd, in de rust en de eerste 5 minuten na de wedstrijd is het logisch dat er op een wat lager niveau wordt gepraat zodat ook de neutrale of beginnende kijker er wat van snapt. De echte voetbal liefhebber die langer blijft hangen voor de buis wilt graag juist wat meer diepte en analyse.

Misschien zou Valentijn Driessen zichzelf eens een spiegel voor kunnen houden, in plaats van klagen over anderen. Die stukjes in De Telegraaf of dat gezeik van hem bij VI, daar zou eens wat aan gedaan moeten worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren