Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valencia wint streekderby door prachtige kopballen en jaagt op Atlético

Laatste update:

Valencia heeft de streekderby tegen Levante winnend afgesloten. Het team van Nuno Santo won maandag met 3-0 en staat daardoor nog maar één punt achter nummer drie Atlético Madrid. Die plek geeft aan het einde van het seizoen recht op deelname aan de groepsfase van de Champions League.

/

Valencia kon een overwinning goed gebruiken, want de voorgaande twee competitiewedstrijden leverden slechts twee punten op. In het eigen Mestalla kwam de thuisploeg na een kwartier op voorsprong: Paco Alcácer kopte prachtig raak na een afgemeten voorzet van Dani Parejo. Een eerder doelpunt van Alcácer was vanwege buitenspel ten onrechte afgekeurd. Sofiane Feghouli bepaalde de ruststand op 2-0: hij kwam voor zijn man en knikte de bal na een voorzet van Lucas Orbán in de hoek.

De voorsprong was volledig verdiend, maar de eerste mogelijkheid na rust was voor Levante: Ivan López trof de lat. Valencia gaf nadien echter weinig meer weg en maakte zelf weinig aanstalten meer om te scoren. Toch liep men in de blessuretijd uit naar een 3-0 voorsprong en overwinning: Álvaro Negredo schoot prachtig raak. Valencia is al tien wedstrijden ongeslagen en mag zich nu richten op de uitwedstrijd van komende zaterdag tegen Barcelona.

Denk jij dat Valencia in de top drie eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het word spannend in de top van La Liga.

Hopen dat Valencia voorbij Atletico gaat, zodat Atletico de wedstrijd tegen Barca niet zomaar weggeeft...

13 april 2015 om 23:20

ja haha ik dacht er ook zo aan, dat ze misschien de match tege barcelona moete winnen voor een plek in de top 3 te hebben en als ze niet winne 4des worden
dan gaan ze sws veel moeite doen

Die van Negredo was het mooiste, wat een luxe heeft Valencia met hem en Paco Alcacer als opties in de spits.

13 april 2015 om 22:34

Gaat negredo eigen nog terug naar city of heeft valencia de optie om hem te kopen. Vond hem bij city zeker in het begin wel aardig spelen.

13 april 2015 om 22:42

Valencia is zelfs verplicht om hem te kopen mits men in de top 4 eindigt

13 april 2015 om 22:46

Hij is volgens mij transfervrij aan het einde van dit seizoen. Denk dat Valencia hem wel definitief vast wil leggen.

13 april 2015 om 23:20

Contract tot 2017 bij City, kost 25 miljoen.

14 april 2015 om 00:18

Dus zodra Valencia in de top 4 eindigt is het verplicht Negredo voor 25 miljoen over te nemen? Best een hoog bedrag..

14 april 2015 om 18:55

Dan staat er foutieve info op Transfermarkt.co.uk

Dit is echt spannend aan het worden en Barcelona heeft een zeer zware week. Valencia gaat nog naar Camp Nou en Bernabeu, terwijl Real nog op bezoek gaat bij Sevilla en Barcelona op bezoek gaat bij Atletico.

Wow wat een spanning!

Hopelijk wint Barca zaterdag van Valencia en wint atletico haar wedstrijd, ik denk namelijk dan mocht Barca kampioen kunnen worden tegen atletico dat Atletico liever heeft dat Barca kampioen word Dan Real. Dus dat zou betekenen een salonremise als dat genoeg is of gewoon winst voor Barca.

Een heerlijke overwinning in de 'derbi de Valencia'. De goals waren natuurlijk erg mooi, uitstekend uitgespeelde aanvallen. We hadden er zelfs nog meer kunnen maken, helaas werd de eerste onterecht afgekeurd voor buitenspel.

Nu zorgen dat we Sevilla achter ons laten en vol voor die derde plaats gaan. Komende zaterdag wordt natuurlijk een hele lastige opgave tegen Barcelona, maar we zijn zeker niet kansloos.

Hala Valencia!!!

Valencia is denk ik sterker dan Atletico Madrid op dit moment, het is dat Griezmann in een geweldige vorm verkeert, maar wanneer hij wegvalt moet ik het nog bezien, ik zie Valencia de 3e plek pakken.

Als ik mij niet vergis is dit toch zelfs een stadsderby ipv streekderby? Heb dat stadion van Levante nog bezocht, ligt aan de rand van Valencia aan een groot shoppingcenter. Wel goed dat het nog spannend blijft voor die derde plaats

13 april 2015 om 23:21

Klopt, stadions liggen nog geen 5km uit elkaar. Vorige week was het eens streekderby toen Valencia tegen Villarreal speelde.

14 april 2015 om 09:45

Ok bedankt, ik vond het al bizar. En inderdaad want ik heb indertijd eerst Mestalla bezocht en daarna naar de buurt van het stadion van Levante geweest en als ik mij dat goed herinner heb ik dat zelfs e voet gedaan. Veel succes met de eindrace voor de derde plaats.

Atleti gaat niet zomaar punten laten liggen, het zijn de supporters die elkaar niet mogen Atleti wil gewoon alles winnen. Verder als men(Spaanse vb) erachter komt kan dat vgm gevolgen hebben? Maar dat weet ik ook niet zeker.

13 april 2015 om 23:41

Ik heb een zwak voor atletico en Valencia maar denk dat atletico iets meer vechtersmebtaliteit bezit maar die gaan nu vol voor real hier ligt dus een kans voor Valencia

Tsjaa als Texeira ons niet had bedrogen in de vorige wedstrijd stonden we gewoon nu 3e.

Mooie club Valencia ik hoop dat ze in de top 3 eindigen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren