Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valencia haalt keeper van Juventus en bepaalt afkoopsom op tachtig miljoen

Laatste update:

Valencia heeft de komst van Neoberto Murara Neto aangekondigd. De Braziliaanse keeper komt over van Juventus en tekent een vierjarig contract bij de club uit LaLiga. De Spanjaarden hebben de afkoopsom van hun nieuwe sluitpost bepaald op liefst tachtig miljoen euro.

De 27-jarige Neto was de afgelopen twee seizoenen tweede doelman in Turijn achter eerste keus Gianluigi Buffon. Sinds hij in 2015 de overstap maakte van Fiorentina naar Juventus, kwam hij niet vaker dan elf keer in actie in de Serie A. Echter, de afgelopen twee seizoenen was hij wel eerste keus in de Coppa Italia, het Italiaanse bekertoernooi dat beide keren werd gewonnen.

Neto brak door bij het Braziliaanse CA Paranaense en werd in 2011 gecontracteerd door Fiorentina. Het contract van de Braziliaan bij de Oude Dame liep nog twee jaar door. Valencia betaalt naar verluidt zeven miljoen euro aan Juventus.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Neto was bij Fiorentina altijd een uitstekende keeper. Toen Juventus besloot Neto te halen was ik echt content! Maar ja, Buffon speel je niet zomaar uit de basis. Hoe langer Neto op de bank zat, hoe minder rooskleurig het er uit zag voor de beste man. Erg jammer, maar je hebt gelijk met dit vertrek.
Het ga je goed Neto!

Forza Juve!

7 juli 2017 om 20:25

Neto is nog steeds een goede sluitpost, kan zo bij iedere subtopper aan de slag! Hopelijk kan hij een vaste klant bij Valencia worden, erg betrouwbare doelman zowel bij Fiore als bij ons in de Coppa.

7 juli 2017 om 22:25

Vond hem niet echt betrouwbaar anders. In de geringe wedstrijden dat hij speelde, toch de nodige blunders gemaakt. Ben blij dat hij vertrokken is.

8 juli 2017 om 01:02

Ik hoopte vurig op een vertrek van Neto, zodat Donnaruma kom komen. Maar dat zie ik niet zo snel gebeuren.

Begrijpelijk maar erg jammer

7 juli 2017 om 20:20

Veel te hoge 'afkoosom'. Als gaat neto geweldig keepen. Nooit kan je dat bedrag voor hem geven.

7 juli 2017 om 20:28

Je snapt dat dat puur indekken is? Door zo'n hoge afkoopsom hoeft Valencia bij lagere boden niet mee te werken. En mocht er nou een team zijn dat koste wat kost Neto wil vastleggen, dan krijgt Valencia 80 miljoen en mogen ze ook helemaal niet klagen. De markt gaat allang niet meer over wat iemand waard is, maar puur om wat de gek ervoor geeft. Logisch dat je dan hoog in de boom gaat zitten. Zouden we in Nederland ook eens moeten doen. Davinson Sanchez gewoon zo'n clausule geven. Ben je een stuk zekerder van je spelers. Wil niet zeggen dat hij ook echt pas bij 80 mag vertrekken, maar dan kan de club bij een lager bod in ieder geval de onderhandelingen beëindigen als ze de speler niet kwijt willen.

Bij valencia speelt diego alves. Dus wss gaat neto nog steeds 2e keus blijven... Niet zo een verstandige keuze als je het aan mij vraagt

7 juli 2017 om 20:27

Diego Alves gaat waarschijnlijk naar Roma, maar deze deal kon pas doorgaan als Neto naar Valencia vertrok. Zal dus niet lang meer duren voordat we daar een aankondiging van zien.

8 juli 2017 om 00:29

Zou de domste actie ooit zijn van de club als ze Diego Alves verkopen.
Is al jaren een betrouwbare doelman met een hoop penaltyrecords en misschien wel de beste van La Liga.

7 juli 2017 om 20:31

Alves ging toch verkocht worden had ik gelezen? En Ryan is al weg. Dan kan hij de strijd met Domenech aangaan.

Dit toont overigens weer eens aan dat Bartomeu overschot van gelijk heeft. Het Spaanse voetbal is volkomen machteloos, buitenlandse clubs kunnen de clausule op tafel komen leggen en dan is hij weg. lol...

Matige keeper, totaal niet van het niveau dat Juve nastreven moet, blij dat we van hem verlost zijn. Storari was pas een goede tweede keeper.

7 juli 2017 om 21:04

Ach voor een reservekeeper kon ik er mee leven. Toen hij transfervrij overkwam van Fiorentina had ik wat hogere verwachtingen aangezien hij daar prima presteerde.

In vergelijk met Storari is hij nergens, maar goed, dan leg je de lat natuurlijk erg hoog. Storari een van de gangmakers uiteraard.

Verder staat mij Manninger ook nog wel bij als een solide keeper, maar dat komt misschien ook omdat hij aardig wat matches gespeeld heeft door blessureleed bij Gigi natuurlijk.

Edit: vind het trouwens nog best een mooi bedrag voor Neto, 7 miljoen.

Vaarwel Neto. Ik ben blij dat hij weg is. Ik vraag me wel af wie Juve nu gaat halen want zie Audero nu niet direct alle wedstrijden in beker en een paar Serie A wedstrijden keepen. Toch die Keeper van Arsenal? Szczä™sny?

Die betekend dus dat Szczesny naar Juve gaat?

Goede sluitpost voor Valencia!
Ben bang dat hij in Spanje ook 2de keeper gaat worden achter Alves, hij is al jaren de absolute nummer 1 bij Valencia en dat veranderd niet zo gauw denk ik.
Jammer dat z'n goede keeper weinig aan de bak komt, was ook wel wat geweest voor Torino.

Prima keeper en zeker geschikt voor Valencia. Bij Fiorentina altijd een zekerheden op de goal, maar helaas kreeg Neto bij Juve niet de voorkeur. Een flinke afkoopsom, maar misschien is hij dat over 1 of 2 seizoenen wel waard.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren