Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Zaakwaarnemer Haller ontkent: ‘Zoeken een club die Europees speelt’

Laatste update:

Voor FC Utrecht zal het een hele opgave worden om Sébastien Haller deze maand voor de club te behouden. De aanvaller werd al in verband gebracht met Norwich City en Sunderland en in de tabloids wordt Haller dinsdagochtend ook in verband gebracht met Southampton. Ronald Koeman zou in de Fransman een mogelijke opvolger voor Sadio Mané zien, claimt de Daily Star.

/

Mané is weliswaar geen echte spits zoals Haller, maar toch wordt beweerd dat Koeman de aanvaller van Utrecht graag zou willen hebben. Haller speelt nu een jaar in de Domstad en was in 33 competitiewedstrijden in de Eredivisie al goed voor 22 doelpunten. Utrecht is bereid om hem te verkopen, maar wel pas als er minstens tien miljoen euro op tafel komt.

Overigens wil Koeman Mané zeker niet kwijt, maar Manchester United, Chelsea en Bayern München zouden achter de Senegalees aanzitten. Een transfer valt daarom niet uit te sluiten. Mané kreeg het afgelopen weekend nog aan de stok met Koeman, toen hij te laat kwam voor een teambespreking. De aanvaller moest daarom op de bank plaatsnemen tegen Norwich.

Update 6 januari 19.45 uur - ‘Twee Premier League-clubs sluiten aan in rij voor Haller’
De clubs staan in de rij voor Sébastien Haller. De aanvaller werd al gelinkt aan Norwich City, Sunderland, Southampton, Real Sociedad, CSKA Moskou en Galatasaray en nu hebben ook Aston Villa en Bournemouth volgens de Daily Mirror belangstelling voor de 21-jarige Fransman. Haller heeft bij FC Utrecht nog een contract tot de zomer van 2019.

Update 14 januari 23.18 uur -‘Haller arriveert op korte termijn bij Engelse degradatiekandidaat’
Het ziet ernaar uit date Sébastien Haller op korte termijn de deur bij FC Utrecht achter zich dichttrekt. De Franse spits staat volgens de Daily Mirror op het punt een overgang naar Norwich City af te ronden. Mogelijk zet hij daar vrijdag al zijn handtekening onder een meerjarig contract. Ook Ben Godfrey, een zeventienjarige verdediger van York City, verbindt zijn toekomst volgens de boulevardkrant binnenkort aan the Canaries.

Update 15 januari 12.05 uur - Zaakwaarnemer Haller ontkent: ‘Zoeken een club die Europees speelt’
Volgens Engelse media staat FC Utrecht-spits Sébastien Haller op het punt om een transfer naar Norwich City af te ronden, maar dat is volgens zaakwaarnemer Loïc Gustan toch wat voorbarig. “We hebben inderdaad het trainingscomplex van Norwich City bezocht, maar Sébastien gaat vermoedelijk niet naar Norwich. We zoeken naar een club die Europees voetbal speelt. Als we een aanbieding krijgen van een club die Europees speelt, is een transfer in januari mogelijk”, laat Gustan optekenen in de Franse media.

Sébastien Haller is goed genoeg voor Southampton

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

is dit niet een te overschatte speler verwacht niet dat hij het daar kan gaan maken. het beste voor hem zou een tussen stap zijn bij de top 3 en daarna pas de stap gaan maken naar engeland etc.

5 januari 2016 om 11:17

Ontzettend overschatte spits. Al sluit ik niet uit dat hij met zijn fysiek in Engeland nog wel terecht kan. In Spanje of Duitsland zou hij genadeloos door het ijs zakken.

5 januari 2016 om 11:43

Jij bent wel altijd anti utrecht!!!

Haller is 10 klasses beter als de meesten spitsen in de eredivisie.
Het enige wat die mist is snelheid op de korte afstand.

Verder misschien wel de sterkste spits uit de eredivise. Die janssen is een totaal andere spits maar ook een goede die een spits is voir de bundesliga...

Maar altijd dat gezeur of utrecht! Kom op man

5 januari 2016 om 11:50

Daarom hoop ik dat Haller deze winter blijft, om nog even op de laatste speeldag thuis tegen AZ te laten zien hoe onderschat hij is.

5 januari 2016 om 14:06

niemand weet wat Haller elders kan, Pelle faalde in Italie en daarna bij AZ. Ging terug naar Nederland en excelleerde bij Feyenoord en blijft overeind in Engeland in de zwaarste competitie

Haller presteerde amper in Frankrijk maar was toen 18, excelleert op zijn nu op zijn 20e in de Eredivisie en groeit nog en excelleert bij jong Frankrijk, tja elders is het weer afwachten mede afhankelijk van watvoor team, speelwijze, vorm etc

5 januari 2016 om 14:07

daar is mr anti utrecht weer
maar vertel wat is er nu zo overschat aan haller dan daar ben ik erg benieuwd naar want al zijn statistieken en goals zeggen toch echt wat anders en niet alleen bij utrecht maar ook bij jong frankrijk.

5 januari 2016 om 14:28

Robben mislukte bij Real Madrid, wat zegt dat?

v Gaal haalde geen WK met 1e x Oranje, 2e x met Oranje ver gekomen

met AZ middenmoot gespeeld en seizoen later kampioen

met Manchester honderden miljoenen geinvesteerd in spelers die hij wilde en al 2 jaar niet presteren, is hij dan goed of slecht?

Falcao top in Spanje, Torres ook, in Engeland niet, wat zegt dat?

je weet nooit of een bepaalde speler het ergens anders aan kan of goed kan doen, dat hangt van zoveel factoren af

Drenthe speelde moeiteloos met Real Madrid mee, maar daarna nergens meer wat laten zien

kan dus alle kanten op

Rijkaard degradeerde met Sparta en won ff later alles met Barcelona en presteerde goed met Oranje

5 januari 2016 om 14:54

Torres slecht in Engeland? Behalve bij Chelsea waar hij totaal mislukte speelde hij gewoon goed voor Liverpool hoor.

5 januari 2016 om 17:51

ok goed bij liverpool en slecht bij Chelsea, prachtig voorbeeld dus hoe dingen niet te voorspellen zijn want is dezelfde competitie en beide een top 5 ploeg, waarom lukt het wel in Liverpool en niet in Londen, dat bedoel ik dus, we kunnen hier van alles roepen maar niemand weet of een spelers toe is aan volgende stap en wat dan een goede stap is

achteraf is altijd gemakkelijk praten

14 januari 2016 om 23:33

Sorry, maar je argumenteert 'factfree'. En dat is volledig volgens de trend, maar niettemin zwak argumenteren. Vooral ook omdat je voorbeelden als Suarez en Van Nistelrooy vergeet. En Bergkamp, en Van Persie, meer recentelijk Pelle, Wijnaldum etc etc.

Het is een zwaktebod om te zeggen dat je het nooit weet, omdat dat altijd waar is. Haller kan zich blesseren, de trainer die hem kocht kan ontslagen worden, zijn vriendin kan er vandoor gaan, Norwich kan door andere omstandigheden in elkaar zakken. En weer: etc etc.

Feit is: die jongen scoort nu heel gemakkelijk zonder ogenschijnlijk alles te geven en in een niet meer dan mediocre team. Hij heeft ook nog een geschiedenis waarin hij als groot talent werd gezien en voelde zich niet te groot voor de Eredivisie of Utrecht. Hij is groot en sterk, scoort dus makkelijk, is niet vaak geblesseerd en nog jong. Ik zou zeggen: een bijzonder slimme transfer gezien het bedrag dat hij moet opbrengen.

Kortom: ik durf, op basis van daadwerkelijke gegevens, te voorspellen dat dit wel eens een goede transfer zou zijn voor Norwich. Voor de Eredivisie is het jammer, voor Utrecht qua opbrengst een mooie winst, maar sportief een flink verlies.

PS: vergeten te zeggen: Feyenoord had vermoedelijk beter hem kunnen halen dan Kramer. Maar dat is nou écht achteraf gelul (al zei ik het toen al).

14 januari 2016 om 23:35

Ik vind Haller ook een overschatte spits. Niet dat die het slecht doet, van zijn moyenne zijn er ook een aantal door penalty's. Op deze manier is zelfs een Cristian Santos nog 4-5 miljoen waard.

15 januari 2016 om 00:09

Robben is helemaal niet mislukt bij Real Madrid.. Hij was toen nog van glas maar zeker van waarde hoor

15 januari 2016 om 01:24

lol robben mislukte bij real?

15 januari 2016 om 21:38

feyenoord kon hem helemaal niet halen aangezien fcutrecht een optie op koop had voor 8 ton en feyenoord geen tien miljoen voor een speler betaald.

5 januari 2016 om 11:50

Klopt maar vergeet niet hij is pas 21! Verder welke topclub in nederland betaald 8 tot 12 miljoen voor een spits. Utrecht ontvangt van engelse clubs veel meer. En bovendien of je er nou bij utrecht er 20 inschiet of bij ajax 30 het blijft de eredivisie...

Als haller slim is blijft hij tot het einde van het seizoen. Maakt daarna een mooie transfer. En misschien ooit wel het nationale team van frankrijk!

5 januari 2016 om 14:08

En als southampton slim is kopen ze hem nu om hem minimaal een half jaar te laten wennen aan de PL. Als ze echt wat in hem zien.
Persoonlijk vind ik zijn sterke punten niet goed genoeg voor in de PL. Dus fysiek sterk, maar niet sterk genoeg.

Maargoed, wie ben ik. Ik dacht dat Pelle ook zou mislukken.

5 januari 2016 om 12:23

Azalkmaar2 moet je niet serieus nemen, althans dat doe ik al maanden niet, ik kan er nu wel om lachen. Zijn reacties zijn meestal op Fcu berichten en zijn inhoudelijk niks waard.

Ot: Haller is gewoon een goede spits waarvan je merendeels zijn kwaliteiten niet altijd opmerkt, maar later in de statestieken terug vind. Hij draait gewoon met de top3 spitsen van NL mee en is het waardig om later een overstap de doen richting een goede prof club.

5 januari 2016 om 13:22

het is voor Utrecht geen opgave om hem te behouden want dat is het doel v Utrecht niet, die willen gewoon een zak met geld en diegene die het bedrag biedt wat Utrecht wil ca 10 miljoen of uiteindelijk iets minder die heeft hem, Boymans is weer fit en men kan dan ook nog 1 of 2 spelers halen en rest van het geld is de club in 1 klap weer gezond mee, winwin situatie

top 3 kan Haller niet betalen, en het is geen Ajax spits, Feyenoord heeft al spitsen, en PSV ook

hij presteert zeer goed ook bij jong Frankrijk , hij is sterk, atletisch, balvast en groeit nog, dus kan prima mee in Engelse middenmoot of lager of elders.

5 januari 2016 om 16:14

Kom op Koeman, niet verwacht van jou. Pelle of Haller? Shane Long of Haller? Mane of Haller? Zo kan ik nog ff doorgaan. Kijk naar clasie, is niet een te zien... Verstopt tussen die beesten. Scheve vergelijking, maar Koeman moet afgetrainde spelers hebben. Die op z'n minst een schouder duw kunnen geven zonder zelf te vallen.
Als Mane verkocht wordt voor 40miljoen, dan zou ik in Engeland zelf rondkijken. Word anders slechte verlengstuk voor z'n carrière(Haller en Vilhena zelfde verhaal)

Wat is het toch altijd met nederlandse trainers die altijd spelers uit eigen land willen

5 januari 2016 om 11:06

Bij Koeman werkt het wel goed, want Tadic en Pelle zijn wel redelijk een toegevoegde waarde, Clasie begint langzaam ook te draaien en Martina is een goede speler voor een trainer die graag een brede selectie wilt.

5 januari 2016 om 11:07

Dat is toch niet alleen bij Nederlandse trainers het geval. Zeker in de beginperiode van een trainer bij een buitenlandse club nadat hij eerst alleen in zijn eigen land gewerkt heeft, zal hij eerst in zijn oorspronkelijke competitie kijken. Simpelweg omdat hij het niveau kent van de clubs en spelers en denkt een goede inschatting te kunnen maken of een speler een aanwinst is. Bijvoorbeeld Benitez deed het bij Liverpool met Spaanse spelers en Wenger bij Arsenal, zeker in zijn eerste jaren, heel veel Franse spelers. Zo zijn er vast nog wel meer trainers te vinden, maar dit waren er twee die ook zo gauw kon bedenken.

5 januari 2016 om 12:13

Pardew met Newcastle United, met Franse spelers.

5 januari 2016 om 15:59

volgens mij spelen er bij Southampton meer spelers van andere nationaliteiten

5 januari 2016 om 13:43

Haller is een Fransman en geen Nederlander

Niet doen, gewoon nog even blijven tot de zomer en dan kijken wat er ligt. Heeft hij nog enkele maanden om interesse te wekken zodat hij naar meer clubs kan.

5 januari 2016 om 13:44

Utrecht is happy met 1 club die de prijs betaalt, waarom moeten er meer kandidaten zijn,? als er maar 1 is die betaalt

5 januari 2016 om 14:13

nou een club
cska
gala
norwitch
sunderland
wolfsburg
southhampton
zomaar een paar clubs die interesse hebben let wel interesse hebben dat betekend dus niet dat ze ook daadwerkelijk gaan bieden maar als er zoveel grote clubs belangstelling hebben komt die transfer van tien miljoen of meer wel goed.

5 januari 2016 om 14:32

er moet 1 club zijn die wil betalen en die Haller ook wil om voor te spelen, dus het zegt allemaal niet veel

als er van die clubs maar 2 clubs zijn die een bod doen dan moet Haller ook nog willen en eruit komen en moeten die clubs ook nog het bedrag willen betalen wat utrecht vraagt, en het kan ook zomaar zijn dat er geen hogere bieding komt dan bv 8 miljoen, nou geloof me, dan verkopen ze hem ook

Toornstra werd ook door Utrecht geroepen dat ie voor minimaal 6-7 miljoen pas verkocht zou worden zeker omdat het seizoen al begon, nou Feyenoord betaalde ca. de helft van dat bedrag

gewoon afwachten wij hebben er geen enkele invloed op of kennis van

9 januari 2016 om 11:27

verschil met toornstra en haller is dat de clubs niet in de rij stonden voor jens alleen feyenoord had interesse en jens wilde weg dan blijft er weinig keus over.
voor haller staan de clubs in de rij terwijl hij net een langdurig contrackt heeft getekend en er is geen noodzaak om te verkopen een heel groot verschil dus.

Interessante speler om winst op te maken maar of hij ook direct een goede aankoop is voor Koeman weet ik niet. Hij moet op zeker spelen deze transferperiode en niet hopen dat een speler goed uitpakt.

Lijkt me totaal geen speler voor de vleugel. Daarnaast is hij als hij spits nog te licht voor Engeland. Hij heeft denk ik wel de potentie om het lichaam van een beer te hebben maar de sportschool wordt in het Nederlandse voetbal helaas nauwelijks gebruikt.

5 januari 2016 om 14:14

misschien moet je hem even bekijken een bonk spieren van bijna 2 mtr.

5 januari 2016 om 14:33

Haller is inderdaad al een beer kwam hem laatst nog tegen toen ie met Ramselaar en Barazite naar het trainingsveld liep vanuit het stadion terwijl de rest met de auto ging

Hij zal echt niet gehaald worden als vervanger voor Mané, maar hooguit als breedteversterking. Zou overigens voor Haller geen goede keuze zijn. Met Long en Pelle hebben ze al twee goede spitsen en dus zal hij met veel pijn en moeite aan wat minuten komen. Hij moet juist naar een competitie of club die een stap hogerop is en waar hij een goede kans maakt op speelminuten en zich dus verder kan ontwikkelen. Het zou zonde zijn om hem nu bij Utrecht van grote waarde te zien zijn en vervolgens te zien verpieteren op de bank/tribune bij The Saints.

5 januari 2016 om 17:56

Precies, zo dacht ik er ook over.maar even vraag,
Manchester United, Chelsea en Bayern München zouden achter de,
Senegalees aanzitten.
Dat is toch ook te hoog voor hem dat is alleen maar banken naar mijn idee.
Volgens mij maak hij meer kans in Duitsland en dan de middenmoot.
Of hoe denk jij er over! in je reactie weergeef je,
Hij moet juist naar een competitie of club die een stap hogerop is.

Volgens mij moet Haller eerst een tussenstap maken, voordat hij naar een zware competitie als Engeland gaat. Zou een prima speler zijn voor Ajax, al betwijfel ik of Ajax aan de vraagprijs van Utrecht wil voldoen (minimaal 7 miljoen), omdat er dan weer kritiek komt dat er geen speler/spits uit eigen gelederen doorstroomt.

5 januari 2016 om 14:17

minimaal 10 miljoen bedoel je en nee ajax wilde hem wel hebben zich ook gemeld maar geen bod gedaan maar ajax kijkt nu na traore en haller heeft op de franse tv aangegeven dat hij niet na ajax wil ook wil hij niet na een degradatiekandidaat in england maar na een middemotor daar.
cska valt ook af want hij wil niet na rusland toe.

Ik geloof erin dat zodra Boymans weer op z'n oude niveau gaat komen hij gaat laten zien nog een klasse beter te zijn dan Haller!

5 januari 2016 om 12:15

Als Haller op zn top is hij zeker een klasse beter dan Boymans op elk vlak

5 januari 2016 om 13:52

ze zijn gelijk qua moyenne, echter met Boymans heb je meer dreiging omdat ie meer in het spel meegaat en een goede kaatser en meevoetballer is dan Haller

5 januari 2016 om 15:23

Boymans scoorde bij Willem II 27 keer in een wedstrijd of 31-32. Bij Utrecht staat hij op 9 uit 9

5 januari 2016 om 19:49

10 uit 10 hij scoorde de laatste wedstrijd ook

5 januari 2016 om 14:55

Boymans is de laatste jaren structureel de helft van het seizoen afwezig lol. Die jongen is van glas, kan je niet op bouwen.

5 januari 2016 om 15:52

Alleen vorig jaar

5 januari 2016 om 19:53

er komt dan ook een vervanger voor haller als hij verkocht word een fransman die nu nog in frankrijk speelt en in de belangstelling heeft gestaan van juventus en ajax wie het is weet ik niet wel dat hij komt als haller weg is.

5 januari 2016 om 21:19

2011/2012: 6 wedstrijden voor AZ, veel blessures wederom
2012/2013: eerste helft maar 5 wedstrijden voor AZ, veelal blessures ook
2012/2013: tweede helft, begon sterk bij NEC maar ook daar... geblesseerd!
2013/2014: 36 wedstrijden bij Willem2 in de Jupiler gespeeld, een seizoen fit!
2014/2015: Ook geen heel seizoen gespeeld door blessures
2015/2016: eerste helft (nu) ook grotendeels gemist

Dus alleen in 2013/2014 is hij een heel seizoen fit geweest...........dat is 1 van de laatste 5 à 6 seizoenen...

Dus nogmaals, die jongen is van glas gemaakt.

9 januari 2016 om 11:29

die jongen werd uit het veld geschopt dat heeft niets met blessure gevoeligheid te maken.

Als ik Haller bas zou ik nog niet de stap maken naar de BPL of een andere topcompetitie. Ik denk dat die nog niet het niveau heeft om dat aan te kunnen. In het verleden hebben we al gezien de stap van Eredivisie naar een topcompetitie moeilijk is.

5 januari 2016 om 13:53

hij wil weg om in picture te komen van Franse bondscoach voor de EK dus Haller wil graag zelf naar hoger niveau om die reden

10 miljoen eisen en anders niks die engelsen hebben genoeg geld en een miljoen meer of minder is voor hun niet erg maar voor utrecht wel..

5 januari 2016 om 12:15

FC Utrecht zegt eerder ja tegen 4 miljoen dan dat ze 10 eisen want krijgen ze echt niet van Southampton

5 januari 2016 om 12:30

Ze hebben 4 maanden geleden nog een bod van 6 miljoen geweigerd, waarom zouden ze dan nu -na een goed half jaar + stijging van zijn waarde- een bod van 4 miljoen accepteren?

5 januari 2016 om 14:21

6 miljoen pond hadden ze afgewezen dus niet in euros

15 januari 2016 om 05:02

Pond is meer waard dan euro hahahaha lekker op de hoogte...

5 januari 2016 om 17:47

Utrecht vraagt 10 miljoen dat zijn de feiten

voor hoeveel ie verkocht wordt uiteindelijk als ie al verkocht wordt, ligt aan de club(s) die gaan bieden en waar Haller zelf heen wil

5 januari 2016 om 19:41

dat zijn geen feiten! fcutrecht heeft nooit een prijs genoemd dat doen de media die maar een beetje raden

5 januari 2016 om 15:25

12 miljoen is wel een beetje overdreven

5 januari 2016 om 19:44

5 miljoen ook maar dat is gewoon de markt tegenwoordig en het word betaald

Hij heedt de potentie heeft om een betere spits te worden dan Pelle, die ik vrij beperkt vind. Haller is sterk aan de bal, heeft rust in de zijn spel en is net als Pelle ook kopsterk. En hij is pas 21 he. Ik zeg niet dat het een topspits word maar hij kan wel net als Pelle een bruikbare spits worden voor clubs als Southampton.

Er is al een bod van ruim 6 miljoen geweigerd door Utrecht begin van dit seizoen dus waarom zouden ze hem dan voor 4 miljoen verkopen

vraagprijs is 10 miljoen dus hij zal voor ca 8 tot 10 miljoen vertrekken

, ps 6 maanden geleden gekocht voor ruim 8 ton

Haller doet het leuk bij Utrecht, een middenmoter in Nederland. Dus Southampton is waarschijnlijk een te grote stap.

Ook scoort haller ontzettend veel uit penalty's, (kuyt ook trouwens) dus zijn cijfers zijn daarom wat te rooskleurig.

Voor Utrecht en haller zou het goed zijn als hij nog een halfjaar of anderhalf jaar zou blijven.... Dan heb je als speler ook veel meer bagage.... Want momenteel heeft haller relatief weinig ervaring

5 januari 2016 om 19:46

te rooskleurig fcutrecht 28 wedstrijden 22 goals 6 assisten
bij jong frankrijk 10 wedstrijden 6 goals 2 assisten
een totaal van 6 strafschoppen
ja veels te rooskleurig.

15 januari 2016 om 15:16

Ik wist dat die 6 strafschoppen veel te weinig waren. In het begin van het seizoen had hij de eerste drie wedstrijden een strafschop en tegen Dordrecht ook al twee geloof ik. Als je opzoekt op transfermarkt zie je dat Haller al 9 strafschoppen heeft gemaakt voor Utrecht. En dat is heel veel als je in totaal 22 goals hebt gemaakt. Dus ja, de strafschoppen maken de statistieken rooskleuriger.

15 januari 2016 om 21:47

9 dan ook goed en bij jong frankrijk dan waar hij alle jeugdelftallen heeft doorlopen en waar hij ook scoort zonder strafschoppen bvb de hele belangrijke goal tegen jong brazilie.
maar verder prima het is tenslotte jou mening
echter als je de klasse en potentie bij deze jongen niet ziet dan heb je geen verstand van voetbal maar ja dat is mijn mening maar.

voor utrecht is het beter als ze een zak geld krijgen waarmee ze in 1x gezond zijn en nog geld over houden om spelers te halen

Snap niet dat de topclubs in de rij staan voor Mané. Leuke speler oke, maar heeft zich wat mij betreft nog niet voldoende bewezen om een transfer te maken naar een topclub.

Voor Haller is dit natuurlijk een fantastische waardeering voor zijn stormachtige ontwikkeling sinds zijn komst naar Utrecht. Hoop dat hij een wijze keuze maakt en naar club gaat waar hij veel kan spelen en zich verder kan ontwikkelen, heb veel vertrouwen in deze gozer. Voor Utrecht is dit natuurlijk, ...jackpot!

Ik denk dat topclubs meer verstand hebben dan mensen die zeggen dat hij overschat is. Hoop wel dat ie nog ff blijft. Gaat nu net zo goed met FCU

Misschien wel de beste spits van de eredivisie. Ik vind Utrecht toch een heel goed team hebben. In mijn optiek acht ik alleen ajax, feyenoord, vitesse en psv beter. Plek 5 op het eind vh seizoen.

6 januari 2016 om 21:07

Laten we het hopen. Het is vooral zaak Barazite en Ayoub te behouden, Haller zou heel mooi zijn maar is gezien de concrete belangstelling vrijwel onmogelijk.

Volgens diezelfde Daily Mirror is er ongeveer 9 miljoen met de transfer gemoeid.
Met het aantal clubs dat er achter Haller aanzat, had hij mijn inziens ook na dit seizoen voor dat bedrag verkocht kunnen worden. Het is in ieder geval een gemis voor Utrecht.

Ayoub is er wisselvallig, veel balverlies

en 31 januari sluit de markt dus dan moeten clubs snel zijn want Utrecht wil dan ook tijd hebben om vervangers te halen

Voordeel voor Utrecht is wel dat Vitesse zwakker is geworden door vertrek Bosz en Heracles ook door vertrek Tanane, en NEC raakt ook nog 2 spelers kwijt, dan is een top 5 notering bereikbaar, ook als Haller weg is want die was voor Boymans gekomen en die is weer terug en loopt nog steeds 1op1 en sluit beter met het team aan zodat spelers om Boymans ook beter kunnen functioneren

15 januari 2016 om 15:53

Utrecht moet zich gewoon richten op het halen van Playoffs, dat is een prima doelstelling.
Heracles zal denk ik wel gaan zakken, die houden dit denk ik geen geheel seizoen vol. Je ziet dat vaak dat een club met een opleving later toch weer wegzakt.
Vitesse blijft wel zo rond plek 4/5/6 staan denk ik. Ik denk ook niet dat we er per definitie zwakker op geworden zijn door het vertrek van Bosz. Maas houdt nagenoeg dezelfde visie aan, het spel en de tactiek blijft hetzelfde. We hebben ook een goede nieuwe linksback erbij, de enige positie die tot nu toe niet sterk bezet was.

Norwich schijnt 8,5 miljoen geboden te hebben voor Haller volgens Engelse kranten

onzinbericht is niets van waar sterker nog haller wil niet naar norwich

10 mil vragen, die durven.
Had eerder luuk de jong gehaald, kopt of schiet ze derin.
Haller benut de penalty's alleen.

15 januari 2016 om 14:48

fcutrecht 28 wedstrijden 22 goals 6 assisten
bij jong frankrijk 10 wedstrijden 6 goals 2 assisten
een totaal van 6 strafschoppen
ja veels te veel strafschoppen jij snap het hij kan er gewoon niets van en al die clubs die hem willen zijn dom want hij komt toch alleen op de bank zuch.

15 januari 2016 om 15:18

Ramonfcu, zoals ik een stukje hierboven ook aangaf. Haller heeft al 9 penalty's gemaakt. En dat op 22 goals in totaal. Dat is toch wel heel veel. Ongeveer 40% van zijn goals zijn penalty's.

15 januari 2016 om 21:50

als 40% strafschoppen zijn worden er blijkbaar veel overtredingen op hem gemaakt ,daarbij moet je strafschoppen ook maken vraag maar aan seedorf

Zal Utrecht toch een miljoen of 5-6 opleveren toch? Niet verkeerd voor een speler die pas 1 jaar ervaring heeft op het hoogste niveau.

Wie gaat Utrecht kopen om haller te vervangen? Want Boymans is toch continu geblesseerd.... Of gaat Utrecht niemand halen en de financiële situatie versterken? Draaien nog miljoenen verlies per jaar

Haller wordt echt zwaar overschat, blijkbaar ook door zijn zaakwaarnemer. In de Eredivisie kan iedereen scoren, dat hebben Finnbogason en Vleminckx wel bewezen.

15 januari 2016 om 13:53

Daarom ben ik benieuwd of haller ook langer dan 1 jaar presteert.... De beste spelers die het na de eredivisie goed deden bleven ook minimaal 2-3 jaar in de eredivisie.

15 januari 2016 om 14:49

blijkbaar niet iedereen anders had iedereen wel bij de topscoorders gestaan

16 januari 2016 om 10:23

Lovre zegt eigenlijk dat topscorer titel niets waard is.... En haller is niet eens topscorer.

Haller kan vast nog veel beter.... Maar het blijft de vraag of hij constant kan blijven presteren.. Finnboggason ook maar 1-2 jaar in zijn carrière.... Vleminckx ook 1 seizoen...

16 januari 2016 om 21:55

natuurlijk is die titel wel wat waard alleen al in de transfersom mocht hij een transfer maken.
waar zeg ik dat haller topscoorder is ? ik zei dat hij in de lijst staat en dat klopt gewoon.
ik zei ook als die titel niets voor stelt waarom maken die andere spitsen die er niet bij staan er dan ook niet net zoveel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren