Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: West Ham neemt Borriello op huurbasis over van AS Roma

Laatste update:

Antonio Nocerino gaat zijn geluk in de Premier League beproeven, zo schrijven diverse Italiaanse media donderdagavond. De middenvelder van AC Milan zou akkoord zijn gegaan met een verhuurperiode aan West Ham United, nadat Clarence Seedorf eerder al groen licht had gegeven.

/

De verwachting is dat zowel West Ham als AC Milan vrijdag met het nieuws over Nocerino naar buiten treedt. De middenvelder, 28 jaar, ging medio 2011 van Palermo naar Milaan en was in zijn eerste seizoen direct een onbetwiste basiskracht. Afgelopen seizoen daalde zijn speeltijd als Rossonero en ook dit seizoen was de middenvelder niet langer onomstreden.

Bij West Ham, dat in de Premier League onder de rode streep staat, komt Nocerino waarschijnlijk een landgenoot tegen. Ook Marco Borriello zou op het punt staan om een huurovereenkomst met the Hammers te ondertekenen. De 31-jarige aanvaller is het grootste slachtoffer van het succesvolle seizoen van AS Roma en gaat maar wat graag in Oost-Londen aan de slag. Zaterdag volgt naar verluidt een medische keuring.

Update 25 januari 15.05 uur - West Ham maakt komst van Milan-middenvelder officieel
Antonio Nocerino mag zich speler van West Ham United noemen. De club uit Londen maakt zaterdag via de officiële kanalen melding van de huur van de middenvelder van AC Milan. Nocerino kreeg afgelopen week groen licht van Clarence Seedorf om naar the Hammers te vertrekken. De 28-jarige Italiaan speelde eerder voor onder meer Juventus en Palermo.

/

Update 25 januari 18.23 uur - West Ham neemt Borriello op huurbasis over van AS Roma
West Ham United heeft voor de tweede keer in korte tijd gewinkeld in de Serie A. The Hammers maakten eerder op de zaterdag melding van de komst van middenvelder Antonio Nocerino van AC Milan en berichten nu ook dat zij Marco Borriello voor de rest van het seizoen huren van AS Roma. De 31-jarige Borrigol heeft op zijn Twitter-account reeds afscheid genomen van het Romeinse publiek: “Ik groet alle fans van AS Roma, jullie waren geweldig. Bedankt allemaal", schreef de Italiaan.

Antonio Nocerino is een goede speler voor AC Milan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nocerino was in zijn eerste seizoen echt top aan het spelen wat was er gebeurd met hem. Ik ben geen Milan volger maar hoe kon het zo all of a sudden komen, hij werd zelfs opgeroepen bij het Italiaans nationale elftal.

23 januari 2014 om 22:19

Denk dat bijna alle Milan spelers het goed doen in hun eerste seizoen. Ik bedoel, kijk wat er met balo is gebeurd. Vorig seizoen schoot hij ze nog notabene naar de CL

23 januari 2014 om 22:23

Van balotelli ben ik nooit overtuigd geweest, de hoeveelheid penalty's dat waren maken zijn cijfers al een stuk minder indrukwekkend naar mijn mening.

23 januari 2014 om 22:25

Milan speelt wel goed alleen afmaken lukt niet

23 januari 2014 om 23:08

Veel penalty's, dat klopt. Maar op het EK heeft hij me toch zeker overtuigd, met geweldige doelpunten tegen Duitsland.

23 januari 2014 om 23:10

Ja dat waren wel prachtige doelpunten inderdaad.

23 januari 2014 om 23:27

Ja prachtige goals inderdaad, maar hij moet dat doortrekken en wekelijks zulke doelpunten produceren.
Dan ben je een echte topspits.

25 januari 2014 om 15:28

In z'n eerste jaar scoorde Nocerino redelijk veel, zelfde geldt voor Boateng, met als reden dat er elke match 3 verdedigers op Ibra moesten letten. Een redelijk vertekend beeld van de echte kwaliteiten van Nocerino, kwaliteiten waar hij eigenlijk nauwelijks over beschikt.

Jammer, in goede vorm een toegevoegde waarde

Was echt goed in zijn eerste seizoen en werd zelfs international. Hoe kan hij nou niet de voorkeur krijgen boven Muntari. Hij past ook niet bij West Ham, zou daar op het moment ook niet willen spelen. Rare transfer.

23 januari 2014 om 23:54

Muntari kreeg de voorkeur omdat Allegri een grote fan is van 3 controlerende middenvelders die een gigantisch gat laten tussen het middenveld en de aanval...

Onder Seedorf had hij in 2 matchen 1 basisplaats en hij speelt maar met 2 centrale middenvelders dus leek het toch om de een of andere manier in hem te zien, maar dat blijkt dus anders

Hmm, afgelopen zomer wilde Nocerino al graag vertrekken. Komt gewoon door de concurrentie op het moment niet echt meer aan de bak. Ik vind het wel vreemd dat het slechts om een verhuurperiode gaat. Nocerino is voor slechts 5 ton opgehaald bij Palermo, vervolgens steeg zijn waarde tot iets van 10 miljoen, maar sinds vorig jaar rolt die waarde een dal in. Als je echt nog winst op hem wilt maken, zul je hem toch zo snel mogelijk moeten verkopen. Waarschijnlijk wilde West Ham op het moment niet meer dan een verhuur.

Ben benieuwd of men bij Roma weer tijdelijk van Borriello weet af te komen. Zijn genoeg clubs die gek genoeg zijn om dat gigantische salaris van hem tijdelijk in rekening voor zich te nemen.

Wat een vreemde poll: "nocerino is een goede speler voor AC Milan".
Daar gaat het toch juist niet om? Het gaat over een verhuur naar West Ham United, dus zou de poll toch moeten zijn: "nocerino is een goede speler voor West Ham United" of iets in de trant van: "met de komst van Nocerino en Borriello eindigt West Ham United boven de degradatiezone".

Lijkt mij trouwens goed voor West Ham als ze zulke spelers er bij krijgen, dat zijn zeker kwaliteitsimpulsen. Zeker Nocerino, iemand die het middenveld bij de hand kan nemen.

23 januari 2014 om 23:00

Je hebt inderdaad gelijk. Een dergelijke poll zou meer bij het artikel passen. offtopic:weet iemand hoe ik kan inloggen via de voetbalzone app. Ik ben nieuw en het lukt me niet, de inlogpagina laadt maar niet.

23 januari 2014 om 23:20

@codec

Ik heb de app verwijdert en opnieuw gedownload en nu lukt het wel!

23 januari 2014 om 23:26

*verwijderd

Als je hem laat gaan en dan Essien ervoor terughaalt lijkt me niet dat je er erg veel op voorruit gaat en Essien zal waarschijnlijk nog wel meer salaris vangen ook.

Dit is toch echt een vergeten speler. Speelde in zn eerste seizoen erg goed en heb zn naam daarna tot nu niet meer gehoord.

25 januari 2014 om 16:54

Dat kwam door de aanwezigheid van Ibrahimovic destijds. Ik kan me nog een interview van Boateng herinneren die ook zei dat door de aanwezigheid van Ibrahimovic andere spelers heel veel ruimte kregen en daar gebruik van maakte omdat Ibrahimovic standaard door minimaal 2 man gedekt werd. Daar maakte Nocerino en Boateng destijds dankbaar gebruik van. Na het vertrek van Ibrahimovic daalde het niveau van beide spelers enorm. Desondanks heb ik vertrouwen in beide spelers en ben ik met name van Boateng gecharmeerd. Die jongen kan gewoon heel goed voetballen en zou zelfs het best tot z'n recht komen in England denk ik.

Dit verklaard waarschijnlijk de interesse in Essien. Ookal zijn het natuurlijk verschillende type middenvelders. Nocerino was in zijn eerste seizoen echt goed bezig. Jammer dat hij niet heeft kunnen doorzetten in de seizoenen daarop.

Ondanks een goed eerste seizoen komt hij tekort voor het niveau wat ac graag wil nastreven

Goed dat hij weggaat maar dan weer niet goed dat het maar om een verhuurperiode gaat, heeft vorig seizoen en dit seizoen duidelijk laten zien dat hij het niveau niet aankan.

Dat fantastische seizoen kan ik alleen maar verklaren door de goeie wisselwerking tussen het trio Ibrahimovic, Boateng en Nocerino dit zorgde ervoor dat Boateng en Nocerino boven hun kunnen presteerden en na het vertrek van Ibra was het bij beide niet veel soeps meer...

Geweldige speler voor West Ham United, hoop dat hij komt het is een fantastische speler en krijgt te weinig minuten bij Milan. Na de aankomst van Essien zullen er denk nog paar middenvelders vertrekken. Hij kan naast Noble en Nolan spelen en waarschijnlijk vertrekt Morrison naar Fulham, wat erg jammer zou zijn.

Goede aanwinst voor West ham, jammer dat hij zo weinig speelde voor Ac Milan. dit soort spelers heeft West ham nodig om niet te degraderen.

Deze speler hadden we nodig, onze defensie is nie altebest

25 januari 2014 om 17:18

Dan moet je niet blij zijn met Nocerino. Harde werker met een prima mentaliteit en trap. Maar het is geen verdediger natuurlijk. Gewoon een middenvelder voor op de flanken. Als controleur zal hij geen potten breken.

Als ze ook nog borriello halen hebben ze zich toch aardig versterkt. Komen beide bij hun clubs niet aan spelen toe en zullen blij zijn met deze kans. Denk dat beide nog weleens kunnen gaan verassen, vooral borriello vind ik persoonlijk een onderschatte spits. Hopen dat ze het goed gaan doen in Engeland.

Sympathieke speler en hij past wel bij West Ham. Met of zonder hem zullen we het hopelijk sowieso wel halen, maar toch fijn dat hij erbij is. Hopelijk zit er een optie met koop bij, dan ben ik echt blij al vind ik Noble ook wel een goeie CM.

Omfg. 2 Spelers die duidelijk iets gaan toevoegen aan Whu.

25 januari 2014 om 18:37

Meen je dat? Boriello verwacht ik weinig van eigenlijk. Nocerino lijkt me wel een goede speler voor Whu.

25 januari 2014 om 18:45

Ik denk dat spelers van grote clubs naar naar WHU gaan allemaal van toegevoegde waarde zijn.

Dit vind ik nou echt jammer, na een fantastische aankoop met Nocerino halen ze Boriello die totaal niet nodig is. Cole doet het prima en Carroll is net terug uit een blessure en dan haal je zo een ballen speler.

25 januari 2014 om 18:37

Dat dacht ik dus ook. Zeer zonde van het geld, hadden ze beter een centrale verdediger kunnen halen. Of gaat die er nog komen?

25 januari 2014 om 18:41

Ze hadden beter een centrale verdediger kunnen halen of een rechtsback. Ze hebben nu Roger Johnsen gehuurd van Wolverhampton, maar dat is een zeer beperkte speler die gaat het niet maken bij Whu. Hij is simpelweg niet goed genoeg voor het team en daarbij gaat sterspeler Ravel Morrison ook is vertrekken naar Fulham wat zou dat jammer zijn.

25 januari 2014 om 18:44

Als je borriello echt een ballen speler vindt raad ik je aan vaker naar hem te gaan kijken. Goede spits die wanneer hij het vertrouwen krijgt erg belangrijk kan zijn, kijk maar naar zijn periode bij genoa..

25 januari 2014 om 19:44

Ik heb Borriello niet gezien bij Genoa maar wel bij Roma en Ac Milan en ben nooit overtuigd geraakt. Blij dat hij weg is.

25 januari 2014 om 19:57

Borriello is geen slechte speler. Heeft in het verleden wel laten zien een goal te kunnen maken. Als ik puur kijk welke weg Roma is ingeslagen, dan hoort een Borriello daar alleen niet meer bij. Dit seizoen was hij toch een van zwakste schakels bij AS Roma, al was hij natuurlijk geen basisspeler.

Goed gedaan van west ham,zijn toch 2 spelers die iets extra's kunnen toevoegen.hopen dat zij west ham uit de degradatie problemen kunnen helpen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren